Šta je fufica?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MarlboroGold
-
meteorit135531
#77 Re: Šta je fufica?
Fufica je mitsko bice koje postoji samo jos u vasim glavama. Ne postoji nijedna zena koja se primarno zeli handriti za pare, vec postoji osoba ciji je posao da ponudi svoje tijelo u zamjenu za novac. Takva osoba se zove prostitutka.
To sto vi mislite da ce zena - (citaj fufica) koja se izazovno obuce, i koja paradira gradom da uskoci sa vama u krevet ako izvucete Ivu Andrica iz dzepa , to je vas problem.
Mozda hoce neka zena, ali ona je prostitutka.
Zene se obicno i najcesce sredjuju radi ostalih zena, dok joj muskarceva paznja i pogledi gode, ali joj apsolutno nisu potrebni. Ona zna da je lijepa (atraktivna, seksipilna, pozeljna itd), i to je njoj bitno.
U zivotu svaki covjek prolazi kroz faze, takav je zivotni ciklus.
I te faze te nauce mnogo cemu, i odredjuju covjeka, pa samim tim i zenu.
Veceras ako izadjete u grad, pogledajte bijesna auta lokalnih kabadahija koji se dravaju po gradu.
Sjedi li kao ukras na suvozacevom mjestu zrela zena u 30-tim , zena koja je vec dozivjela fazu "emocionalnog sazrijevanja" i koja je preboljela djecije bolesti kojima su sve cure izlozene, kad izadju iz adolescencije?
Ne sjedi, ama bas nijedna.
Sjedi li kao ukras na suvozacevom mjestu prepotentna i bahata balavica koja jos uvijek puderom prekriva bubuljice na licu , i koja je "zelena" jer joj je tokiscni uzdignuti ego zaslijepio mozak, pa misli da je najsavrsenija, najinteligentnija, najbolja, najljepsa, najatraktivnija "treba" u gradu?
Sjedi, ama bas svaka odgovara ovom opisu..
Faze su.. faze su bitne.. Faze donose iskustvo, a iskustva oblikuju.
Zena u dvadesetim, ne odgovara pandanu zene u tridesetim.
Postoje zena i covjek, prije 25 i poslije 25.
Prije 30, i poslije 30...
A zivot oblikuje covjeka, kako vrijeme tece , tako i donosi faze..
Fufica je .. hipoteticki, virtualna figura..
To sto vi mislite da ce zena - (citaj fufica) koja se izazovno obuce, i koja paradira gradom da uskoci sa vama u krevet ako izvucete Ivu Andrica iz dzepa , to je vas problem.
Mozda hoce neka zena, ali ona je prostitutka.
Zene se obicno i najcesce sredjuju radi ostalih zena, dok joj muskarceva paznja i pogledi gode, ali joj apsolutno nisu potrebni. Ona zna da je lijepa (atraktivna, seksipilna, pozeljna itd), i to je njoj bitno.
U zivotu svaki covjek prolazi kroz faze, takav je zivotni ciklus.
I te faze te nauce mnogo cemu, i odredjuju covjeka, pa samim tim i zenu.
Veceras ako izadjete u grad, pogledajte bijesna auta lokalnih kabadahija koji se dravaju po gradu.
Sjedi li kao ukras na suvozacevom mjestu zrela zena u 30-tim , zena koja je vec dozivjela fazu "emocionalnog sazrijevanja" i koja je preboljela djecije bolesti kojima su sve cure izlozene, kad izadju iz adolescencije?
Ne sjedi, ama bas nijedna.
Sjedi li kao ukras na suvozacevom mjestu prepotentna i bahata balavica koja jos uvijek puderom prekriva bubuljice na licu , i koja je "zelena" jer joj je tokiscni uzdignuti ego zaslijepio mozak, pa misli da je najsavrsenija, najinteligentnija, najbolja, najljepsa, najatraktivnija "treba" u gradu?
Sjedi, ama bas svaka odgovara ovom opisu..
Faze su.. faze su bitne.. Faze donose iskustvo, a iskustva oblikuju.
