EHF Euro 2018 - Hrvatska

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
uglavnomja

#76 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by uglavnomja »

mO k3 wrote:zasto u rudare?
poslije utakmice sa makedoncima je tako nesto izjavio, da poslije 45 godina u rukometu ne zna pravila i da bi se mogao poceti baviti necim laksim, recimo da bude rudar .... ono puk'o jos tada

a veceras pos'o da brani :D

nego, da li je onaj slovenac dobio crveni zbog linije ili je nesto uradio dok su suci gledali snimak?
costacurta

#77 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by costacurta »

uglavnomja wrote:haj' ono navlacenje tokom igre, sudijske procjene blabla ... to postoji od kad postoji dojc marka

ali priznati go slovencima nakon prestupa (i to za crveni karton :-) lik nagazio liniju centra) i dati onda svabama da pucaju penal :lol: :lol: :lol:

pa mislim :D

je li to stvarno moguce po pravilima :shock:
Moj Reufe, ja goVana i emisije. :roll:
A je li ko primijetio onu dvojicu iza sudija dok su ovi pregledavali snimak, nešta granaju rukicama, hebu mamu hahaha
P.S
Ebo sebe ovaj Lazarov mrcina. Svaka mu čast
Max Bunker

#78 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by Max Bunker »

Ja odgovorno tvrdim da rukomet kao sport, da nema debilne krovne organizacije u vidu EHF-a i IHF-a sa svojim debilnim pravilima bi bio popularniji sport od košarke. Muški sport pun kontakta (mislim da je nastao u vojsci i to da su ga izmisli Prusi, što dovoljno govori), izuzetno dinamičan i što je isto bitno, nije neka velika lova u njega još ušla pa ga igraju zaista zaljubljenici.
Romanista 101%

#79 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by Romanista 101% »

ko je gledao Francuska Norveska posebno zadnjih 5-6 minuta kada su sudije kulturno pomogle Francuzima da uzmu pobjedu mislim da je sve jasno, Njemci Francuzi i Spanci imaju uvijek jaku pomoc sudija
uglavnomja

#80 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by uglavnomja »

evo kako norvezani objasnjavaju ovu tekmu slo - njem

prvo - totalna zbunjenost, ono ako je bilo nesto prije gola - morao se go ponistiti

i jedino objasnjenje je da su njemci htjeli izvesti munjevitu kontru poslije onog zadnjeg gola, ali je tada onaj stajao u centru, a po pravilima, ako se to desi u zadnjoj minuti, za to ide crveni i sedmerac
karanana

#81 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by karanana »

generalno, kad se sve sabere i oduzme, meni je rukomet karina od sporta. neki hibrid sportova u kojem nema jasnih pravila i u kojem subjektivnost sudija bila ona namjerna ili ne moze itekako ostetiti ekipe.
zippoo87

#82 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by zippoo87 »

ovo slovenija njemacka veceras...do zadnje minute je bila najbolja utakmica prvenstva do sada a onda spektakl :D
ja prvo mislio slovenci pobjedili,za njih sam i navijao i bili su objektivno bolji
kad vidim nesto se desava...i onda cirkus

a sudije su ostetile sloveniju i kod onog duplog iskljucenja,kada su postigli 3 gola i izjednacili
ja volim rukomet,posebno zavrsnice prvenstava ali da sudije mogu potpuno preokrenuti utakmicu,rezultat i na kraju i medalju,to stoji
Radar71

#83 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by Radar71 »

Češka :shock:
Better Man

#84 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by Better Man »

Koliko ofirno sudije pokradoše Sloveniju. S pravom se Vuja ljuti.
van Basten

#85 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by van Basten »

Vujovic ce nekoga odrobijati do kraja prvenstva. Ili ce ga srce opaliti. Gledam ga veceras na tribinama, fol spijunira crnogorce a vidis mu na faci da bi najradije pobio pola dvorane.
I ona opservacija da debili vode rukomet itekako mu stoji.
Labirint

#86 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by Labirint »

Pobio bi on cijelu dvoranu :D Šalu na stranu neće mu ništa biti, suviše je to iskusan "lisac", ima tu dosta i glume zarad eventualnog spasavanja dupeta al' da su ih zaklali i jesu, mogli su ono sve i prezmiriti, a da mi ih je zao i nije...ko ih hebe...
uglavnomja

#87 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by uglavnomja »

Labirint wrote:Pobio bi on cijelu dvoranu :D Šalu na stranu neće mu ništa biti, suviše je to iskusan "lisac", ima tu dosta i glume zarad eventualnog spasavanja dupeta al' da su ih zaklali i jesu, mogli su ono sve i prezmiriti, a da mi ih je zao i nije...ko ih hebe...

ako zanemarimo neku emotivnu veze sa svim :D ex yu zemljama, uvijek mi je zao onog, pogotovo malog, koji je pokraden od strane velikog, a slovenci nisu samo pokradeni u zadnjoj sekundi nego su citav mec sistematski unistavani

a kad je stao na go da brani :D
Labirint

#88 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by Labirint »

