Finale: Francuska - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko osvaja?

Poll ended at 16/07/2018 00:27

Francuska
131
53%
Hrvatska
114
47%

Total votes: 245

Tomahawk11
Globalni moderator

#76 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Tomahawk11 »

AmiĐa_Idriz wrote:
Tomahawk11 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Poslije 2011. godine i utakmice na Stade de Franceu, smisliti Francusku ne mogu i želim im sve najgore. Tako da...
A i Englezi će moći reći da su izgubili od prvaka :thumbup:
Ko i mi što se možemo hvaliti da smo pritisili polufinalistu na Grbavici :oops:
Ili na SP bili u grupi sa finalistom :thumbup:
pirmin

#77 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by pirmin »

Jedino razumijem Nesanicu i njegovo navijanje za drugu domovinu.
Ovo ostalo je smijesno kakvi god da su razlozi, da se ne znam ti kakvi pavijani cuju iz Listice.
:oops:
pizarro

#78 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by pizarro »

koja bi to tragedija bila da giroud postigne pobjednicki gol i zbog toga svima vjecno ostane u sjecanju :D
Haris033

#79 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Haris033 »

Kipar-BiH 3:2. :-? Možda je i bolje da nismo pobijedili. Izbacili bi nas hrvati u baražu, došlo bi do nereda, mrzili bi Hrvatsku repku na prvenstvu. Ovako, respect i svaka čast komšijama i daj Bože da uzmu zlato. Iz utakmice u utakmicu, sve su jači i bolji.....
Tomahawk11
Globalni moderator

#80 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Tomahawk11 »

pizarro wrote:koja bi to tragedija bila da giroud postigne pobjednicki gol i zbog toga svima vjecno ostane u sjecanju :D
I to ovako nešto

statixx

#81 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by statixx »

Steta sto nemaju taj dan vise za odmor u odnosu na Francuze, kojima i ne znaci mnogo.
irac300

#82 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by irac300 »

Ne može ovdje čovjek ništa prognozirati. Francuska je kao kvalitetnija nešto, ali susjedi su na teškim drogama. :D Ne bi me iznenadilo da uzmu, a iskreno, volio bih da oni osvoje. Zaslužili su. Pun mi je k**** ovih ''velikih'' zemalja, neka fudbal ponovo bude ono što je nekada bio, zabava za male i siromašne.
Tromblon

#83 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Tromblon »

Kako kaze pjesma grckih navijaca is 2004 "podignite taj jebeni pehar". Idemo susjedi Jos jedna stepenica do vrha. Osvetite se za Thurama.

Francuzi izgledaju jace na papiru I tv ekranu Ali vjerujem u zanos i elan hrvatskih nogometasa i da podici taj jebeni pehar.
dječak sa šibicama

#84 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by dječak sa šibicama »

Hrvatima je svejedno, mislim bilo bi lijepo uzeti i taj trofej, ko ne bi volio kad je vec na korak do... ali i ako izgube, pobijedili su. Igras finale SP jednom u zivotu, uglavnom.
Bodkin

#85 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bodkin »

dječak sa šibicama wrote:Hrvatima je svejedno, mislim bilo bi lijepo uzeti i taj trofej, ko ne bi volio kad je vec na korak do... ali i ako izgube, pobijedili su. Igras finale SP jednom u zivotu, uglavnom.
Sta ima svejedno. Vidi se da se sportom nikad nisi bavio. Cuj svejedno u finalu :D
AmiĐa_Idriz

#86 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:
pizarro wrote:koja bi to tragedija bila da giroud postigne pobjednicki gol i zbog toga svima vjecno ostane u sjecanju :D
I to ovako nešto

Do sada u svojoj karijeri je već skupio 7 sati igranja na Mundijalu bez šuta u okvor gola. Pa kakav otac svete igre.
statixx

#87 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by statixx »

Za Francuze ima vremena, mlada je to ekipa, ali Hrvatima je sad ili nikad.
°u°

#88 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by °u° »

statixx wrote:Steta sto nemaju taj dan vise za odmor u odnosu na Francuze, kojima i ne znaci mnogo.
Plus cijelu utakmicu više odigrali, bukvalno. I dva pucanja penala. Biće im preteško ali je psiha čudo.
Riddle

