Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Korisničkoime

#76 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Korisničkoime »

Edin H. wrote:
Hoce li prenositi Mustafa?
Kae brat ne radi petkom.
Edin H.

#77 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Edin H. »

Korisničkoime wrote:
Edin H. wrote:
Hoce li prenositi Mustafa?
Kae brat ne radi petkom.
OK

Je'l jos konobarise u Svici?
Dr. Kuca

#78 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Dr. Kuca »

Pa prijayeljska za to i sluzi. Ali debili prave od muhe slona. Pape i mesa nisu probavali ne valja, ovaj proba ne valja. Doduse mesa je zvao samo one koji su bili eksponirani. Populista.
svi u napad

#79 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by svi u napad »

Iako znam da mnogi imaju diplome Kiseljaka, Travnika i drugih bogom danih univerziteta ne mogu se opet zacuditi tj. ne mogu da vjerujem da na Klixu rade tako nepismeni urednici. Pa cita li iko od njih sta nepismeni volovi pisu u njihovo ime. Pazi samo naslova danas: "Profil Bugarske: Skroman tim koji se nalazi ispred Zmajeva na FIFA-inoj rang-listi"
Je li iko od Klixovaca cuo za predmet LOGIKA. No zivot ide dalje i mi tonemo sve dublje i dublje iako smo najpametniji i najljepsi na svijetu a o cunama da ne govorim. Zivjeli!
Bazinga1234

#80 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Bazinga1234 »

Dr. Kuca wrote:Pa prijayeljska za to i sluzi. Ali debili prave od muhe slona. Pape i mesa nisu probavali ne valja, ovaj proba ne valja. Doduse mesa je zvao samo one koji su bili eksponirani. Populista.
Prijateljska služi da probaš mladog igrača, u ovom slučaju Miloševića i Cimirota. Moze biti da Saric dobro odigra :D kao i na američkoj turneji al' njemu je 28 godina i njegovo je prošlo.
Point.

#81 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Point. »

svi u napad wrote:Iako znam da mnogi imaju diplome Kiseljaka, Travnika i drugih bogom danih univerziteta ne mogu se opet zacuditi tj. ne mogu da vjerujem da na Klixu rade tako nepismeni urednici. Pa cita li iko od njih sta nepismeni volovi pisu u njihovo ime. Pazi samo naslova danas: "Profil Bugarske: Skroman tim koji se nalazi ispred Zmajeva na FIFA-inoj rang-listi"
Je li iko od Klixovaca cuo za predmet LOGIKA. No zivot ide dalje i mi tonemo sve dublje i dublje iako smo najpametniji i najljepsi na svijetu a o cunama da ne govorim. Zivjeli!
I ja se pitam kojom logikom su oni ispred nas na toj smijesnoj listi. Njih od 2012 bukvalno nigdje nema. Moja logika mi govori da smo bar za klasu bolja reprezentacija od njih.
Korisničkoime

#82 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Korisničkoime »

@ Edin H.
OK

Je'l jos konobarise u Svici?
Kaze ako nije petkom onda nije problem.

Ali petkom ne valja nikako, cuo na kahvi poslije dzume da to samo sije rade pa se sad maksuz pazi.
cyprus

#83 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by cyprus »

Point. wrote:
svi u napad wrote:Iako znam da mnogi imaju diplome Kiseljaka, Travnika i drugih bogom danih univerziteta ne mogu se opet zacuditi tj. ne mogu da vjerujem da na Klixu rade tako nepismeni urednici. Pa cita li iko od njih sta nepismeni volovi pisu u njihovo ime. Pazi samo naslova danas: "Profil Bugarske: Skroman tim koji se nalazi ispred Zmajeva na FIFA-inoj rang-listi"
I ja se pitam kojom logikom su oni ispred nas na toj smijesnoj listi. Njih od 2012 bukvalno nigdje nema. Moja logika mi govori da smo bar za klasu bolja reprezentacija od njih.
Pretpostavljam da su ispred na konto toga što su u prošlim kvalifikacijama pobijedili Švedsku i Holandiju... Na način na koji FIFA vodi ovu rang-listu, to im je valjda donijelo dosta bodova...
Point.

#84 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Point. »

cyprus wrote:
Point. wrote:
Pretpostavljam da su ispred na konto toga što su u prošlim kvalifikacijama pobijedili Švedsku i Holandiju... Na način na koji FIFA vodi ovu rang-listu, to im je valjda donijelo dosta bodova...
Volio bih da znam kojim sistemom boduju kada je dosta da dvije utakmice pobijedis i skocis jedno 20 mjesta a prije toga godinama te nema nigdje na mapi.
Dr. Kuca

#85 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Dr. Kuca »

Bazinga1234 wrote:
Dr. Kuca wrote:Pa prijayeljska za to i sluzi. Ali debili prave od muhe slona. Pape i mesa nisu probavali ne valja, ovaj proba ne valja. Doduse mesa je zvao samo one koji su bili eksponirani. Populista.
Prijateljska služi da probaš mladog igrača, u ovom slučaju Miloševića i Cimirota. Moze biti da Saric dobro odigra :D kao i na američkoj turneji al' njemu je 28 godina i njegovo je prošlo.

