Tuzlanski vs. Sarajevski Cevap By Don King
- Alfons Kauders
Ovo je Tuzla podforum, nista zeljo, ako kontate pricat o cevabdzinicama -samo tuzlanske, beslagic, limenka, zlaja, grole, play...
- flora.sa
haj nek se negdje i mi složimo!pitt wrote:To se ne mogu nazvat cevabdziniceAlfons Kauders wrote:Ovo je Tuzla podforum, nista zeljo, ako kontate pricat o cevabdzinicama -samo tuzlanske, beslagic, limenka, zlaja, grole, play...:D
- pitt
Ma slazemo se mi bas dobroflora.sa wrote:haj nek se negdje i mi složimo!pitt wrote:To se ne mogu nazvat cevabdziniceAlfons Kauders wrote:Ovo je Tuzla podforum, nista zeljo, ako kontate pricat o cevabdzinicama -samo tuzlanske, beslagic, limenka, zlaja, grole, play...:D
![]()
![]()
- Alfons Kauders
Ahaaa...pitt wrote:Ma slazemo se mi bas dobroflora.sa wrote:haj nek se negdje i mi složimo!pitt wrote: To se ne mogu nazvat cevabdzinice:D
![]()
![]()
:D
-
sunday_morning
ja tebi kazem Kundera
da je to svalercina teska.
zato, rezervisi ti nama onaj stol u Plazi, idemo mo mi u zivot...da ne bude ''sta ce zena sama u kafani''

zato, rezervisi ti nama onaj stol u Plazi, idemo mo mi u zivot...da ne bude ''sta ce zena sama u kafani''
-
sunday_morning
kako losi RPM?
nego mani se ti reformi i politike, hos' s nama na Seku?
- Alfons Kauders
Vala ako se hoda po Plazi, bujrum zeno sama u kafanu, il povedi pitta - redovnog pacijenta kod Tinje...pitt wrote:kundera ce da zaginesunday_morning wrote:ja tebi kazem Kunderada je to svalercina teska.
zato, rezervisi ti nama onaj stol u Plazi, idemo mo mi u zivot...da ne bude ''sta ce zena sama u kafani''![]()
:D Plaza je pod prismotrom
:D
Doduse i RPM je u igri, vidi i s njim, ili idi s fukarom, on voli svasta slikat, pa nek nam slika par silikona, ako mu ima fotic dovoljno megapiksela da ih uhvati.
E jedino ako ima neka varijanta da ja idem pravo na Seku, a da ne slusam njenu "muziku", onda sam tu, da joj pokazem svu ljepotu bosanskog jezika...
-
sunday_morning
ma kakvi, pitt je daleko a i plaho voli kurvaluke, RPM me bojkotuje, doduse jedino kad bi dosao Leibach...fukara se bacio na srbiju i cudna proputovanjaAlfons Kauders wrote:Doduse i RPM je u igri, vidi i s njim, ili idi s fukarom, on voli svasta slikat, pa nek nam slika par silikona, ako mu ima fotic dovoljno megapiksela da ih uhvati.![]()
E jedino ako ima neka varijanta da ja idem pravo na Seku, a da ne slusam njenu "muziku", onda sam tu, da joj pokazem svu ljepotu bosanskog jezika...
P.S. da ipak nije premaHlena za tebe...malo me tvoj ukus iznenadio
-
Morbid Angel
Jest izdajnicki, ali Tuzla se stvarno ne moze pohvaliti izborom cevapa... Nemamo cak ni pizze KAKO TREBA.. nema ni fast food-ova..jedino u Bankerovoj.. ali ima zato u Barmu u Titovoj dobrih ustipaka mmmmmmm 
A meni su najbolji cevapi kod Ferhatovica u Sarajevu.. sta cu..
- Alfons Kauders
Jeste vi komplikovani, svi se sa svima krve na Tuzli. Jedini ja se sa svima podjednako krvim, pozitivna nula...sunday_morning wrote:ma kakvi, pitt je daleko a i plaho voli kurvaluke, RPM me bojkotuje, doduse jedino kad bi dosao Leibach...fukara se bacio na srbiju i cudna proputovanjaAlfons Kauders wrote:Doduse i RPM je u igri, vidi i s njim, ili idi s fukarom, on voli svasta slikat, pa nek nam slika par silikona, ako mu ima fotic dovoljno megapiksela da ih uhvati.![]()
E jedino ako ima neka varijanta da ja idem pravo na Seku, a da ne slusam njenu "muziku", onda sam tu, da joj pokazem svu ljepotu bosanskog jezika......tako da mi ipak ti preostajes.
sredim ti Seku...''dogovoricu se'' sa njenim managerom
![]()
![]()
P.S. da ipak nije premaHlena za tebe...malo me tvoj ukus iznenadio![]()
Cuuuj pitt voli kurvaluke... Ma otkud...
