Da, to je ta sila seljakluka, koja ne poznaje urbano življenje. Nemaš argumente, valjaš demagoške gluposti, pa onda udri banuj čovjeka što govori stvari 100% na mjestu. Banujte, ja sam takve balave papke poput vas davno pregazio.int21 wrote:Ja sam nacuo da emric seli u Banovice
Jel Sarajevo velegrad?
-
emric
#76 Re: Jel Sarajevo velegrad?
-
ucenik1234
#78 Re: Jel Sarajevo velegrad?
napusti internet, metak nije skup - marka komad...emric wrote:Hoće to plakanje kad neko dođe u grad pa se ne snalazi. Ali, budi uporan, savladaćeš ti te vještine.int21 wrote:Oplakah....Leverage wrote:Najviše volim ovu akademsku terminologiju.
-
emric
#79 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Naravno da nema na selu tramvaj, Bože kako si ti neuk.i agree wrote:Ne smeta to njemu on je svakako naviko da na selu toga nema pa kad je vamo doso taman se uklopioint21 wrote:Emric haj nam reci sta vise volis: kad nema vode, ili kad te cuke ganjaju, ili kad udjes u smrdljivi tramvaj...izaberi....
- int21
#80 Re: Jel Sarajevo velegrad?
emric wrote:Da, to je ta sila seljakluka, koja ne poznaje urbano življenje. Nemaš argumente, valjaš demagoške gluposti, pa onda udri banuj čovjeka što govori stvari 100% na mjestu. Banujte, ja sam takve balave papke poput vas davno pregazio.int21 wrote:Ja sam nacuo da emric seli u Banovice
Tebi je nedostatak vode i kanalizacije, smece po ulicama, copori pasa demagogija.....
P.s. Mislio sam da trolas ali trolovi obicno ne vrijedjaju ljude...imaju malo postovanja....
-
emric
#81 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Opet na putu sile? Daj malo pokušajte savladati te urbane vještine pa ne govoriti stalno o tuči, ubijanju, sili i seljakluku.ucenik1234 wrote:
napusti internet, metak nije skup - marka komad...
- int21
#82 Re: Jel Sarajevo velegrad?
emric wrote:Opet na putu sile? Daj malo pokušajte savladati te urbane vještine pa ne govoriti stalno o tuči, ubijanju, sili i seljakluku.ucenik1234 wrote:
napusti internet, metak nije skup - marka komad...
Urbane vještine....
- i agree
#83 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Kojon rukom nos kopas dok vozis domacineemric wrote:Naravno da nema na selu tramvaj, Bože kako si ti neuk.i agree wrote:Ne smeta to njemu on je svakako naviko da na selu toga nema pa kad je vamo doso taman se uklopioint21 wrote:Emric haj nam reci sta vise volis: kad nema vode, ili kad te cuke ganjaju, ili kad udjes u smrdljivi tramvaj...izaberi....![]()
![]()
-
emric
#84 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Vode mi ne nedostaje, ne znam gdje ti živiš, možda negdje s vukovima?int21 wrote:Tebi je nedostatak vode i kanalizacije, smece po ulicama, copori pasa demagogija.....
P.s. Mislio sam da trolas ali trolovi obicno ne vrijedjaju ljude...imaju malo postovanja....
Smeće po ulicama? Opet ne znam gdje živiš, možda negdje gdje ne voze motorna vozila?
Čopori pasa? Stvarno počinjem misliti da živiš negdje s vjevericama i vukovima?
Nema kanalizacije? Mislim da si ti Sarajevo vidio samo na razglednicama. Ali kad smo kod toga, znaš li da POLA Beograda nema kanalizaciju, a wannabe građani poput tebe vole da kažu kako je Beograd metropola a Sarajevo nije. Licemjerje nije dobro.
- int21
#85 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Pretjero je momak sa shishom veceras a izgleda da nije ni zamotao HZ shal oko glOve....

