7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Locked
noviclan

#76 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by noviclan »

http://www.izbori.ba/Default.aspx?CategoryID=509&Lang=3

A ima i ono da ti 0.10kf uzmupreko sms
noviclan

#77 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by noviclan »

puz_u_salati wrote:
mali jomu wrote:
puz_u_salati wrote: Samo zelene da izbacimo pa kako god i ko god. Fadila kad vidim, nemam 7 dana napretka. Uputstvo za glasanje jednostavno. Izaći i zaokružiti bilo šta i bilo koga osim SDA.

Doviđenja i prijatno.

Sutnja je do 19h, dovidjenja i prijatno :mrgreen:
Briga me. Šutimo 25 godina. Nema više šutnje ni sekunde.
BILO KO OSIM SDA!!!!

A-SDA
mali jomu

#78 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by mali jomu »

puz_u_salati wrote:
mali jomu wrote:
puz_u_salati wrote: Samo zelene da izbacimo pa kako god i ko god. Fadila kad vidim, nemam 7 dana napretka. Uputstvo za glasanje jednostavno. Izaći i zaokružiti bilo šta i bilo koga osim SDA.

Doviđenja i prijatno.

Sutnja je do 19h, dovidjenja i prijatno :mrgreen:
Briga me. Šutimo 25 godina. Nema više šutnje ni sekunde.
BILO KO OSIM SDA!!!!

pa i sad jos malo suti :lol: :lol: :lol: :lol:
_someone

#79 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by _someone »

mali jomu wrote:jebiga nije do njih, mogu i oni tebi jebat mater jer si muljo..... maticni br. :mrgreen:
Ima i toga, veci muljator od njih :mrgreen: A vec sam bio spreman da ih zovem ili da idem na biracko mjesto i vidim ko koga zajebava, sreca pa sam provjerio, ispao bi pravo glup.Ali s obzirom da nas muljaju vec toliko bas sam bio uvjeren da su nesto smuljali i sa mnom, ali neki glas mi rece hajd provjeri licnu :mrgreen: Uglavnom sve je sad u redu i idemo smjeniti ovu bagru koja nas jebe vec toliko :bih:
mali jomu

#80 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by mali jomu »

_someone wrote:
mali jomu wrote: jebiga nije do njih, mogu i oni tebi jebat mater jer si muljo..... maticni br. :mrgreen:
Ima i toga, veci muljator od njih :mrgreen: A vec sam bio spreman da ih zovem ili da idem na biracko mjesto i vidim ko koga zajebava, sreca pa sam provjerio, ispao bi pravo glup.Ali s obzirom da nas muljaju vec toliko bas sam bio uvjeren da su nesto smuljali i sa mnom, ali neki glas mi rece hajd provjeri licnu :mrgreen: Uglavnom sve je sad u redu i idemo smjeniti ovu bagru koja nas jebe vec toliko :bih:

ma ja ba, samo laganini :thumbup:
Dosadno mii

#81 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by Dosadno mii »

Guzva bas
:bih:
sigurnoable

#82 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by sigurnoable »

Izadjite ljudi svi na glasanje. Porazimo ovu SDA bagru za sva vremena. Neki kazu da ce samo ponistiti svoj listic. To nije rijesenje ako ponistite vas glas znaci da niste dali glas nikome a pored vas imate SDA glasacku masineriju sa svojim penzionerima, ratnim veteranima, sda uhljebima u BH Telecom u Elektroprivredi i drugim produzecima koji ce opet dati glas SDA stranci i ostajemo na istom. Sve osim SDA stranke je spas!
p206

#83 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by p206 »

Prpa.ba wrote:Obavio gradjansku duznost. Nadam se da ce sto manje glasova biti baceno na opcije i kandidate koji nece preci cenzus ili nemaju ni teoretske sanse za pobjedu. Svaki takav glas ide direktno za "male zelene".

Sretno nam. :-D
nisam znao da je i Maradona u SDA, ebo mater kako je to sve uvezano :mrgreen:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#84 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by KatarinaKosaca »

sigurnoable wrote:Izadjite ljudi svi na glasanje. Porazimo ovu SDA bagru za sva vremena. Neki kazu da ce samo ponistiti svoj listic. To nije rijesenje ako ponistite vas glas znaci da niste dali glas nikome a pored vas imate SDA glasacku masineriju sa svojim penzionerima, ratnim veteranima, sda uhljebima u BH Telecom u Elektroprivredi i drugim produzecima koji ce opet dati glas SDA stranci i ostajemo na istom. Sve osim SDA stranke je spas!
Ispravka. Ne ratnim veteranima, nego ratnim profiterima. Ostalo sve 5
sigurnoable

#85 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by sigurnoable »

KatarinaKosaca wrote:
sigurnoable wrote:Izadjite ljudi svi na glasanje. Porazimo ovu SDA bagru za sva vremena. Neki kazu da ce samo ponistiti svoj listic. To nije rijesenje ako ponistite vas glas znaci da niste dali glas nikome a pored vas imate SDA glasacku masineriju sa svojim penzionerima, ratnim veteranima, sda uhljebima u BH Telecom u Elektroprivredi i drugim produzecima koji ce opet dati glas SDA stranci i ostajemo na istom. Sve osim SDA stranke je spas!
Ispravka. Ne ratnim veteranima, nego ratnim profiterima. Ostalo sve 5
I ratnim profiterima. Nisam pogrijesio kad sam spomenuo ratne veterane. Zna se dobro i svima je to poznato cija su oni glasacka masinerija. SDA i HDZ su glavne politicke stranke u toj grupi ljudi. Cast pojedincima....
AmiĐa_Idriz

