Kupovina auta do 5500 KM

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

HAVANA

#76 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by HAVANA »

Haj nemojte me majke vam spominjat,kud se ikad javih i na uvoz auta i na druge.Da nekom nesta olaksam i objasnim sa najboljom namjerom,na nos mi izadje.Ne treba mi nikakva reklama i spominjanje.Imam svoj nacin rada i robu,nekad bolju,nekad losiju,kako te zapadne sa rabljenim.Ko ocekuje osmo svjetsko cudo od rabljenog auta za 6milja nek ide sam i dovuce.Fakat ne kontam ljude,napisem i ko sam,objasnim ko god sta pita kako ce uvesti i sta...I opet ne valja.Nicim izazvan neko sa foruma se javi i to na javnim pitanjima na auto od 6300km ,oslovi me eeee havana ako je toliko presao blablabla... :-) Na autu kojem u slikama stoji i broj sasije,tehnicka kontrola sa upisanim kilometrima,servisna...Zasto?Fakat ne kontam ljude.Prvo nisam ja sam u firmi,kakav ba havana,drugo sto ti to treba?Provjeri,kupi,ne kupi...i to je to.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#77 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by mali_milojica »

HAVANA wrote:Haj nemojte me majke vam spominjat,kud se ikad javih i na uvoz auta i na druge.Da nekom nesta olaksam i objasnim sa najboljom namjerom,na nos mi izadje.Ne treba mi nikakva reklama i spominjanje.Imam svoj nacin rada i robu,nekad bolju,nekad losiju,kako te zapadne sa rabljenim.Ko ocekuje osmo svjetsko cudo od rabljenog auta za 6milja nek ide sam i dovuce.Fakat ne kontam ljude,napisem i ko sam,objasnim ko god sta pita kako ce uvesti i sta...I opet ne valja.Nicim izazvan neko sa foruma se javi i to na javnim pitanjima na auto od 6300km ,oslovi me eeee havana ako je toliko presao blablabla... :-) Na autu kojem u slikama stoji i broj sasije,tehnicka kontrola sa upisanim kilometrima,servisna...Zasto?Fakat ne kontam ljude.Prvo nisam ja sam u firmi,kakav ba havana,drugo sto ti to treba?Provjeri,kupi,ne kupi...i to je to.
Izvini,ja sam te spomenuo i postavio link. Ako hoćeš,halali. Što se mene tiče,nece se više ponoviti.
HAVANA

#78 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by HAVANA »

Ma nisi ti problem.Sam sam ja napisao i ko sam i sta sam.Al bezveze frajer nicim izazvan, na javnim pitanjima me oslovljava sa havana i podrugljivim tonom kao ono eto provalio sam te varalice... :lol: Nemoguce 2006 sa tim kilometrima. :-) I to na autu za koje bas sve imam,nekad i nemam pa nisam ni ja siguran.Evo hairliji i slika gdje sam ga kupio.Bujrum,dodji.Al sad je milju skuplji.Obrati paznju na kilometre.A cijena je ta jer...pogledaj zadnji lijevi cosak u dnu branika.Treba li jos sta? Image
vozackii

#79 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by vozackii »

:?
HAVANA wrote:Ma nisi ti problem.Sam sam ja napisao i ko sam i sta sam.Al bezveze frajer nicim izazvan, na javnim pitanjima me oslovljava sa havana i podrugljivim tonom kao ono eto provalio sam te varalice... :lol: Nemoguce 2006 sa tim kilometrima. :-) I to na autu za koje bas sve imam,nekad i nemam pa nisam ni ja siguran.Evo hairliji i slika gdje sam ga kupio.Bujrum,dodji.Al sad je milju skuplji.Obrati paznju na kilometre.A cijena je ta jer...pogledaj zadnji lijevi cosak u dnu branika.Treba li jos sta? Image
Nemoj se pravdati samo obrisi pitanje ako je to sa pika. Ljudi su govna .. svakome si pomogao i dodje tako neki kozojeb ... fuj
530i

#80 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by 530i »

@Havana
mislim da u podešavanjima ima da se isključe i poruke i pitanja, na piku. Ko traži auto nek zove ili dođe, ovako ova dječica i nehljebari samo bezveze prave problem ljudima kojima je to posao.
mali_milojica

#81 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by mali_milojica »

Ja sam spominjao Kia Rio,nisam Megane :D
Valjda je otišao kod tebe na profil,pa krenuo redom.
HAVANA

#82 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by HAVANA »

530i wrote:@Havana
mislim da u podešavanjima ima da se isključe i poruke i pitanja, na piku. Ko traži auto nek zove ili dođe, ovako ova dječica i nehljebari samo bezveze prave problem ljudima kojima je to posao.
Prije 15 godina,dok je bila autopijaca.ba je bilo dobro.Ovaj pik nije normalan,cini mi se na 100 ljudi ,98 budala. :-) To je nevjerovatno,isto vicevi ujutro kad otvorim.Zamisli ujutro kad otvorim 30 poruka a od toga 24 zamjena za njegovo zlatno a cijenom kao najskuplje na piku,za mog groba koji treba da bude najeftiniji na piku.Ili za auto od 6 milja nudi 4 :lol: Pa nisam ga ukro jebo te.Cuj ti cjenkanja.Il traktor,motokultivator,zemlja u ilijasu...i 60 m2 crvenih plocica mi je frajer nudio.Jes majke mi. :lol:
Ned071

#83 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by Ned071 »

Lijep auto ovaj megan pravo... Da sam prodao svoje, pogledao bih ovo ozbiljno
condy