-
ucenik1234
#86 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Blago tebi sa samim sobom, laku noc zelimemric wrote:Vode mi ne nedostaje, ne znam gdje ti živiš, možda negdje s vukovima?int21 wrote:Tebi je nedostatak vode i kanalizacije, smece po ulicama, copori pasa demagogija.....
Smeće po ulicama? Opet ne znam gdje živiš, možda negdje gdje ne voze motorna vozila?
Čopori pasa? Stvarno počinjem misliti da živiš negdje s vjevericama i vukovima?
Nema kanalizacije? Mislim da si ti Sarajevo vidio samo na razglednicama. Ali kad smo kod toga, znaš li da POLA Beograda nema kanalizaciju, a wannabe građani poput tebe vole da kažu kako je Beograd metropola a Sarajevo nije. Licemjerje nije dobro.
-
emric
#87 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Da, da. To što tvoj rječnik broji jedno 150 pojmova ukupno, tvoj je problem. Hoće to kod seljaka.int21 wrote:Urbane vještine....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Opet kažem, da bi bio građanin moraš se potruditi. Nema, sine, kopanja nosa u urbanim sredinama, to moraš zaboraviti.i agree wrote:Kojon rukom nos kopas dok vozis domacine
- i agree
#88 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Ne govori vise nista i ovo je previse

- int21
#89 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Pusti ga.....zabavan je.....
-
emric
#90 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Tako je, poštujem što ne pokušavaš ulaziti u raspravu s nekim ko je malograđanske provokatore davno ostavio iza guzice.ucenik1234 wrote:Blago tebi sa samim sobom, laku noc zelim
To vi seljačine nalazite shishu zanimljivom, meni te koještarije nikad nisu bile zanimacija. Odrasti, ima života i mimo shishe.int21 wrote:Pretjero je momak sa shishom veceras a izgleda da nije ni zamotao HZ shal oko glOve....![]()
![]()
![]()
Dakle, iz Mrkonjića si. Šta ima tamo, pričaj, zanima me, ja ne cijenim ljude po porijeklu? Jedino ne mogu papke bez obzira na porijeklo.santo gral wrote:Sasvim normalna situacija. Ko ima čičkavu kosu pegla je. Ko ima ravnu frčka je. Sarajlija vidi svoj grad i boli ga ovo što rade od njega i normalno nije zadovoljan. Ovaj što je iz Mrkonjića došo njemu je to promjena na bolje i normalno da mu je sve ko u bajci. Pustite čovjeka da uziva u momentu.
- int21
#91 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Kazem da je zabavan......
- i agree
#92 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Pa ti sebe ne cjenis cim se ko coban ponasas na forumu i vrijeđas ljude

-
emric
#93 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Pa možda ste vi u vašim selima navikli na muk, gdje samo mukanje krava i pterodaktili remete tišinu, ali ovdje to moraš zaboraviti. Kad si došao u Sarajevo pa se šokirao od buke nadam se da si brzo shvatio da je to normalna stvar za sredine u kojima ima života. Dobro nam došao.i agree wrote:Ne govori vise nista i ovo je previse![]()
![]()
-
emric
#94 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Pa onda nemoj biti čoban. Ako si došao u grad pokušaj biti građanin. Imaš moju podršku.i agree wrote:Pa ti sebe ne cjenis cim se ko coban ponasas na forumu i vrijeđas ljude![]()
-
emric
#95 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Razbježaše se miševi.
Idem popiti hladno pivo da saperem gorčinu teškog susreta s papcima.
Laka vam noć, budući građani (nadam se).
Last edited by emric on 09/01/2019 23:52, edited 1 time in total.
- i agree
#96 Re: Jel Sarajevo velegrad?
emric wrote:Pa možda ste vi u vašim selima navikli na muk, gdje samo mukanje krava i pterodaktili remete tišinu, ali ovdje to moraš zaboraviti. Kad si došao u Sarajevo pa se šokirao od buke nadam se da si brzo shvatio da je to normalna stvar za sredine u kojima ima života. Dobro nam došao.i agree wrote:Ne govori vise nista i ovo je previse![]()
![]()
Pa vidi sta ti se vrti na tv trenutno ko glavna reklama u tvom velegradu,muuuuu
- int21
#97 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Hahahaha
- int21
#98 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Sto se bruda nasra majko moja.....
- Leverage
#99 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Biće pun Litvatrans sutra ujutro.
- Bloo
- Globalna šefica
#100 Re: Jel Sarajevo velegrad?
Jel bezalkoholno?emric wrote:Razbježaše se miševi.