Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
- insomnia78
#76 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
U zdravom tijelu, zdrav duh
- He1972
#77 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Stara gebelsovska 100 x ponovljena laž postaje istina, pa i on tako postaje Bošnjak...Point. wrote:Ako mozemo izdrkavati po bosnjackim pukotinama sto kosti ostavljaju po pustinjama Sirije zasto ne bi mogli imati i temu o srpskim pukotinama koji isto rade u Ukrajini npr? I sto se vazda ti nadjes prozvan da branis srpstvo i spinujes teme na Bosnjake? Providno, jebiga. Ne kontam taj fazon da se pravis da nisi Srbin.General War wrote: Cekaj ba, ova tema je jedna u nizu za izdrkavanje prema srbima od poznate grupe samo zato sto su eto nekakvi srbi, nidje veze sa bosnom a opet nema kakvog gnoja ne poseru, sto sam stavio ono je da napomenem veselu zaboravnu skupinu koliko je budalasto ovakvu temu i postaviti jer ce se pretvoriti u suprotnost.
Nemam ja sta postavljati nekakve teme, niti mi je cilj podjebavati nego jezim se od dvostrukih standarda...ali zunazu i ekipi ni netrebaju, bitno je antisrpska retorika da se naglasi svako malo na forumu.
- LBVIEW
#78 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Ma "dovedeni pred svrsen cin", bas kao i 90-tih.manijak1 wrote:A tek o terorističkim kampovima u Nišu , na Krimugeneral to smatra sasma normalnim aktivnostima .
Otvoreno opravdava i onda se k'o biva cudi reakcijama?
- He1972
#79 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Ma jok, u zdravom đeneralu, zdrav (po)chetnik.insomnia78 wrote:U zdravom tijelu, zdrav duh
-
ušće
#80 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Humanitarni radnici u humanitarnim pohodima

- He1972
#81 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
U suštini, tema i jeste nepotrebna barem za nas ovdje na Balkanu, jer smo se mi nje nadoživljavali i više nego dovoljno kroz istoriju, što sa komšijama što sa našim domaćim, koji su veći četnici od komšijskih, valja se ipak ovim domaćim dokazati.

- General War
#82 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Nesto kao onaj kamp na pogorelici...?manijak1 wrote:A tek o terorističkim kampovima u Nišu , na Krimugeneral to smatra sasma normalnim aktivnostima .
- General War
#83 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Tebe ozbiljno prenosi...He1972 wrote:
Stara gebelsovska 100 x ponovljena laž postaje istina, pa i on tako postaje Bošnjak...
Gdje to ja rekoh da sam bosnjak? A sta fali postati bosnjak? to barem nije tesko.
- insomnia78
- manijak1
#85 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Ni nalikGeneral War wrote:Nesto kao onaj kamp na pogorelici...?manijak1 wrote:A tek o terorističkim kampovima u Nišu , na Krimugeneral to smatra sasma normalnim aktivnostima .
- General War
#86 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Dovoljno znam da ne ispadam smjesan na forumu, veselom drustvu sa foruma je to ionako sve irelevantno, ali me dobro zasmije.manijak1 wrote:Ni nalikGeneral War wrote:Nesto kao onaj kamp na pogorelici...?manijak1 wrote:A tek o terorističkim kampovima u Nišu , na Krimugeneral to smatra sasma normalnim aktivnostima .
ne kontam što pitaš ono što nečeš da znaš i ono što misliš da odlično poznaješ.
-
Bodkin
#87 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Od kad je ukrajina EU?
- insomnia78
#88 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Evo jos jednog
Ko je reko da je Ukr u EU
Ko je reko da je Ukr u EU
-
ušće
#89 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Nije Ukraina u EU već je jedan Srbin organizirao teroristički napad u jednoj članici EU...
- He1972
#90 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
nije tačno eno đeneral kaže da je tema o bošnjamaušće wrote:Nije Ukraina u EU već je jedan Srbin organizirao teroristički napad u jednoj članici EU...
