E jesu nasli trenera za penale.Mark Tven wrote:Southgate ih trenira.Edin H. wrote: Ma jok, eno treniraju izvodjenje penala.
1/4 Rusija - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#76 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
-
omar little
#77 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
kao prvo, bila sam sarkasticna. ne trazim umiranje u ljepoti ali neki minimum ambicije - jer si na jebenom svjetskom prvenstvu - da.°u° wrote:Što?omar little wrote:ljepotica turnira.
Meni je na svjetskim umiranje u ljepoti i akcija zadnja rupa na svirali. Drama i trgedija mi je na prvom mjestu
Uživam kad velikaši ispadaju od kokuza. Neprocjenjivo mi je gledat suze švaba, engleza i ostalih mrskih imperijalista i konkvistadora![]()
Vamos Mehiko, vamos Kolumbija, Urugvaj. Noževe u zube i u kost![]()
kao drugo, mrzim ove ruse, mrzim svaku ekipa koja igra onako kako oni igraju i kako ce igrat protiv hrvatske. mesarski balvani koji apsolutno nista nemaju, nikakve kvalitete ni ambicije, sabi se u bunkercinu i cekaj kraj. fuj. jadno bi bilo i za ovaj sport i za ovo svjetsko da takva jedna ekipa, nakon sto je zbog imbecilnih spanjolaca prosla u 1/4, jos sada ode i u 1/2. polufinale svjetskog prvenstva da igra ekipa koja nema vise dva suta na gol iz ko faze. fuj. (maksimalno koriste sta imaju bla bla bla taktika bla bla bla - sasvim jasno no svejedno fuj.)
trece, ja sam mislila da sam na temi rus-hrv, tako da ne vidim poentu uvodjenja meksika, kolubmije i urugvaja u pricu.
-
Mark Tven
#78 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Ako ne bude te sakralne geste, napraviće Bujanec deset zaredom emisija o prepodobnom patniku Mamiću, koji uprkos svim nedaćama i podrivanjima od strane orjunaške vlastele, istraja i postaje nacionalni heroj. Nada za bolje sutra.xoklix wrote:Ako dodju do finala, ne samo da trebaju ukinuti presudu Mamiću, već mu i spomenik dići na Trgu B.J.
- Edin H.
#79 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Sto kazu - ne mozes biti posten i bogatMark Tven wrote:Ako ne bude te sakralne geste, napraviće Bujanec deset zaredom emisija o prepodobnom patniku Mamiću, koji uprkos svim nedaćama i podrivanjima od strane orjunaške vlastele, istraja i postaje nacionalni heroj. Nada za bolje sutra.xoklix wrote:Ako dodju do finala, ne samo da trebaju ukinuti presudu Mamiću, već mu i spomenik dići na Trgu B.J.
U Italiji masa afera, a tri puta svjetski prvaci.
- cyprus
#80 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Ma kak'i... 'ta će Kolombija...Tomahawk11 wrote:Kojem polufinalu, ispadaju sutra.
- turbofolk
#81 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Jedino Kolumbija može dohakati Hrvatskoj.. I Belgija s druge strane žrijeba 
-
Mark Tven
#82 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Pf, šta reći za skladnu brazilsku svakodnevicu.Edin H. wrote:Sto kazu - ne mozes biti posten i bogatMark Tven wrote:Ako ne bude te sakralne geste, napraviće Bujanec deset zaredom emisija o prepodobnom patniku Mamiću, koji uprkos svim nedaćama i podrivanjima od strane orjunaške vlastele, istraja i postaje nacionalni heroj. Nada za bolje sutra.xoklix wrote:Ako dodju do finala, ne samo da trebaju ukinuti presudu Mamiću, već mu i spomenik dići na Trgu B.J.![]()
Ako ćemo šalu na stranu, realno je da će taj zguliti jednu do dve godine ćorke, nakon žalbe i preinačene drugostepene presude. Premda je zaslužio da mu natovare pristojnu dvocifrenu brojku, znamo da se to neće dogoditi, pa će se ići na neku kompenzaciju. Šest dina je previše za tog maga, vizionara, spasitelja...čoveka iz narod... plus, uvezan je sa svim bitnima u toj državi na papiru. Ako jedan Horvatinčić nakon petog smaknuća pešaka u svojoj bogatoj karijeri Mad Maxa, na jedan perverzno besmislen izgovor izvuče oslobađajući presudu tako da se svi smeju i krste njihovom korumpiranom selektivnom sudstvu, šta će tek Maminjo da čini.
