Svaka cast za ove fotke na linku, mislim ako su tvoje...tataratira wrote:imaš moje puno ime na http://www.tataratira.fotopic.netPrenj wrote:Tataratira,
ovo je stvarno fuj.
Ko zadnja anonimna stoka objavljujes na forumu necije slike, tajno uslikane.
Ako si musko, potpisi se punim imenom pa objavi.
Moderator, action please.
nikakva anonimnost, slikanje na ulici nije ni zabranjeno niti nemoralno
to što se tebi nesviđa to je tvoj problem
ovo anonimna stoka zahtjeva moderatorku pažnju, ako već ukazuješ na nečiju kulturu probaj poći od sebe
frajer se slikao go a ja ga slikao obučenog i onda ja stoka nemorlana, patetičan si
Andjeo sa greskom - Deen
Moderator: _BataZiv_0809
- Soul_Sista
-
melina
stvarno smo dvolicni do ogavnosti...
svi ga nesto pljuju...a opce je poznato koliko su se svi trudili pomoci zaimu i sinu mu fudi u karijeri...
kad je neko u prilici da prepozna kvalitet ili da pomogne neku grupu ...tu nema nikoga... ne bi niko dao ni 10 km...
a za backovica je bilo pola grada na raspolaganju ako je sta trebalo...
a onda ga po forumu pljuju i pokazuju kao neke slike...(bas se ima sta vidjeti
)
bezveze....
njegovo seksualno opredjeljenje je njegova stvar....
nego kad je neka svirka u gradu...onda treba otici i pomoci ljude koji nam se svidjaju.... ako nama iko moze odgovarati...

svi ga nesto pljuju...a opce je poznato koliko su se svi trudili pomoci zaimu i sinu mu fudi u karijeri...
kad je neko u prilici da prepozna kvalitet ili da pomogne neku grupu ...tu nema nikoga... ne bi niko dao ni 10 km...
a za backovica je bilo pola grada na raspolaganju ako je sta trebalo...
a onda ga po forumu pljuju i pokazuju kao neke slike...(bas se ima sta vidjeti
bezveze....
njegovo seksualno opredjeljenje je njegova stvar....
nego kad je neka svirka u gradu...onda treba otici i pomoci ljude koji nam se svidjaju.... ako nama iko moze odgovarati...
- flora.sa
Da, i mene je nekako ova reklama podsjetila na reklamu za SavaBumbar wrote:da barem lici na nesto fizicki da gledam...![]()
A sto se tice one reklame za dobro prijanja i balerine...bila je pravo super.
u svakom slučaju, ekscentrično, kao što i dolikuje deenu...
- flora.sa
ih smeta kada se deen skine...Bumbar wrote:Eh...ekscentricno kod nas...kad je postavljeno to?? sve gledam kad ce poceti dezurni cudorednici da se javljaju.
al što mene nervira ona reklama za.neko osiguranje...
neki lik, 50-tih godina sjedi go do pasa za nekakvim stolom...
fuj sav je nekakav mlohav i ljigav...i nikome ne smeta...
al" zato deen...
- Soul_Sista
..da malo ne pretjerujete?
..covjek je nasao nacin da zaradjuje pare i sta sad?? reklame ko reklame, ima ih svugdje i svakakvih, da je npr. gola zena bila bi druga prica ali ne ovdje je go muskarac pa jos i gay i sad treba da otvorimo pedeset i jednu temu o tome kako je on fuj...manite se suplje!
P.S.
..nadam se da znate da je nekima u interesu da vi pricate i pljujete po "Bregi" (neovisno o tome sta je on govorio i supak ispao) i Deenu (zamisli peder
) jer sa tim vas sputavaju i zaboravljate da pricate o vaznijim stvarima kao npr. korumpiranim politicarima, prodaji i ono malo sto je ostalo od drzave itd itd...u nedogled...
..covjek je nasao nacin da zaradjuje pare i sta sad?? reklame ko reklame, ima ih svugdje i svakakvih, da je npr. gola zena bila bi druga prica ali ne ovdje je go muskarac pa jos i gay i sad treba da otvorimo pedeset i jednu temu o tome kako je on fuj...manite se suplje!
P.S.
..nadam se da znate da je nekima u interesu da vi pricate i pljujete po "Bregi" (neovisno o tome sta je on govorio i supak ispao) i Deenu (zamisli peder
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ne otkrivaj....Soul_Sista wrote: ..nadam se da znate da je nekima u interesu da vi pricate i pljujete po "Bregi" (neovisno o tome sta je on govorio i supak ispao) i Deenu (zamisli peder) jer sa tim vas sputavaju i zaboravljate da pricate o vaznijim stvarima kao npr. korumpiranim politicarima, prodaji i ono malo sto je ostalo od drzave itd itd...u nedogled...
ovo ti je sistem HLJEBA I IGARA, e posto igara nemamo, imamo tracanje kao olimpijsku disciplinu koju ce BiH patentirati....
