Plakat sa Deen-om

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

Toozla wrote:
Ghost Rider wrote:Bolje imati kcerku kurvu nego sina pedera !
...bolje imat milion dolara nego kcerku kurvu ili sina pedera.... :D :D :D
:lol: :lol: sto jes' - jes' :lol::lol:
Toozla

Post by Toozla »

...ovi optimisti su mi uvijek najdrazi bili....ako nas iko iz govana izvuce, oni ce... :D :D :D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

:D ma, ovom deen-u skidam kapu samo za majstorstvo da uzburka javnost! to mu je jedini estradni kvalitet! :D:D pa makar koristio i neukus u izobilju :D:D
ruzni

Post by ruzni »

Ma on kaze kako je savremen,urban,iznad ove sredine, kako mu je plakat za Manhattana...
:roll: :roll: Mozda i jest, ja mu zelim da ode tamo, postane jos bogatiji i slavniji, i da izgubi sve veze sa Bosnom, da ga niko vise sa nama ne moze povezati... Prva asocijacija obicnih ljudi u svijetu je da smo drzava u kojoj se slobodno secu ratni zlocinci, a evo uskoro i da smo pedercine... uzas
independent_bosnia

Post by independent_bosnia »

Image

Joksimovic - Jok na turskom znaci ne
aalmaa

Post by aalmaa »

ha ha :) :P meni se povracaaa. jos da mi plate nebih ga poljubila.fuj
FortunaBela

Post by FortunaBela »

addem wrote:Mali je debil.
Griješiš.... 8)
car-x

Post by car-x »

Prenj wrote:Mene nesto drugo u vezi sa ovim nervira ...
Sjeca li se ko opste frke oko plakata za MESS 2003.?
Sjeca li se ko frke oko statue u parku kod Svjetlosti?
Sjeca li se ko polupanih postera sa iole golisavijim reklamama ...

Gdje sada nestadose svi cuvara morala????????? :?

Bice da niko nece da se sada zamjera Fudinom babi i njegovom jatu :roll:
upravo ovo htjedoh reci..

licemjerni smo brate, al do daske..

ja se sjecam da su se na mess-ovim posterima nasle naljepnice preko golih sisa.. smetalo gospodi poslanicima..

sjecam se da su i feministice nadigle frku oko one reklame "prilagodiljiva svakoj podlozi"..

sjecam se da su zelene beretke pozivale na moral i na svasta nesto prije par dana kad je bio koncert toliko spominjane grupe..

moralisti?! gdje ste sada?!

ili je deen clan istog stada, pa kao takav moze raditi i slikati se kako hoce.. ipak je tata tu negdje.. ili mozda bolje receno, babo..

--------------

glede plakata.. plakat ko plakat je za mene normalan i vec vidjen.. nisam doduse, vidio nikad nijednog pjevaca da se tako skino (pjevaljki je bilo u ovim ili onim muskim novinama, ali rijetko na bilbordu), ali ovdje gdje zivim vazda sijevne na bilbordu neka sisa ili neka guza, a sve kao reklama za neku kremu, ulje za suncanje ili tako nesto..

druga je stvar sto cojk tako reklamira svoju muziku.. mislim, ok je i to, ako je muzika tako ocajna pa nema druge..

ali izgleda da je tu u nasem podneblju jedini nacin da se nesto napravi s tom nekom jadnom svirkom.. sjetite se datuma izlaska severininog home-videa-- par dana prije izlaska novog albuma.. sve je to marketing..
Fair Life

Post by Fair Life »

car-x wrote:(...)
.. nisam doduse, vidio nikad nijednog pjevaca da se tako skino ...
(...)
Sjecam se da jeste neko ali daaavno. Mislim da je to bio Stjepan Djimi Stanic... i da se za neke novine slikao sa smokvinim listom, istina ne za jumbo plakat, ali se odvazio na taj korak.

Bilo je to u vrijeme kad je pjevao onu "Moja kobila Suzi..."
car-x

Post by car-x »

Fair Life wrote:
car-x wrote:(...)
.. nisam doduse, vidio nikad nijednog pjevaca da se tako skino ...
(...)
Sjecam se da jeste neko ali daaavno. Mislim da je to bio Stjepan Djimi Stanic... i da se za neke novine slikao sa smokvinim listom, istina ne za jumbo plakat, ali se odvazio na taj korak.

