Potrebe

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anchor85

#76 Re: Potrebe

Post by anchor85 »

Dinostula wrote:
Ma jasta isto kako nije, onda neka je odradi stari i brat i pola rodjaka svakako je to sve isto.
Ne kaze se dzaba "Incest zabava za kompletnu familiju"
Dude, this is just sick.
pecpec

#77 Re: Potrebe

Post by pecpec »

anchor85 wrote:
pecpec wrote:
Dinostula wrote:

Pa ako se udara sa jednim likom 4-5 puta na dan onda je ok.Ali ako promjeni 20 frajera u 3 mjeseca onda jeste drolja.
Ma to su izmislili primitivci.Krho je jedan ili njih 20 isto ti je to,razlika samo u velicini.
Zasto imamo ovako primitivna razmisljanja? Vidi sad. Cura koja nije imala nijednog ili eventualno jednog frajera prije naravno nema pojma o seksu. Ne zna ona ni gdje je suplja ni sta joj godi niti kako izgleda orgazam niti sta i kako muskarac treba da uradi da bi ona to dozivjela. I ona takva ce njega koji takodje nema pojma (a glavni je jebac u raji) prihvatiti kao najboljeg i kivat ga u zvijezde. Cura koja ima vise iskustva ce se sa takvim jednom zajebat. Poslije ce se pravit da ga i ne zna jer ne zeli da on i pomisli da joj pridje, jer ne zeli da mu povrijedi osjecanja a morat ce da mu kaze da je njegovo seksualno umijece ravno nuli (jer ce on, jebac, htjet da ponove, jel).
Lakse je, naravno, govorit da su drolje. Ona kurva nece njega jebaca.
Tacno

Ljudi su puni komplexa a nikako da priznaju nego ih pokusavaju prikrit i predstavit se drugacije.Imam par primitivnih komsija ne daju zenama da se pozdrave kad su sa njima,one jadnice kad su same pozdrave se sa osmjehom.Sad bi ovaj i slicni njemu rekli ma drolja cim je takva kad nije sa njim prevarit ce ga cim joj se ukaze prilika. :-)
triconja

#78 Re: Potrebe

Post by triconja »

Cekaj ba malo otkad je posto kurvaluk pozeljan? Naravno mislim i na muski i na zenski.

Jebo te drzava, prije ko se puno kurvo umiro od bolescura a evo sad cim su vakcinu izmislili odmah to se jebe ne vadi. :-) :-) :-)
Nastasia

#79 Re: Potrebe

Post by Nastasia »

triconja wrote:Cekaj ba malo otkad je posto kurvaluk pozeljan? Naravno mislim i na muski i na zenski.

Jebo te drzava, prije ko se puno kurvo umiro od bolescura a evo sad cim su vakcinu izmislili odmah to se jebe ne vadi. :-) :-) :-)
Pa kad bi ti malo otvorenije starije generacije počele pričati, vidio bi da je puno više kurvaluka bilo nekada, samo što se krilo i šutilo i bilo je sramota da se o tim stvarima ikako priča, a Bogme su ih svi uveliko radili.

Sad se više priča nego što se radi.
zoomba

#80 Re: Potrebe

Post by zoomba »

triconja wrote:Cekaj ba malo otkad je posto kurvaluk pozeljan? Naravno mislim i na muski i na zenski.

Kad porastes bices kengur :D
pecpec

#81 Re: Potrebe

Post by pecpec »

:lol:

Zelen je decko jos polako.
zoomba

#82 Re: Potrebe

Post by zoomba »

pecpec wrote::lol:

Zelen je decko jos polako.
Vidim mu neki put.. :D
triconja

#83 Re: Potrebe

Post by triconja »

Nastasia wrote:

Pa kad bi ti malo otvorenije starije generacije počele pričati, vidio bi da je puno više kurvaluka bilo nekada, samo što se krilo i šutilo i bilo je sramota da se o tim stvarima ikako priča, a Bogme su ih svi uveliko radili.

Sad se više priča nego što se radi.
Ma mislim od prije starijih generacija, nedje prije 500 godina i tako to :lol:
Nastasia

#84 Re: Potrebe

Post by Nastasia »

Misliš da tada nije bilo toga?
Pa pogledaj samo zapise o ljubavnicama uglednih ličnosti, broju vanbračne djece, osmanskih haremima, itd.

E moj trico ...
triconja

#85 Re: Potrebe

Post by triconja »

Nastasia wrote:Misliš da tada nije bilo toga?
Pa pogledaj samo zapise o ljubavnicama uglednih ličnosti, broju vanbračne djece, osmanskih haremima, itd.

