...nema masaza za upravu....samo za sportiste....pitt wrote:Ma sto se pitta tiche mogu nova i milostiva komogtno biti maserkeAlfons Kauders wrote:Ma ti ces nama kuhat, kakva maserka !![]()
Naci cemo mi neke tinejdzerke za maserke, eto kad naleti pitt nek on da prijedlog, ionako napada sve sto moze steku dohvatit, valjda on zna neku....hmmmm...kvalifikovanu...
One bar znaju sta treba raditi
SA-X .... PRVA POSTAVA ....
-
Toozla
- pitt
Toozla wrote:...nema masaza za upravu....samo za sportiste....pitt wrote:Ma sto se pitta tiche mogu nova i milostiva komogtno biti maserkeAlfons Kauders wrote:Ma ti ces nama kuhat, kakva maserka !![]()
Naci cemo mi neke tinejdzerke za maserke, eto kad naleti pitt nek on da prijedlog, ionako napada sve sto moze steku dohvatit, valjda on zna neku....hmmmm...kvalifikovanu...
One bar znaju sta treba raditi
Uprava se masira izvan ociju obicnih smrtnika
- Kareem Abdul-Jabbar

- Kareem Abdul-Jabbar

-
hananah
Fala novo na velikodusnosti, mada mi se cini lazna, jer ti si malo pobrkala loncice, ono sto pod mojim rukama onomad bijese "kost i koza" pod tvojim posta "spuzva i koza" pa sad skontaj ko kupi "ostatke". Draga novo zvana duboko grlo nadam se da ces prestati biti zajedljiva, mene "ostaci" ne zanimaju. Eto, ja cu biti velikodusna pa mozes bez bojazni sve u paketu da zadrzis. Koliko god se "ostatak" puta vracao i zelio vratiti mene vise ne zanima "reciklaza" pa komotno uzivaj. I ne trci puno po "terenu" premda to volis a i "igracima" nije mrsko da si na "terenu" ali ipak valja stediti energiju da bi ti mozak bolje radio i da bi bolje postavila stvari na svoje mjesto. Sve u svemu, opusti se i uzivaj i ne gledaj u meni suparnicu, fino se igraj 
Last edited by hananah on 20/06/2005 23:01, edited 1 time in total.
- Kareem Abdul-Jabbar
[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/banned.gif[/img]
-
Toozla
....FC SA-X ce prvu prijateljsku utakmicu odigrati u srijedu protiv FC Mokre Kosuljice....u razgovoru sa trenerom FC SA-X smo saznali da nema povrijedjenih igraca i da tim nastupa u punom sastavu....
...FC Mokre Kosuljice ce nastupiti u sljedecem sastavu....

...FC Mokre Kosuljice ce nastupiti u sljedecem sastavu....
- Kareem Abdul-Jabbar
- Kareem Abdul-Jabbar

-
novalic
Primljene poruke :: Poruka
Od: hananah
Za: novalic
Upisano: 20. jun. 2005. 18:28
Naslov teme: mala Citiraj poruku
malena kurvice ne prozivaj me vise, samo mi nije jasno otkud tolika ljubomora jer ne vidim drugog razloga za tvoje prostacko ponasanje, ops, u principu i vidim jer neko ko izgleda kao travestit drugacije i ne zna
Pozdrav i okani me se tako ti svega
evo texta sa pp... izgleda da sam nekoga nasrdila.. jadi moji..
izgleda da je novalicka pogodila.. u sridu.. ja pravih karaktera, losih igraca..
debelguzo, jesi li ti nesto ljuta..
i od mene ti je samo jedno, smajlic sa srednjim prstom, definitivno..
Od: hananah
Za: novalic
Upisano: 20. jun. 2005. 18:28
Naslov teme: mala Citiraj poruku
malena kurvice ne prozivaj me vise, samo mi nije jasno otkud tolika ljubomora jer ne vidim drugog razloga za tvoje prostacko ponasanje, ops, u principu i vidim jer neko ko izgleda kao travestit drugacije i ne zna
Pozdrav i okani me se tako ti svega
evo texta sa pp... izgleda da sam nekoga nasrdila.. jadi moji..
izgleda da je novalicka pogodila.. u sridu.. ja pravih karaktera, losih igraca..
debelguzo, jesi li ti nesto ljuta..
i od mene ti je samo jedno, smajlic sa srednjim prstom, definitivno..
- Alfons Kauders
Uh, bice ovdje svega...
Volim kad se zene biju, ako ne u blatu, onda na forumu...
-
car-x
jbt.. ova hana nema s kim nije zakuhala.. i u ekipu nam unosi razdor.. daj raja nek se neko dobrovoljno ponudi hani na masazu.. izgleda da je kriza..Alfons Kauders wrote:Uh, bice ovdje svega...![]()
- Alfons Kauders
Jebiga, smisao za humor treba biti jedan od uslova za ucesce u timu.car-x wrote:jbt.. ova hana nema s kim nije zakuhala.. i u ekipu nam unosi razdor.. daj raja nek se neko dobrovoljno ponudi hani na masazu.. izgleda da je kriza..Alfons Kauders wrote:Uh, bice ovdje svega...![]()
Crveni za hanu, zuti za novalicku...