Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
triconja

#76 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by triconja »

Zejnep wrote:Ma jok i to. Najbolje ona starinska ključ/auto :lol:

A može i razglasiti da boluje od neke prenosive spolne bolesti :mrgreen:
Ma hajde, bas ces nekog zajebat kad mu izgrebes auto, ne vjerujem da je dvoje ljudi ispeglalo auto nakon onog leda onomad, auta izgrebanih i naprijed i nazad, nedje kako ko zakaci i tako to.

Bas ce ga zajebat ako mu auto izgrebe :lol: .

To za spolno prenosive bolesti moze samo sebi da skoci u obraz, ispada onda da je i ona dobila pa ce muski bjezat od nje ko da ima sidu :lol:
Leia_Organa

#77 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Leia_Organa »

triconja wrote:

Ma hajde, bas ces nekog zajebat kad mu izgrebes auto, ne vjerujem da je dvoje ljudi ispeglalo auto nakon onog leda onomad, auta izgrebanih i naprijed i nazad, nedje kako ko zakaci i tako to.

To za spolno prenosive bolesti moze samo sebi da skoci u obraz, ispada onda da je i ona dobila pa ce muski bjezat od nje ko da ima sidu :lol:
Kastracija. :evil:
Zejnep

#78 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Zejnep »

Bjež ba, pojma nemaš trico :lol:

Ona baš navrla na kastraciju :mrgreen:
triconja

#79 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by triconja »

Leia_Organa wrote:
triconja wrote:

Kastracija. :evil:
Jest, garant je, sve bezmudi ljudi hodaju ulicom, ne znam kako se volka djeca kote od tih silnih kastracija :lol: :lol: :lol:
triconja

#80 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by triconja »

Zejnep wrote:Bjež ba, pojma nemaš trico :lol:

Ona baš navrla na kastraciju :mrgreen:
Imam ja par ideja ali su previse radikalne :lol:
anchor85

#81 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by anchor85 »

Mislim da bi i jedna i druga ideja bila dobra. Ne znam iskreno koju bih ja prije :D
superiska

#82 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by superiska »

Samo da pohvalim muski dio foruma, krasni ste, uvijek spremni za pomoci i dati dobar savjet :-D
Zejnep

#83 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Zejnep »

superiska wrote:Samo da pohvalim muski dio foruma, krasni ste, uvijek spremni za pomoci i dati dobar savjet :-D
Vidi baš, dobri su bili :D
zoomba

#84 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by zoomba »

Ostavljene zene su najgore , i ta osveta :D
Da i tebi nije bio prvi? :oops: :lol:
Mala se zaljubila...
pustopoljina

#85 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by pustopoljina »

