Diskriminacija muskaraca

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fudo387

#76 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by Fudo387 »

Kmirso, to je opsadno stanje, isto staljingrad.
Poslacu ti one zajebane slusalice, malesne, ne vide se, wireless, postimas ih sa televizorom, pojacas ton i sam’ klimas glavom kad melju, vices jest’ tako je...a boli te briga, nista ih ne cujes.
Tomahawk11
Globalni moderator

#77 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by Tomahawk11 »

Sve papučari.
spreca

#78 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by spreca »

HAVANA wrote:
Gojeni H wrote:
spreca wrote: shuti i muci ...oni ti nemogu pomoci a mogu te zajebavati :oops: :lol: :lol: :lol:
Pitao mi jedan amidzu kako to da se dobro slaze sa zenom, a amidza k'o iz topa: "Pa, slusam!" :D
Tako i ja jarane, slusam i govorim da je garant do mene. :D
Kod mene je sve totalno drugacije.Svi mene slusaju i ja sam ko biva vazan pravo.A kad malo bolje razmislim,sve po njihovom.Zensko.Imam ih 6 oko sebe.I tatu i cuku od muskih.Cak mi je preCjednik kucnog savjeta zensko. :mastakazes:
HAVANA ...jel ti i punica zensko :mrgreen: :lol:
Connaisseur Karlin

#79 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by Connaisseur Karlin »

spreca wrote:
Connaisseur Karlin wrote:eh, umjesto uvoda , da obrazlozim ralzog otvaranja teme :

na a temi o feminizmima smo djelomicno otrkili da muskraci nisu zadovoljni svojim statusom u raznim drustvima , zato treba postojati odvojena tema ,

da napokon otkrijemo uzroke i posljedice ugrozenog polozaja musakraca u danasnjim drustvima :)
Ma sramota me reci :oops: ...kad bih sve rekao, priznao bi da sam najveci papucar pa da me ovdje svi zajebavaju :cry: :lol: :lol: :lol:

Bravo Spreca, ovo je narocito bilo tipicno na Blkanau, ako suprug pomaze zeni staviti vec na susenje nakon pranja ili ako drzi usisivac u ruci je papucar :thumbup:

@muha_sa , mora se zena odmoriti i naspavati, bebac stalno trazi hranu :D :lol: :kiss:
Connaisseur Karlin

#80 Re: Diskriminacija muskaraca

Streptokok wrote:Na poslu se cesto izvlace na ustrb muskih, a plata ista. Pola dana provedu u međusobnom dijeljenju komplimenata, sta je koja obukla, kakva je torbica, frizura, a plata svima ista.

Hormonska nervoza, mahnitanje, i opet naplati ko i drugi.

I opet, ako se ukaze kakvo mjesto, avanzuje iz potaje, samo osvane na njemu.
uh kod tebe nema reda ni rada :D gdje je boss, hadzija, gazda , menadzer :)
Connaisseur Karlin

#81 Re: Diskriminacija muskaraca

Ramzess Veliki wrote: Da ... to je samo jedan slucaj, ali veoma cest.
Ako nije obrazovana tada koristi tijelo, sluzi se smicalicama, j... se sa svim direktorima ... j... se u stranci za politicki polozaj, j... se sa profesorima za ocjene, i zatim je meni sefica. I moram da trpim njenu jezicinu jer ne znam kome da se pozalim kad je svima u upravnom odboru davala ...
Nisam upoznao zenu koja moze raditi mojim tempom.
A znam ih mnogo koje imaju bolji polozaj od mene, zasticene sa svih strana, duplo veca plata, sluzbeno auto i parking, a ja ga nemam, ali mene zovu kad treba nesto ozbiljno uraditi.
Ramo, sto je tvoja struka? Kako znas da imaju duplo vecu platu na istoj radnoj poziciji? Pa zasto ne odes u HR?
Ramzess Veliki wrote:Muskarac ne moze biti ni priblizno bezosjecajan, lukav I isplaniran kao zena.
Ne sve, naravno ... ovim drugim zelim svu srecu na ovome svijetu ...
Zbog toga zagovaram ravnopravnost ali u svakom smislu.
Mislis da postoji ogromna razlika kod bezosjecajnosti, lukavosti i planiranja !?
zlo zlo

