Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
- Matzan
#76 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Čudi me da FGR nije otvorila temu da izrazi zabrinutost i osudu povećanja cijene za odlazak na hadž. 
- Point.
#77 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Trebalo bi brkatom diktatoru ukazati da su Mile i Čirilo gülenovci, pa nek ih vodi sa sobom, da se riješimo šupaka.
-
megaman4
#78 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Prvo red Rusa, pa red EU, i sada red Turaka. Jebi ga, moraju se ispostovati sva tri nacionalna tora. Ne bi bilo uredu da neko izvisi.Better Man wrote:Da smo država kako treba, o......i bi smo ga kako treba i ne bi mu dozvolili da održava ovdje predizborne mitinge. od velikog reformatora se pretvorio u najgoreg mogućeg diktatora, koji bi sve one koji drugačije misle od njega proglasio teroristima i hapsio, otimao imovinu i ubijao. Apel vlastima da mu zabrane održavanje mitinga, pa ako treba da ga proglase i personom non grata. Ništa Turska u ekonomskom smislu nam nije pomogla, niti će i zato ga treba o......i.
Ovo samo govori da danasnja BiH nije uopste nezavisna drzava, nego je obicna igracka, s kojom svako radi sta hoce.
BiH je bila samo u dva slucaja nezavisna i to u doba Tvrtka i u doba socijalizma.
-
Lug
#79 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
meni nekako ovim potezom legalizuje rusko uplitanje u BiH.Nenad-BIH wrote:Ne vidim svrhu ovoga ni iz Erdoganove perspektive. Kakvog utjecaja ima 10.000 Turaka u BIH na izbore u Turskoj koja ima 80 miliona stanovnika? Čudnovati potezi.
-
Nenad-BIH
#80 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
papa Franjo nije strpao 4000 ljudi u zatvor u čistki opozicije kakvoj bi pozavidio i Staljin_BataZiv_0809 wrote:A kad dodje papa Franjo to nije problem?
-
asker
#81 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Papu Franju nisu raketirali F16 i Apachi, nit su tenkovi gazili narod po Vatikanu.Nenad-BIH wrote:papa Franjo nije strpao 4000 ljudi u zatvor u čistki opozicije kakvoj bi pozavidio i Staljin_BataZiv_0809 wrote:A kad dodje papa Franjo to nije problem?
- Maraschino
- House
#83 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
bojim se da fgr-ovci ovo neće izdržati. 
- jao_situacije
#84 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
pa ovo je najavljivano ima bar par mjeseci
Također, očekuje se da će naš predsjednik Recep Tayyip Erdogan polovinom ove godine posjetiti BiH i da će tada biti potpisano barem deset sporazuma, među kojima i onaj o slobodnoj trgovini. To znači da će se odnosi BiH i Turske i dalje produbiti, te ćemo na čelu s trgovinom uspjeti da razvijemo bolju saradnju u svim ostalim sektorima", dodao je Yildirim.
- srce_ruke_lopata
#85 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Hoćel' 'apsiti gulenovce prije nego sultan šljegne?
- kmirsad
#86 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
arzuhal wrote:E čuj, kad lupimo od dno...
pa hahahahaha...
Neče prije... strijeljat će ih na licu mjesta i vješat na bandere na Marin Dvoru... naši aktivisi i omladina će ih raskrinkavat i oma im kačiti žute trake i špricat žutim lakom iz spreja, a Erdoganovi sekjuritiji ih fatat na licu mjesta... pa bar možemo toliko učinit za prijatelje BiH...srce_ruke_lopata wrote:Hoćel' 'apsiti gulenovce prije nego sultan šljegne?
A oko pošpricamo i kojeg Faletarovca, koko ih ono ovdje zovu... jel ono ... FGR- ovci... jebi ga, uvijek treba iskoristiti priliku da se korisno spoji s ugodnim...
- Bloo
- Globalna šefica
#87 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
House dragi, sta nam ovo rade?House wrote:bojim se da fgr-ovci ovo neće izdržati.
- insomnia78
#88 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Gdje ga najvise srbiBloo wrote:Svako se češe gdje ga najviše svrbi...insomnia78 wrote:Mislim, jebo malenog brkatog diktatora i njegove supkouvlakace al nemojte nam muda pod bubrege
- Bloo
- Globalna šefica
#89 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
insomnia78 wrote:Gdje ga najvise srbiBloo wrote:Svako se češe gdje ga najviše svrbi...insomnia78 wrote:Mislim, jebo malenog brkatog diktatora i njegove supkouvlakace al nemojte nam muda pod bubrege
Dode ti, ustase svi.
