Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jao_situacije

#76 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by jao_situacije »

Tomahawk11 wrote:
jao_situacije wrote:
jesi ti opasan :mrgreen:
Što sam opasan?
nisam navikao na drugim temama da upozoravaš :mrgreen:
doduše samo si ovdje mod :mrgreen:
channel10

#77 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by channel10 »

pici wrote:doklena je doguro su azerbedjanom...
Do vela havle :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#78 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

jao_situacije wrote:
Ma eto pokušavam malo temu dovesti u red.
Jesam :izet: šta ima opasan :mrgreen: :skoljka:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#79 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

https://www.klix.ba/sport/nogomet/celni ... 180104063?

Zivo me interesuje koji je deal u pitanju jer je klupa reprezentacije 3H+2B......ima tu nesto zestoko u pozadini!
Tomahawk11
Globalni moderator

#80 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/celni ... 180104063?

Zivo me interesuje koji je deal u pitanju jer je klupa reprezentacije 3H+2B......ima tu nesto zestoko u pozadini!
Kako, bolan, kakav tal sa 3H i 2B, pa vidiš da je čovjek doveo svoje pomoćnike, a ne sumnjam i da je od njega zeleno svjetlo za Rahimića i Hasagića.
Uostalom, ko ima šta protiv ove dvojice u stručnom štabu?! Realno, mislim da su na mjestu. Da je kakav Tulić i slični papir stručnjaci, to bi bilo nešto drugo.
north

#81 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by north »

Valjda i ovo nešto govori ako je istina...čovjek želi raditi, gladan je rezultata i pare i talovi mu nisu prva opcija :oops:

"Također, Index.hr je istakao da je Prosinečki odbio milione, budući da mu je Azerbajdžan plaćao šest puta više, a Slovenija nudila dvostruko više".
hrasno38

#82 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:

Kako, bolan, kakav tal sa 3H i 2B, pa vidiš da je čovjek doveo svoje pomoćnike, a ne sumnjam i da je od njega zeleno svjetlo za Rahimića i Hasagića.
Uostalom, ko ima šta protiv ove dvojice u stručnom štabu?! Realno, mislim da su na mjestu. Da je kakav Tulić i slični papir stručnjaci, to bi bilo nešto drugo.
Ne kontas Tomo ne trci pred rudu....uvijek je do sada morao biti makar jedan S na klupi a sada nema ni jedan! To je na zalost kod nas tako u svim sferama zivota i 99% su se na neki nacin nagodili sa predstavnicima iz RS-a samo ne znam na koji! Naravno da su Rahimic i Hasagic OK ali ja govorim nesto sasvim drugo
Last edited by hrasno38 on 04/01/2018 15:49, edited 2 times in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#83 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

north wrote:Valjda i ovo nešto govori ako je istina...čovjek želi raditi, gladan je rezultata i pare i talovi mu nisu prva opcija :oops:

"Također, Index.hr je istakao da je Prosinečki odbio milione, budući da mu je Azerbajdžan plaćao šest puta više, a Slovenija nudila dvostruko više".
A dobro, ako su i nudili, nije sigurno toliko više, jes da u nas nije neka ponuda, ali malo se to sad pumpa.
Nisu se ni Slovenci nešto pregulili, ako je u pitanju 2x15 k eura :zzzz:

Puno manje šanse su s njima da se plasira, prostudirao je to Robert ;-)
vryzas

#84 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by vryzas »

Sasvim normalno da covjek dovede svoje pomocnike 8)
AmiĐa_Idriz

#85 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Neopisivo mi je drago za Rahimića.

Pravda za Piplicu :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#86 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by pici »

PROSINEČKI IZGUBIO MILIJUNE RADI BIH Azerbajdžan mu plaćao šest puta više, a Slovenija nudila duplo
ljubav prema bosni :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#87 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Ne kontas Tomo ne trci pred rudu....uvijek je do sada morao biti makar jedan S na klupi a sada nema ni jedan! To je na zalost kod nas tako u svim sferama zivota i 99% su se na neki nacin nagodili sa predstavnicima iz RS-a samo ne znam na koji!
Čekaj, zar nije to neki napredak da nema ni jedan u smislu da nije moralo biti zastupljena nacionalna pripadnost nego se gledalo po sportskoj liniji?
Ja iskreno nisam vjerovao da će savez pristati na uslove Prosinečkog. Ako fakat jesu, onda su konačno nešto pozitivno uradili.
Ne znam, eto šta može biti? Nije niko upao iz RS, a svi glasali za Roberta? Šta su mogli dobiti?
Svakako su iz RS predložili Prosinečkog, je li tako?
Bazinga1234

#88 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Logovan wrote:Sigurno ću mnogo vremena provesti gledajući utakmice domaćeg prvenstva" :D
Ovo je ključno. Jak argument u korist Amara je bio poznavanje naše lige.
vryzas

#89 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by vryzas »

Tomahawk11 wrote:
north wrote:Valjda i ovo nešto govori ako je istina...čovjek želi raditi, gladan je rezultata i pare i talovi mu nisu prva opcija :oops:

