7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
-
noviclan
-
noviclan
#77 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
puz_u_salati wrote:Briga me. Šutimo 25 godina. Nema više šutnje ni sekunde.mali jomu wrote:puz_u_salati wrote: Samo zelene da izbacimo pa kako god i ko god. Fadila kad vidim, nemam 7 dana napretka. Uputstvo za glasanje jednostavno. Izaći i zaokružiti bilo šta i bilo koga osim SDA.
Doviđenja i prijatno.
Sutnja je do 19h, dovidjenja i prijatno
BILO KO OSIM SDA!!!!
A-SDA
-
mali jomu
#78 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
puz_u_salati wrote:Briga me. Šutimo 25 godina. Nema više šutnje ni sekunde.mali jomu wrote:puz_u_salati wrote: Samo zelene da izbacimo pa kako god i ko god. Fadila kad vidim, nemam 7 dana napretka. Uputstvo za glasanje jednostavno. Izaći i zaokružiti bilo šta i bilo koga osim SDA.
Doviđenja i prijatno.
Sutnja je do 19h, dovidjenja i prijatno![]()
BILO KO OSIM SDA!!!!
pa i sad jos malo suti
-
_someone
#79 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
Ima i toga, veci muljator od njihmali jomu wrote:jebiga nije do njih, mogu i oni tebi jebat mater jer si muljo..... maticni br.
-
mali jomu
#80 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
_someone wrote:Ima i toga, veci muljator od njihmali jomu wrote: jebiga nije do njih, mogu i oni tebi jebat mater jer si muljo..... maticni br.A vec sam bio spreman da ih zovem ili da idem na biracko mjesto i vidim ko koga zajebava, sreca pa sam provjerio, ispao bi pravo glup.Ali s obzirom da nas muljaju vec toliko bas sam bio uvjeren da su nesto smuljali i sa mnom, ali neki glas mi rece hajd provjeri licnu
Uglavnom sve je sad u redu i idemo smjeniti ovu bagru koja nas jebe vec toliko
![]()
ma ja ba, samo laganini
- Dosadno mii
-
sigurnoable
#82 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
Izadjite ljudi svi na glasanje. Porazimo ovu SDA bagru za sva vremena. Neki kazu da ce samo ponistiti svoj listic. To nije rijesenje ako ponistite vas glas znaci da niste dali glas nikome a pored vas imate SDA glasacku masineriju sa svojim penzionerima, ratnim veteranima, sda uhljebima u BH Telecom u Elektroprivredi i drugim produzecima koji ce opet dati glas SDA stranci i ostajemo na istom. Sve osim SDA stranke je spas!
- p206
#83 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
nisam znao da je i Maradona u SDA, ebo mater kako je to sve uvezanoPrpa.ba wrote:Obavio gradjansku duznost. Nadam se da ce sto manje glasova biti baceno na opcije i kandidate koji nece preci cenzus ili nemaju ni teoretske sanse za pobjedu. Svaki takav glas ide direktno za "male zelene".
Sretno nam.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#84 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
Ispravka. Ne ratnim veteranima, nego ratnim profiterima. Ostalo sve 5sigurnoable wrote:Izadjite ljudi svi na glasanje. Porazimo ovu SDA bagru za sva vremena. Neki kazu da ce samo ponistiti svoj listic. To nije rijesenje ako ponistite vas glas znaci da niste dali glas nikome a pored vas imate SDA glasacku masineriju sa svojim penzionerima, ratnim veteranima, sda uhljebima u BH Telecom u Elektroprivredi i drugim produzecima koji ce opet dati glas SDA stranci i ostajemo na istom. Sve osim SDA stranke je spas!
-
sigurnoable
#85 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
I ratnim profiterima. Nisam pogrijesio kad sam spomenuo ratne veterane. Zna se dobro i svima je to poznato cija su oni glasacka masinerija. SDA i HDZ su glavne politicke stranke u toj grupi ljudi. Cast pojedincima....KatarinaKosaca wrote:Ispravka. Ne ratnim veteranima, nego ratnim profiterima. Ostalo sve 5sigurnoable wrote:Izadjite ljudi svi na glasanje. Porazimo ovu SDA bagru za sva vremena. Neki kazu da ce samo ponistiti svoj listic. To nije rijesenje ako ponistite vas glas znaci da niste dali glas nikome a pored vas imate SDA glasacku masineriju sa svojim penzionerima, ratnim veteranima, sda uhljebima u BH Telecom u Elektroprivredi i drugim produzecima koji ce opet dati glas SDA stranci i ostajemo na istom. Sve osim SDA stranke je spas!
- AmiĐa_Idriz
#86 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
Boga mi sam 20 minuta čekao, iznenađen sam omladinom, u mom selu ih više od fosila bilo ipak 
- muha_sa
#87 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
strpljen spašenDosadno mii wrote:Guzva bas
ugledajmo se na susjede koji strpljivo cekaju da glasaju za parlament susjedne države--ne smeta gužva

-
_someone
#88 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
Ja od jutros pitao ove neke prijatelje mojih godina(23) hoce li glasati ili su vec glasali, kazu nece nikako, a sjede kod kuce i hlade muda, biraliste im ispred nosa.Ne mogu vjerovati da postoje takvi levati, kukas kako ti ne valja a ista bagra te jebe od rata, kad dobijes mogucnost da ih smjenis ti sjedis u kuci.Jos je najgore sto mislim da takvih ima puno i vecinom je mladja raja u pitanju.sigurnoable wrote:Izadjite ljudi svi na glasanje. Porazimo ovu SDA bagru za sva vremena. Neki kazu da ce samo ponistiti svoj listic. To nije rijesenje ako ponistite vas glas znaci da niste dali glas nikome a pored vas imate SDA glasacku masineriju sa svojim penzionerima, ratnim veteranima, sda uhljebima u BH Telecom u Elektroprivredi i drugim produzecima koji ce opet dati glas SDA stranci i ostajemo na istom. Sve osim SDA stranke je spas!