#89 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Riddle »

Jedino takvi kao Giroud i mogu dati takve golove.
dulekrele

#90 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by dulekrele »

Bodkin wrote:
dječak sa šibicama wrote:Hrvatima je svejedno, mislim bilo bi lijepo uzeti i taj trofej, ko ne bi volio kad je vec na korak do... ali i ako izgube, pobijedili su. Igras finale SP jednom u zivotu, uglavnom.
Sta ima svejedno. Vidi se da se sportom nikad nisi bavio. Cuj svejedno u finalu :D
i jos kaze ali ako i izgube pobijedili su :lol: :lol:
dulekrele

#91 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by dulekrele »

Haris033 wrote:Kipar-BiH 3:2. :-? Možda je i bolje da nismo pobijedili. Izbacili bi nas hrvati u baražu, došlo bi do nereda, mrzili bi Hrvatsku repku na prvenstvu. Ovako, respect i svaka čast komšijama i daj Bože da uzmu zlato. Iz utakmice u utakmicu, sve su jači i bolji.....
a ko ti garantuje da bi izvukli hrvatsku u barazu. ali glupa prica je to sada.
dječak sa šibicama

#92 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Neki ocito ne razumiju sta znaci igrati finale svjetskog prvenstva u nogometu.

Najbolje da se kolektivno samopoubijaju jer su samo drugi na svijetu.
Bodkin

#93 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bodkin »

dječak sa šibicama wrote:Neki ocito ne razumiju sta znaci igrati finale svjetskog prvenstva u nogometu.

Najbolje da se kolektivno samopoubijaju jer su samo drugi na svijetu.
Nemoj vise ziv bio
Riddle

#94 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Riddle »

Sta nemoj vise? Pa normalno da nece leci Francuzima na terenu, normalno da ce se boriti i pokusati pobijediti. Ali finale im je uspjeh preko svake mjere i sami su to priznali sinoc.
Baltazar_khan

#95 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Baltazar_khan »

ovo se uistinu jednom dešava da jedna mala hrvatska igra finale mundijala, i uvjeren sam da će hrvati poginuti da dobiju francusku. siguran sam da neće razmišljati "dogurali smo do finala, dobro je i drugo mjesto", već će ići na pobjedu :thumbup:
dječak sa šibicama

#96 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Baltazar_khan wrote:ovo se uistinu jednom dešava da jedna mala hrvatska igra finale mundijala, i uvjeren sam da će hrvati poginuti da dobiju francusku. siguran sam da neće razmišljati "dogurali smo do finala, dobro je i drugo mjesto", već će ići na pobjedu :thumbup:
Naravno da nece, da tako razmisljaju zadovoljili bi se i polufinalom. I Panama da je dogurala do polufinala, htjela bi finale, i titulu. Svako tako razmislja, apetiti rastu sukladno rezultatima. Sto ne biti i prvak svijeta, pruzila se prilika.

ali ako izgube, nece biti tragedija, za pola sata ce se slaviti jer je ovo uspjeh.
Russki

#97 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Russki »

Baltazar_khan wrote:ovo se uistinu jednom dešava da jedna mala hrvatska igra finale mundijala, i uvjeren sam da će hrvati poginuti da dobiju francusku. siguran sam da neće razmišljati "dogurali smo do finala, dobro je i drugo mjesto", već će ići na pobjedu :thumbup:
naravno da se ide na pobjedu
krv samo sto nije pala
Logovan

#98 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Logovan »

Tako je. Ostvarili su svoj najveći uspjeh, ne bi žalili za izgubljenim finalom kao Francuzi.
statixx

#99 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by statixx »

Veliko je ovo olaksanje. Inace bi tugovali u polufinalu, pa mozda opet za trece mjesto....
bersK

#100 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by bersK »

Brozović pretrčao za prvenstvo ko pola Francuske. Šta tek da očekujemo u finalu...
Locked