Sve ovo nije tek tako izrečeno, jer to nagoveštava Hrvatsku kap prvaka. Imaju sve predispozicije za pehar.
-
omar little
#83 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
ali ce se luka modric izvuci neokrznjen. lazov i lopov,ali suto penal. pravio ih sve budalama na svjedocenju, no nacija ne mari. ne mare ni za veci kriminal sta im rade u drzavi, aj ges, sto bi pocinjali od ovoga.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#84 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
4xEdin H. wrote:Sto kazu - ne mozes biti posten i bogatMark Tven wrote:Ako ne bude te sakralne geste, napraviće Bujanec deset zaredom emisija o prepodobnom patniku Mamiću, koji uprkos svim nedaćama i podrivanjima od strane orjunaške vlastele, istraja i postaje nacionalni heroj. Nada za bolje sutra.xoklix wrote:Ako dodju do finala, ne samo da trebaju ukinuti presudu Mamiću, već mu i spomenik dići na Trgu B.J.![]()
- Edin H.
#85 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Ma ne mozes ni prebrojati koliko puta su osvajali.mali_milojica wrote:
4x
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#86 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Nema više, što su osvajali - osvajali
Skontali ih svi
Sad dolaze velesile Island, Danska, Rusija....dobro, dok se još malo ispraksiraju.
Skontali ih svi
Sad dolaze velesile Island, Danska, Rusija....dobro, dok se još malo ispraksiraju.
- istra_hr
#87 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
1. Hrvatska je imala najlakšu grupu sa raspalim drogiranim Argentincima.
2. Hrvati imaju više sreće nego pameti.
3. Svaki slijedeći protivnik će razbiti Hrvatsku
4. Hrvatska je zapravo Srbija B tako da ipak ostaje sve kod kuće i lakše se podnosi ispadanje Srbije A
5. Srbija A ima sve samo nema sreće
6. Kolinda je prekršila sve norme kada je kao predsjednica Srbije B došla čestitati a nije se prije toga konzultirala sa predsjednikom Srbije A
7. Za Srbe je utakmica Rusija vs Hrvatska win win jer braća prolaze bez obzira ko pobjedi
4. Hrvatska je zapravo Srbija B tako da ipak ostaje sve kod kuće i lakše se podnosi ispadanje Srbije A
6. Kolinda je prekršila sve norme kada je kao predsjednica Srbije B došla čestitati a nije se prije toga konzultirala sa predsjednikom Srbije A
7. Za Srbe je utakmica Rusija vs Hrvatska win win jer braća prolaze bez obzira ko pobjedi
- ultima_palabra
#88 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Jel sinoć bila prva pobjeda Hrvatske u nokaut fazi EP/SP nakon 20 godina?
- ExNihilo
-
Tromblon
#90 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Samo Kovacica umjesto Brozovica I ne praviti pritisak Kao Spanija po sirini terena. Trebali bi probati na Mandzukica da gura Perisica I Rebica onda. Zna Mandzukic to dobro odigrati.
I trebaju stalno drzati loptu I pokusavati izvlaciti Ruse sto vise. Jebeno je Staljingrad probiti.
I trebaju stalno drzati loptu I pokusavati izvlaciti Ruse sto vise. Jebeno je Staljingrad probiti.
- dječak sa šibicama
#91 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Zato sto su prosli "ukletu nokaut utakmicu" i sve dalje je samo bonus.palermo wrote: a zašto misliš ( ne samo ti, i drugi su pislai o tome) da je Hrvatima pao teret sa ramena.....meni se čini da je nakon pobjede Rusije nad Špancima taj teret još izraženiji....vidio se i na jučerašnjoj utakmici, mislim da če postojati i protiv Rusa......
Hrvati su kvalitetniji od Rusa, mnogo rekao bih, Španija je juče sramno odigrala i poklonili su pobjedu Rusiji.......ali opet nešto mislim da bi Hrvati lakše izašli na kraj sa ovakvim Špancima nego što će sa Rusima........domaćini su, navijači, adrenalin.......a nisu baš ni Panama da je nemoguće zamisliti pobjedu Rusije nad Hrvatskom......
Ovaj put Rusi nose teret jer igraju kod kuce, Putin ih gleda, ali u sustini i jedni i drugi su ispunili cilj.
Hrvatska i Rusija sigurno ne nose teret favorita za prvo mjesto.