#86 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by AmiĐa_Idriz »

Boga mi sam 20 minuta čekao, iznenađen sam omladinom, u mom selu ih više od fosila bilo ipak :izet:
muha_sa

#87 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by muha_sa »

Dosadno mii wrote:Guzva bas
:bih:
strpljen spašen :D

ugledajmo se na susjede koji strpljivo cekaju da glasaju za parlament susjedne države--ne smeta gužva

Image
_someone

#88 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by _someone »

Ja od jutros pitao ove neke prijatelje mojih godina(23) hoce li glasati ili su vec glasali, kazu nece nikako, a sjede kod kuce i hlade muda, biraliste im ispred nosa.Ne mogu vjerovati da postoje takvi levati, kukas kako ti ne valja a ista bagra te jebe od rata, kad dobijes mogucnost da ih smjenis ti sjedis u kuci.Jos je najgore sto mislim da takvih ima puno i vecinom je mladja raja u pitanju.
hhaarree

#89 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by hhaarree »

AmiĐa_Idriz wrote:Boga mi sam 20 minuta čekao, iznenađen sam omladinom, u mom selu ih više od fosila bilo ipak :izet:
i kod mene isto, iznenadih se. Vidio sam mozda 4-5 peMzica, ostalo sve mladja raja. Mozda su ovi jutros sabahile to zavrsili :mrgreen:

baj d vej, jel vise nema onih provjera otisaka, prskanja onom farbom ofo ono?
Last edited by hhaarree on 07/10/2018 12:15, edited 1 time in total.
drndalo

#90 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by drndalo »

Ja sam se vec 2x vratio s pokusaja glasanja, guzva brate... Pa odradjivao druge stvari usput, pijaca, fasunga i tako to...

Nadam se da ovo zaista znaci vecu izlaznost, koja moze nesto promijeniti u odnosu snaga...
muha_sa

#91 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by muha_sa »

_someone wrote:
Ja od jutros pitao ove neke prijatelje mojih godina(23) hoce li glasati ili su vec glasali, kazu nece nikako, a sjede kod kuce i hlade muda, biraliste im ispred nosa.Ne mogu vjerovati da postoje takvi levati, kukas kako ti ne valja a ista bagra te jebe od rata, kad dobijes mogucnost da ih smjenis ti sjedis u kuci.Jos je najgore sto mislim da takvih ima puno i vecinom je mladja raja u pitanju.
apstinenti iliti ljenguze su najglasniji kriticari ovog i ovakvog stanja :-)

kurcem ne mrdaju vec ko nake hanumice sjede i guzeljaju
muha_sa

#92 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by muha_sa »

drndalo wrote:Ja sam se vec 2x vratio s pokusaja glasanja, guzva brate... Pa odradjivao druge stvari usput, pijaca, fasunga i tako to...

Nadam se da ovo zaista znaci vecu izlaznost, koja moze nesto promijeniti u odnosu snaga...
bitno je da ceš izac i glasat :thumbup:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#93 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by un1ted »

Jao sto telefonin skljocaju, treba dokaz za 20KM. Ista priča ide, ista vlast, da se neko ne ponada.
muha_sa

#94 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by muha_sa »

hhaarree wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Boga mi sam 20 minuta čekao, iznenađen sam omladinom, u mom selu ih više od fosila bilo ipak :izet:
i kod mene isto, iznenadih se. Vidio sam mozda 4-5 peMzica, ostalo sve mladja raja. Mozda su ovi jutros sabahile to zavrsili :mrgreen:

jesil glaso :?
hhaarree

#95 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by hhaarree »

muha_sa wrote:
hhaarree wrote:

jesam :-D
al-em

#96 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by al-em »

Moze biti veca izlaznost par postotaka, ali nedovoljno da bi se sta promijenilo, nemojmo se zavaravati. Pa cak i da imamo komsic becirovic ivanic, vamo ce nam majku jeb.avati kojekakvi haljevci sebije hadzihafizbegovici backovici...

I zar se ne moze zabraniti to slikanje listica na izborima, taj ko slika ili sara gluposti ili uzima pare.
muha_sa

#97 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by muha_sa »

hhaarree wrote:
muha_sa wrote:
hhaarree wrote:

jesam :-D
pa što ondaK pitaš imal provjere otisaka i prskanja farbom :? :lol:

znaš da nema ništa osim licne na pokaz
hhaarree

#98 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by hhaarree »

muha_sa wrote: pa što ondaK pitaš imal provjere otisaka i prskanja farbom :? :lol:

znaš da nema ništa osim licne na pokaz
pa zato sto je to bilo prije davno a sad me niko ne poprska pa reko da provjerim jel to izbaceno :lol:
Prpa.ba

#99 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by Prpa.ba »

Lijepo vrijeme pogoduje solidnoj izlaznosti, ali izlaznost nikada nije i nece mnogo mijenjati konacne rezultate ako je veca od 50%, sto je kod nas uvijek slucaj. :-D
muha_sa

#100 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima

Post by muha_sa »

Prpa.ba wrote:Lijepo vrijeme pogoduje solidnoj izlaznosti, ali izlaznost nikada nije i nece mnogo mijenjati konacne rezultate ako je veca od 50%, sto je kod nas uvijek slucaj. :-D
ubilo se za ljetnih basti i dudlaona--jebo glsanje :D
Locked