- insomnia78
- insomnia78
#91 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Vreba papa, vreba ćaba
- cyprus
#92 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Interesuje me da li ima još igdje primjera u svijetu da političari održavaju predizborne skupove u inostranstvu, osim u slučaju Turske...
Ja znam jedino za onaj primjer kad smo (opet mi) bili oblijepljeni Sanaderovim plakatima za vrijeme predizborne u Hrvatskoj... Al opet, ne znam da je održavao skupove kod nas...
Ja znam jedino za onaj primjer kad smo (opet mi) bili oblijepljeni Sanaderovim plakatima za vrijeme predizborne u Hrvatskoj... Al opet, ne znam da je održavao skupove kod nas...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#93 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
A bogati, sto bi hdz odrzavo skupove u Hercegovini?
Kao da pitas prostitutku: jesi li sigurna da je pusenje cenera?
- cyprus
#94 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Zadnje izbore prvi put nisu uzeli sva tri dijasporska mjesta u SaboruChmoljo wrote:A bogati, sto bi hdz odrzavo skupove u Hercegovini?
-
jefferson
#95 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Jel ima kakva kvota na kladionici ko bolje lize supak? Bosnjaci Srbi ili Hrvati?
- kmirsad
#96 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Prvo treba napraviti nešto kao Zvijezde Granda... sa sručnim žirijem sastavljenim od Kolinde, Vučića, Erdogana, Putina, Trampa...onda kvote...
- Kikibombona
#97 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Realno, izmedju Srba i Bosnjaka je mrtva trka. Zadivljenost Rusijom odnosno Turskom je utemeljena na vjerskim i kulturnim vezama. Dva mala naroda koja su ocarana sa dva velika naroda. Pate za tim da ih Rusi i Turci vole i dozivljavaju kao mladjeg brata.jefferson wrote:Jel ima kakva kvota na kladionici ko bolje lize supak? Bosnjaci Srbi ili Hrvati?
Kod Hrvata je drugacije. Bilo je malo lizanja njemackih guzova ali ne na nacin kao sto rade Bosnjaci i Srbi. Mozda je problem u tome sto Nijemci nisu dobri katolici. Primjetio sam da hrvatski nacionalisti gotive Irce, valjda radi toga sto su katolici.
Najpametniji ispadaju Albanci. Oni lizu guzove Amerikancima radi interesa. Nema iskrene, podanicke ljubavi kao kod Srba i Bosnjaka.
Albansko uvlacenje je pragmaticno, srpsko-bosnjacko je vazalsko i kompleksasko. Srbi i Bosnjaci vole iz ljubavi, ne radi para, da ih malo ovako pohvalim.
- sinuhe
#98 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Bosnjaci su zakucali. Nisu srpsko-ruski odnosi ni priblizno ovakvi kao bosnjacko-turski.
Nakupilo se toga zadnjih godina. Od "mi smo Turci", spomenika sultanu, turskih skola. Izvjesno je da se aktivno radi na zblizavanju sa Turskom.
Nakupilo se toga zadnjih godina. Od "mi smo Turci", spomenika sultanu, turskih skola. Izvjesno je da se aktivno radi na zblizavanju sa Turskom.
-
mishic
#99 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Kada čovjek zbroji ove forumaške komplekse i kompleksaše tačno mu dođe da zavoli SDA.
Malo nevjerovatno ali ovo je sigurna potvrda da SDA nije dno dna i da ima i gorih i žešćih i opasnijih i od same SDA.
A kompleksi su od uvijek teška, zarazna i opasna boljka.
Pa bujrum!!!
Malo nevjerovatno ali ovo je sigurna potvrda da SDA nije dno dna i da ima i gorih i žešćih i opasnijih i od same SDA.
A kompleksi su od uvijek teška, zarazna i opasna boljka.
Pa bujrum!!!
- Vrhbosanski
#100 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Nemam problema da Erdoan sakuplja političke poene po Sarajevu (kao što Predsjednici Srbije i Hrvatske to rade), samo je problem što to uvijek izgleda poput seoskog vašera bez trunke organizacije ili estetike.
Došao je vakat da plaćemo za političkom dekoracijom komunista i nacista, bar znaš da si došao na političko okupljanje gdje gostuju vođe država.
Došao je vakat da plaćemo za političkom dekoracijom komunista i nacista, bar znaš da si došao na političko okupljanje gdje gostuju vođe država.