Ili na SP bili u grupi sa finalistomAmiĐa_Idriz wrote:Ko i mi što se možemo hvaliti da smo pritisili polufinalistu na GrbaviciTomahawk11 wrote:A i Englezi će moći reći da su izgubili od prvakaAmiĐa_Idriz wrote:Poslije 2011. godine i utakmice na Stade de Franceu, smisliti Francusku ne mogu i želim im sve najgore. Tako da...
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#76 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
- pirmin
#77 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jedino razumijem Nesanicu i njegovo navijanje za drugu domovinu.
Ovo ostalo je smijesno kakvi god da su razlozi, da se ne znam ti kakvi pavijani cuju iz Listice.

Ovo ostalo je smijesno kakvi god da su razlozi, da se ne znam ti kakvi pavijani cuju iz Listice.
- pizarro
#78 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
koja bi to tragedija bila da giroud postigne pobjednicki gol i zbog toga svima vjecno ostane u sjecanju 
- Haris033
#79 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kipar-BiH 3:2.
Možda je i bolje da nismo pobijedili. Izbacili bi nas hrvati u baražu, došlo bi do nereda, mrzili bi Hrvatsku repku na prvenstvu. Ovako, respect i svaka čast komšijama i daj Bože da uzmu zlato. Iz utakmice u utakmicu, sve su jači i bolji.....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#80 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
I to ovako neštopizarro wrote:koja bi to tragedija bila da giroud postigne pobjednicki gol i zbog toga svima vjecno ostane u sjecanju
-
statixx
#81 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Steta sto nemaju taj dan vise za odmor u odnosu na Francuze, kojima i ne znaci mnogo.
- irac300
#82 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ne može ovdje čovjek ništa prognozirati. Francuska je kao kvalitetnija nešto, ali susjedi su na teškim drogama.
Ne bi me iznenadilo da uzmu, a iskreno, volio bih da oni osvoje. Zaslužili su. Pun mi je k**** ovih ''velikih'' zemalja, neka fudbal ponovo bude ono što je nekada bio, zabava za male i siromašne.
-
Tromblon
#83 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kako kaze pjesma grckih navijaca is 2004 "podignite taj jebeni pehar". Idemo susjedi Jos jedna stepenica do vrha. Osvetite se za Thurama.
Francuzi izgledaju jace na papiru I tv ekranu Ali vjerujem u zanos i elan hrvatskih nogometasa i da podici taj jebeni pehar.
Francuzi izgledaju jace na papiru I tv ekranu Ali vjerujem u zanos i elan hrvatskih nogometasa i da podici taj jebeni pehar.
- dječak sa šibicama
#84 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Hrvatima je svejedno, mislim bilo bi lijepo uzeti i taj trofej, ko ne bi volio kad je vec na korak do... ali i ako izgube, pobijedili su. Igras finale SP jednom u zivotu, uglavnom.
-
Bodkin
#85 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Sta ima svejedno. Vidi se da se sportom nikad nisi bavio. Cuj svejedno u finaludječak sa šibicama wrote:Hrvatima je svejedno, mislim bilo bi lijepo uzeti i taj trofej, ko ne bi volio kad je vec na korak do... ali i ako izgube, pobijedili su. Igras finale SP jednom u zivotu, uglavnom.
- AmiĐa_Idriz
#86 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Do sada u svojoj karijeri je već skupio 7 sati igranja na Mundijalu bez šuta u okvor gola. Pa kakav otac svete igre.Tomahawk11 wrote:I to ovako neštopizarro wrote:koja bi to tragedija bila da giroud postigne pobjednicki gol i zbog toga svima vjecno ostane u sjecanju
-
statixx
#87 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Za Francuze ima vremena, mlada je to ekipa, ali Hrvatima je sad ili nikad.
-
°u°
#88 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Plus cijelu utakmicu više odigrali, bukvalno. I dva pucanja penala. Biće im preteško ali je psiha čudo.statixx wrote:Steta sto nemaju taj dan vise za odmor u odnosu na Francuze, kojima i ne znaci mnogo.
