nisam navikao na drugim temama da upozoravašTomahawk11 wrote:Što sam opasan?jao_situacije wrote:
jesi ti opasan
doduše samo si ovdje mod
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nisam navikao na drugim temama da upozoravašTomahawk11 wrote:Što sam opasan?jao_situacije wrote:
jesi ti opasan
Do vela havlepici wrote:doklena je doguro su azerbedjanom...
Ma eto pokušavam malo temu dovesti u red.jao_situacije wrote:
nisam navikao na drugim temama da upozoravaš![]()
doduše samo si ovdje mod
Kako, bolan, kakav tal sa 3H i 2B, pa vidiš da je čovjek doveo svoje pomoćnike, a ne sumnjam i da je od njega zeleno svjetlo za Rahimića i Hasagića.hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/celni ... 180104063?
Zivo me interesuje koji je deal u pitanju jer je klupa reprezentacije 3H+2B......ima tu nesto zestoko u pozadini!
Ne kontas Tomo ne trci pred rudu....uvijek je do sada morao biti makar jedan S na klupi a sada nema ni jedan! To je na zalost kod nas tako u svim sferama zivota i 99% su se na neki nacin nagodili sa predstavnicima iz RS-a samo ne znam na koji! Naravno da su Rahimic i Hasagic OK ali ja govorim nesto sasvim drugoTomahawk11 wrote:Kako, bolan, kakav tal sa 3H i 2B, pa vidiš da je čovjek doveo svoje pomoćnike, a ne sumnjam i da je od njega zeleno svjetlo za Rahimića i Hasagića.hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/celni ... 180104063?
Zivo me interesuje koji je deal u pitanju jer je klupa reprezentacije 3H+2B......ima tu nesto zestoko u pozadini!
Uostalom, ko ima šta protiv ove dvojice u stručnom štabu?! Realno, mislim da su na mjestu. Da je kakav Tulić i slični papir stručnjaci, to bi bilo nešto drugo.
A dobro, ako su i nudili, nije sigurno toliko više, jes da u nas nije neka ponuda, ali malo se to sad pumpa.north wrote:Valjda i ovo nešto govori ako je istina...čovjek želi raditi, gladan je rezultata i pare i talovi mu nisu prva opcija![]()
"Također, Index.hr je istakao da je Prosinečki odbio milione, budući da mu je Azerbajdžan plaćao šest puta više, a Slovenija nudila dvostruko više".
ljubav prema bosniPROSINEČKI IZGUBIO MILIJUNE RADI BIH Azerbajdžan mu plaćao šest puta više, a Slovenija nudila duplo
Čekaj, zar nije to neki napredak da nema ni jedan u smislu da nije moralo biti zastupljena nacionalna pripadnost nego se gledalo po sportskoj liniji?hrasno38 wrote:
Ne kontas Tomo ne trci pred rudu....uvijek je do sada morao biti makar jedan S na klupi a sada nema ni jedan! To je na zalost kod nas tako u svim sferama zivota i 99% su se na neki nacin nagodili sa predstavnicima iz RS-a samo ne znam na koji!
Ovo je ključno. Jak argument u korist Amara je bio poznavanje naše lige.Logovan wrote:Sigurno ću mnogo vremena provesti gledajući utakmice domaćeg prvenstva"
Nije sve u parama sigurnoTomahawk11 wrote:A dobro, ako su i nudili, nije sigurno toliko više, jes da u nas nije neka ponuda, ali malo se to sad pumpa.north wrote:Valjda i ovo nešto govori ako je istina...čovjek želi raditi, gladan je rezultata i pare i talovi mu nisu prva opcija![]()
"Također, Index.hr je istakao da je Prosinečki odbio milione, budući da mu je Azerbajdžan plaćao šest puta više, a Slovenija nudila dvostruko više".
Nisu se ni Slovenci nešto pregulili, ako je u pitanju 2x15 k eura![]()
Puno manje šanse su s njima da se plasira, prostudirao je to Robert
Tomahawk11 wrote:Kako, bolan, kakav tal sa 3H i 2B, pa vidiš da je čovjek doveo svoje pomoćnike, a ne sumnjam i da je od njega zeleno svjetlo za Rahimića i Hasagića.hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/celni ... 180104063?
