dječak sa šibicama wrote:dok ne krade tudje pjesme ko carobnjak, dobro je makar i sve sljive popadale
Dino je ostavio skalu za novogodisnju svirku u Sarajevu svim izvodjacima..... Cola mu se nije ni priblizio.
dječak sa šibicama wrote:dok ne krade tudje pjesme ko carobnjak, dobro je makar i sve sljive popadale
neko ide da slusa muziku, neko da gleda predstavu ...mali jomu wrote:dječak sa šibicama wrote:dok ne krade tudje pjesme ko carobnjak, dobro je makar i sve sljive popadale
Dino je ostavio skalu za novogodisnju svirku u Sarajevu svim izvodjacima..... Cola mu se nije ni priblizio.
Jel i on pjevo o Aliji?dječak sa šibicama wrote:a tek Mahir Bit Haus
Meni je ta Jabuka tresh jos od Drazenovog odlaska na vjecna lovista.Zejnep wrote:Hajmo.dječak sa šibicama wrote:jabuka veceras... hocemol?Zejnep wrote:A sta bi od Crvene jabuke? Zar nisu i oni najavljeni?
uglavnomja wrote:neko ide da slusa muziku, neko da gleda predstavu ...mali jomu wrote:dječak sa šibicama wrote:dok ne krade tudje pjesme ko carobnjak, dobro je makar i sve sljive popadale
muzicki, glasovno ... merlin nije coli do koljena
uglavnomja wrote:neko ide da slusa muziku, neko da gleda predstavu ...mali jomu wrote:dječak sa šibicama wrote:dok ne krade tudje pjesme ko carobnjak, dobro je makar i sve sljive popadale
ne znam o kakvoj skali pricasmali jomu wrote:uglavnomja wrote:neko ide da slusa muziku, neko da gleda predstavu ...mali jomu wrote:
Dinina skala se tesko prelazi....... cola sinoc nije bio ni blizu.
Ne znas sta propustas. Ja sve njihove ploce i postere imamdječak sa šibicama wrote:
Meni je ta Jabuka tresh jos od Drazenovog odlaska na vjecna lovista.
Ali hajd, zbog tebe
Pusti bolan, čuo nekad negdje za pojam skala pa da je nekad iskoristiti u konverzaciji. Dinine pjevačke mogućnosti, koliko god da ga cijenim nisu ni do skočnog zgloba Čole!uglavnomja wrote:
ne znam o kakvoj skali pricas![]()
ja samo o muzici, o pjesmama, o glasu, o kvalitetu, o trajanju ...
vjerujem da se dinin show nece dugo prestici, ali mislim da nece ni cijena![]()
i opet, za mene, dino nije vrijedan stajanja na onom minusu, kakav god performans napravio, za razliku od cole i golog glasa.
imaju dobre pjesme, niko nije lud da spava a i kad bi tija ne more, ako nekog boli glava nije triba doci na drugu noc nove godineZejnep wrote:Ne znas sta propustas. Ja sve njihove ploce i postere imamdječak sa šibicama wrote:
Meni je ta Jabuka tresh jos od Drazenovog odlaska na vjecna lovista.
Ali hajd, zbog tebeu kolko cemo?
uglavnomja wrote:
ne znam o kakvoj skali pricas![]()
ja samo o muzici, o pjesmama, o glasu, o kvalitetu, o trajanju ...
vjerujem da se dinin show nece dugo prestici, ali mislim da nece ni cijena![]()
i opet, za mene, dino nije vrijedan stajanja na onom minusu, kakav god performans napravio, za razliku od cole i golog glasa.
Realno, obojica su teski smor, pjesme sto puta preslusane, stajling obojice isfuran, divim se ljudima koji uzivaju u njihovim koncertima.thekupus wrote:Iskreno, volim vise Čolu nego Merlina, ali sinoć kao da je bio necim iznerviran, ljut, i to nisam samo ja primjetio. Skakao je s pjesme na pjesmu, i nije tu niko nikakve emocije, pogotovo u odnosu na ono što je Dino uradio (što je ponekad pateticno, ali diže publiku na noge). Užasno me nervirao rasvjetu stub sa velikom DOGTAS reklamom pravo ispred bine. Vatromet je bio nula velika. Uglavnom, slabija ocjena nego prošle godine
Osim što krade kao i Dino.dječak sa šibicama wrote:dok ne krade tudje pjesme ko carobnjak, dobro je makar i sve sljive popadale
Valjadječak sa šibicama wrote:cekam te kod gume koja gori oko pola devet
Niko ko DinoMuhamed Đakmić wrote:Osim što krade kao i Dino.dječak sa šibicama wrote:dok ne krade tudje pjesme ko carobnjak, dobro je makar i sve sljive popadale
aha a sad ima novi hit "jebo vas je alija a sada ce bakir"insomnia78 wrote:Jel i on pjevo o Aliji?dječak sa šibicama wrote:a tek Mahir Bit Haus
Ima dovoljno pokradenih Čolinih pjesama po internetu, samo malo izguglaj. I boli me briga za Dinu, klasična plagijatorčina, ali treba biti dosljedan, nebitno zvao se neko Edin/Dino ili Zdravkodječak sa šibicama wrote:Stara legenda sa Alifakovca kaze da je Dino jednom ukro djeci klikere, alifakovcani to zovu "kezual frajdej"
Ima tu jedna razlikaMuhamed Đakmić wrote:Ima dovoljno pokradenih Čolinih pjesama po internetu, samo malo izguglaj. I boli me briga za Dinu, klasična plagijatorčina, ali treba biti dosljedan, nebitno zvao se neko Edin/Dino ili Zdravkodječak sa šibicama wrote:Stara legenda sa Alifakovca kaze da je Dino jednom ukro djeci klikere, alifakovcani to zovu "kezual frajdej"