Zena u dvadesetim, ne odgovara pandanu zene u tridesetim.
Postoje zena i covjek, prije 25 i poslije 25.
Prije 30, i poslije 30...
A zivot oblikuje covjeka, kako vrijeme tece , tako i donosi faze..
Fufica je .. hipoteticki, virtualna figura..
Last edited by meteorit135531 on 16/05/2018 16:19, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#78 Re: Šta je fufica?
netocno, rade radi sebemeteorit135531 wrote:
Zene se obicno i najcesce sredjuju radi ostalih zena
kad sebe pogledam gola u ogledalu, prosto uzdahenm od zadovoljstva , na granici da se zaljubim u sebe
-
meteorit135531
#79 Re: Šta je fufica?
Procitaj do kraja, molicu lijepo.Connaisseur Karlin wrote:netocno, rade radi sebemeteorit135531 wrote:
Zene se obicno i najcesce sredjuju radi ostalih zena![]()
kad sebe pogledam gola u ogledalu, prosto uzdahenm od zadovoljstva , na granici da se zaljubim u sebe
"Zene se obicno i najcesce sredjuju radi ostalih zena, dok joj muskarceva paznja i pogledi gode, ali joj apsolutno nisu potrebni. Ona zna da je lijepa (atraktivna, seksipilna, pozeljna itd), i to je njoj bitno. "
- Connaisseur Karlin
#80 Re: Šta je fufica?
ali, izbaci faze iz glavemeteorit135531 wrote:Procitaj do kraja, molicu lijepo.Connaisseur Karlin wrote:netocno, rade radi sebemeteorit135531 wrote:
Zene se obicno i najcesce sredjuju radi ostalih zena![]()
kad sebe pogledam gola u ogledalu, prosto uzdahenm od zadovoljstva , na granici da se zaljubim u sebe![]()
"Zene se obicno i najcesce sredjuju radi ostalih zena, dok joj muskarceva paznja i pogledi gode, ali joj apsolutno nisu potrebni. Ona zna da je lijepa (atraktivna, seksipilna, pozeljna itd), i to je njoj bitno. "
volis li ti sebe vidjeti pred ogledalom, onako, da osjetis kako rizikujes da se ne zaljubis u sebe
- Euridika
- Globalna šefica
#81 Re: Šta je fufica?
Ponekad.Connaisseur Karlin wrote:volis li ti sebe vidjeti pred ogledalom, onako, da osjetis kako rizikujes da se ne zaljubis u sebe
Zapravo, ja se stalno zaljubljujem u svoj mozak.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#82 Re: Šta je fufica?
Dalo bi se reći, po osnovu napisanog, da si ono baš....dobra, je liConnaisseur Karlin wrote:
Sad mi moramo kreirati sliku na osnovu ovog tvog materijala
- MarlboroGold
- Connaisseur Karlin
#84 Re: Šta je fufica?
mora biti cesce od "ponekad" EuridicaEuridika wrote:Ponekad.Connaisseur Karlin wrote:volis li ti sebe vidjeti pred ogledalom, onako, da osjetis kako rizikujes da se ne zaljubis u sebe![]()
Zapravo, ja se stalno zaljubljujem u svoj mozak.
- Connaisseur Karlin
#85 Re: Šta je fufica?
sebi sam savrsenaTomahawk11 wrote:Dalo bi se reći, po osnovu napisanog, da si ono baš....dobra, je liConnaisseur Karlin wrote:
kad sebe pogledam gola u ogledalu, prosto uzdahenm od zadovoljstva , na granici da se zaljubim u sebe![]()
Sad mi moramo kreirati sliku na osnovu ovog tvog materijala
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#86 Re: Šta je fufica?
Dobro, svaki čovjek treba minimum minimuma voljeti sebe.Connaisseur Karlin wrote: sebi sam savrsenazgodna jesam, al' nemam Cplus
Ako ne, onda širiš negativnu auru, bježe ljudi od tebe ko od utvare.