- Riddle
#89 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jedino takvi kao Giroud i mogu dati takve golove.
- dulekrele
#90 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
i jos kaze ali ako i izgube pobijedili suBodkin wrote:Sta ima svejedno. Vidi se da se sportom nikad nisi bavio. Cuj svejedno u finaludječak sa šibicama wrote:Hrvatima je svejedno, mislim bilo bi lijepo uzeti i taj trofej, ko ne bi volio kad je vec na korak do... ali i ako izgube, pobijedili su. Igras finale SP jednom u zivotu, uglavnom.
- dulekrele
#91 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
a ko ti garantuje da bi izvukli hrvatsku u barazu. ali glupa prica je to sada.Haris033 wrote:Kipar-BiH 3:2.Možda je i bolje da nismo pobijedili. Izbacili bi nas hrvati u baražu, došlo bi do nereda, mrzili bi Hrvatsku repku na prvenstvu. Ovako, respect i svaka čast komšijama i daj Bože da uzmu zlato. Iz utakmice u utakmicu, sve su jači i bolji.....
- dječak sa šibicama
#92 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Neki ocito ne razumiju sta znaci igrati finale svjetskog prvenstva u nogometu.
Najbolje da se kolektivno samopoubijaju jer su samo drugi na svijetu.
-
Bodkin
#93 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nemoj vise ziv biodječak sa šibicama wrote:Neki ocito ne razumiju sta znaci igrati finale svjetskog prvenstva u nogometu.
- Riddle
#94 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Sta nemoj vise? Pa normalno da nece leci Francuzima na terenu, normalno da ce se boriti i pokusati pobijediti. Ali finale im je uspjeh preko svake mjere i sami su to priznali sinoc.
- Baltazar_khan
#95 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ovo se uistinu jednom dešava da jedna mala hrvatska igra finale mundijala, i uvjeren sam da će hrvati poginuti da dobiju francusku. siguran sam da neće razmišljati "dogurali smo do finala, dobro je i drugo mjesto", već će ići na pobjedu 
- dječak sa šibicama
#96 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Naravno da nece, da tako razmisljaju zadovoljili bi se i polufinalom. I Panama da je dogurala do polufinala, htjela bi finale, i titulu. Svako tako razmislja, apetiti rastu sukladno rezultatima. Sto ne biti i prvak svijeta, pruzila se prilika.Baltazar_khan wrote:ovo se uistinu jednom dešava da jedna mala hrvatska igra finale mundijala, i uvjeren sam da će hrvati poginuti da dobiju francusku. siguran sam da neće razmišljati "dogurali smo do finala, dobro je i drugo mjesto", već će ići na pobjedu
ali ako izgube, nece biti tragedija, za pola sata ce se slaviti jer je ovo uspjeh.
- Russki
#97 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
naravno da se ide na pobjeduBaltazar_khan wrote:ovo se uistinu jednom dešava da jedna mala hrvatska igra finale mundijala, i uvjeren sam da će hrvati poginuti da dobiju francusku. siguran sam da neće razmišljati "dogurali smo do finala, dobro je i drugo mjesto", već će ići na pobjedu
krv samo sto nije pala
- Logovan
#98 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Tako je. Ostvarili su svoj najveći uspjeh, ne bi žalili za izgubljenim finalom kao Francuzi.dječak sa šibicama wrote:Hrvatima je svejedno, mislim bilo bi lijepo uzeti i taj trofej, ko ne bi volio kad je vec na korak do... ali i ako izgube, pobijedili su. Igras finale SP jednom u zivotu, uglavnom.
-
statixx
#99 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Veliko je ovo olaksanje. Inace bi tugovali u polufinalu, pa mozda opet za trece mjesto....
- bersK
#100 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Brozović pretrčao za prvenstvo ko pola Francuske. Šta tek da očekujemo u finalu...