Riječi ohrabrenja...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Gojeni H

#76 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Gojeni H »

muha_sa wrote:
Fudo387 wrote:U 27 godini on se zamara budalastinama ku’cu sta cu...
U kafanu k’o i sav normalan svijet, nesta ce se vec desiti.
Nova godina, okolo sleperi partija, pusija, pive...jebo te filozofija, to ces kad ostaris, ima vremena. Sam’ ces sebi navuci neku suhbu i bezveze ocelavit’.
to su ti moj Fudara tenove generacije---ja bi sad smio od nule krenut :-D rada se ne bojim, samo me natovari i furamo :D
vala bi se i zaljubit mogo--nikad nije kasno :D
Hajd' sto si prvi rundajz foruma, vec se sad zadao da budes evlija haman? Dr. Mr. Hadzi efendum muha Chopra :D

Zahebavam se ... :thumbup: :bih: bravo mudra glavo!

Fudo je u pravu takodje. Mozda neki preozbiljno shvatamo zivot.

Sretna nova!
Amca007

#77 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Amca007 »

meteorit135531 wrote:Imam 27 godina. Danas je 31. decembar 2017 godine. Razmisli sa ovim datumom sta zelis od svog zivota.
Imas jos par sati do Nove Godine.
Nova Godina - Novi Pocetak.
Ako pogledas oko sebe - vidjet ces ljude koji slave Novu Godinu jer se to ocekuje. Ali i ovo praznicno vrijeme godi jer covjek moze i treba promisliti o odlukama koje ce donijeti u narednoj.
Bez slavljenicke atmosfere treba se pogledati u oci i svesti racune.
I kad stavis sve na papir , odlucis i uzmes ono najbolje od ponudjenog.
Svako je kovac vlastite srece.
Zanemari forum, i ljude. Tu nista pametnog neces naci.
Ja bih sada mogao napraviti malo knjizevno djelo pisuci o tome koliko je gadno.. pa definicija gadnog bi bila..
Ostavljam tebi da razmislis. Niko ti nece dati nikakvo ohrabrenje , kroz zivot ides sam i od samog sebe ocekuj ohrabrenje.
Motivacija dolazi od samog sebe.
Bosna i Hercegovina je zemlja koja limitira svoje stanovnike , nemoj previse obracati paznju na to.
Stisni hrabrosti i zakoraci u svijet nepoznatog i izbori se za sebe.
U Novu Godinu udji sa jasnim ciljem da okrenes novi list u zivotu i ne okreci se nazad.
Bosna i Hercegovina ce postojati i bez tebe , ostavi se kvazipatriotizma protkanog dubokom mrznjom i podjelama.. Ostavi sumornu svakodnevnicu i placenicke medije i kvaziportale kojima je cilj da sire danonocnu mrznju i negativu..
Okruzi se pozitivnim mislima i ne gledaj nazad. Zaboravi na Bosnu , na Balkan , na zavidne komsije , lukave i podmukle zene , i bahate kockaste glave.
Bosna je davno zaboravljena regija i prostor koji se definitivno mora napustiti - da bi covjek konacno prodisao.. zaboravi na radnicku klasu i na platu od 500 maraka , pusti nek dokone budale rade za te pare.. ti vrijedis vise od toga.. valjda ti je jasno da bez 15 000 maraka i rodjaka na visokoj funkciji u SDA , ne mozes ocekivati posao, bez obzira koliko fakulteta zavrsio?
To ti je valjda jasno..
U Bosnu niko ne dolazi zivjeti, Bosna je drzava koja je sve osim drzave.. Svaki stanovnik prosperitetne EU drzave se oslanja na sistem , drzavna politika je ta koja kreira nova radna mjesta , uredan i funkcionalan javni prijevoz, funkcionalno zdravstvo i skolstvo..
U Bosni nema sistema.. valjda ti je jasno da se kod nas sve rijesava po babi i po stricevima ?
Od posla u policiji, vojsci, bolnici, komunalnim preduzecima... doktoru koverta obavezno prije operacije
Industrija u ovoj napacenoj zemlji ne postoji , radnicka klasa u ovoj drzavi ne postoji.. radnici su ostavljeni na ulici , dok su prijeratni portiri i piljari danasnji veliki biznismeni i visoka gospoda..
Nekad su postojale fabrike koje su zaposljavale po desetine hiljada ljudi..
Sad su biroi prepuni desetina hiljada ljudi koji su samo statisticka greska u sistemu..
Nekad je sistem postojao.
To je nekad bilo.. nekad , u doba kad smo svi bili jedno - kad je bila jedna drzava i jedan sistem koji je stvarao zivot za - COVJEKA. Covjeka vise nema , drzave vise nema..
Sad je bitno da si sto vec nacionalista , i da se busas svojim etnonacionalitetom - da bi se preko stele zaposlio u BH Telecom..
Mani se foruma i dokonih forumasa koji ubijaju vrijeme po virtuelnim bespucima..
Puste sve ovosvjetske probleme niz vodu i pobrini se za sebe..
Procvjetat ces kad se otisnes u bijeli svijet.
Zapamti, gdje god da si , strogo pravilo je da se drzis podalje od nasih ljudi. Toga se strogo pridrzavaj.
Bosna i Hercegovina i njeni narodi su odavno postali sinonim koji treba zaobilaziti svako normalan - da bi ostao normalan.
Nemoj nikada pomisliti na Bosnu i Hercegovinu , kad sredis zivot najmanje ces misliti na merhametli Bosance i na genetski faktor koji je odredio tvoje porijeklo.
Budala zivi gdje je navikao , a pametan gdje mu je bolje.
Ako postoji bilo koji faktor koji te veze za BIH , sjeti se da 2 miliona ljudi zivi van BIH , i Bosna je u mislima samo za godisnji odmor.
Ako se budes vracao na Balkan , razmisli o tome koliko je rizicno zivjeti u Bosni..
Bosna je divljacka plemenska nazadna zajednica ljudi