Leia_Organa wrote:Pozdrav forumaši i forumašice,

Inače ovo nije platforma koju bih koristila za rješavanje ljubavnih problema, ali nemam puno muških prijatelja koji bi mi mogli razriješiti neke nedoumice, pa sam tu.
Dakle, s momkom sam bila godinu dana i uložila sam 100 % sebe u vezu. Mislim da je oboma bilo lijepo, i zaista sam se trudila da tako bude, jer mi je bilo stalo. Veza koju je prije mene imao je trajala tri godine, i za vrijeme trajanja naše veze njegova bivša mu se stalno javljala. On je odgovorio prvi put, onda smo se složili da je možda najbolje da je ignoriše, ali svejedno je nekako bila prisutna. Kada god sam mu dala priliku da bude iskren, da mi kaže ako još uvijek nešto osjeća prema njoj, bio je kategoričan da je to gotovo, da mu je lijepo sa mnom i da me voli.
Nakon što smo prekinuli, saznala sam da je stupio u kontakt s njom i da planiraju kafu. Obzirom da sam se osjećala poniženom, javila sam mu se da mu kažem kako nije bio pošten što me lagao toliko vremena, jer to nisam zaslužila. On se onda osjećao loše, izvinjavao se, molio da mu dam drugu priliku, rekao da nije siguran zašto se uopšte njoj javio, nije bio načisto s emocijama. Poslije mi je rekao da mu je trebao closure s njom i da je to imao kada su se čuli, da je siguran da mene voli. I odlučim mu dati priliku da to izgladimo, međutim, on nakon nekog vremena shvati da to nije to, da mu smeta daljina (trenutno je u Njemačkoj) i da sa mnom ne vidi zajedničku budućnost. Razumijem, teško mi je, ali razumijem.
I čovjek dođe u Bosnu za vikend, javi se bivšoj, odu na kafu, vidim opet su se sprijateljili na Fejsu, lajkao joj je slike.
Boli me. Ne znam jesam tužna, ljuta, iznevjerena. Osjećam se kao da mc cijelo vrijeme neko vukao za nos.
Zanima me mišljenje muškaraca: je li vam ovo što ima s njom djeluje kao ono "pravo"?
Mislim, vraća joj se nakon svega. Njih dvoje su prekidali dva puta, oba puta je bila riječ o monotoniji u vezi i nedostatku seksa (ona se čuvala za brak :roll: ), što je njemu smetalo. Je li mislite da će ta veza na kraju završiti sretno? Je li ona njegova ljubav na koju će misliti čak i ako za životnu saputnicu izabere neku drugu?
Zaista se trudim da mislim pozitivno o tome, da im želim oboma vezu punu ljubavi i poštovanja, ali je tako teško, jer me tako boli. Znam da će proći, ali ni to ne pomaže da se osjećam bolje.
ne mogu pisati iz muske perspektive, i stvarno ne znam sta ce ti muska perspektiva? je li ti to jadna zelis da ga jos bolje RAZUMIJES???

nemoj se zamarati vise tim kako je njemu i da li je to to za njih. da li je on nasao pravu ljubav ili ce se opet javljati tebi, to nije vazno. vazno je kako se ti osjecas i sta ces ti uraditi.
za ubuduce: ako vidis da neko pise bivsoj, da tu ima nekih repova...ne pitaj nista, nego okreni ledja i neka se sam odluci. odmah. koga god da pitas, bice kukavica i reci ce ono sto zelis da cujes. muskarci se strasno boje konflikta i sve ce uciniti da ga izbjegnu. osim toga, rijetko su sami nacisto sa tim zasto nesto rade. zasto on zeli onu s kojom je vec prekidao i koja se cuva za braka je druga tema...mozda ego, mozda idealiziranje, mozda vise stvari pomijesano...bitan je rezultat i da je on odlucio.
i bitno je da ti za sebe zalupis vrata za njim.
naravno da si ljuta i tuzna i povrijedjena i budi to...a onda stavi tacku i kreni dalje.
i rijesi sa sobom jednu stvar:
sta radis u vezi u kojoj dajes 100% sebe, a primas mrvice? koje komplekse imas? je li smatras da si losa i da bolje ne zasluzujes? kad rijesis neke stvari za sobom, neces privlaciti "zauzete" ljude, niti ces tolerisati vezu u kojoj nisi jedino zensko, niti ces ga jadna pitati osjeca li jos nesto prema drugoj. jos ces mu i reci- cini se meni drug da ti ne znas bi li piskio ili kakio, haj' ti prosetaj.
mislim, u redu je da mu zelis sve najbolje, ali sad da nesto razmisljas je li to ta ljubav koja ostaje...to je besmisleno.
ima ljudi koji ce uvijek idealizirati sto nemaju i prezirati sto imaju, ali tu ne mozes nikome pomoci...mozes mozda sebi pomoci, ako to kod sebe prepoznas i to je sve.
zoomba

#86 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by zoomba »

Kako se zene ne znaju zabaviti, reci fino mi je bilo idemo dalje..
Tomahawk11
Globalni moderator

#87 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Tomahawk11 »

Ne može ona da se otkači od njega, to je problem.
Pomoglo bi jedno 10-ak puta da tu drugu ostavi i dođe njoj, a ona ga otkanta :oops:
superiska

