UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
- Leverage
#76 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Kineska mačka, Kina nas preplavila.
- Krokodajl
#77 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
@vjesticanametli @leverage, docu kad ovjerim, dok nađem doktora što je izdo papir, odvukli mu kosti sa Nedžarića 96-e djeca u nepoznatom smjeru.
A što se guštera tiče i išćeravanja istog iz kuće, šta ja znam, odvrni Bohemian Rapsody do kraja i zvučnike uperi u pod da dodiruju, vibracije koje zvuk proizvodi od te pjesme stvaraju neujednačene vibracije koje gmazovi ne podnose i u kratkom roku se povlače odakle su došli.
Kome ćeš vjerovat u vezi guštera ako nećeš krokodilu
Pazi samo da ti vrana ili sova ušara ne uđu kroz otvoren balkon, to je zajebano selit, u mene u jarana sova ušara se naselila, stekla pravo suvlasništva morao joj čitav plafon prepisat., još mu sere po hodniku kad ovaj u wc ide.
Ako ni to ne pomogne, zovi hodžu, sihiri su u pitanju, pazi rep da ne ostane od guštera, ograiše se na to lakše nego na mrve, eto i žena hoće da se seli, spletke neke, neko čara magiju 100%...
Sretno, nije se zajebavat sa ovim stvarima.
A što se guštera tiče i išćeravanja istog iz kuće, šta ja znam, odvrni Bohemian Rapsody do kraja i zvučnike uperi u pod da dodiruju, vibracije koje zvuk proizvodi od te pjesme stvaraju neujednačene vibracije koje gmazovi ne podnose i u kratkom roku se povlače odakle su došli.
Kome ćeš vjerovat u vezi guštera ako nećeš krokodilu
Pazi samo da ti vrana ili sova ušara ne uđu kroz otvoren balkon, to je zajebano selit, u mene u jarana sova ušara se naselila, stekla pravo suvlasništva morao joj čitav plafon prepisat., još mu sere po hodniku kad ovaj u wc ide.
Ako ni to ne pomogne, zovi hodžu, sihiri su u pitanju, pazi rep da ne ostane od guštera, ograiše se na to lakše nego na mrve, eto i žena hoće da se seli, spletke neke, neko čara magiju 100%...
Sretno, nije se zajebavat sa ovim stvarima.
- vjesticanametli
#78 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Pa hoDZa daaaa alah ti ljepi dao stahos valahi eeee pa niko se nije sjetio....i ne rezi nokte utorkom da se zena ne vrati

-
l33t
#79 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
tema godine 2018

- Krokodajl
#80 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Sad tek pročitah šta si sa mačkom uradio.
Pa sad kad ti se onaj "vau-vau, mjau-mjau" nakači na vrat, reće da si izbacio mačku na ulicu, ti kažeš "ja je našo na ulici" a oni kažu "a jel mačka sa ulice miriše na ornel ?"...
Valjda te niko nije fotko kako okupanu mačku na ulicu izbacuješ, još mogu mislit mokra, sve će joj se usta pokočit...
Tobejarabi
Pa sad kad ti se onaj "vau-vau, mjau-mjau" nakači na vrat, reće da si izbacio mačku na ulicu, ti kažeš "ja je našo na ulici" a oni kažu "a jel mačka sa ulice miriše na ornel ?"...
Valjda te niko nije fotko kako okupanu mačku na ulicu izbacuješ, još mogu mislit mokra, sve će joj se usta pokočit...
Tobejarabi
- Maraschino
#81 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
dobro da znam kako se zene rijesiti makar za jednu noc.Dexter4 wrote:Evo ubacio sam mačku u kuću. Pokupio je tu na ulici. Morao sam je prije toga okupati. Evo pratim je na kameri, spava na stolici.. kako će vidjeti guštera ako spava, pogotovo još jer je pravo sitan, jedva se i primjeti. Kako je natjerati da traži guštera??? Dajte ljudi pomagajte, žena se prepala, hoće da ide kod svojih..
- DeNiro
#82 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
izoluj ga .. izadji ti iz kuce 
- zforumas
#83 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Maca mokra, zena vristi a on trazi salamandera 
- spreca
#84 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
sta mislis te srece..otisla i zena i gusterLuvDemBugs wrote:Brate pusti ti ove neozbiljne što se sprdaju s tobom, reci ti nama šta se dešava, jel' otišla žena ili bar gušter?
