Pomozite migrantima.....
-
dezurni_ucenik
#77 Re: Pomozite migrantima.....
medvjed23 wrote:jah, u bosni nema fašista, tolerancija na svakom ćošku, ljepota
vidis po komentarima koliko smo tolerantni. eto naseg na daleko poznatog merhametluka.
-
detroit-mercy
#78 Re: Pomozite migrantima.....
Ma, Chanel ili D&G sa pijace, takve marki po Pakistanu na pasja preskakalamoonca wrote:Da su 'lezihljebovici" kao sto i nasih ima, ne idu nigdje dalje od kucnog praga.seoBIH wrote:Ovo nisu migranti koji bjeze od razaranja i neimastine. Ovo su lezihljebovici kojih imamo koliko god zelite. Mi smo im usputna stanica do socijala u Njemackoj. Do tada ih treba ograniciti u kretanju, po zakonu ove vukojebine.
Imate li vi oci? Da li vidite da se oblace bolje od naseg naroda? Da li vidite da svaki ima telefon od minimum 500KM?
Stvar ukusa, ali odjeca je odjeca , nista tu skupo nema, to je vjerovatno poklonjena roba.
On istu takvu u SSCu platio 200km-ova
-
detroit-mercy
#79 Re: Pomozite migrantima.....
Majku hin jebem, pokupise nam ovi migranti poslove po Svapskoj i Francuskojmali jomu wrote:Ovo ovdje na temi migranti protiv migranata.......
-
detroit-mercy
#80 Re: Pomozite migrantima.....
A jesi vidi sta hin oni Madjari i Slovaci rade. A tek Poljaci, kazu sve iscerat, ja govana ljudskijehdezurni_ucenik wrote:medvjed23 wrote:jah, u bosni nema fašista, tolerancija na svakom ćošku, ljepota
vidis po komentarima koliko smo tolerantni. eto naseg na daleko poznatog merhametluka.
-
mali jomu
#81 Re: Pomozite migrantima.....
detroit-mercy wrote:Majku hin jebem, pokupise nam ovi migranti poslove po Svapskoj i Francuskojmali jomu wrote:Ovo ovdje na temi migranti protiv migranata.......
-
dezurni_ucenik
#82 Re: Pomozite migrantima.....
detroit-mercy wrote:A jesi vidi sta hin oni Madjari i Slovaci rade. A tek Poljaci, kazu sve iscerat, ja govana ljudskijehdezurni_ucenik wrote:medvjed23 wrote:jah, u bosni nema fašista, tolerancija na svakom ćošku, ljepota
vidis po komentarima koliko smo tolerantni. eto naseg na daleko poznatog merhametluka..
kad se sralo protiv orbana, kad se sralo protiv one novinarke sto je nogom nabila sirijca u guzicu, tad se pisalo kako su oni fasisti. Pazi ti sad promjene price.
- Men_of_Numenor
#83 Re: Pomozite migrantima.....
Neka sami sebi pomognu.
-
detroit-mercy
#84 Re: Pomozite migrantima.....
Samo da se zapitate, koliko be se vas zaputilo na takav put u nepoznato i neizvjesnost od svrbiguza. Koliko bi vas pristalo da bude dio human trafficking-a cisto nako da guzica vidi puta. Koliko bi vas sa petogodisnjim ili desetogodisnim djetetom krenulo na takav put, nako
.
- triconja
#85 Re: Pomozite migrantima.....
U svakom od nas lezi mali fasista koji samo ceka priliku da briljiradezurni_ucenik wrote:detroit-mercy wrote: A jesi vidi sta hin oni Madjari i Slovaci rade. A tek Poljaci, kazu sve iscerat, ja govana ljudskijeh.
kad se sralo protiv orbana, kad se sralo protiv one novinarke sto je nogom nabila sirijca u guzicu, tad se pisalo kako su oni fasisti. Pazi ti sad promjene price.
-
mali jomu
#86 Re: Pomozite migrantima.....
detroit-mercy wrote: Samo da se zapitate, koliko be se vas zaputilo na takav put u nepoznato i neizvjesnost od svrbiguza. Koliko bi vas pristalo da bude dio human trafficking-a cisto nako da guzica vidi puta. Koliko bi vas sa petogodisnjim ili desetogodisnim djetetom krenulo na takav put, nako.