Sa slovencima ne moze biti nikakve veze :D :D
kakavdanakneiskustvu

#89 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by kakavdanakneiskustvu »

uglavnomja wrote:
Labirint wrote:Pobio bi on cijelu dvoranu :D Šalu na stranu neće mu ništa biti, suviše je to iskusan "lisac", ima tu dosta i glume zarad eventualnog spasavanja dupeta al' da su ih zaklali i jesu, mogli su ono sve i prezmiriti, a da mi ih je zao i nije...ko ih hebe...

ako zanemarimo neku emotivnu veze sa svim :D ex yu zemljama, uvijek mi je zao onog, pogotovo malog, koji je pokraden od strane velikog, a slovenci nisu samo pokradeni u zadnjoj sekundi nego su citav mec sistematski unistavani

što to uradi,nisam gledaoi tekmu,samo neki kratki snimak toga,sta mu bi?
dječak sa šibicama

#90 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by dječak sa šibicama »

pravila su jasna, ovo se ne smije raditi na centru terena posebno ne u zadnjoj minuti, cist crveni karton i sedmerac

Image
uglavnomja

#91 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by uglavnomja »

kakavdanakneiskustvu wrote:
uglavnomja wrote:

kad su dobili crveni i sedmerac, stao vuja na go da brani :D onako ludacki pogled ...

ubijedili ga da ode, nije bilo frke, ali :-)
kakavdanakneiskustvu

#92 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by kakavdanakneiskustvu »

uglavnomja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
uglavnomja wrote:Pobio bi on cijelu dvoranu :D Šalu na stranu neće mu ništa biti, suviše je to iskusan "lisac", ima tu dosta i glume zarad eventualnog spasavanja dupeta al' da su ih zaklali i jesu, mogli su ono sve i prezmiriti, a da mi ih je zao i nije...ko ih hebe...

kad su dobili crveni i sedmerac, stao vuja na go da brani :D onako ludacki pogled ...

ubijedili ga da ode, nije bilo frke, ali :-)[/quote]

evo bas sad vidjeh na na netu,hvala
ultima_palabra

#93 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by ultima_palabra »

Glupi su ispali, imali su golmana na golu, nije bilo nikakve potrebe za onim.
It_is_a_Leclerc

#94 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by It_is_a_Leclerc »

Čuj - pravila su jasna :lol:

Bolji poznavaoci će se sjetiti ovog, uz one nesretne Portugalce, za EHF omiljenog sudačkog para iz Litvanije. Ljubitelji ove neobične igre koja, s razlogom zadnjih godina doživljava stagnaciju i pad, sjetit će se njihove nečasne uloge u, slobodno mogu reći, krađi utakmice BiH - Egipat, u četvrtini finala SP za juniore u BiH, kada su 1/1 regularan gol Dejana Malinovića poništili.

Smijem li vam uopšte reći ko je tada bio predsjednik IHF-a i kako se, eto boga ti slučajnosti, zatekao u Sarajevu da posmatra taj meč.

Cijelu utakmicu ljudi drže Nijemce u priključku. Čisto da bi na kraju mogli izvući ovakvu svinjariju,

No, mnogima ovdje rade malo kompleksi od Slovenaca i Veselina, pa onda daj šta daš :lol:

Potpuno podržavam slovenski savez ako odluče napustiti takmičenje. Dvije utakmice dvije očite krađe. Dosta je bilo.
junior3

#95 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by junior3 »

Pičke Njemačke. :evil:
ruzmarin32

#97 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by ruzmarin32 »

Meni isto nije jasno sto je tu upitno, ne znam sto im je trebalo to ometanje igraca na centru kad su imali vodstvo. Sami su si krivi, pravila su definirana
Rampage

#98 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by Rampage »

karanana wrote:generalno, kad se sve sabere i oduzme, meni je rukomet karina od sporta. neki hibrid sportova u kojem nema jasnih pravila i u kojem subjektivnost sudija bila ona namjerna ili ne moze itekako ostetiti ekipe.
:thumbup:

Ne moRe valjat' čim to Amer ne ganja :D
uglavnomja

#99 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by uglavnomja »

It_is_a_Leclerc wrote:Čuj - pravila su jasna :lol:

Bolji poznavaoci će se sjetiti ovog, uz one nesretne Portugalce, za EHF omiljenog sudačkog para iz Litvanije. Ljubitelji ove neobične igre koja, s razlogom zadnjih godina doživljava stagnaciju i pad, sjetit će se njihove nečasne uloge u, slobodno mogu reći, krađi utakmice BiH - Egipat, u četvrtini finala SP za juniore u BiH, kada su 1/1 regularan gol Dejana Malinovića poništili.

Smijem li vam uopšte reći ko je tada bio predsjednik IHF-a i kako se, eto boga ti slučajnosti, zatekao u Sarajevu da posmatra taj meč.

Cijelu utakmicu ljudi drže Nijemce u priključku. Čisto da bi na kraju mogli izvući ovakvu svinjariju,

No, mnogima ovdje rade malo kompleksi od Slovenaca i Veselina, pa onda daj šta daš :lol:

Potpuno podržavam slovenski savez ako odluče napustiti takmičenje. Dvije utakmice dvije očite krađe. Dosta je bilo.
junior3

#100 Re: EHF Euro 2018 - Hrvatska

Post by junior3 »

Locked