#82 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by zlo zlo »

dečki što se kuhalo danas??? da vidimo kod kojeg idemo na ručak :lol: :lol: :lol:
Connaisseur Karlin

#83 Re: Diskriminacija muskaraca

SaraFina wrote: To osobito može biti loše po budućnost muške djece ako rastu bez uzora i autoriteta.
haaa, pa nije otac mrtav, ako su rastavljeni :)

a sto ce mo ako je mrtav otac, da li to znaci da djeca , iako je majka ziva, nemaju autoritet u zivotu :-)
SaraFina

#84 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by SaraFina »

Connaisseur Karlin wrote:
SaraFina wrote: To osobito može biti loše po budućnost muške djece ako rastu bez uzora i autoriteta.

a sto ce mo ako je mrtav otac, da li to znaci da djeca , iako je majka ziva, nemaju autoritet u zivotu :-)
Ljubinka, govorila sam u kontekstu kad majka "podriva namjerno negativan odnos" izmedju djeteta i oca. Zbog osobne netrepeljivosti i ne može razgraničiti da muškarac možda po njenim kriterijima jeste loš muž, ali u principu ok čovjek i dobar otac :D
Onda joj se takav pristup obično obije o glavu u budućnosti pa djeca ne poštuju ni nju :D
Connaisseur Karlin

#85 Re: Diskriminacija muskaraca

liaar wrote: Izvini molim te, ali silovanje muškarca od strane žene nije samo guranje dildoa u anus. Nije svakom muškarcu cilj da ima sex sa nekom ženskom osobom, svaki sexualni čin koji nije svojevoljan je silovanje. Pa makar ga svezala i jahala a da on to neće, to je silovanje.
Sok je traumaticniji ako muskarac siluje muskarca! O ovome se nikad ne pise i ne prica!

Primjer silovanja muskaraca od strane zena je najcesce ako je muskarac teeenejdzer :)
Connaisseur Karlin

#86 Re: Diskriminacija muskaraca

SaraFina wrote:

Ljubinka, govorila sam u kontekstu kad majka "podriva namjerno negativan odnos" izmedju djeteta i oca. Zbog osobne netrepeljivosti i ne može razgraničiti da muškarac možda po njenim kriterijima jeste loš muž, ali u principu ok čovjek i dobar otac :D
Onda joj se takav pristup obično obije o glavu u budućnosti pa djeca ne poštuju ni nju :D
hvala na brzlozenju, inace, nezdrava sredina u porodici nije dobra za djecu
Connaisseur Karlin

#87 Re: Diskriminacija muskaraca

Streptokok wrote:
djkurt wrote:Pička buši đe i pare ne mogu. Šifra: taslačenje.
veli jedan poznanik za njegovo preduzeće, bolje imati vaginu nego dva fakulteta.
Pa gdje vi radite , ako je u BiH, tad me ne cudi :)
Connaisseur Karlin

#88 Re: Diskriminacija muskaraca

zlo zlo wrote:jel ovo je tema gdje muški kukaju nad svojom sudbinom prije nego krenu kuhat ručak? :lol:
jeste, jeste, a imaju i temu o ljubavnim jadima jadi-ljubavnika-vertera-t149402.html :D
Connaisseur Karlin