#84 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by condy »

Ljep mu je i Porse :mrgreen:
Throttle

#85 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by Throttle »

Drug prodavao auto, lik nudi masinu za pravljenje smokija :lol:
mali_milojica

#86 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by mali_milojica »

A tona rakije,sljive,domaće :lol:
PIK je sve usro. Sad papak zna da iza sedam gora i sedam mora ima bolji auto od tvog,ali eto ipak je za tvoj zapeo i baš tvoj hoće da kupi,ali po cijeni onog iz zemlje Dembelije.
HAVANA

#87 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by HAVANA »

Ih,ja sam mogo fabriku otvorit.Smoki,kokice,pakovanje secera,nakav racq za zito,bager,traktor,presa...
condy

#88 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by condy »

Ljudi hoce auto a nemaju pare za auto i onda krenu ponude svega i svaceg :)
drndalo

#89 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by drndalo »

HAVANA wrote:Ih,ja sam mogo fabriku otvorit.Smoki,kokice,pakovanje secera,nakav racq za zito,bager,traktor,presa...
Pa bager bi ti fino paso na standu... :kontrabas:
HAVANA

#90 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by HAVANA »

Uzmi ga ti. :D Al nikad mi niko nije gitaru ponudio,dobru...recimo gibsona...to bi uzeo. :D Ha ja,jebo te motokultivator.
drndalo

#91 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by drndalo »

Pa dje si bio kad sam imao Les Paul-a na lageru...?

Image
HAVANA

#92 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by HAVANA »

Ja sam vise za akusticne varijante al mogla bi i ta. :D
HAVANA

#93 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by HAVANA »

Gibson sj200 dam ti kiu rio. :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#94 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by konektovan »

HAVANA wrote:
530i wrote:@Havana
Prije 15 godina,dok je bila autopijaca.ba je bilo dobro.Ovaj pik nije normalan,cini mi se na 100 ljudi ,98 budala. :-) To je nevjerovatno,isto vicevi ujutro kad otvorim.Zamisli ujutro kad otvorim 30 poruka a od toga 24 zamjena za njegovo zlatno a cijenom kao najskuplje na piku,za mog groba koji treba da bude najeftiniji na piku.Ili za auto od 6 milja nudi 4 :lol: Pa nisam ga ukro jebo te.Cuj ti cjenkanja.Il traktor,motokultivator,zemlja u ilijasu...i 60 m2 crvenih plocica mi je frajer nudio.Jes majke mi. :lol:
Pa dok je autopijaca.ba bila aktuelna, mali broj ljudi imao internet, zato nisu dosadjivali. :mrgreen: A sad, internet ua dzaba, smart telefoni, olx aplikacija, po cijeli dan saltaju i smaraju. :mrgreen:
supercali

#95 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by supercali »

I ti havana budala pravdas se nesto
Boli te briga neka pise za kilometre ili sta je vec u pitanju samo izignorises
Kad naletim popijes pivo i prodat ces megana
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#97 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by mk ultra »

HAVANA wrote:Haj nemojte me majke vam spominjat,kud se ikad javih i na uvoz auta i na druge.Da nekom nesta olaksam i objasnim sa najboljom namjerom,na nos mi izadje.Ne treba mi nikakva reklama i spominjanje.Imam svoj nacin rada i robu,nekad bolju,nekad losiju,kako te zapadne sa rabljenim.Ko ocekuje osmo svjetsko cudo od rabljenog auta za 6milja nek ide sam i dovuce.Fakat ne kontam ljude,napisem i ko sam,objasnim ko god sta pita kako ce uvesti i sta...I opet ne valja.Nicim izazvan neko sa foruma se javi i to na javnim pitanjima na auto od 6300km ,oslovi me eeee havana ako je toliko presao blablabla... :-) Na autu kojem u slikama stoji i broj sasije,tehnicka kontrola sa upisanim kilometrima,servisna...Zasto?Fakat ne kontam ljude.Prvo nisam ja sam u firmi,kakav ba havana,drugo sto ti to treba?Provjeri,kupi,ne kupi...i to je to.
starom nabavljam ovakve zadnjih 5 godina :mrgreen:
jednom nabavio golfa 3, AEE motor unutra 1.6b... nije prošlo ni 10 dana, majoneza, fazoni trosi vodu... i pola motora promijenim za 400KM bukvalno (dijelovi jeftini prilicno)
i odlicno je isao dok nije sudjelovao u lančanom

kupio mu golfa IV 1.4b, nakon 6mj, crkne cilindar kvacila, svjecice slabe, zacepljen leptir gasa.. zamijenim mu sve to i kompletan set kvacila za ispod 500KM...
koje god polovno kupis, pa makar i 3-4 godine staro, vrlo vjerovatno da će doći na naplatu neko sranje.. izgleda da očekuju i fabričku garanciju nakon 10 godina :-)
drndalo

#98 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by drndalo »

Novi marketing pristup za Havanu:

Image
ado-šampion

#99 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by ado-šampion »

Pa ko ocekuje osmo svjetsko cudo nek kupi Logan, on je makar bio nov 15-16 milja pa za 6 polovan i moze biti osmo svjetsko cudo, bar sto se tice stanja. :D Ali jbga da je ikako auto koje je novo bilo 40-50 milja, za 5-6 hiljada i to u fabrickom stanju.
HAVANA

#100 Re: Kupovina auta do 5500 KM

Post by HAVANA »

drndalo wrote:Novi marketing pristup za Havanu:

Image
Ne kupujte bager, dok ne vidite naš! :navijacica: :navijacica:
Post Reply