2 miliona ljudi zivi i voli BIH , a niko od 2 miliona ljudi ne moze ni zamisliti da spoji da zivi 2 mjeseca u BIH.

Jer BIH ne nudi nista. Nema pozitivnog mentaliteta vise.
Znaju to i oni , a znamo to i mi..
Sta ti onda preostaje? Uzmi zivot u svoje ruke i postavi ga na prave temelje.
Ulaskom u Novu Godinu , nadam se da ces donijeti ispravne odluke i da ces biti sobom zadovoljan.

DOVIDJENJA , forume.
Od A do Ž, sve si u pravu..
vazi

#78 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by vazi »

Gojeni H wrote:
muha_sa wrote:
Fudo387 wrote:U 27 godini on se zamara budalastinama ku’cu sta cu...
U kafanu k’o i sav normalan svijet, nesta ce se vec desiti.
Nova godina, okolo sleperi partija, pusija, pive...jebo te filozofija, to ces kad ostaris, ima vremena. Sam’ ces sebi navuci neku suhbu i bezveze ocelavit’.
to su ti moj Fudara tenove generacije---ja bi sad smio od nule krenut :-D rada se ne bojim, samo me natovari i furamo :D
vala bi se i zaljubit mogo--nikad nije kasno :D
Hajd' sto si prvi rundajz foruma, vec se sad zadao da budes evlija haman? Dr. Mr. Hadzi efendum muha Chopra :D

Zahebavam se ... :thumbup: :bih: bravo mudra glavo!

Fudo je u pravu takodje. Mozda neki preozbiljno shvatamo zivot.

Sretna nova!

Upravo tako @muha, od nule krenut , rada se ne bojim, samo zdravlja a za ostalo cemo se snaci

Jedna radna kolegica, zavrsila master nesto administracija i radi kod nas vec 4-5 god, pocela ko student i onda je primili za stalno.
Zavrsila, udala se, dobilalani bebicu.
Poslala nam svima neki dan mail: od maja napusta poso i otvara ko neki kiosk sta li, prodaja nekih sokova i ne znam cega jos , ono osvjezavajuca pica, doduse u kanu (cannes) ali ipak... napusta siguran poso, 30. Joj god i ide u neizvjesno , naravno u dogovoru s muzem.
Vazno je pokusati, oprobati.
bumerangss

#79 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

nema me tamo wrote:
Brate u gorim...

