Fudo forumaš... banovan na temi o sisamamoonca wrote:MarlboroGold wrote: Beton serija
--![]()
. ne znam o cemu se radi..
Kad je neko banovan zezamo se pa kažemo poslali ga u Banoviće gdje je rudnik mrkog uglja. Ova slika je iz serije Černobil.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Fudo forumaš... banovan na temi o sisamamoonca wrote:MarlboroGold wrote: Beton serija
--![]()
. ne znam o cemu se radi..
http://www.hollywood.com/celebrities/ho ... ms-20675/7moonca wrote:hm .. vrlo diskutabilna kombinacija - ne vidjena u javnosti...Tomahawk11 wrote:Pa ne mogu biti sve parovi 70-20
Canadian songbird Celine Dion married her manager Rene Angelil in 1994. The pair met 14 years earlier, when she was 12 and he was 38, making for a whopping 26-year age difference.
i..zasto si ga ovdje naveo- nidze veze ...MarlboroGold wrote:U stilu Fude... aj biži.moonca wrote:Vrlo mali procenat je takvih kombinacija kod 'ozbiljnih' bogatasha.Mlade zene i bogati muskarci su uvijek isli zajedno.
..da . sta ima veze kada je ko imao-- mislim da je - u kojim godinama su zajedno .... Dion - je ok .po meni.. kao i Rod...Tomahawk11 wrote:http://www.hollywood.com/celebrities/ho ... ms-20675/7moonca wrote:hm .. vrlo diskutabilna kombinacija - ne vidjena u javnosti...Tomahawk11 wrote:Pa ne mogu biti sve parovi 70-20
Canadian songbird Celine Dion married her manager Rene Angelil in 1994. The pair met 14 years earlier, when she was 12 and he was 38, making for a whopping 26-year age difference.
Zato i jest neka dijagnoza.moonca wrote:hm .. ali -kod njih je ipak specificna situacija - nije je pokupio u baru niti ona njega ispred penz doma....
aj ..vidjela sam ih na ulici -pustopoljina wrote:Zato i jest neka dijagnoza.moonca wrote:hm .. ali -kod njih je ipak specificna situacija - nije je pokupio u baru niti ona njega ispred penz doma....
Nije da je imala fetis na didove, pa isla u staracki traziti..
On je bio njen staratelj...to je bas zloupotreba.
Dobar umjetnik. Slazem se.moonca wrote:aj ..vidjela sam ih na ulici -pustopoljina wrote:Zato i jest neka dijagnoza.moonca wrote:hm .. ali -kod njih je ipak specificna situacija - nije je pokupio u baru niti ona njega ispred penz doma....
Nije da je imala fetis na didove, pa isla u staracki traziti..
On je bio njen staratelj...to je bas zloupotreba.
.nije je on usvojio...
no, on je 'poseban' - dobar umjetnik...
moonca wrote: i..zasto si ga ovdje naveo- nidze veze ...![]()
![]()
..ne znam o Fudi puno...osim, da zivi u pogresnoj drzavi - a, ne mrda iz nje..
Ma da, on je iz Zakrcica.... to im je znak 'raspoznavanja' okolina Tuzle...MarlboroGold wrote:moonca wrote: i..zasto si ga ovdje naveo- nidze veze ...![]()
![]()
..ne znam o Fudi puno...osim, da zivi u pogresnoj drzavi - a, ne mrda iz nje..
on koristi često "ajd biži" kao odgovor na postove.
Ma to ti je generalizacija..Radim sa zenama koje sve imaju djecu, i sve redovno vjezbaju a neke bolje izgledaju nego sto su izgledale kad su se udale..Govorim o zenama u 40, srednjim pedesetim, cak onima koje imaju 55+...Ja nemam djecu i izgledam najgoremoonca wrote:..Sport nije mjerilo- vecu ulogu igra sam stil zivota kako pojedinac izabere, kao i stanje duha.Ramzess Veliki wrote:Necije, ali ne I njihove.moonca wrote:Moraju, vrsnjaci I'm izgledaju kao tAte.![]()
.
Upravo je obrnuto. Zene brze stare jer se ne bave sportom pa im misici vremenom brze gube masu I zbog gubitka mase koza se bora a tijelo postaje mekse i sa manje energije.
Ima zena koje treniraju sto je za pohvalu i one se odrzavaju mladoliko i nakon 50-te, znam neke.