Ne znaju oni sta je to, i da Bogda nikad i ne saznali....... niko.
Nek upitaju svoje roditelje o cemu se tu radi..... i kako su oni dosli tamo gdje su dosli.
-
mali jomu
#87 Re: Pomozite migrantima.....
triconja wrote:
U svakom od nas lezi mali fasista koji samo ceka priliku da briljira![]()
![]()
![]()
![]()
Sve to laganini izlazi......
-
paladinka
#88 Re: Pomozite migrantima.....
Momci se oblace onako kako se danas omladina oblaci , ne znam kako bi se trebalo oblaciti.
-
_someone
#89 Re: Pomozite migrantima.....
Naravno da znaju, da ne znaju ne bi provaljivali u te kuce, ne zivis tu tako da ne pokusavaj ispasti pametan jer ne znas sta se desava.Kako znaju to ne znam nit me zanima ali cinjenica je da znaju i da su vec u par kuca provalili.Ne kontam uopce svrhu tvog posta, svagdje ima budala i incidenata ali to ne znaci da nam treba jos 500 takvih budala koji su nelegalno usli u zemlju i rade sta hoce.Ako ti nisu problem vodi ih sebi kuci.detroit-mercy wrote:Kako se brzo sigurnosno bezbjednosna situacija u Kladusi promijeni. Vidis, cak ovi Marokanci ili Afganistanci znaju koje u dijaspori a ko nije pa im provaljuju u kuce_someone wrote:U Kladusi vec borave nekoliko mjeseci tako da ocigledno taj zakon od 15 dana ne postoji, ili ga vlast ne primjenjuje.Svaki dan ih je sve vise a niko nista ne poduzima, nemam ja nista protiv ovih normalnih ljudi koji su medju njima i koji bjeze od rata ali problem je sto tu ima veliki broj kriminlaca da tako kazem i samo je pitanje dana kad ce se desiti neko vece sranje.Provaljuju narodu koji je u dijaspori u kuce, dobacuju djevojkama na ulici, opijaju se pa se potuku medjusobno, vec par puta su izboli jedni druge, skidaju se goli pred zenama itd.Samo je pitanje dana kad ce to prerasti u nesto vece a vlast nista ne radi da to proba kontrolisati, koji kurac od drzave.I ne znam kakav levat moras biti da dodjes negdje i pravis probleme narodu koji ti je pomogao koliko god je mogao, daju im narod hranu, odjecu, novac, smjestaj cak i onda ovako vracaju pojedini, takve bi tukao dan i noc da se mene pita..
Inace, malo pitoreskno mjesto Kladusa, nikad se niko nije napio, nedo bog sta trebi da dobaci, nema tuca, nema bodljevine nozevima. One price o zajebanim krajisnicima su urbane legende.
Jebo mater ovi migranti, zamisli da ih je vise.
-
mali jomu
#90 Re: Pomozite migrantima.....
_someone wrote: Naravno da znaju, da ne znaju ne bi provaljivali u te kuce, ne zivis tu tako da ne pokusavaj ispasti pametan jer ne znas sta se desava.Kako znaju to ne znam nit me zanima ali cinjenica je da znaju i da su vec u par kuca provalili.Ne kontam uopce svrhu tvog posta, svagdje ima budala i incidenata ali to ne znaci da nam treba jos 500 takvih budala koji su nelegalno usli u zemlju i rade sta hoce.Ako ti nisu problem vodi ih sebi kuci.
Mi smo gori...... sami sebi krademo i svasta radimo.
-
detroit-mercy
#91 Re: Pomozite migrantima.....
Pustis se bandi i kriminalcima u ruke pa gdje stigomali jomu wrote:detroit-mercy wrote: Samo da se zapitate, koliko be se vas zaputilo na takav put u nepoznato i neizvjesnost od svrbiguza. Koliko bi vas pristalo da bude dio human trafficking-a cisto nako da guzica vidi puta. Koliko bi vas sa petogodisnjim ili desetogodisnim djetetom krenulo na takav put, nako.
Ne znaju oni sta je to, i da Bogda nikad i ne saznali....... niko.
Nek upitaju svoje roditelje o cemu se tu radi..... i kako su oni dosli tamo gdje su dosli.