- General War
#91 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Ako malo bolje obratis paznju, vidjet ces da vecinom poklapam odredjen par ljudi koji imaju patolosku mrznju prema jednom narodu pa brze bolje otvore temu...a nema teme gdje nisam zajebavao srbe po istoj matrici kad predju prag tolerancije i gdje ima itekakvog opravdanja za to, ali to ne radim da bi se dodvoravao bilo kome...a to jesam li srbin ili ne...stvarno mi nije jasno sta bi ti promjenilo u percepciji da kazem i da jesam, kao sto nisam...meni kao Bosancu ste teski i jedni i drugiPoint. wrote:Ako mozemo izdrkavati po bosnjackim pukotinama sto kosti ostavljaju po pustinjama Sirije zasto ne bi mogli imati i temu o srpskim pukotinama koji isto rade u Ukrajini npr? I sto se vazda ti nadjes prozvan da branis srpstvo i spinujes teme na Bosnjake? Providno, jebiga. Ne kontam taj fazon da se pravis da nisi Srbin.General War wrote: Cekaj ba, ova tema je jedna u nizu za izdrkavanje prema srbima od poznate grupe samo zato sto su eto nekakvi srbi, nidje veze sa bosnom a opet nema kakvog gnoja ne poseru, sto sam stavio ono je da napomenem veselu zaboravnu skupinu koliko je budalasto ovakvu temu i postaviti jer ce se pretvoriti u suprotnost.
Nemam ja sta postavljati nekakve teme, niti mi je cilj podjebavati nego jezim se od dvostrukih standarda...ali zunazu i ekipi ni netrebaju, bitno je antisrpska retorika da se naglasi svako malo na forumu.
Jbt kad vas citam na temama o SDA i jos par njih...mogao bi te isto pitati sto se ne predstavis kao Srbin, pa Karadjic je znao koju lijepu srocit o njima
- bingov buraz
#92 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Izmedju redova "selam braci Turcima i da dobro izgenocidisu one cafire Kurde,i brki Erdoganu selam i da nam vlah ne vlada u Srebrenici.Amin.insomnia78 wrote:A kad pogledas sta se u stvari molilo malo je tu mjesta kriticiLincoln-Burrows wrote:Nego malo ih kritizira ove molitve za Turke.insomnia78 wrote:Tako i trebaU dovi naslovljenoj „Dova za mir u Šamu“ se kaže:
- Hvala neka je Tebi, Svemogući Bože! Ti si naš zaštitnik i Tebi se u svakom iskušenju obraćamo. Znamo da nema nijednog iskušenja koje nas zadesi, a da nije plod ruku naših.
Salavat i selam neka su na Tvog miljenika, kojeg si kao milost svjetovima poslao, kako bi ljudima donio mir i kako bi ih izvukao iz tmina neznanja i bratoubilačkih ratova.
Gospodaru naš, molimo Te za dobro za koje Te molio Tvoj poslanik Muhammed, a.s., a utječemo Ti se od zla od kojeg Ti se utjecao Tvoj poslanik Muhammed, a.s. Ti si onaj od Kojeg se traži pomoć i Tvoja pomoć je dovoljna. Samo su u Tebe snaga i moć.
Plemeniti Allahu, Tebi ništa nije skriveno. Ti znaš sve naše slabosti i mahane. Ti znaš da smo se od sunneta Tvoga Poslanika udaljili. Zemlje u koje je nur islama donio stoljetni mir danas razaraju sukobi i ratovi. Ti si Milostiv, pa te molimo da pređeš preko mahana naših, da među nama probudiš iskru Tvoje upute i da nas ujediniš na zajedničkoj riječi. Podari nam poniznost, razboritost i gorljivost u spašavanju duša i ljudskih života.
Uzvišeni, pomozi one koji se na Tvom putu bore kako bi donijeli mir među napaćene muslimane Šama. Bože, zaštiti obespravljene i nemoćne. Zaštiti tamošnje narode od terora i skupina onih koji se ne drže Tvojih propisa.
Uzvišeni Allahu, Tvoj poslanik Te je molio da nam blagosloviš Šam i govorio nam je da Tvoji meleki svoja krila pružaju nad Šamom. I mi Te iz ove zemlje, koja zna za težinu iskušenja ratom i strahom, molimo da spustiš svoj smiraj na sve ljude Šama. Bože, Ti si jedino utočište protjeranim, ucviljenim i obespravljenim, pa im budi na pomoći.
Bože naš, sačuvaj ovu našu zemlju od svakog zla. Sačuvaj od zla i sve zemlje svijeta. Učini da mir zavlada u srcima ljudi i pomozi našoj braći u Turskoj, Siriji, Palestini i na svakom mjestu. Amin!
- General War
#93 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Pa vi ste sami tema jedni drugima...stvar konstitutivnosti, sta li jeHe1972 wrote:nije tačno eno đeneral kaže da je tema o bošnjamaušće wrote:Nije Ukraina u EU već je jedan Srbin organizirao teroristički napad u jednoj članici EU...
- GeeTnT
#94 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
...a ti si mušrik.
- General War
#95 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Ja sam Slobodas 
Ne znam ti ja te seljacke izraze...
Ne znam ti ja te seljacke izraze...