-
hhaarree
#89 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
i kod mene isto, iznenadih se. Vidio sam mozda 4-5 peMzica, ostalo sve mladja raja. Mozda su ovi jutros sabahile to zavrsiliAmiĐa_Idriz wrote:Boga mi sam 20 minuta čekao, iznenađen sam omladinom, u mom selu ih više od fosila bilo ipak
baj d vej, jel vise nema onih provjera otisaka, prskanja onom farbom ofo ono?
Last edited by hhaarree on 07/10/2018 12:15, edited 1 time in total.
- drndalo
#90 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
Ja sam se vec 2x vratio s pokusaja glasanja, guzva brate... Pa odradjivao druge stvari usput, pijaca, fasunga i tako to...
Nadam se da ovo zaista znaci vecu izlaznost, koja moze nesto promijeniti u odnosu snaga...
Nadam se da ovo zaista znaci vecu izlaznost, koja moze nesto promijeniti u odnosu snaga...
- muha_sa
#91 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
apstinenti iliti ljenguze su najglasniji kriticari ovog i ovakvog stanja_someone wrote:Ja od jutros pitao ove neke prijatelje mojih godina(23) hoce li glasati ili su vec glasali, kazu nece nikako, a sjede kod kuce i hlade muda, biraliste im ispred nosa.Ne mogu vjerovati da postoje takvi levati, kukas kako ti ne valja a ista bagra te jebe od rata, kad dobijes mogucnost da ih smjenis ti sjedis u kuci.Jos je najgore sto mislim da takvih ima puno i vecinom je mladja raja u pitanju.sigurnoable wrote:Izadjite ljudi svi na glasanje. Porazimo ovu SDA bagru za sva vremena. Neki kazu da ce samo ponistiti svoj listic. To nije rijesenje ako ponistite vas glas znaci da niste dali glas nikome a pored vas imate SDA glasacku masineriju sa svojim penzionerima, ratnim veteranima, sda uhljebima u BH Telecom u Elektroprivredi i drugim produzecima koji ce opet dati glas SDA stranci i ostajemo na istom. Sve osim SDA stranke je spas!
kurcem ne mrdaju vec ko nake hanumice sjede i guzeljaju
- muha_sa
#92 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
bitno je da ceš izac i glasatdrndalo wrote:Ja sam se vec 2x vratio s pokusaja glasanja, guzva brate... Pa odradjivao druge stvari usput, pijaca, fasunga i tako to...
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#93 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
Jao sto telefonin skljocaju, treba dokaz za 20KM. Ista priča ide, ista vlast, da se neko ne ponada.
- muha_sa
#94 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
jesil glasohhaarree wrote:i kod mene isto, iznenadih se. Vidio sam mozda 4-5 peMzica, ostalo sve mladja raja. Mozda su ovi jutros sabahile to zavrsiliAmiĐa_Idriz wrote:Boga mi sam 20 minuta čekao, iznenađen sam omladinom, u mom selu ih više od fosila bilo ipak
-
hhaarree
#95 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
jesammuha_sa wrote:jesil glasohhaarree wrote:i kod mene isto, iznenadih se. Vidio sam mozda 4-5 peMzica, ostalo sve mladja raja. Mozda su ovi jutros sabahile to zavrsiliAmiĐa_Idriz wrote:Boga mi sam 20 minuta čekao, iznenađen sam omladinom, u mom selu ih više od fosila bilo ipak
-
al-em
#96 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
Moze biti veca izlaznost par postotaka, ali nedovoljno da bi se sta promijenilo, nemojmo se zavaravati. Pa cak i da imamo komsic becirovic ivanic, vamo ce nam majku jeb.avati kojekakvi haljevci sebije hadzihafizbegovici backovici...
I zar se ne moze zabraniti to slikanje listica na izborima, taj ko slika ili sara gluposti ili uzima pare.
I zar se ne moze zabraniti to slikanje listica na izborima, taj ko slika ili sara gluposti ili uzima pare.
- muha_sa
#97 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
pa što ondaK pitaš imal provjere otisaka i prskanja farbomhhaarree wrote:jesammuha_sa wrote:jesil glasohhaarree wrote:
i kod mene isto, iznenadih se. Vidio sam mozda 4-5 peMzica, ostalo sve mladja raja. Mozda su ovi jutros sabahile to zavrsili
znaš da nema ništa osim licne na pokaz
-
hhaarree
#98 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
pa zato sto je to bilo prije davno a sad me niko ne poprska pa reko da provjerim jel to izbacenomuha_sa wrote: pa što ondaK pitaš imal provjere otisaka i prskanja farbom![]()
![]()
znaš da nema ništa osim licne na pokaz
- Prpa.ba
#99 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
Lijepo vrijeme pogoduje solidnoj izlaznosti, ali izlaznost nikada nije i nece mnogo mijenjati konacne rezultate ako je veca od 50%, sto je kod nas uvijek slucaj. 
- muha_sa
#100 Re: 7. oktobar: Uptstvo kako glasati na izborima
ubilo se za ljetnih basti i dudlaona--jebo glsanjePrpa.ba wrote:Lijepo vrijeme pogoduje solidnoj izlaznosti, ali izlaznost nikada nije i nece mnogo mijenjati konacne rezultate ako je veca od 50%, sto je kod nas uvijek slucaj.