Imam 25 osjecam se kao da sam napunio 30tu depresija me puca, a punim za 6 mjeseci 26 ne znam sta cu od sebe..
[/quote]

pa vi cete se objesiti kad budete punili 50-u :pisnuo:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#80 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by mk ultra »

Amca007 wrote:
meteorit135531 wrote:Imam 27 godina. Danas je 31. decembar 2017 godine. Razmisli sa ovim datumom sta zelis od svog zivota.
Imas jos par sati do Nove Godine.
Nova Godina - Novi Pocetak.
Ako pogledas oko sebe - vidjet ces ljude koji slave Novu Godinu jer se to ocekuje. Ali i ovo praznicno vrijeme godi jer covjek moze i treba promisliti o odlukama koje ce donijeti u narednoj.
Bez slavljenicke atmosfere treba se pogledati u oci i svesti racune.
I kad stavis sve na papir , odlucis i uzmes ono najbolje od ponudjenog.
Svako je kovac vlastite srece.
Zanemari forum, i ljude. Tu nista pametnog neces naci.
Ja bih sada mogao napraviti malo knjizevno djelo pisuci o tome koliko je gadno.. pa definicija gadnog bi bila..
Ostavljam tebi da razmislis. Niko ti nece dati nikakvo ohrabrenje , kroz zivot ides sam i od samog sebe ocekuj ohrabrenje.
Motivacija dolazi od samog sebe.
Bosna i Hercegovina je zemlja koja limitira svoje stanovnike , nemoj previse obracati paznju na to.
Stisni hrabrosti i zakoraci u svijet nepoznatog i izbori se za sebe.
U Novu Godinu udji sa jasnim ciljem da okrenes novi list u zivotu i ne okreci se nazad.
Bosna i Hercegovina ce postojati i bez tebe , ostavi se kvazipatriotizma protkanog dubokom mrznjom i podjelama.. Ostavi sumornu svakodnevnicu i placenicke medije i kvaziportale kojima je cilj da sire danonocnu mrznju i negativu..
Okruzi se pozitivnim mislima i ne gledaj nazad. Zaboravi na Bosnu , na Balkan , na zavidne komsije , lukave i podmukle zene , i bahate kockaste glave.
Bosna je davno zaboravljena regija i prostor koji se definitivno mora napustiti - da bi covjek konacno prodisao.. zaboravi na radnicku klasu i na platu od 500 maraka , pusti nek dokone budale rade za te pare.. ti vrijedis vise od toga.. valjda ti je jasno da bez 15 000 maraka i rodjaka na visokoj funkciji u SDA , ne mozes ocekivati posao, bez obzira koliko fakulteta zavrsio?
To ti je valjda jasno..
U Bosnu niko ne dolazi zivjeti, Bosna je drzava koja je sve osim drzave.. Svaki stanovnik prosperitetne EU drzave se oslanja na sistem , drzavna politika je ta koja kreira nova radna mjesta , uredan i funkcionalan javni prijevoz, funkcionalno zdravstvo i skolstvo..
U Bosni nema sistema.. valjda ti je jasno da se kod nas sve rijesava po babi i po stricevima ?
Od posla u policiji, vojsci, bolnici, komunalnim preduzecima... doktoru koverta obavezno prije operacije
Industrija u ovoj napacenoj zemlji ne postoji , radnicka klasa u ovoj drzavi ne postoji.. radnici su ostavljeni na ulici , dok su prijeratni portiri i piljari danasnji veliki biznismeni i visoka gospoda..
Nekad su postojale fabrike koje su zaposljavale po desetine hiljada ljudi..
Sad su biroi prepuni desetina hiljada ljudi koji su samo statisticka greska u sistemu..
Nekad je sistem postojao.
To je nekad bilo.. nekad , u doba kad smo svi bili jedno - kad je bila jedna drzava i jedan sistem koji je stvarao zivot za - COVJEKA. Covjeka vise nema , drzave vise nema..
Sad je bitno da si sto vec nacionalista , i da se busas svojim etnonacionalitetom - da bi se preko stele zaposlio u BH Telecom..
Mani se foruma i dokonih forumasa koji ubijaju vrijeme po virtuelnim bespucima..
Puste sve ovosvjetske probleme niz vodu i pobrini se za sebe..
Procvjetat ces kad se otisnes u bijeli svijet.
Zapamti, gdje god da si , strogo pravilo je da se drzis podalje od nasih ljudi. Toga se strogo pridrzavaj.
Bosna i Hercegovina i njeni narodi su odavno postali sinonim koji treba zaobilaziti svako normalan - da bi ostao normalan.
Nemoj nikada pomisliti na Bosnu i Hercegovinu , kad sredis zivot najmanje ces misliti na merhametli Bosance i na genetski faktor koji je odredio tvoje porijeklo.
Budala zivi gdje je navikao , a pametan gdje mu je bolje.