- manijak1
#96 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Kod tebe ne važi svakom prema zaslugamaJbt kad vas citam na temama o SDA i jos par njih...mogao bi te isto pitati sto se ne predstavis kao Srbin, pa Karadjic je znao koju lijepu srocit o njima
Ko ne znaš guglat za mušrik da nađeš
Znaš samo iz prve prema svojim nazorima okvalificirati , ovaj put na samoj granici pristojnosti, ako uzmemo kontekst upotrebe onih koji skoro jedini rade u ovoj zemlji.
Daleka ti je obala u tvom okeanu Slobodaša.
- General War
#97 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
-Bas kod mene vazi svima prema zaslugama...drugi je par opanaka sto odmah pojurite predstaviti to kao generalno misljenje o svima.manijak1 wrote:Kod tebe ne važi svakom prema zaslugamaJbt kad vas citam na temama o SDA i jos par njih...mogao bi te isto pitati sto se ne predstavis kao Srbin, pa Karadjic je znao koju lijepu srocit o njima![]()
Ko ne znaš guglat za mušrik da nađeš![]()
Znaš samo iz prve prema svojim nazorima okvalificirati , ovaj put na samoj granici pristojnosti, ako uzmemo kontekst upotrebe onih koji skoro jedini rade u ovoj zemlji.
-Sto bih guglao, pricam bosanski...nek on to prevede sa svog bosanskog, mada me taj lik uopste ne tangira i njegovi zakljucci.
-Ko jedini radi u ovoj zemlji? Ovo ne razumijem sta ti je poenta?
Ja ne zelimm ni da djelim tu obalu slobodasa...prije ili kasnije shvatit ces.
- manijak1
#98 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
da skratim priču , zabranjeno vrijeđanje seljaka .Ko jedini radi u ovoj zemlji? Ovo ne razumijem sta ti je poenta?
Druga je stvar šta je s dušom , kod kurvi i geaka .
Eto , makar govorimo istim jezikom
- General War
#99 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Slazem se, seljake ne treba vrijedjati.manijak1 wrote:da skratim priču , zabranjeno vrijeđanje seljaka .Ko jedini radi u ovoj zemlji? Ovo ne razumijem sta ti je poenta?
Druga je stvar šta je s dušom , kod kurvi i geaka .
Eto , makar govorimo istim jezikom
- Point.
#100 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Jel ono zovem se Amir a nisam Bosnjak, nego Bosanac?General War wrote:Ako malo bolje obratis paznju, vidjet ces da vecinom poklapam odredjen par ljudi koji imaju patolosku mrznju prema jednom narodu pa brze bolje otvore temu...a nema teme gdje nisam zajebavao srbe po istoj matrici kad predju prag tolerancije i gdje ima itekakvog opravdanja za to, ali to ne radim da bi se dodvoravao bilo kome...a to jesam li srbin ili ne...stvarno mi nije jasno sta bi ti promjenilo u percepciji da kazem i da jesam, kao sto nisam...meni kao Bosancu ste teski i jedni i drugiPoint. wrote:Ako mozemo izdrkavati po bosnjackim pukotinama sto kosti ostavljaju po pustinjama Sirije zasto ne bi mogli imati i temu o srpskim pukotinama koji isto rade u Ukrajini npr? I sto se vazda ti nadjes prozvan da branis srpstvo i spinujes teme na Bosnjake? Providno, jebiga. Ne kontam taj fazon da se pravis da nisi Srbin.General War wrote: Cekaj ba, ova tema je jedna u nizu za izdrkavanje prema srbima od poznate grupe samo zato sto su eto nekakvi srbi, nidje veze sa bosnom a opet nema kakvog gnoja ne poseru, sto sam stavio ono je da napomenem veselu zaboravnu skupinu koliko je budalasto ovakvu temu i postaviti jer ce se pretvoriti u suprotnost.
Nemam ja sta postavljati nekakve teme, niti mi je cilj podjebavati nego jezim se od dvostrukih standarda...ali zunazu i ekipi ni netrebaju, bitno je antisrpska retorika da se naglasi svako malo na forumu.![]()
Jbt kad vas citam na temama o SDA i jos par njih...mogao bi te isto pitati sto se ne predstavis kao Srbin, pa Karadjic je znao koju lijepu srocit o njima
Pitam zasto spinujes ovu temo o srpskim teroristima sa nekim dovama i anti Bosnjackim stavovima, kojima nije mjesto na ovoj temi? Da si bar jednom rijecju osudio ove pravoslavne pukotine a ne spinovao mozda bih i povjerovao u tvoju pricu o prosvjetljenom Bosancu.