- Soul_Sista
...mIRCerka wrote:ne otkrivaj....Soul_Sista wrote: ..nadam se da znate da je nekima u interesu da vi pricate i pljujete po "Bregi" (neovisno o tome sta je on govorio i supak ispao) i Deenu (zamisli peder) jer sa tim vas sputavaju i zaboravljate da pricate o vaznijim stvarima kao npr. korumpiranim politicarima, prodaji i ono malo sto je ostalo od drzave itd itd...u nedogled...
![]()
ovo ti je sistem HLJEBA I IGARA, e posto igara nemamo, imamo tracanje kao olimpijsku disciplinu koju ce BiH patentirati....
-
mIRCerka
bitnije je znati ko koga "dere" i u koju rupu....sta nas briga sto su nam ceste pune rupa....Soul_Sista wrote: ...kao sto moj stari kaze, sine upali ljeljak i dobro razmisli sta stoji iza svega...
tako nekako i ovde...ali niko nece da upali ljeljak
zato volimo SVET i EXPRESS....
-
Prenj
Ipak ce biti zanimljive reakcije (i odsustvo istih) dezurnih udruzenja za bosnjacki moral ...mIRCerka wrote:bitnije je znati ko koga "dere" i u koju rupu....sta nas briga sto su nam ceste pune rupa....Soul_Sista wrote: ...kao sto moj stari kaze, sine upali ljeljak i dobro razmisli sta stoji iza svega...
-
mIRCerka
medo....jel ti sad srce mahalsko na mjestu?Stitch__ wrote:mirci
ko tebe dere?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ne fakat, nemoj stitch da se ljutis, znam da je express tvoj, ali samo skontaj cime nas sve truju sa svih strana...
to sto se tebi ne svidja DEENovo tijelo na plakatu, ok postujem..
ali mislim da DEEN ima ubjedljivo najoriginalniji nacin predstavljanja...
i boli njega dupe za nase komentare..
znas i sam kako je SEKA ALEKSIC jedno rekla (na upit da li joj smeta kad je prozivaju za celulit) :
Ma nek pisu sta hoce, samo nek stave sto vecu sliku...
- Soul_Sista
...ma ja mozak na pasu i boli me racku, tako je naj laksemIRCerka wrote:bitnije je znati ko koga "dere" i u koju rupu....sta nas briga sto su nam ceste pune rupa....Soul_Sista wrote: ...kao sto moj stari kaze, sine upali ljeljak i dobro razmisli sta stoji iza svega...
...dosta za danas, idem se ja suncati, doslo ljeto
-
mIRCerka
hajde sestroSoul_Sista wrote:...ma ja mozak na pasu i boli me racku, tako je naj laksemIRCerka wrote:bitnije je znati ko koga "dere" i u koju rupu....sta nas briga sto su nam ceste pune rupa....Soul_Sista wrote: ...kao sto moj stari kaze, sine upali ljeljak i dobro razmisli sta stoji iza svega...
zato volimo SVET i EXPRESS....![]()
...dosta za danas, idem se ja suncati, doslo ljeto![]()
ljoob i osuncaj se i za mene
-
Stitch__
ne povezuj mene sa expressom svega ti
cinjenica je da je odvratan
i da je plakat nadasve pederski (smajli sto povraca)
nemam ja nista protiv pedera, ljudi nisu birali sta ce bit jebiga, tako se rodili i sta sad....dalje od mene, neka zive svoj zivot....al mi smeta kad se krije iza necega, kad se boji priznati... pa 11 % svjetskog stanovnistva je homosexualno! sto znaci da ima mnogo nasih prijatelja & poznanika koji su peder & lezbace ali to kriju...a ja ne znam zasto?
nervira me ta dvolicnost
a fudo je najocitiji primjer klasicnog pedera...ima 2 zeca koja se zovu Dolce i Gabbana (info iz Expressa
), svi znamo da su njih dvojica pederi....jesu li i zecevi pederi?
omiljeni pjevaci su mu george michael i elton john (reko na hajatu neki dan), koji su pederi...vidis mu odjecu, (kad je ima
) izuzetno zenstven...
i kad mi kaze da je straight normalno da popizdim
reci cojce da si peder i postovace te 200 x vise raje....huh, eto istreso sam se 
cinjenica je da je odvratan
nemam ja nista protiv pedera, ljudi nisu birali sta ce bit jebiga, tako se rodili i sta sad....dalje od mene, neka zive svoj zivot....al mi smeta kad se krije iza necega, kad se boji priznati... pa 11 % svjetskog stanovnistva je homosexualno! sto znaci da ima mnogo nasih prijatelja & poznanika koji su peder & lezbace ali to kriju...a ja ne znam zasto?
nervira me ta dvolicnost
i kad mi kaze da je straight normalno da popizdim