Tebe bi ja kocem uredioblack-cat wrote:PITARKA_SA wrote:znaci kad nema para da plati,nije problem prosetati,ni tada ne bih platila???
Stvarno ne znam koliko imas godina, mozda si studentica ili tako sta........ ali kada ljudi imaju sredjene zivote, posao, onda 1-2 KM stvarno nije pitanje
Ko placa pice ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
rashid
-
PITARKA_SA
Sve cure kao hoce da su ravnopravne(berem vecina)a onda kada treba da iskazu ravnopravnost onda se pozivaju na "tradiciju"ili ko zna sta vec,
nisu muskarci kreditne kartice niti ih tako dozivljavam,zasto bi on meni svaki dan,placao?pa nije svakom momku babo ratni profiter da gura i mene i sebe..radi,zaradjuj i uzivaj od svog novca.ne kontam stvarno,mozda sam ja paglu
nisu muskarci kreditne kartice niti ih tako dozivljavam,zasto bi on meni svaki dan,placao?pa nije svakom momku babo ratni profiter da gura i mene i sebe..radi,zaradjuj i uzivaj od svog novca.ne kontam stvarno,mozda sam ja paglu
-
black-cat
vjeruj da na birashid wrote:Tebe bi ja kocem uredioblack-cat wrote:PITARKA_SA wrote:znaci kad nema para da plati,nije problem prosetati,ni tada ne bih platila???
Stvarno ne znam koliko imas godina, mozda si studentica ili tako sta........ ali kada ljudi imaju sredjene zivote, posao, onda 1-2 KM stvarno nije pitanje
-
rashid
Bi bi ... volim takve kao sto si ti. Centar svjeta i uvjek u pravu ... zato postoje i muskarci koji bi te dobro uredili ... jesam li reko kocem?black-cat wrote:vjeruj da na birashid wrote:Tebe bi ja kocem uredioblack-cat wrote:
Stvarno ne znam koliko imas godina, mozda si studentica ili tako sta........ ali kada ljudi imaju sredjene zivote, posao, onda 1-2 KM stvarno nije pitanje![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ra¹o, stavovi se ne mijenjaju motkama, veæ samo izjave... Mora¹ fino s njom... Inteligentnijerashid wrote: Bi bi ... volim takve kao sto si ti. Centar svjeta i uvjek u pravu ... zato postoje i muskarci koji bi te dobro uredili ... jesam li reko kocem?
-
rashid
Inteligentno sa inteligentnim ... a ovo ... huhztluhcs wrote:Rašo, stavovi se ne mijenjaju motkama, već samo izjave... Moraš fino s njom... Inteligentnijerashid wrote: Bi bi ... volim takve kao sto si ti. Centar svjeta i uvjek u pravu ... zato postoje i muskarci koji bi te dobro uredili ... jesam li reko kocem?:D:D
-
rashid
Jel ti to ba "ulaganja" mislis nesto bezobrazno, ono pod 18 godina ... no no talking?ztluhcs wrote:...ma ja ionako će uveče obračunati troškovePITARKA_SA wrote:i suskavije:D:D i izvršiti "povrat sredstava"
uz nova "ulaganja"
-
PITARKA_SA
sram da te bIdne i stidrashid wrote:Jel ti to ba "ulaganja" mislis nesto bezobrazno, ono pod 18 godina ... no no talking?ztluhcs wrote:...ma ja ionako će uveče obračunati troškovePITARKA_SA wrote:i suskavije:D:D i izvršiti "povrat sredstava"
uz nova "ulaganja"
jes,jes na to je mislio
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Jel tebi mlaðe od 18 bezobrazno a preko nije ili te zeza bosanskirashid wrote:Jel ti to ba "ulaganja" mislis nesto bezobrazno, ono pod 18 godina ... no no talking?ztluhcs wrote:...ma ja ionako æe uveèe obraèunati tro¹kovePITARKA_SA wrote:i suskavije:D:D i izvr¹iti "povrat sredstava"
uz nova "ulaganja"
-
rashid
Ja se isto cudim, kako ga nije sram? Jos ramazan ...PITARKA_SA wrote:sram da te bIdne i stidrashid wrote:Jel ti to ba "ulaganja" mislis nesto bezobrazno, ono pod 18 godina ... no no talking?ztluhcs wrote: ...ma ja ionako će uveče obračunati troškove:D:D i izvršiti "povrat sredstava"
uz nova "ulaganja"
![]()
jes,jes na to je mislio
... dok ramazan ... nema mace za veca "ulaganja" !
Stvarno ... stidi se 5 minuta, pa nastavi radom!
-
Pearl
a kad nije ramazan, onda moze placanje u naturi ???rashid wrote:Ja se isto cudim, kako ga nije sram? Jos ramazan ...PITARKA_SA wrote:sram da te bIdne i stidrashid wrote: Jel ti to ba "ulaganja" mislis nesto bezobrazno, ono pod 18 godina ... no no talking?![]()
jes,jes na to je mislio
ququ.. ovo sve u grijehu zivi
-
rashid
Grijeh je sladzi ...Pearl wrote:a kad nije ramazan, onda moze placanje u naturi ???rashid wrote:Ja se isto cudim, kako ga nije sram? Jos ramazan ...PITARKA_SA wrote: sram da te bIdne i stid![]()
jes,jes na to je mislio
ququ.. ovo sve u grijehu zivi![]()
![]()
-
PITARKA_SA
nadam se da cu zgrijesiti uskoro 
- van Basten
idemo u Evropu, u 21 vijek i sl, a držimo se fol nekakve tradicije... smiješno... ne može oboje
Kod mene je slijedeća situacija - ja radim, draga moja studira i meni je onda sasvim logično da ja preuzmem veliku većinu troškova... što sam odmah na početku veze i objasnio
JOš mene je pitala, bojeći se skrivenog tradicionalizma da li bi meni smetalo kad bi ona zarađivala više od mene, na šta sam se samo nasmijao i rekao - da hoćeš imati platu od nekih 7-8 milja pa da odmah dam otkaz na poslu i odem u prijevremenu penziju
Kod mene je slijedeća situacija - ja radim, draga moja studira i meni je onda sasvim logično da ja preuzmem veliku većinu troškova... što sam odmah na početku veze i objasnio
JOš mene je pitala, bojeći se skrivenog tradicionalizma da li bi meni smetalo kad bi ona zarađivala više od mene, na šta sam se samo nasmijao i rekao - da hoćeš imati platu od nekih 7-8 milja pa da odmah dam otkaz na poslu i odem u prijevremenu penziju
-
black-cat
rashid wrote:Bi bi ... volim takve kao sto si ti. Centar svjeta i uvjek u pravu ... zato postoje i muskarci koji bi te dobro uredili ... jesam li reko kocem?black-cat wrote:vjeruj da na birashid wrote: Tebe bi ja kocem uredio![]()
- manijak1
Ja Haje .....
bjago tebi .....majctoje
gentj
emana 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Brazzo
:D oce ji kocku jeda pitaj ga
:D