Bilo je to u vrijeme kad je pjevao onu "Moja kobila Suzi..."

stjepana stanica se ne sjecam.. a bilo je pjevaca koji su se slikali goli, ali nijedan nije reklamiro svoj album na jumbo plakatima na taj nacin..
alek

Post by alek »

sa druge strane, jumbo plakati na kojima nije deen, ali jeste neka nepoznata gola zena, su vrlo pozeljni. licemjerno.
sta je to jos uvijek tako sokantno na golom tijelu??
edu

Post by edu »

ne znam cemu tolika frka..mene fakat to uopste nije zadeveralo..neka se mali skida..jebo njega..nebitan mi je u zivotu..meni ni u dzep ni iz dzepa..isto k'o sto ne mogu utjecati na njegovo skidanje tako ne mogu utjecati ni na reakcije zelenih..kad bih se ja pitao..ukinuo bih i njega i te sto ga slusaju..sto ga gledaju..sto ga napadaju..ne moze to valjati..niko nista pametni nije naucio ni od deena ni od beretki..al' uvijek ima ona..kakvih ima i ovi su dobri...
Stitch__

Post by Stitch__ »

meni smeta i frka mi je jer mi se povraca svaki put kad vozim pokraj pmf-a. fakat mi muka bude. freak je pravi, jos ovo s usnama....mislim, prije je to bila relativno zajebancija jel, al ovim zadnjim "potezima" se pokazao kao pedercina svjetske klase. gadi mi se i razmisljati o njemu, a kamoli ga gledati. FUJ
edu

Post by edu »

cuj fahrinog.. :D :D :D

sto te bolan nervira..pa pogledaj michael jacksona..isto cirkus..strasilo..nikad nisam cuo da se neko bunio zasto se michael jackson skinuo..zasto radi plasticne operacije..ili je to ok..zato sto nije u nasoj avliji..a deen ne valja zato sto je nas..blizu nam je..ja kad vidim taj plakat uopste ne reagujem..mogu samo reci da su fotografije bezze uradjene..tj. da mi se ne svidjaju..za muziku se podrazumijeva..sto se mene tice neka mu naprave i trece oko...
3per

Post by 3per »

edu wrote:pa pogledaj michael jacksona..isto cirkus..strasilo..nikad nisam cuo da se neko bunio zasto se michael jackson skinuo..zasto radi plasticne operacije..ili je to ok
Michael Jackson je zbog stvari koje ti navodis postao predmetom sprdnje u svim dijelovima svijeta.

Fotomontaza je sjajna :)
Last edited by 3per on 06/07/2005 13:27, edited 1 time in total.
Stitch__

Post by Stitch__ »

e ti si naso pricat :D :D

jesi kad gledo CNN il BBC ? Svaka druga im je ekskluzivna vijest...a na senada se okomio samo zato sto je nas :D

sta rec onda za bakira? kod njega je skandalozno ekskluzivno superzanimljivo i sl svaki jebeni prilog :D

ali ne, nek senad nevalja jer je na hajatu :D

sto bi reko jacko BEAT IT :D
Prenj

Post by Prenj »

alek wrote:sa druge strane, jumbo plakati na kojima nije deen, ali jeste neka nepoznata gola zena, su vrlo pozeljni. licemjerno.
sta je to jos uvijek tako sokantno na golom tijelu??
Nista, pod uslovom da ti je babo dobro pozicionirani funkcioner. :D :D :D
Je li tako Zelene beretke?
Prenj

Post by Prenj »

Stitch__ wrote:e ti si naso pricat :D :D

jesi kad gledo CNN il BBC ? Svaka druga im je ekskluzivna vijest...a na senada se okomio samo zato sto je nas :D

sta rec onda za bakira? kod njega je skandalozno ekskluzivno superzanimljivo i sl svaki jebeni prilog :D

Stitch_, moze jedno pitanje?
Da li je Brent Sadler zbilja 'jedan od najboljih novinara CNN-a" ili "najbolji novinar CNN-a"?
edu