#89 Re: Diskriminacija muskaraca

HAVANA wrote:
Gojeni H wrote:
spreca wrote: shuti i muci ...oni ti nemogu pomoci a mogu te zajebavati :oops: :lol: :lol: :lol:
Pitao mi jedan amidzu kako to da se dobro slaze sa zenom, a amidza k'o iz topa: "Pa, slusam!" :D
Tako i ja jarane, slusam i govorim da je garant do mene. :D
Kod mene je sve totalno drugacije.Svi mene slusaju i ja sam ko biva vazan pravo.A kad malo bolje razmislim,sve po njihovom.Zensko.Imam ih 6 oko sebe.I tatu i cuku od muskih.Cak mi je preCjednik kucnog savjeta zensko. :mastakazes:
ma uvijek je po nasem :oops: :D :kiss:
muha_sa

#90 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:
muha_sa wrote:
Connaisseur Karlin wrote:eh, umjesto uvoda , da obrazlozim ralzog otvaranja teme :

na a temi o feminizmima smo djelomicno otrkili da muskraci nisu zadovoljni svojim statusom u raznim drustvima , zato treba postojati odvojena tema ,

da napokon otkrijemo uzroke i posljedice ugrozenog polozaja musakraca u danasnjim drustvima :)
ovako mi je cim djete dobismo :( dok me mamila svašta obecavala :-) sad samo daljinski i taj rad :-)

Image
Ovo je bezobrazluk.Sacekacu je na trolejbuskoj i glavom je opalit.
Image
djkurt

#91 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by djkurt »

Streptokok wrote:
djkurt wrote:Pička buši đe i pare ne mogu. Šifra: taslačenje.
veli jedan poznanik za njegovo preduzeće, bolje imati vaginu nego dva fakulteta.
Pa gdje vi radite , ako je u BiH, tad me ne cudi :)
Da samo znaš gdje sam to sve vidio, ne bi se tolikačko čudila.
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#92 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by liaar »

liaar wrote: Izvini molim te, ali silovanje muškarca od strane žene nije samo guranje dildoa u anus. Nije svakom muškarcu cilj da ima sex sa nekom ženskom osobom, svaki sexualni čin koji nije svojevoljan je silovanje. Pa makar ga svezala i jahala a da on to neće, to je silovanje.
Sok je traumaticniji ako muskarac siluje muskarca! O ovome se nikad ne pise i ne prica!

Primjer silovanja muskaraca od strane zena je najcesce ako je muskarac teeenejdzer :)
Pusti se sad te priče, dupli standardi. Ja ako ne želim recimo sexualni odnos sa tobom, ne može me Bog natjerati i ako se odnos desi a ja ga neću, to je šta ?
kmirsad

#93 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by kmirsad »

Fudo387 wrote:Kmirso, to je opsadno stanje, isto staljingrad.
Poslacu ti one zajebane slusalice, malesne, ne vide se, wireless, postimas ih sa televizorom, pojacas ton i sam’ klimas glavom kad melju, vices jest’ tako je...a boli te briga, nista ih ne cujes.
Staljingrad je peint bol... na meni će se radidit diplomski, magistarski i doktprati na Vest Pointu radovi... u mene je i cuko ženska... :|
Ne vrijedi fudo... kraj borbe... :cry:
Connaisseur Karlin

#94 Re: Diskriminacija muskaraca

liaar wrote:

Pusti se sad te priče, dupli standardi. Ja ako ne želim recimo sexualni odnos sa tobom, ne može me Bog natjerati i ako se odnos desi a ja ga neću, to je šta ?
dupli standard!? Smao sam obrazlozila frekvnciju silovanja muskraca od strane zena, a tad su muskraci najcesce srednjoskolski studenti :)

Daj mi scenrio u kojem mislis bi tebe bilo moguce silovati od strane zene ?
hAZNADAR

#95 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by hAZNADAR »

Tomahawk11 wrote:Sve papučari.
Nekad se tako govorilo - danas nema papucara - to su to pametni ljudi, oportunisti, snalazljivi,...