Uostalom, ko ima šta protiv ove dvojice u stručnom štabu?! Realno, mislim da su na mjestu. Da je kakav Tulić i slični papir stručnjaci, to bi bilo nešto drugo.
Pa jeste, ali dosad nije bilo, uvijek si imao na klupi anonimusa koji ni sam ne zna šta tu radivryzas wrote:Sasvim normalno da covjek dovede svoje pomocnike
Svakakovryzas wrote:
Nije sve u parama sigurno...a ima i varijanta da Žuti u buducnosti visestruko naplati rezultat sa nasom reprezentacijom.
ne zalazim ja ovamo pa ne znamTomahawk11 wrote:Ma eto pokušavam malo temu dovesti u red.jao_situacije wrote:
nisam navikao na drugim temama da upozoravaš![]()
doduše samo si ovdje mod
Jesamšta ima opasan
![]()
Jebo majku pa stavrno nekad covjek ima osjecaj da mora crtatiTomahawk11 wrote:Čekaj, zar nije to neki napredak da nema ni jedan u smislu da nije moralo biti zastupljena nacionalna pripadnost nego se gledalo po sportskoj liniji?hrasno38 wrote:
Ne kontas Tomo ne trci pred rudu....uvijek je do sada morao biti makar jedan S na klupi a sada nema ni jedan! To je na zalost kod nas tako u svim sferama zivota i 99% su se na neki nacin nagodili sa predstavnicima iz RS-a samo ne znam na koji!
Ja iskreno nisam vjerovao da će savez pristati na uslove Prosinečkog. Ako fakat jesu, onda su konačno nešto pozitivno uradili.
Ne znam, eto šta može biti? Nije niko upao iz RS, a svi glasali za Roberta? Šta su mogli dobiti?
Svakako su iz RS predložili Prosinečkog, je li tako?
Tomahawk11 wrote:Pa jeste, ali dosad nije bilo, uvijek si imao na klupi anonimusa koji ni sam ne zna šta tu radivryzas wrote:Sasvim normalno da covjek dovede svoje pomocnike![]()
Selektor ga bendo ni 2%![]()
Al ide radni staž
Ne nego ide prica da si ti nepismen!!!! Ko je napisao da ne valjaju pomocnici???? Sta glumis ti ovdje?Crvena Tifoza wrote:Ne mogu da vjerujem. Sad ide priča kako nevaljaju pomoćnici.Tomahawk11 wrote:Kako, bolan, kakav tal sa 3H i 2B, pa vidiš da je čovjek doveo svoje pomoćnike, a ne sumnjam i da je od njega zeleno svjetlo za Rahimića i Hasagića.hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/celni ... 180104063?
Pa njihov izbor je Robert, a ne Amar. Tu je kvakahrasno38 wrote:Ne kontas Tomo ne trci pred rudu....uvijek je do sada morao biti makar jedan S na klupi a sada nema ni jedan! To je na zalost kod nas tako u svim sferama zivota i 99% su se na neki nacin nagodili sa predstavnicima iz RS-a samo ne znam na koji! Naravno da su Rahimic i Hasagic OK ali ja govorim nesto sasvim drugoTomahawk11 wrote:Kako, bolan, kakav tal sa 3H i 2B, pa vidiš da je čovjek doveo svoje pomoćnike, a ne sumnjam i da je od njega zeleno svjetlo za Rahimića i Hasagića.hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/celni ... 180104063?
Super, volio bih da imamo neki dokaz za tu tvrdnju. Ili moramo čekati da vidimo šta je Robi obezbijedio RShrasno38 wrote:
Jebo majku pa stavrno nekad covjek ima osjecaj da mora crtatiNARAVNO DA IZGLEDA KAO DA JE NAPREDAK! ali ja ti tvrdim da je u pitanju neki deal sa predstavnicima RS-a i da ce im se negdje napraviti nekakv ustupak. Vrijeme ce pokazati!