Euridica, nisam uspela naci sinocEuridika wrote:Nisam skontala kako s onog linka doći do objašnjenja, ali znam da mi je Sunce u Vodoliji, Mjesec u Blizancima, Venera u Jarcu, Mars u Vagi. U kineskom sam pas (čini mi seConnaisseur Karlin wrote:stara tema je zakljucana
Kako dozivljavate astorologiju?
meni je zabavna , jer volim testirati i analizirati astroloske tekstove i izvore iz raznih civilazcija/kultura![]()
ovdje mozemo podjeliti misljenja ,linkove, intresantne analize), po majanskom sam krokodil, onaj vedski nisam skontala.
Za krokodila kaže:
Krokodil - ličnost i karakter
Znak prvog dana u majanskoj astrologiji, krokodil, koji označava početke. Vi ste pametni, kreativni, asertivni i puni energije. Umete biti i agresivni, dominantni i ponekad sebični. Vi ste od onih koji iniciraju projekte, menjaju stvari i imaju stav. Svoje veštine ćete najbolje iskoristiti ukoliko se budete bavili dobrotvornim radom, porodičnim pitanjima i radom u timovima. Takođe, kod Vas je dosta izražena zaštitnička uloga
Krokodil - pozitivne strane
Kreativan, energičan, zaštitnički nastrojen
Krokodil - negativne strane
Agresivan, dominantan, sebičan
![]()
Btw, imaš teme o astrologiji na mom PF, ali morala bi surfati, nisu odavno aktivne (cca 1.5 - 2 godine).
links za obrazlozenja:
https://astrolibrary.org/interpretations/