E moj trico ...
E moras tu voditi racuna o primjerima, nije isto kad se fukara i gazde kurvaju, prvi su umirali od bolescura a drugi od uzitaka :lol: :thumbup:
annoy

#86 Re: Potrebe

Post by annoy »

Ne kontam ni ja, bit će da nismo dovoljno progresivni :D
triconja

#87 Re: Potrebe

Post by triconja »

annoy wrote:
Ma hajde bogati, vidis da je to prirodno stanje covjeka sudeci po pojedincima. :lol:
anchor85

#88 Re: Potrebe

Post by anchor85 »

annoy wrote:
A šta vas dvoje smatrate kurvalukom?
Nastasia

#89 Re: Potrebe

Post by Nastasia »

triconja wrote:

E moj trico ...
E moras tu voditi racuna o primjerima, nije isto kad se fukara i gazde kurvaju, prvi su umirali od bolescura a drugi od uzitaka :lol: :thumbup:
Jok eto bogati imali potrebu da se kurvaju a fukare nisu. De ba uozbilji se, mislila sam da si malko mudriji
triconja

#90 Re: Potrebe

Post by triconja »

Nastasia wrote:
triconja wrote:

E moj trico ...
Jok eto bogati imali potrebu da se kurvaju a fukare nisu. De ba uozbilji se, mislila sam da si malko mudriji
Svi imaju potrebu samo je pitanje kako ce ko istu zadovoljiti. Na to sam ciljo.
Zejnep

#91 Re: Potrebe

Post by Zejnep »

.
Imam par primitivnih komsija ne daju zenama da se pozdrave kad su sa njima,one jadnice kad su same pozdrave se sa osmjehom.Sad bi ovaj i slicni njemu rekli ma drolja cim je takva kad nije sa njim prevarit ce ga cim joj se ukaze prilika. :-)
Mene bar 5 komšija ne pozdravi nikako ili jedva kad su sa suprugama. Eh kad nisu, razveže im se jezik :lol: :mrgreen:
SmokingMan

#92 Re: Potrebe

Post by SmokingMan »

To je znak da muž od komšinice s vremena na vrijeme misli na svoju komšinicu,a da mu to žena ne zna. :)
zoomba

#93 Re: Potrebe

Post by zoomba »

Puno se zamarate :D
superiska

#94 Re: Potrebe

Post by superiska »

Zejnep wrote:.
Imam par primitivnih komsija ne daju zenama da se pozdrave kad su sa njima,one jadnice kad su same pozdrave se sa osmjehom.Sad bi ovaj i slicni njemu rekli ma drolja cim je takva kad nije sa njim prevarit ce ga cim joj se ukaze prilika. :-)
Mene bar 5 komšija ne pozdravi nikako ili jedva kad su sa suprugama. Eh kad nisu, razveže im se jezik :lol: :mrgreen:
:lol:
Zejnep

#95 Re: Potrebe

Post by Zejnep »

SmokingMan wrote:To je znak da muž od komšinice s vremena na vrijeme misli na svoju komšinicu,a da mu to žena ne zna. :)
Nemam pojma al tačno mi ih žao bude :mrgreen:
muha_sa

#96 Re: Potrebe

Post by muha_sa »

MOSALJOZE wrote:Ispade da samo muškraci imaju potrebu za sexualnim odnosom,a žene jok..Zašto muškarci moraju biti ti koji oblijeću,poklanjaju pažnju i slično....
Zašto su rijetke situacije kada se zamijene uloge :?

Pitam za jarana :oops:
:thumbup:

ko eto one nama nešto daju :-) pa ih ko eto mi moramo molit da nam ko nešto dadnu :-) :-)

eto im je, koji ce nam klinac :lol: :lol:
zoomba

#97 Re: Potrebe

Post by zoomba »

muha_sa wrote:
MOSALJOZE wrote:Ispade da samo muškraci imaju potrebu za sexualnim odnosom,a žene jok..Zašto muškarci moraju biti ti koji oblijeću,poklanjaju pažnju i slično....
Zašto su rijetke situacije kada se zamijene uloge :?

Pitam za jarana :oops:
:thumbup:

ko eto one nama nešto daju :-) pa ih ko eto mi moramo molit da nam ko nešto dadnu :-) :-)

eto im je, koji ce nam klinac :lol: :lol:

Ma nebi vise pa da joj je zlatna.. :lol:
Norm

#98 Re: Potrebe

Post by Norm »

Nastasia

#99 Re: Potrebe

Post by Nastasia »

Ma joj ovih šuplji, ne bi, eto tamo - vamo, a nema šta nisu u stanju uradit da se ogrebu za malo pičke.

Ma hajte molim vas. :babinsin:
Norm

#100 Re: Potrebe

Post by Norm »

Nastasia wrote:Ma joj ovih šuplji, ne bi, eto tamo - vamo, a nema šta nisu u stanju uradit da se ogrebu za malo pičke.

Ma hajte molim vas. :babinsin:
...ja NE... :cry: ...prob'o jednom, vidio da neznam i odust'o...
Post Reply