#88 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by superiska »

Tomahawk11 wrote:Ne može ona da se otkači od njega, to je problem.
Pomoglo bi jedno 10-ak puta da tu drugu ostavi i dođe njoj, a ona ga otkanta :oops:
Prvi, pravi post na ovoj temi! Bravo Tomo :thumbup:

Edit: ti se hrani mojim bolom, mojim suzama :josipalisac: :oops:
zoomba

#89 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by zoomba »

Decko izasao iz duge veze i ti mu uletila mjesto nje, mozda je na kraju svatio da voli nju samo , raskinuo sa tobom i vratio se njoj , sto je opet posteno sa njegove strane..
kmirsad

#90 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by kmirsad »

:roll: Ipak ti njemu odcvikaj ćunu! I od njega napravi širden, I pošaljo onoj kurvi što otima tuđe momke...za ručak. :evil:
zoomba

#91 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by zoomba »

kmirsad wrote::roll: Ipak ti njemu odcvikaj ćunu! I od njega napravi širden, I pošaljo onoj kurvi što otima tuđe momke...za ručak. :evil:
Upitno je ko je kome mazno, vazno da se lesi vratio kuci..
kmirsad

#92 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by kmirsad »

zoomba wrote:
kmirsad wrote::roll: Ipak ti njemu odcvikaj ćunu! I od njega napravi širden, I pošaljo onoj kurvi što otima tuđe momke...za ručak. :evil:
Upitno je ko je kome mazno, vazno da se lesi vratio kuci..
Lesi nikad ne zaboravlja miris picinog dima... i svaki razlukuje... :-D
Ljakan

#93 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Ljakan »

Ne pratim
SaraFina

#94 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by SaraFina »

Inače ovo nije platforma koju bih koristila za rješavanje ljubavnih problema, ali nemam puno muških prijatelja koji bi mi mogli razriješiti neke nedoumice, pa sam tu.
Dakle, s momkom sam bila godinu dana i uložila sam 100 % sebe u vezu. Mislim da je oboma bilo lijepo, i zaista sam se trudila da tako bude, jer mi je bilo stalo. Veza koju je prije mene imao je trajala tri godine, i za vrijeme trajanja naše veze njegova bivša mu se stalno javljala. On je odgovorio prvi put, onda smo se složili da je možda najbolje da je ignoriše, ali svejedno je nekako bila prisutna. Kada god sam mu dala priliku da bude iskren, da mi kaže ako još uvijek nešto osjeća prema njoj, bio je kategoričan da je to gotovo, da mu je lijepo sa mnom i da me voli.
Nakon što smo prekinuli, saznala sam da je stupio u kontakt s njom i da planiraju kafu. Obzirom da sam se osjećala poniženom, javila sam mu se da mu kažem kako nije bio pošten što me lagao toliko vremena, jer to nisam zaslužila. On se onda osjećao loše, izvinjavao se, molio da mu dam drugu priliku, rekao da nije siguran zašto se uopšte njoj javio, nije bio načisto s emocijama. Poslije mi je rekao da mu je trebao closure s njom i da je to imao kada su se čuli, da je siguran da mene voli. I odlučim mu dati priliku da to izgladimo, međutim, on nakon nekog vremena shvati da to nije to, da mu smeta daljina (trenutno je u Njemačkoj) i da sa mnom ne vidi zajedničku budućnost. Razumijem, teško mi je, ali razumijem.
I čovjek dođe u Bosnu za vikend, javi se bivšoj, odu na kafu, vidim opet su se sprijateljili na Fejsu, lajkao joj je slike.
Boli me. Ne znam jesam tužna, ljuta, iznevjerena. Osjećam se kao da mc cijelo vrijeme neko vukao za nos.
Zanima me mišljenje muškaraca: je li vam ovo što ima s njom djeluje kao ono "pravo"?
Mislim, vraća joj se nakon svega. Njih dvoje su prekidali dva puta, oba puta je bila riječ o monotoniji u vezi i nedostatku seksa (ona se čuvala za brak :roll: ), što je njemu smetalo. Je li mislite da će ta veza na kraju završiti sretno? Je li ona njegova ljubav na koju će misliti čak i ako za životnu saputnicu izabere neku drugu?
Zaista se trudim da mislim pozitivno o tome, da im želim oboma vezu punu ljubavi i poštovanja, ali je tako teško, jer me tako boli. Znam da će proći, ali ni to ne pomaže da se osjećam bolje.
Okreni stranicu i kreni dalje.
Može biti da je lik jednostavno od onih osoba koje ne mogu prežvakati kad djevojka kaže NE, i smatra da treba pričekati do braka. Ako ti je neka utjeha, ne voli ni nju, a ni tebe vjerovatno. Sebično želi sex s njom, na koji ona ne pristaje. Sad da li je brakom spreman platiti to, vidjećeš i sama. Ali definitivno ona egomanijaka drži najviše tim odbijanjem. Kako god se završilo to s njima, smatraj se osobno sretnicom jer te " profulao" egomanijak i kompleksaš.
I ne muči se daljim propitivanjem njegovih motiva i ne vraćaj ga nikad više.
triconja