Ako postoji bilo koji faktor koji te veze za BIH , sjeti se da 2 miliona ljudi zivi van BIH , i Bosna je u mislima samo za godisnji odmor.
Ako se budes vracao na Balkan , razmisli o tome koliko je rizicno zivjeti u Bosni..
Bosna je divljacka plemenska nazadna zajednica ljudi

2 miliona ljudi zivi i voli BIH , a niko od 2 miliona ljudi ne moze ni zamisliti da spoji da zivi 2 mjeseca u BIH.

Jer BIH ne nudi nista. Nema pozitivnog mentaliteta vise.
Znaju to i oni , a znamo to i mi..
Sta ti onda preostaje? Uzmi zivot u svoje ruke i postavi ga na prave temelje.
Ulaskom u Novu Godinu , nadam se da ces donijeti ispravne odluke i da ces biti sobom zadovoljan.

DOVIDJENJA , forume.
Od A do Ž, sve si u pravu..
šta je upravu? da nema posla u BiH? da nema nikakvih opcija u BIH?
bumerangss

#81 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

duminjo wrote:Da znas kako je fino kad prelomis. Neko kaze "ko da Sam se rodio". To, koliko imas godina, uopste nije bitno a ti puter :mrgreen:
Samo se vi tješite da ste puter u 27-oj :skoljka:

Ja kao zdravstveni radnik vam mogu reci da je covjek mlad dok raste, dok mu divljaju hormoni... to je od 15 16-te do 21 22-ge godine, umnjak zadnji naraste do 25-te 26-te i onda sve pocinje polako nizlaznom putanjom... opada kosa ili sijedi, nivo testosterona je na svom vrhuncu u 25-oj i nakon toga lagano opada a proguglajte šta znaci za muškarca testosteron (nije samo za spermu :D ) lagano nestaje kolagena, isušuje se koža, nastaju bore... da vas više ne prepadam :lol:

Slažem se da za promjenu nikad nije kasno ako si u teskoj situaciji, nezadovoljan životom nešta trebaš mjenjati i da ti je 50 a ne 27 ali reci da je neko puter sa 27 nije ok. Mislim ok je da je muškarac tad mnogima najprivlacniji jer sve ovo sto sam prije rekao se tek pocelo dešavati na biohemijskom nivou u organizmu i još promjene nisu vidljive a to su godine kad je neko psihicki zreo a još mu se diže ili joj vagina još vlaži :P
Zejnep

#82 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Zejnep »

bumerangss wrote:
duminjo wrote:Da znas kako je fino kad prelomis. Neko kaze "ko da Sam se rodio". To, koliko imas godina, uopste nije bitno a ti puter :mrgreen:

Ja kao zdravstveni radnik vam mogu reci da je covjek mlad dok raste, dok mu divljaju hormoni... to je od 15 16-te do 21 22-ge godine, umnjak zadnji naraste do 25-te 26-te i onda sve pocinje polako nizlaznom putanjom... opada kosa ili sijedi, nivo testosterona je na svom vrhuncu u 25-oj i nakon toga lagano opada a proguglajte šta znaci za muškarca testosteron (nije samo za spermu :D ) lagano nestaje kolagena, isušuje se koža, nastaju bore... da vas više ne prepadam :lol:

Slažem se da za promjenu nikad nije kasno ako si u teskoj situaciji, nezadovoljan životom nešta trebaš mjenjati i da ti je 50 a ne 27 ali reci da je neko puter sa 27 nije ok. Mislim ok je da je muškarac tad mnogima najprivlacniji jer sve ovo sto sam prije rekao se tek pocelo dešavati na biohemijskom nivou u organizmu i još promjene nisu vidljive a to su godine kad je neko psihicki zreo a još mu se diže ili joj vagina još vlaži :P
:facepalm:
insomnia78