- dječak sa šibicama
#92 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Sve si pogodioistra_hr wrote:1. Hrvatska je imala najlakšu grupu sa raspalim drogiranim Argentincima.
Ali sta ima veze, neka pucaju od muke
-
°u°
#93 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Chill out ... Bilo jeto samo moje skrimno javno razmišljanje, ne nužno tebi namjenjeno, osim pitanja što. A o ukusima se jelte ne raspravlja.omar little wrote:kao prvo, bila sam sarkasticna. ne trazim umiranje u ljepoti ali neki minimum ambicije - jer si na jebenom svjetskom prvenstvu - da.°u° wrote:Što?omar little wrote:ljepotica turnira.
Meni je na svjetskim umiranje u ljepoti i akcija zadnja rupa na svirali. Drama i trgedija mi je na prvom mjestu
Uživam kad velikaši ispadaju od kokuza. Neprocjenjivo mi je gledat suze švaba, engleza i ostalih mrskih imperijalista i konkvistadora![]()
Vamos Mehiko, vamos Kolumbija, Urugvaj. Noževe u zube i u kost![]()
kao drugo, mrzim ove ruse, mrzim svaku ekipa koja igra onako kako oni igraju i kako ce igrat protiv hrvatske. mesarski balvani koji apsolutno nista nemaju, nikakve kvalitete ni ambicije, sabi se u bunkercinu i cekaj kraj. fuj. jadno bi bilo i za ovaj sport i za ovo svjetsko da takva jedna ekipa, nakon sto je zbog imbecilnih spanjolaca prosla u 1/4, jos sada ode i u 1/2. polufinale svjetskog prvenstva da igra ekipa koja nema vise dva suta na gol iz ko faze. fuj. (maksimalno koriste sta imaju bla bla bla taktika bla bla bla - sasvim jasno no svejedno fuj.)
trece, ja sam mislila da sam na temi rus-hrv, tako da ne vidim poentu uvodjenja meksika, kolubmije i urugvaja u pricu.i to jos meni.
Ali da baš domaćini ambicije nemaju, e to ebaji ga. Šta reć
I još da dodam da od ruja i sličnih očekivat da se nadigravaju sa špancima i sličnim pimplačima, nema teorije. Ljudi igraju kako mogu proći, kako sama kažeš. Lopta je okrugla i ide 11 na 11. Ko je kriv špancima koji su nakon vođstva stali i počeli davit utakmicu pimplanjem očekujući da će rujama gaće same spasti. E pa neće, mrš kući! A kome to smeta i ko to ne voli uvijek ima daljinski
Hebi ga i ja sam u dilemi da se okanem lige prvaka, i ostalih ljiga. Dosadili mi jedni te isti bogati likovi koji se godinama vrte i koji se tkmiče ko će više lovine utuć. Meni je to fuj
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#94 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Lagana grupa, Svabama nista nije htjelo u go a stisli ih dobro sa igracem manje....ima tu svega, ali nijedan rezultat se ne moze napraviti bez da ti se poklopi puno faktora van tvoje kontrole.Tomahawk11 wrote:
Nisam ja ni poredio Ćiru i Dalića. Samo kažem, ne sjećam se sam, iako sam gledao to prvenstvo, ali juče čitam, grupu imali Jamajku i Japan i bilo čupavo, s Argentinom izgubili 1-0, ali nafaka ih spasila da ne fasuju dobro, 1/8 Rumune drogirane jedva sa 1-0, sa Nijemcima, bili ovi bolji do crvenog, poslije raspad i eto od Franca izgubili u 1/2.
No, koga to briga, pise se da su bili 3. na SP.
- Banksy
#95 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
+1omar little wrote:
-
tetejac
#96 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Nek’ se i nama jednom posloži i da nas sportska sreća pomazi!SmokingMan wrote:Hrvati nastavlaju kroz taj "povoljan" niz protivnika.Kao da su ih sami birali.Doslovno utaban put do finala,e sada jedino ih nestabilni englezi mogu spriječiti u tome.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#97 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Lukin (drugi
) penal je bio kljuc. Da je skinuo ono Kasper, a bio je blizu, to bi bilo to...Znao sam nekako da Hrvatska prolazi kad je taj penal usao....
-
RasAlGhul
#98 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Uz Srbiju, Hrvatska i Rusija mi najmrže 
- It_is_a_Leclerc
#99 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Da kako mogu obe ekipe ispasti. 
- Edin H.
#100 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Kaze se obje ili obadvije ekipe.