Premalehna ? Vjeruj mi da nemam pojma, ne pratim bas "estradu"...
U biti - gadi mi se bestija, ne bi bicikl na nju naslonio. Jos ako je fakat metar i sumska jagoda, a 'nako sisata fuuuj...
Ti ces se dogovorit s njenim menadzerom - nije to menadzer, vec svodnik draga sunday.
- Alfons Kauders
Jednom sam pojeo cevape kod Ferhatovica. Zapala mi neka zlipa izmedju 6. i 7. Nisam je mogo izvalit cackalicom, samo je temeljito pranje zubala pomoglo. Nikad vise.Morbid Angel wrote:Jest izdajnicki, ali Tuzla se stvarno ne moze pohvaliti izborom cevapa... Nemamo cak ni pizze KAKO TREBA.. nema ni fast food-ova..jedino u Bankerovoj.. ali ima zato u Barmu u Titovoj dobrih ustipaka mmmmmmm
Pizza je dobra u Avliji, al moja je bolja.
- Alfons Kauders
Avlija je u 6. bosanskoj (sjeverna ulica od Skvera do Slatine), malo zavucena u ulici u kojoj se nalazi jos jedan solidan restoran - Biblioteka. Tu je bio Jazz u svojoj drugoj reinkarnaciji...
- Alfons Kauders
nebi wrote:Alfons,neka tvoji sinovi budu brojni kao ribe u Modracu.
Tuzla rules!
Jasta ! Samo smo tanki vala s tim restoranima, fakat nema se gdje u gradu sjest, valja okolo...
-
car-x
pricala mi cura da na stupinama ima neki sila dobar restoran sa dobrom hranom..Alfons Kauders wrote:nebi wrote:Alfons,neka tvoji sinovi budu brojni kao ribe u Modracu.
Tuzla rules!![]()
Jasta ! Samo smo tanki vala s tim restoranima, fakat nema se gdje u gradu sjest, valja okolo...
- Alfons Kauders
Vjerovatno misli na Mirakul, ex Casablanca...car-x wrote:pricala mi cura da na stupinama ima neki sila dobar restoran sa dobrom hranom..Alfons Kauders wrote:nebi wrote:Alfons,neka tvoji sinovi budu brojni kao ribe u Modracu.
Tuzla rules!![]()
Meksicka, dalmatinska, italijanska i grcka kuhinja, i nije nesto posebno...
-
car-x
jes jes.. znam da je neka od dzibonija (zamalo ne rekoh da se zove tajna vjestina, sto ne bi bilo lose ime.. heheh)..Alfons Kauders wrote: Vjerovatno misli na Mirakul, ex Casablanca...
Meksicka, dalmatinska, italijanska i grcka kuhinja, i nije nesto posebno...
eto, ona isla s rajom i odusevljena lignjama koje je tamo pojela.. a cuo sam jos od par ljudi da fakat nije lose.. elem, meni svejedno.. ja kuci kad dodjem ionako samo jedem cevape.. cak se ni pljeskavicu ne udostojim pojest..
-
nebi
bijo ja kodkuce...
i biva,odem sa hanumom vidjet avliju....raspitamo se kod one tete u trgovini vis avlije dje je to.....ona kaze eto dole,morete ovdje parkirat,al izvadte sve vrijedne stvari izauta...kazem ja jebo to,docemo sutra...
sutra ...NEDELJA....avlija zatvorena....helem,odemo u biblioteku...i nismo se pokajali.
i biva,odem sa hanumom vidjet avliju....raspitamo se kod one tete u trgovini vis avlije dje je to.....ona kaze eto dole,morete ovdje parkirat,al izvadte sve vrijedne stvari izauta...kazem ja jebo to,docemo sutra...
sutra ...NEDELJA....avlija zatvorena....helem,odemo u biblioteku...i nismo se pokajali.
-
Any
flora.sa wrote:ajjj, što im je kiselo mlijeko dooooobroooo....pitt wrote:ja davno rekoh....u zelji ni casu vode ne bih popio:D
stipu to Zeljo vapace i kiselo mljeko
Venera na Alipasinom (perko puta studentskih) ima odlicne cevape mada su Tuzlanski bolji
pecenje u Divinu na Dobrinji mada je Majora u Bistarcu sladje
- flora.sa
mrdni malo od Studentskih domovaAny wrote:flora.sa wrote:ajjj, što im je kiselo mlijeko dooooobroooo....pitt wrote:ja davno rekoh....u zelji ni casu vode ne bih popio:D
stipu to Zeljo vapace i kiselo mljeko![]()
Venera na Alipasinom (perko puta studentskih) ima odlicne cevape mada su Tuzlanski boljikrv vuce sta's
![]()
pecenje u Divinu na Dobrinji mada je Majora u Bistarcu sladje![]()
BTW: u Ilidžanci su se malo popravili u odnosu na proslu godinu