#83 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by insomnia78 »

Eki zdravstveni radnik
Zejnep

#84 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Zejnep »

insomnia78 wrote:Eki zdravstveni radnik
Jes ko i ja :mrgreen:
vazi

#85 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by vazi »

bumerangss wrote:

Malo lupas, vjeruj mi :kiss:

Vjerovatno si i ti jos mlad i ne znas kako je u 40.
Meni su najprivlacniji muskarci oko 40
Ovi mladi, puni testosterona cesto zanemare taktiku :)

Sve je u glavi i svake godine imaju svoje prednosti ..
Fudo387

#86 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Fudo387 »

vazi wrote:Meni su najprivlacniji muskarci oko 40
Hm,zanimljivo.
insomnia78

#87 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by insomnia78 »

Je l de
Belay Queen

#88 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Belay Queen »

vazi wrote:
bumerangss wrote:

tako je vazi :kiss: :kiss:
mali jomu

#89 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by mali jomu »

Amca007 wrote:Moze li neko stariji (iskusniji) preko 35 godina da kaze sta bi napravio da sad ima 27. Jeli kasno sa 27 pocet nesto novo u zivotu, okrenuti list, izbrisati greske iz proslosti, nauciti neki novi jezik, promjeniti zemlju, zaljubiti se...Jeli kasno?

Pici ba pravo sredinom.... :thumbup:

Nemoj samo zlocine praviti (ubijati okolo sebe.....)

sve ostalo je nista......

....... pici ba............................ i no sikiriki :thumbup:
El malagueño

#90 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by El malagueño »

Amca007 wrote:Moze li neko stariji (iskusniji) preko 35 godina da kaze sta bi napravio da sad ima 27. Jeli kasno sa 27 pocet nesto novo u zivotu, okrenuti list, izbrisati greske iz proslosti, nauciti neki novi jezik, promjeniti zemlju, zaljubiti se...Jeli kasno?
Sto se tice gresaka, sa njima se mozes samo pomiriti i nastojati da ih ispravis koliko se to da.
Poceti novu studiju je malo teze ali ako imas kintu a nemas obaveze nije nemoguce (ja sam bio dosta nezadovoljan sa poslom i karijerom i htio sam u 27oj nesto skroz drugo ali hipoteka, obaveze itd. mi nedadose. Ostao u istoj struci i stvari krenule hvala Bogu nabolje). Uciti novi jezik mozes uvijek, pogotovo danas sa ovim medijima, internetom i informacijom koja ti je dostupna. Zaljubiti se moze svaki dan. Ako si single onda jos lakse. Zemlju promjeniti isto uvijek mozes ako si prakticno u mogucnosti da to uradis. Imam dojam da si nezadovoljan/na zivotom uopce. Zapitaj se u cemu je srz problema. Ako nisi sretan/sretna ima tu neki dublji razlog. Sve ovo nabrojano i da promjenis samo ce ti dati mir na trenutak.
mali jomu

#91 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by mali jomu »

El malagueño wrote:..... Zapitaj se u cemu je srz problema.....

Ne traziti nikakvu srz nicega...... samo se izgubis i nema te na mapi.

Pici samo ono sto te ide..... u tvojoj regulari sa svime sto je regulare okolo tebe.

ono sto te ne ide.... koga jebe, zaobidji i pici dalje..... :thumbup:
El malagueño

#92 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by El malagueño »

mali jomu wrote:
El malagueño wrote:..... Zapitaj se u cemu je srz problema.....

Ne traziti nikakvu srz nicega...... samo se izgubis i nema te na mapi.

Pici samo ono sto te ide..... u tvojoj regulari sa svime sto je regulare okolo tebe.

ono sto te ne ide.... koga jebe, zaobidji i pici dalje..... :thumbup:
Pusti malog muju :p nego ako osjecas da nisi sretan skontaj samo do cega je i mozes li ista mjenjati to. Ako ne mozes ili ne zelis onda se slazem sa mujom. U tom slucaju: samo sredinom.
mali jomu

#93 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by mali jomu »