Post by edu »

Stitch__ wrote:e ti si naso pricat :D :D

ne pratim cnn i bbc..tako da o tome ne mogu pricati..ali cinjenica da se na skoro svim studijima zurnalistike spominju kao primjer kvalitetnog medija govori dovoljno...

problem je sto je senadu link sa cnn-om ekskluzivan..ma o cemu pricali..pa makar to bio intervju sa arnoldom..i prica o disneylandu...

o bakiru sam vise puta govorio..covjek koji se ne drzi osnovnih principa novinarstva.."cuti i drugu stranu"..ne moze biti dobar novinar...

senad i da ode na cnn nece valjati..jebeno je napustiti mahalski mentalitet..on to zna najbolje...
alek

Post by alek »

Prenj wrote:pod uslovom da ti je babo dobro pozicionirani funkcioner
to su vec sasvim licne frustracije i vjecno opravdanje luzera za vlastite neuspjehe
Prenj

Post by Prenj »

alek wrote:
to su vec sasvim licne frustracije i vjecno opravdanje luzera za vlastite neuspjehe
?????
edu

Post by edu »

alek wrote:
ne..to je vec dokaz da njegov sin moze raditi sta god hoce dok god ima babu koji pokrao milione..to je cinjenica..da nije mozda fudo marijanovo zaradilo stan..jest..jest...
alek

Post by alek »

edu wrote:
alek wrote:
ovo je profil mase :D...
edu wrote:ne..to je vec dokaz da njegov sin moze raditi sta god hoce dok god ima babu koji pokrao milione..to je cinjenica..da nije mozda fudo marijanovo zaradilo stan..jest..jest...
...a ovo ga dokazuje :D
stava sam da je od kopanja po zivotu nekoga ko ima nesto vise para od 'nas' (jer ovdje sam plakat, cini se, nikad i nije bio tema) vaznije cak i zvati se ernest :D :D
edu

Post by edu »

alek wrote:
edu wrote:
alek wrote: to su vec sasvim licne frustracije i vjecno opravdanje luzera za vlastite neuspjehe
edu wrote:ne..to je vec dokaz da njegov sin moze raditi sta god hoce dok god ima babu koji pokrao milione..to je cinjenica..da nije mozda fudo marijanovo zaradilo stan..jest..jest...
stava sam da je od kopanja po zivotu nekoga ko ima nesto vise para od 'nas' (jer ovdje sam plakat, cini se, nikad i nije bio tema) vaznije cak i zvati se ernest :D :D
imati vise para..pa makar to bilo i "nesto" vise para kol'ko ima taj ficfiric mi ne bi smetalo da su one zaradjene posteno..ali izgleda da je tebi to iluzorno pricati..sa takvim razmisljanjem predstavljas masu..ali ne masu o kojoj ti govoris..jer ti i ja ne pripadamo istim masama..moja "masa" je puno manja od tvoje..tvoju masu nosi stihija..gledate kako ljudi kradu pare..kako skorojevici pumpaju usne od babinih pokradenih novaca..i kad neko napise o tom lopovluku tvoja masa je spremna reci da je to zabadanje noseva tamo gdje im nije mjesto..da je to zavidnost..samo ti i tvoja masa nastavite tako..neka vas u kucama i na kafama..a vozovi prolaze..a sa njima i izbori i mandati..sve ostalo stoji...
Prenj

Post by Prenj »

alek wrote:
edu wrote:
alek wrote: to su vec sasvim licne frustracije i vjecno opravdanje luzera za vlastite neuspjehe
Ne Alek,

to samo pokazuje prokletu neprincipijelnost dezurnih cuvara morala u gradu Sarajevu.
Smetala im je prvo multi-cuna u parku, pa kip u At mejdan parku, pa plakat MESS-a, ali sad kada je Fudo u pitanju, koji nije nista ni manje, ni vise go, nego zena sa MESS-a ili multi-covjek, i Zelene beretke i ostali "cuvari" morala sute.
Zasto???
Jedino objasnjenje koje ja imam je moc Fudinog babe.

Znas li ti pravi odgovor?
Post Reply