Hm, pa i nije uslov, puno je zgodnih i bez toga
- muha_sa
#87 Re: Šta je fufica?
ne daj se zbunitConnaisseur Karlin wrote:sebi sam savrsenaTomahawk11 wrote:Dalo bi se reći, po osnovu napisanog, da si ono baš....dobra, je liConnaisseur Karlin wrote:
Sad mi moramo kreirati sliku na osnovu ovog tvog materijalazgodna jesam, al' nemam Cplus
- mad_max_ba
#88 Re: Šta je fufica?
A đe je tu yoniranjemuha_sa wrote:ne daj se zbunitConnaisseur Karlin wrote:sebi sam savrsenaTomahawk11 wrote:
Dalo bi se reći, po osnovu napisanog, da si ono baš....dobra, je li![]()
Sad mi moramo kreirati sliku na osnovu ovog tvog materijalazgodna jesam, al' nemam Cplus
uz tebe sam
![]()
![]()
![]()
- muha_sa
#89 Re: Šta je fufica?
yonica je posebna prica
- Connaisseur Karlin
#90 Re: Šta je fufica?
pozitiva je najvaznija , ali ako nije u okviru glumeTomahawk11 wrote:Dobro, svaki čovjek treba minimum minimuma voljeti sebe.Connaisseur Karlin wrote: sebi sam savrsenazgodna jesam, al' nemam Cplus
Ako ne, onda širiš negativnu auru, bježe ljudi od tebe ko od utvare.
Hm, pa i nije uslov, puno je zgodnih i bez toga
- Connaisseur Karlin
#91 Re: Šta je fufica?
pa muhice , gdje si ti, kako simuha_sa wrote:ne daj se zbunitConnaisseur Karlin wrote:sebi sam savrsenaTomahawk11 wrote:
Dalo bi se reći, po osnovu napisanog, da si ono baš....dobra, je li![]()
uz tebe sam
![]()
![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#92 Re: Šta je fufica?
na prethodnoj stranici ove tememad_max_ba wrote: A đe je tu yoniranje
yonica zasluzuje poseban pdf na forumumuha_sa wrote:yonica je posebna prica
- muha_sa
#93 Re: Šta je fufica?
tu sam Karlinko dušiceConnaisseur Karlin wrote:pa muhice , gdje si ti, kako simuha_sa wrote:ne daj se zbunitConnaisseur Karlin wrote:
sebi sam savrsenazgodna jesam, al' nemam Cplus
uz tebe sam
![]()
![]()
![]()
hvala
imaš od mene punu podršku
- mad_max_ba
#94 Re: Šta je fufica?
vidiš nisam čitao sveConnaisseur Karlin wrote:na prethodnoj stranici ove tememad_max_ba wrote: A đe je tu yoniranje
![]()
- muha_sa
#95 Re: Šta je fufica?
jel ono on bješi ding dongmad_max_ba wrote:vidiš nisam čitao sveConnaisseur Karlin wrote:na prethodnoj stranici ove tememad_max_ba wrote: A đe je tu yoniranje
![]()
![]()
![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#96 Re: Šta je fufica?
ding dong je fifimuha_sa wrote:jel ono on bješi ding dongmad_max_ba wrote:vidiš nisam čitao sveConnaisseur Karlin wrote:
na prethodnoj stranici ove teme![]()
![]()
![]()
![]()
mad max ba , jesi se preznojio nakon yoniranja 3ce stranice
- muha_sa
#97 Re: Šta je fufica?
fifica i yonica
- mad_max_ba
#98 Re: Šta je fufica?
mahConnaisseur Karlin wrote:
ding dong je fifisad je rijec fifi moderna
![]()
mad max ba , jesi se preznojio nakon yoniranja 3ce stranice![]()
šta se imam znojit
već viđeno
- Connaisseur Karlin
#99 Re: Šta je fufica?
tako jemuha_sa wrote:fifica i yonica
bajka za djecu je Ivica i Marica
a bajka za odrasle je Fifica i Yonica
- muha_sa
#100 Re: Šta je fufica?
Connaisseur Karlin wrote:tako jemuha_sa wrote:fifica i yonica![]()
![]()
bajka za djecu je Ivica i Marica
a bajka za odrasle je Fifica i Yonica