A ti i jaran ste vidim neki fakeri lafcine prave, bacate li ga jedan drugom?Qler wrote:ma motori su sminka, samo sto kako kaze moj jaran, sa jednom si nogom u grobu, a drugom na kori od banane!
i ja, ima jedna poslovica, kaze postoje samo dvije vrste motorista, oni koji su pali i oni koji ce pasti!
Kakvo misljenje imate o Motorima?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- DaysleepeR
-
Ticall
DaysleepeR wrote:A ti i jaran ste vidim neki fakeri lafcine prave, bacate li ga jedan drugom?Qler wrote:ma motori su sminka, samo sto kako kaze moj jaran, sa jednom si nogom u grobu, a drugom na kori od banane!
i ja, ima jedna poslovica, kaze postoje samo dvije vrste motorista, oni koji su pali i oni koji ce pasti!
uuuuuuuuhehehehehhe
oplaka na ovo stare mi
evo nemogu sebi doci
- Qler
ma jok cekamo tebe da nam ga puhnes maloDaysleepeR wrote:A ti i jaran ste vidim neki fakeri lafcine prave, bacate li ga jedan drugom?Qler wrote:ma motori su sminka, samo sto kako kaze moj jaran, sa jednom si nogom u grobu, a drugom na kori od banane!
ako cemo se vec vrijedjati, iako ne vidim razloga zato!
ja sam samo reko, da ih gotivim, ali da ih ne bi vozio. I ono za bananu je zajebancija, a onu poslovicu mi je rekao jedan motorista, koji tebi garant moze biti dedo! zato ne rise!
-
The_Flyer2002
ovo postaje gore vec neke druge kontraverznije teme.Qler wrote:ma jok cekamo tebe da nam ga puhnes maloDaysleepeR wrote:A ti i jaran ste vidim neki fakeri lafcine prave, bacate li ga jedan drugom?Qler wrote:ma motori su sminka, samo sto kako kaze moj jaran, sa jednom si nogom u grobu, a drugom na kori od banane!
ja sam samo reko, da ih gotivim, ali da ih ne bi vozio. I ono za bananu je zajebancija, a onu poslovicu mi je rekao jedan motorista, koji tebi garant moze biti dedo! zato ne rise!
-
The_Flyer2002
prvi je poceo
=istina
ne, fakat, bezveze mu je ono bilo, al haj
=istina
svejedno, ja opet vise volim 4 tocka
=stvar osobnog misljenja 
ne, fakat, bezveze mu je ono bilo, al haj
svejedno, ja opet vise volim 4 tocka
-
The_Flyer2002
pa i reko sam da ja vise volim 4 tocka
subjektivno misljenje
=istina
eto slazema se sa sve tri tacke
prijedlog se usvaja i ide u zakon
eto slazema se sa sve tri tacke
prijedlog se usvaja i ide u zakon
- DaysleepeR
Da je to meni rekao motorista, ja bih se slatko nasmijao, ali deklarisani "cager" mi digne zivac.Qler wrote:ma jok cekamo tebe da nam ga puhnes maloDaysleepeR wrote:A ti i jaran ste vidim neki fakeri lafcine prave, bacate li ga jedan drugom?Qler wrote:ma motori su sminka, samo sto kako kaze moj jaran, sa jednom si nogom u grobu, a drugom na kori od banane!
Da sam prvi poceo nisam, neznam koji vas moj tjera da cim se pomene motor vi slutite na pogibiju.
Prvo Prenj sad ti.
Odjebaus sa tom pricom.
Ne diraj me ne diram te i vozdra.
- DaysleepeR
Sta ima arbitar, nismo te prepoznali.The_Flyer2002 wrote:prvi je poceo=istina
![]()
ne, fakat, bezveze mu je ono bilo, al haj=istina
![]()
svejedno, ja opet vise volim 4 tocka=stvar osobnog misljenja
-
The_Flyer2002
DaysleepeR wrote:Sta ima arbitar, nismo te prepoznali.The_Flyer2002 wrote:prvi je poceo=istina
![]()
ne, fakat, bezveze mu je ono bilo, al haj=istina
![]()
svejedno, ja opet vise volim 4 tocka=stvar osobnog misljenja
problema sa auspuhom.
puko saraf i ispala matica pa se sada dere ko bez auspuha
-
felichi
zar ima nesto bolje od suncanog dana, cesta kroz prirodu, krivuda... buka motora, ne razmisljas. nesto kao meditacija. malo teze pada u zavoju posto je bolja polovina opteretila zadnji kraj
motor prede pod guzovima. (osim ako ne vozis jednocilindrasa
)
ne razumijem kritike. ko ne gotivi motore zasto drugima kvariti feeling?
pao sam dva puta, nije to kraj svijet. uostalom i to je dio voznje na dva tocka!
ne razumijem kritike. ko ne gotivi motore zasto drugima kvariti feeling?
pao sam dva puta, nije to kraj svijet. uostalom i to je dio voznje na dva tocka!
- Qler
to ti i pricam.DaysleepeR wrote:Da je to meni rekao motorista, ja bih se slatko nasmijao, ali deklarisani "cager" mi digne zivac.Qler wrote:ma jok cekamo tebe da nam ga puhnes maloDaysleepeR wrote: A ti i jaran ste vidim neki fakeri lafcine prave, bacate li ga jedan drugom?
Da sam prvi poceo nisam, neznam koji vas moj tjera da cim se pomene motor vi slutite na pogibiju.
Prvo Prenj sad ti.
Odjebaus sa tom pricom.
Ne diraj me ne diram te i vozdra.
ne kvarim ja feeling nikome, to je samo moje misljenje. Vi na motor ja u bibi i ravna nam cesta