Mada greatest shit je onaj lola odozgo sto kaze obijaju dijasporcima kuce
Obijaju kurac, obijaju domaci koji znaju gdje je ko i kad dolazi i kad odlazi
Tako su i Svabe 41 znali ko su Jevereji po Parizu, Sarajevu ili Zagrebu
-
mali jomu
#92 Re: Pomozite migrantima.....
detroit-mercy wrote: Pustis se bandi i kriminalcima u ruke pa gdje stigo![]()
Mada greatest shit je onaj lola odozgo sto kaze obijaju dijasporcima kuce.
Obijaju kurac, obijaju domaci koji znaju gdje je ko i kad dolazi i kad odlazi. Eto on spao sneba tu dva dana i zna ko je u dijaspori.
Tako su i Svabe 41 znali ko su Jevereji po Parizu, Sarajevu ili Zagrebu
-
detroit-mercy
#93 Re: Pomozite migrantima.....
Goli hodat, kao drugacijepaladinka wrote:Momci se oblace onako kako se danas omladina oblaci , ne znam kako bi se trebalo oblaciti.
Ima gace na gujici, vracaj nazad marvu, vidi se da su od svrbiguza krenuli lelemudat po svijetu
-
paladinka
#94 Re: Pomozite migrantima.....
Mnogi tako to i gledaju , a mladici i cure , svejedno gdje su i ko su , vole se malo napucati pa u setnju. Telefoni danas su dio svakodnevnice , nije to neki luksuz , vise potreba.detroit-mercy wrote:Goli hodat, kao drugacijepaladinka wrote:Momci se oblace onako kako se danas omladina oblaci , ne znam kako bi se trebalo oblaciti.![]()
Ima gace na gujici, vracaj nazad marvu, vidi se da su od svrbiguza krenuli lelemudat po svijetu
-
_someone
#95 Re: Pomozite migrantima.....
Kakva 2 dana jarane, sta pricas ti?Izbjeglice u Kladusi su vec par mjeseci tu, i ti mislis da za par mjeseci oni nisu mogli saznati to.Uostalom ne znam koji se kurac uopce raspravljam kad znam kakva je situacija jer zivim tu i znam dobro sta mi prica clan porodice koji je policajac, ti koji nemas pojma o tome me pokusavas uvjeriti u suprotno, jedan od onih koji misli da je pokupio svu pamet svijeta ocigledno 
- insomnia78
#96 Re: Pomozite migrantima.....
Znas koliko nasih mladica i curica ima koji nemaju sta vecerati veceras a kamo li da imaju prijeko potrebno telefon? Jel razmisljate vi uopste il samo onako lupate stvari?paladinka wrote:Mnogi tako to i gledaju , a mladici i cure , svejedno gdje su i ko su , vole se malo napucati pa u setnju. Telefoni danas su dio svakodnevnice , nije to neki luksuz , vise potreba.detroit-mercy wrote:Goli hodat, kao drugacijepaladinka wrote:Momci se oblace onako kako se danas omladina oblaci , ne znam kako bi se trebalo oblaciti.![]()
-
mali jomu
#97 Re: Pomozite migrantima.....
insomnia78 wrote: Znas koliko nasih mladica i curica ima koji nemaju sta vecerati veceras a kamo li da imaju prijeko potrebno telefon? Jel razmisljate vi uopste il samo onako lupate stvari?
Ma jest kurac, nema niko u BiH da nema jesti...... to sto neko hoce janjetine nek se uhvati za guzicu.
I svi imaju po dva telefona minimalno.
- animals
#98 Re: Pomozite migrantima.....
Masa gladni i bosi po Bosanskim selima,ali.treba pomoci
Alzircima,Marokancima, Afganima, skupinama koje odskacu po kriminalu daleko od svi ostali.
Alzircima,Marokancima, Afganima, skupinama koje odskacu po kriminalu daleko od svi ostali.
- animals
#99 Re: Pomozite migrantima.....
Kako mi se cini ovdje se humanitarci zalazu da im se
omoguci put za Njemacku, a ne da ostanu u Bosni.
omoguci put za Njemacku, a ne da ostanu u Bosni.
- insomnia78
#100 Re: Pomozite migrantima.....
Jel stvarno postoji neko ko jos uvijek vjeruje u ovu ublehu o izbjeglicama zeljnim posla?detroit-mercy wrote:Majku hin jebem, pokupise nam ovi migranti poslove po Svapskoj i Francuskojmali jomu wrote:Ovo ovdje na temi migranti protiv migranata.......