Monca da li ti ides u teretanu ili se samo izgladnjujes?
Zene koje imaju djecu, pogotovo ako ih dobiju u poznijim godinama rijetko ce koja zadrzati i odrzati izgled prije poroda. Par prvih godina odgoja, ne spavanja i brige - upropaste izgled zene.Al' dobro, mnogi ce reci - to je ok -- jel' ima razlog.![]()
No, opet zene imaju prednot u odnosu na vas muskrace - jer samim vizuelnim efektma-odjeca, frizura, sminka -podmlade se ako znaju da to sve ukonponuju.
Ne idem u teretanu niti se izgladnjujem ?? Zasto to pitash?
Nije.BJB wrote:Ma to ti je generalizacija..Radim sa zenama koje sve imaju djecu, i sve redovno vjezbaju a neke bolje izgledaju nego sto su izgledale kad su se udale..Govorim o zenama u 40, srednjim pedesetim, cak onima koje imaju 55+...Ja nemam djecu i izgledam najgoremoonca wrote:
..Sport nije mjerilo- vecu ulogu igra sam stil zivota kako pojedinac izabere, kao i stanje duha.
Zene koje imaju djecu, pogotovo ako ih dobiju u poznijim godinama rijetko ce koja zadrzati i odrzati izgled prije poroda. Par prvih godina odgoja, ne spavanja i brige - upropaste izgled zene.Al' dobro, mnogi ce reci - to je ok -- jel' ima razlog.![]()
No, opet zene imaju prednot u odnosu na vas muskrace - jer samim vizuelnim efektma-odjeca, frizura, sminka -podmlade se ako znaju da to sve ukonponuju.
Ne idem u teretanu niti se izgladnjujem ?? Zasto to pitash?
Sve ti je to individualno..Imam kolegicu-isto godiste k'o i ja -pravi fitness freak, izgleda k'o teenagerka, a ima 2 teenagerke..
Nema pravila..
To da zene sa 40-50 izgledaju bolje cujem samo u pricama drugih zena. Veze sa realnoscu nema.BJB wrote: Ma to ti je generalizacija..Radim sa zenama koje sve imaju djecu, i sve redovno vjezbaju a neke bolje izgledaju nego sto su izgledale kad su se udale..Govorim o zenama u 40, srednjim pedesetim, cak onima koje imaju 55+...Ja nemam djecu i izgledam najgore
Sve ti je to individualno..Imam kolegicu-isto godiste k'o i ja -pravi fitness freak, izgleda k'o teenagerka, a ima 2 teenagerke..
Nema pravila..
Jašta.Xavier1 wrote:To da zene sa 40-50 izgledaju bolje cujem samo u pricama drugih zena. Veze sa realnoscu nema.BJB wrote: Ma to ti je generalizacija..Radim sa zenama koje sve imaju djecu, i sve redovno vjezbaju a neke bolje izgledaju nego sto su izgledale kad su se udale..Govorim o zenama u 40, srednjim pedesetim, cak onima koje imaju 55+...Ja nemam djecu i izgledam najgore
Nema pravila..
joj suti ima beton MILF-aca90minut wrote:Jašta.Xavier1 wrote:To da zene sa 40-50 izgledaju bolje cujem samo u pricama drugih zena. Veze sa realnoscu nema.BJB wrote: Ma to ti je generalizacija..Radim sa zenama koje sve imaju djecu, i sve redovno vjezbaju a neke bolje izgledaju nego sto su izgledale kad su se udale..Govorim o zenama u 40, srednjim pedesetim, cak onima koje imaju 55+...Ja nemam djecu i izgledam najgore
Nema pravila..![]()
Pogotovo ove naše što crnče nemaju ni godišnjeg kako treba.
Ima starijih zena sto vode racuna o izgledu i izgledaju relativno dobro. Ali dobro za svoje godine.beni-bu-man wrote: joj suti ima beton MILF-aca
Normalno da je smijesno, jer su boljeXavier1 wrote:Ima starijih zena sto vode racuna o izgledu i izgledaju relativno dobro. Ali dobro za svoje godine.beni-bu-man wrote: joj suti ima beton MILF-aca
Smijesno je porediti ih sa duplo mladjim.
MarlboroGold wrote:Nema Xavier pojma. Neki dan sam vidio ženu u teretani... imala je jedno 40 godina. Bolja je od svih 20-30g koje sam ikad u životu vidio.