Fino pomognem sve sto treba u kuci, ne preskacem moju redu za kuhanje, ves,.. ne diram cunu kad smo u drustvu, pokrijem tetovaze na rukama da se ne vide kad to zatrazi, isto i da se obrijem, zalizem,.. smanjim ton kad kritikujem djecu kad me pogledom presjece, ili kad popijem u drustvu i pametujem(racunajuci i krisom udarce po cjevanici), obuzdam se kad popizdim, sjetim da mlijeko, djus,. ne pijem direktno iz pakovanja a frizider zatvorim kad to radim, ne saltam kanale vec izaberem program koji se njoj svidja, i sjetim sa da kazem ili radim masu nekih totalno glupih i nelogicnih stvari ali to je eto kao neki dokaz paznje i sl.

I mirna kuca. Ne samo da nisam diskriminisan - vec imam i privilegije poput izaci sa rajom, forumasenje ovdje,..

O sta men treba sad da ja radim sve po mom ceifu i mojoj logici - pa zaboli glava.

Ko vozit auto - naucis sta moras, trebas,... a sta nikako ne smijes - i nema diskriminacije. sve fercera. :smeker:
Fudo387

#96 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by Fudo387 »

hAZNADAR wrote:
Nekad se tako govorilo - danas nema papucara - to su to pametni ljudi, oportunisti, snalazljivi,...

Fino pomognem sve sto treba u kuci, ne preskacem moju redu za kuhanje, ves,.. ne diram cunu kad smo u drustvu, pokrijem tetovaze na rukama da se ne vide kad to zatrazi, isto i da se obrijem, zalizem,.. smanjim ton kad kritikujem djecu kad me pogledom presjece, ili kad popijem u drustvu i pametujem(racunajuci i krisom udarce po cjevanici), obuzdam se kad popizdim, sjetim da mlijeko, djus,. ne pijem direktno iz pakovanja a frizider zatvorim kad to radim, ne saltam kanale vec izaberem program koji se njoj svidja, i sjetim sa da kazem ili radim masu nekih totalno glupih i nelogicnih stvari ali to je eto kao neki dokaz paznje i sl.

I mirna kuca. Ne samo da nisam diskriminisan - vec imam i privilegije poput izaci sa rajom, forumasenje ovdje,..

Ko vozit auto - naucis sta moras, trebas(ma koliko glupo izgledalo),... a sta nikako ne smijes - i nema diskriminacije. sve fercera. :smeker:
Ovo je nevidjena izdaja bosnjackih nacionalnih interesa, gori si od rizvanbegovica.
:D
Connaisseur Karlin

#97 Re: Diskriminacija muskaraca

Fudo387 wrote:
hAZNADAR wrote: Nekad se tako govorilo - danas nema papucara - to su to pametni ljudi, oportunisti, snalazljivi,...

Ko vozit auto - naucis sta moras, trebas(ma koliko glupo izgledalo),... a sta nikako ne smijes - i nema diskriminacije. sve fercera. :smeker:
Ovo je nevidjena izdaja bosnjackih nacionalnih interesa, gori si od rizvanbegovica.
:D
Fidonja, haj'd priznaj, ovako se vecina ponasate :D :kiss: ali, zasto je ovo vama diskirminacija :lol:
djkurt

#98 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by djkurt »

hAZNADAR wrote:

O sta men treba sad da ja radim sve po mom ceifu i mojoj logici - pa zaboli glava.

Ko vozit auto - naucis sta moras, trebas,... a sta nikako ne smijes - i nema diskriminacije. sve fercera. :smeker:
Dobro ti reče tomi, sve papučar do papučara. lol
Fudo387

#99 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by Fudo387 »

Connaisseur Karlin wrote:Fidonja, haj'd priznaj, ovako se vecina ponasate ali, zasto je ovo vama diskirminacija
Nikad robom.
:oops:
Nek' pokusa da me nogom kucne u cjevanicu ispod stola kad se pjan navijem, izace na cnn-u. :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#100 Re: Diskriminacija muskaraca

Post by Truba »

mir i tišina danas u firmi

rad red i mir

prehlađene žene
Post Reply