A dobro, ako su i nudili, nije sigurno toliko više, jes da u nas nije neka ponuda, ali malo se to sad pumpa.
Nisu se ni Slovenci nešto pregulili, ako je u pitanju 2x15 k eura :zzzz:

Puno manje šanse su s njima da se plasira, prostudirao je to Robert ;-)
Nije sve u parama sigurno :mrgreen: ...a ima i varijanta da Žuti u buducnosti visestruko naplati rezultat sa nasom reprezentacijom. :thumbup:
Crvena Tifoza

#90 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote:

Ne mogu da vjerujem. Sad ide priča kako nevaljaju pomoćnici. :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#91 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

vryzas wrote:Sasvim normalno da covjek dovede svoje pomocnike 8)
Pa jeste, ali dosad nije bilo, uvijek si imao na klupi anonimusa koji ni sam ne zna šta tu radi :roll:
Selektor ga bendo ni 2% :mrgreen:
Al ide radni staž :oops:
relativno84

#92 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by relativno84 »

Ako se plasiramo bilo gdje, halal treci, ovo je jos jedan :izet: u vreci. Vrijeme ce pokazati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#93 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

vryzas wrote:
Nije sve u parama sigurno :mrgreen: ...a ima i varijanta da Žuti u buducnosti visestruko naplati rezultat sa nasom reprezentacijom. :thumbup:
Svakako :thumbup:
jao_situacije

#94 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by jao_situacije »

Tomahawk11 wrote:
jao_situacije wrote:
Ma eto pokušavam malo temu dovesti u red.
Jesam :izet: šta ima opasan :mrgreen: :skoljka:
ne zalazim ja ovamo pa ne znam :skoljka:
hrasno38

#95 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
Ne kontas Tomo ne trci pred rudu....uvijek je do sada morao biti makar jedan S na klupi a sada nema ni jedan! To je na zalost kod nas tako u svim sferama zivota i 99% su se na neki nacin nagodili sa predstavnicima iz RS-a samo ne znam na koji!
Čekaj, zar nije to neki napredak da nema ni jedan u smislu da nije moralo biti zastupljena nacionalna pripadnost nego se gledalo po sportskoj liniji?
Ja iskreno nisam vjerovao da će savez pristati na uslove Prosinečkog. Ako fakat jesu, onda su konačno nešto pozitivno uradili.
Ne znam, eto šta može biti? Nije niko upao iz RS, a svi glasali za Roberta? Šta su mogli dobiti?
Svakako su iz RS predložili Prosinečkog, je li tako?
Jebo majku pa stavrno nekad covjek ima osjecaj da mora crtati :D NARAVNO DA IZGLEDA KAO DA JE NAPREDAK! ali ja ti tvrdim da je u pitanju neki deal sa predstavnicima RS-a i da ce im se negdje napraviti nekakv ustupak. Vrijeme ce pokazati!
vryzas

#96 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by vryzas »

Tomahawk11 wrote:
vryzas wrote:Sasvim normalno da covjek dovede svoje pomocnike 8)
Pa jeste, ali dosad nije bilo, uvijek si imao na klupi anonimusa koji ni sam ne zna šta tu radi :roll:
Selektor ga bendo ni 2% :mrgreen:
Al ide radni staž :oops:

:mrgreen:
hrasno38

#97 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

Crvena Tifoza wrote:
Tomahawk11 wrote:

Ne mogu da vjerujem. Sad ide priča kako nevaljaju pomoćnici. :lol:
Ne nego ide prica da si ti nepismen!!!! Ko je napisao da ne valjaju pomocnici???? Sta glumis ti ovdje?
splinter

#98 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by splinter »

Iskrene čestitke novom izborniku. Čovjeka treba pustiti da radi bar dva kvalifikaciona ciklusa i ne ponavljati greške kao sa prijašnjim izbornicima. S ovakvom ekipom teško da može nešto napraviti al vrijedi pokušati, ipak naša je najveća prednost to što nas niko ne doživljava ozbiljno.
channel10

#99 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by channel10 »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:

Ne kontas Tomo ne trci pred rudu....uvijek je do sada morao biti makar jedan S na klupi a sada nema ni jedan! To je na zalost kod nas tako u svim sferama zivota i 99% su se na neki nacin nagodili sa predstavnicima iz RS-a samo ne znam na koji! Naravno da su Rahimic i Hasagic OK ali ja govorim nesto sasvim drugo
Pa njihov izbor je Robert, a ne Amar. Tu je kvaka :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#100 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Jebo majku pa stavrno nekad covjek ima osjecaj da mora crtati :D NARAVNO DA IZGLEDA KAO DA JE NAPREDAK! ali ja ti tvrdim da je u pitanju neki deal sa predstavnicima RS-a i da ce im se negdje napraviti nekakv ustupak. Vrijeme ce pokazati!
Super, volio bih da imamo neki dokaz za tu tvrdnju. Ili moramo čekati da vidimo šta je Robi obezbijedio RS :?
Locked