El malagueño wrote:
Pusti malog muju :p nego ako osjecas da nisi sretan skontaj samo do cega je i mozes li ista mjenjati to. Ako ne mozes ili ne zelis onda se slazem sa mujom. U tom slucaju: samo sredinom.
Ma ko jebe i malog muju ako ti sa mnom ne ide...... pici ba sredinom i drzi se onoga sto ti ide, ovo sve drugo no sikikiriki :thumbup:
duminjo

#94 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by duminjo »

bumerangss wrote:

Najgore je Sto i ti znas da si navaljo gluposti :mrgreen:
bumerangss

#95 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

vazi wrote:
bumerangss wrote:

34 godine 188 visok i 126 težak :D Ok, meni je testosteron malo niži zbog više masnog tkiva ali vjeruj mi da zborim istinu! Ko ne vjeruje neka progugla za testosteron da je na vrhuncu oko 25-te godine i da pocinje da opada. Normalno nekome opada rapidno pa osijeti simptome andropauze a nekome se dugo drži na donjoj grenici fizioloških vrijednosti.
Kao sto neko nece priznati da je kurvin sin, tako nece ni muško reci da pije vijagru, africku šljivu... a to je u apoteci najprodavanije iza aspirina, analgetika i antihipertenziva a tek trgovina preko interneta cvijeta!

Ko ne vjeruje da sam zdravstveni radnik neka mi posalje poruku na pp da popijemo kafu pa da mu pokažem svoju akreditaciju i licencu nadležne komore ili nek navrati na mije radno mjesto da se uvjeri!

Podržavam momka, namjerno kažem momka jer mu je 27 godine jer je po vecini medicinskih i socijoloških standarda populacija podjeljena na novorodjence, dojence, predškolsku i školsku djecu, adolescente, ne znam tacno do koje granice jer sam to davno ucio iz pedijatrije i socijalne medicine ali zmam da ima skupina omladine, mislim da je od 18-te i sigurno do 35-te godine iako je populacija od 18-65 radno aktivno ali do 35-te se smatra da je neko mlad jer vecini "cura" tad pocinje da kasni menzes tj polahko ulazi u klimaks, htjele vi to priznati ili ne. I da, kao sto sam rekao vagina vam je manje vlažna pa je poželjan lubrikant :D Božija pravda da bedete jednako oštecene jer ako se nama teže diže pa treba afrodizijak vama je skvrcenija, tjesna i suha što nama muškim nije baš lijep užitak :lol:

Po pravilima ginekologije svaka trudnica preko 35 godina spada u rizicnu trudnocu bez obzira sto nema nikakva hronicna oboljenja ni teratogene faktore ali sama STAROST od 35 godina i više, pridonosi da su takve trudnoce rizicnije u smislu da ih dosta završi spontanim ili prijevremenim porodjajem! Svaki pravi ginekolog je dužan predložiti takvoj trudnici da uradi amniocentezu. Na kraju krajeva evo i sad ovaj konkurs opštine Novi Grad sufinansira kupovinu stana MLADIH do 35god :P

Znaci neko ko ima 40 i za sebe kaže da je mlad, samo se tješi :skoljka:
duminjo

#96 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by duminjo »

Hajd ziv Bio skrati to U 2-3 recenice :mrgreen:
insomnia78

#97 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by insomnia78 »

Kako bi tek prico da si doktor :lol:
Fudo387

#98 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Fudo387 »

Procito sam.
Laze da starkama vagine ne vlaze, naprotiv.
Fudo387

#99 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Fudo387 »

Ja, jebo te, ima 126 kila i zali se nekakvi mu testosteroni fale.
Pa dobro ti ista radi sa tom kilazom.
bumerangss

#100 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

Fudo387 wrote:Ja, jebo te, ima 126 kila i zali se nekakvi mu testosteroni fale.
Pa dobro ti ista radi sa tom kilazom.
Pa na moju visinu to i nije nešto puno! Nije isto kad neko ima 126 kg i visok 188, njegov tj moj BMI je 32 znaci malo buckast sa pivskim stomakom :D i neko ko ima 126kg i 165 cm visine, njegov BMI je 46 tj on je pretil tj gojazan!

testosteron mi je sad blago snižen zbog tog viška 15-ak kila to mi je Zelija Velija rekla i pokušavam to riješiti prirodnim putem, hranom, plivanjem... ako ne pomogne i ako bude znatno niži od normale ima u apotekama testosteron ** No links ** i riješim problem
Post Reply