#95 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by triconja »

SaraFina wrote:

Okreni stranicu i kreni dalje.
Može biti da je lik jednostavno od onih osoba koje ne mogu prežvakati kad djevojka kaže NE, i smatra da treba pričekati do braka. Ako ti je neka utjeha, ne voli ni nju, a ni tebe vjerovatno. Sebično želi sex s njom, na koji ona ne pristaje. Sad da li je brakom spreman platiti to, vidjećeš i sama. Ali definitivno ona egomanijaka drži najviše tim odbijanjem. Kako god se završilo to s njima, smatraj se osobno sretnicom jer te " profulao" egomanijak i kompleksaš.
I ne muči se daljim propitivanjem njegovih motiva i ne vraćaj ga nikad više.
bas ju je profulo nakon godinu dana gadjanja :lol:
Connaisseur Karlin

#96 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Connaisseur Karlin »

a vi vjerujte da se djevojka tri godine cuvala za brak :D :lol:
Connaisseur Karlin

#97 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

.
Last edited by Connaisseur Karlin on 26/02/2018 15:28, edited 2 times in total.
Connaisseur Karlin

#98 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Leia_Organa wrote:
Voljela bih da se to desi, čisto da ga pošaljem gdje mu je mjesto. (Što sam trebala davno, al' eto.)
nisi uradila ranije, jer vam je bio dobar seks , inace bi ti njega davno sutirala bivsoj, ovaj sadasnjoj :D
Ramzess Veliki

#99 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Ramzess Veliki »

Leia_Organa wrote:
SmokingMan wrote:Nije načisto sa emocijama....,koja patetika,lažovčina i to velika.Jedan vid manipulacije da tebe drži sa strane kao rezervu ukoliko mu ne uspije povratak staroj ljubavi.Odjebi ga,ne samo iz života već iz sjećanja uopšte.Ali nemoj zaboraviti da i ti dijelom snosiš krivicu za ono što ti se dešavalo a i dalje dešava na emocionalnom nivou,jer si ti upravo ta koja je u jednu ruku dozvolila da se na taj način odnosi prema tebi.Iz muške perspektive hoću da ti ovo kažem,on te u suštini nikada nije ni volio,deal with it,and move on....
Tako sam i mislila. I slažem se, trebala sam odmah u startu raščistiti s njim.
SmokingMan je sve dobro rekao, nemam nista ni vise ni manje napisati. :thumbup:
Ramzess Veliki

#100 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Ramzess Veliki »

zoomba wrote:Kako se zene ne znaju zabaviti, reci fino mi je bilo idemo dalje..
" Bilo mi te je zao pa sam spavala sa tobom ... " :lol: :lol: :lol:
"Ne boj se, necu ni jednoj pricati da si los u krevetu. " :pisnuo:
Post Reply