- int21
#85 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Oplakah....zforumas wrote:Maca mokra, zena vristi a on trazi salamandera
- Filter
#86 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
ostala mackaspreca wrote:sta mislis te srece..otisla i zena i gusterLuvDemBugs wrote:Brate pusti ti ove neozbiljne što se sprdaju s tobom, reci ti nama šta se dešava, jel' otišla žena ili bar gušter?
edit. ne procitah da je maca prva napustila kucu velikog brata, jadna maca
- int21
#87 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Samo nije zajebancija sa salamanderom....ako je fire salamander ilitiga po naski dazdevnjak.....to je otrovno.....
Hebo si jeza u ledja, i ti i zena i macka i komsija...i oni iz GRAS-a.....
Sretno.....
P.S.
Jel crn i zut?
Hebo si jeza u ledja, i ti i zena i macka i komsija...i oni iz GRAS-a.....
Sretno.....
P.S.
Jel crn i zut?
-
Dexter4
#88 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Situacija je još uvijek krajnje ozbiljna. Ovaj na pravu fin dan (zadnji dan godišnjeg) se pretvorio u noćnu moru.LuvDemBugs wrote:Brate pusti ti ove neozbiljne što se sprdaju s tobom, reci ti nama šta se dešava, jel' otišla žena ili bar gušter?
Gušteru ni traga ni glasa. Postavio sam izolir traku i nabacio koju muhu, pa se nadam da će biti toliko naivan da se upeca. Inače žena je jako strašljiva, ne smije ni da bude na drugom spratu, toliko se boji guštera. A evo i fotka, da vidite kako ta zamka izgleda, a ja sve pratim na kameri kao što možete vidjeti.
- Tigar1
#89 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Odavno se ovako ne ismijah.
Ima smisla muzika jarane, vibracije mu sigurno ne bi pasale, sigurno nije negdje se sakrio na hladno mjesto, vjerovatnije je da je negdje iza frižidera, ili šporeta gdje je toplije.
Probaj sa ljepilom za miševe i razbacaj po ćoškovima. Kao mamac postavi mali komadić mesa ili kakvu muhu mrtvu. Sretno i nadam se da ćeš ga izbaciti.
I da žena neće uteći..
Ima smisla muzika jarane, vibracije mu sigurno ne bi pasale, sigurno nije negdje se sakrio na hladno mjesto, vjerovatnije je da je negdje iza frižidera, ili šporeta gdje je toplije.
Probaj sa ljepilom za miševe i razbacaj po ćoškovima. Kao mamac postavi mali komadić mesa ili kakvu muhu mrtvu. Sretno i nadam se da ćeš ga izbaciti.
I da žena neće uteći..
- Maraschino
#90 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Ja se sa njim ne bi zaHebavao a ti kako hoces. To cudo se zavuce u nos u uho...da ti ne pricam sta je komsiji uradio.
- Edin H.
#91 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Zesca je glupost trositi kragujevku na gustera kad ga mozes komotno izrokati sa par metakahowdy wrote:Baci bombu
- Edin H.
- Streptokok
#93 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Ili postaju jos agresivniji. Mac je to sa dvije ostrice. Zamisli inace miroljubivog gustera, koji mu u strahu skace za vrat i pocne da ga davi.Krokodajl wrote:@vu.
.
- LuvDemBugs
#94 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Bgm je onda negdje dobre sadake daospreca wrote:sta mislis te srece..otisla i zena i gusterLuvDemBugs wrote:Brate pusti ti ove neozbiljne što se sprdaju s tobom, reci ti nama šta se dešava, jel' otišla žena ili bar gušter?
-
John Cleese
#95 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Nabavi zmiju.Dexter4 wrote:Šta da radim ljudi???
I otvori novu temu, obavezno.
-
dječak sa šibicama
#96 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
ima onaj vic, kaze
muz: upomoc ljudi, usao mi guster u kucu!
zena: konju, to je moja mama
ok, nije vic
muz: upomoc ljudi, usao mi guster u kucu!
zena: konju, to je moja mama
ok, nije vic
-
Fudo387
#97 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Pusti mu dnevnik da gleda.
-
dječak sa šibicama
#98 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Dva dnevnika, uclanice se u SDA, pocetkom oktobra dodje kesa sa kafom i sokom na vrata.
-
Fudo387
#99 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Ma kad vidi onu zeljku, ic’ mu je.dječak sa šibicama wrote:Dva dnevnika, uclanice se u SDA, pocetkom oktobra dodje kesa sa kafom i sokom na vrata.
-
Heller
#100 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
meni danas uletio, ja ga na papir lagano i bacim napolje, tries dekundi kasnije ker gs sav sretan donese mrtvog nazad