vazi wrote:bumerangss wrote:duminjo wrote:Da znas kako je fino kad prelomis. Neko kaze "ko da Sam se rodio". To, koliko imas godina, uopste nije bitno a ti puter

Samo se vi tješite da ste puter u 27-oj
Ja kao zdravstveni radnik vam mogu reci da je covjek mlad dok raste, dok mu divljaju hormoni... to je od 15 16-te do 21 22-ge godine, umnjak zadnji naraste do 25-te 26-te i onda sve pocinje polako nizlaznom putanjom... opada kosa ili sijedi, nivo testosterona je na svom vrhuncu u 25-oj i nakon toga lagano opada a proguglajte šta znaci za muškarca testosteron (nije samo za spermu

) lagano nestaje kolagena, isušuje se koža, nastaju bore... da vas više ne prepadam
Slažem se da za promjenu nikad nije kasno ako si u teskoj situaciji, nezadovoljan životom nešta trebaš mjenjati i da ti je 50 a ne 27 ali reci da je neko puter sa 27 nije ok. Mislim ok je da je muškarac tad mnogima najprivlacniji jer sve ovo sto sam prije rekao se tek pocelo dešavati na biohemijskom nivou u organizmu i još promjene nisu vidljive a to su godine kad je neko psihicki zreo a još mu se diže ili joj vagina još vlaži

Malo lupas, vjeruj mi
Vjerovatno si i ti jos mlad i ne znas kako je u 40.
Meni su najprivlacniji muskarci oko 40
Ovi mladi, puni testosterona cesto zanemare taktiku
Sve je u glavi i svake godine imaju svoje prednosti ..
34 godine 188 visok i 126 težak

Ok, meni je testosteron malo niži zbog više masnog tkiva ali vjeruj mi da zborim istinu! Ko ne vjeruje neka progugla za testosteron da je na vrhuncu oko 25-te godine i da pocinje da opada. Normalno nekome opada rapidno pa osijeti simptome andropauze a nekome se dugo drži na donjoj grenici fizioloških vrijednosti.
Kao sto neko nece priznati da je kurvin sin, tako nece ni muško reci da pije vijagru, africku šljivu... a to je u apoteci najprodavanije iza aspirina, analgetika i antihipertenziva a tek trgovina preko interneta cvijeta!
Ko ne vjeruje da sam zdravstveni radnik neka mi posalje poruku na pp da popijemo kafu pa da mu pokažem svoju akreditaciju i licencu nadležne komore ili nek navrati na mije radno mjesto da se uvjeri!
Podržavam momka, namjerno kažem momka jer mu je 27 godine jer je po vecini medicinskih i socijoloških standarda populacija podjeljena na novorodjence, dojence, predškolsku i školsku djecu, adolescente, ne znam tacno do koje granice jer sam to davno ucio iz pedijatrije i socijalne medicine ali zmam da ima skupina omladine, mislim da je od 18-te i sigurno do 35-te godine iako je populacija od 18-65 radno aktivno ali do 35-te se smatra da je neko mlad jer vecini "cura" tad pocinje da kasni menzes tj polahko ulazi u klimaks, htjele vi to priznati ili ne. I da, kao sto sam rekao vagina vam je manje vlažna pa je poželjan lubrikant

Božija pravda da bedete jednako oštecene jer ako se nama teže diže pa treba afrodizijak vama je skvrcenija, tjesna i suha što nama muškim nije baš lijep užitak
Po pravilima ginekologije svaka trudnica preko 35 godina spada u rizicnu trudnocu bez obzira sto nema nikakva hronicna oboljenja ni teratogene faktore ali sama STAROST od 35 godina i više, pridonosi da su takve trudnoce rizicnije u smislu da ih dosta završi spontanim ili prijevremenim porodjajem! Svaki pravi ginekolog je dužan predložiti takvoj trudnici da uradi amniocentezu. Na kraju krajeva evo i sad ovaj konkurs opštine Novi Grad sufinansira kupovinu stana MLADIH do 35god
Znaci neko ko ima 40 i za sebe kaže da je mlad, samo se tješi