Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vauvau wrote:Ovi francuski plastikaneri da se porede s njemačkim limuzinama mogu ali u limburgu. Čuj top model sa 1.6 motorom.
100.000 dati za nešto onako je pucanj sebi u koljeno.
Raspravljate bezveze, ionako će svako kupiti ono što želi ako može.
Meni je 508 najpoželjniji, ne znam da li je najbolji i ne zanima me. Odlično dizajnirano auto, nije kopija, ima sve ostalo na nivou konkurencije. Lično za moj ukus većina aktuelnih Mercedesa je čist kičeraj i ne bih ga kupio sve da je najbolji.
vauvau wrote:Mercedes je sramota za njemačku auto industriju. Dovoljno je reći da ugrađuju motore iz dacije.
Karl Benz i Gottlieb Daimler se okreću u grobu.
vauvau wrote:Ovi francuski plastikaneri da se porede s njemačkim limuzinama mogu ali u limburgu. Čuj top model sa 1.6 motorom.
Kao što kolega citroen xm reče, ne znam da li je najbolji i ne zanima me, ali je i meni najpoželjnija i najljepša limuzina srednje klase.
Današnja auto industrija je postala sterilna, automobili bez karaktera, kao GMO voće i povrće
Pogledajte G20, bukvalno nikakvih emocija nema u tom dizajnu, za razliku od npr E46. PSA je sa novim 508 uspio na napravi moderan automobil sa karakterom. Još da nisu pretjerali sa displejima u enterijeru što se mene tiče bio bi čista 10.
vauvau wrote:Mercedes je sramota za njemačku auto industriju. Dovoljno je reći da ugrađuju motore iz dacije.
Karl Benz i Gottlieb Daimler se okreću u grobu.
Kao što kolega citroen xm reče, ne znam da li je najbolji i ne zanima me, ali je i meni najpoželjnija i najljepša limuzina srednje klase.
Današnja auto industrija je postala sterilna, automobili bez karaktera, kao GMO voće i povrće
Pogledajte G20, bukvalno nikakvih emocija nema u tom dizajnu, za razliku od npr E46. PSA je sa novim 508 uspio na napravi moderan automobil sa karakterom. Još da nisu pretjerali sa displejima u enterijeru što se mene tiče bio bi čista 10.
U svaku limuzinu srednje klase covjek visine od metar i 85 cm treba pozadi da sjedne bez problema. Napisano je u onom testu da ovaj 508 ima taj problem sa niskim krovom jer ide na kupe....pa stari problem sa volanom i instrument tablom...pa dimenzije volana...ko ga je vidio uzivo u 308 ili novoj 3008 zna da je jako malog volumena....sto ja bas i ne volim kad je minijaturan.
Prostor pozadi realno danas nikome nije toliko bitan. Ionako se tamo voze samo djeca. Ako se ne voze djeca/porodice u automobilima su uglavnom do 2 osobe.
PSA sa novim 508 ide na teren Arteona prije svega, Insignia i novi C5 će biti direktni konkurenti Pasata i Superba.
Kome treba lifestyle automobil to su 508 i 508 SW.
condy wrote:
U svaku limuzinu srednje klase covjek visine od metar i 85 cm treba pozadi da sjedne bez problema. Napisano je u onom testu da ovaj 508 ima taj problem sa niskim krovom jer ide na kupe....pa stari problem sa volanom i instrument tablom...pa dimenzije volana...ko ga je vidio uzivo u 308 ili novoj 3008 zna da je jako malog volumena....sto ja bas i ne volim kad je minijaturan.
nesto najgore sto sam kao visok konj vozio je clio 2 ,jebo te ono auto i volan ko u kamiona,ne mozes ga podesit pa sjece m**a kad motas ,a pride pomjeren u desno
508 solidno gura u EU, ali ova klasa je mrtva za par godina.
Ma nece biti mrtva, pitanje je samo ko ce ostati u njoj. Suv klasa još uvijek dominira, ali evo da se odmah prijavim, da bi ja prije tu 508 icu prije bilo kojeg SUV-a..
Novi 508 je fenomenalan auto, pun pogodak,i iznutra i s vana, čak i ta opadajuća linija krova ima razloge, što neko reče, nazad se ionako voze djeca.
Meni recimo jedino ne paše mali volan, koji doduše karakteriše sve aktuelne modele Peugeota. Po meni, trebali su složiti pakete opreme da neki imaju mali volan, pa ko voli, a drugi opet malo veći (drukčiji). Ali, oni što imaju nove Peugeote, kažu da se na taj volan čovjek brzo navikne. Otprilike kao nekad sa Citroenovim volanom koji je bio fiksan u sredini.
ne tvrdim ja nista. auto me zanima a vidio ga samo u scc-u i jednog na cesti. pa me zanimaju iskustva ljudi koji su ga vozili i tvrde da je fenomenalan...
Ned071 wrote:ne tvrdim ja nista. auto me zanima a vidio ga samo u scc-u i jednog na cesti. pa me zanimaju iskustva ljudi koji su ga vozili i tvrde da je fenomenalan...
Auto kod nas tek stigao, a ako te zanimaju testovi, imas na youtube. Ne moras odmah hejtati na necije subjektivno mišljenje, forum je pun toga.
Ned071 wrote:Kako znas da je auto fenomenalan a nisi ga vozio? Ako jesi ispričavam se...
Pa covjek je odusevljen izgledom, i cini mi se da je više o tome pisao, vanjski i unuttasnji dizajn mu se svidja, i po tome i ja sam mogu reci da je mom oku fenomenalan.
ElRe wrote:Prostor pozadi realno danas nikome nije toliko bitan. Ionako se tamo voze samo djeca. Ako se ne voze djeca/porodice u automobilima su uglavnom do 2 osobe. PSA sa novim 508 ide na teren Arteona prije svega, Insignia i novi C5 će biti direktni konkurenti Pasata i Superba.
Kome treba lifestyle automobil to su 508 i 508 SW.
508 ne moze sa Arteonom ni u ludilu.
Imas jedno ozbiljno vozilo naspram nekakvog kiceraja i pokusaja...