Brat moj, svaki igrac koji moze pomoc dobro je dosao, kakve veze ima koliko ima godina ako on odradi ono sto mu se zada? Balijska nebuloza i glupost. Znaci ne bi trebo branit sehic vcrs jer ima 28 godina i njegovo je proslo treba pirica na gol? Glupa bosanska prica.
Altsa

#86 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Altsa »

Bugarska- BiH, velika mogucnost odgadanja utakmice zbog snijega.
leškarenje

#87 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by leškarenje »

Igra se tekma.
Logovan

#88 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Logovan »

Ma registrovati 0:3 i vozdra.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#89 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Pitar sa Kariba »

Razgrad (BG)
Image

:D
uglavnomja

#90 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by uglavnomja »

imal' dje prenos?
Bazinga1234

#91 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Bazinga1234 »

uglavnomja wrote:imal' dje prenos?
Face tv
SmokingMan

#92 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by SmokingMan »

U njihovoj programskoj šemi uopšte nema prenosa u 18:00.

http://facetv.ba/raspored
Bazinga1234

#93 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Bazinga1234 »

SmokingMan wrote:U njihovoj programskoj šemi uopšte nema prenosa u 18:00.

Image
SmokingMan

#94 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by SmokingMan »

Bazinga1234 wrote:
SmokingMan wrote:U njihovoj programskoj šemi uopšte nema prenosa u 18:00.

Image
Pa pobogu šta je 1-2 minute ispravit raspored.
Logovan

#95 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Logovan »

https://sportsport.ba/fudbal/snijeg-je- ... vas/271773
Ovako se to radi. :thumbup: Bh. klubovi, ugledajte se.
ultima_palabra

#96 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by ultima_palabra »

Sarić i Kodro? Bojim se da su u pravu oni koji su pričali o menadžerskoj reprezentaciji...
cyprus

#97 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by cyprus »

Point. wrote:
cyprus wrote:Pretpostavljam da su ispred na konto toga što su u prošlim kvalifikacijama pobijedili Švedsku i Holandiju... Na način na koji FIFA vodi ovu rang-listu, to im je valjda donijelo dosta bodova...
Volio bih da znam kojim sistemom boduju kada je dosta da dvije utakmice pobijedis i skocis jedno 20 mjesta a prije toga godinama te nema nigdje na mapi.
Sistem je lako dostupan, ali je komplikovan... Uglavnom, poenta je kad pobjediš nekog visoko plasiranog dobiješ više bodova i skačeš na listi... Ako pobjeđuješ samo buraniju, ne dobijaš puno bodova za to...
Bazinga1234

#98 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Bazinga1234 »

ultima_palabra wrote:Sarić i Kodro? Bojim se da su u pravu oni koji su pričali o menadžerskoj reprezentaciji...
Robert Menadžerski :D
north

#99 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by north »

Realno, Sarić nije ni u ludilu toliko zaslužio da mu se ovakva prilika ukaže, dati mu zadnjih 10-15 minuta bi bilo sasvim ok, ali od prve minute?
Ali opet sa druge , može se to gledati i drugačije a ne odmah misliti da je do menadžera i talova...Njega je ako ćemo spomenuo pohvalno odmah nakon turnje po Americi, rekao da je da će davati šansu igračima iz PL, pa sada samo ispunjava svoje riječi :P ....Ne vjerujem da je Robi toliko lud da izvede ovakav sastav u utakmici za bodove....Eksperementisati treba, ovakve utakmice treba da pokažu koliko mogu Saraić, Kodro, Zakarić, ovaj novi mali napadač iz Austrije...

Ono što mi smeta je Bičakčić na beka :roll: , to je dizelaš bez centaršuta i sigurno će Robert odustati od takve namjere kada bude najbitnije...I Višća od početka, a Kodro u drugom, bi bilo logičnije, ali hajde možda svjesno to sve selektor radi jer hoće odmah da vidi neke nove igrače, a ne da ih ubacuje u 80 minuto kada ništa i ne mogu pokazati.. vidjećemo na šta će to izaći..
mosaVosa

#100 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by mosaVosa »

Valjda vratiti dugove alkoholičar prosinečki pa se guraju svakakvi igrači
Locked