Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zejnep wrote:Mozemo li o ovom na noviou naseg mikrokosmosa? Bez predaka, Muhameda a.s.? Mene stvarno zanima da li su submisivne zene ono sto se trazi? Cak i danas?
Pa po Toweliju, to je ono sto jesi u svojoj prirodi.
Submisivna
Pasivna
Zelis biti vodena
Tako da nema potrebe da se trazi jer je to prirodno stanje stvari
Last edited by Bloo on 29/12/2017 20:14, edited 1 time in total.
Došli smo otprilike do one tačke do koje na trećoj strani dođe oko 74% tema na ovom forumu: kada neko uleti i kaže kako je Buharijina zbirka hadisa apokrifna
Zejnep wrote:Mozemo li o ovom na noviou naseg mikrokosmosa? Bez predaka, Muhameda a.s.? Mene stvarno zanima da li su submisivne zene ono sto se trazi? Cak i danas?
Pa po Toweliju, to je ono sto jesi u svojoj prirodi.
Submisivna
Pasivna
Zelis biti vodena
triconja wrote:
Zato sto se misli da se moze bolje, a ako ne moze daj sta das. Znaci te raspustenice i polovnjace su zadnje pri izboru bracnog partnera osim ako nemaju bas neke pretjerane osobine.
a zasto nemaju pravo da traze bolje a koje su to pretjerane osobine
Ovo kazem sa muskog gledista (onog koji se nikad nije zenio) nece se valjda zadovoljavati tudjom djecom . A polovnjaci i polovnjace i raspustenjaci i raspustenice tesko njima, ako bas nisu bogati ili lijepi (pretjerane osobine) padaju u treci plan pri odabiru partnera.
ti si tipican primjer koji je prihvatio sterotipno misljenje sredine
arzuhal wrote:Došli smo otprilike do one tačke do koje na trećoj strani dođe oko 74% tema na ovom forumu: kada neko uleti i kaže kako je Buharijina zbirka hadisa apokrifna
Mene ovako pasivnu, sto fizicki, sto intelektualno, uzbuduje kad koristis te komplicirane rijeci
Connaisseur Karlin wrote:
a zasto nemaju pravo da traze bolje a koje su to pretjerane osobine
Ovo kazem sa muskog gledista (onog koji se nikad nije zenio) nece se valjda zadovoljavati tudjom djecom . A polovnjaci i polovnjace i raspustenjaci i raspustenice tesko njima, ako bas nisu bogati ili lijepi (pretjerane osobine) padaju u treci plan pri odabiru partnera.
Daj bogati budimo realni, cuj tudju djecu odgajati, to je toliko pljuvanje u obraz (da ne idem na ekstremniju varijantu, kakenje (blaza varijanta od one jedne)) svim precima .
I jos gledano sa evolutivnog aspekta cuj tudju djecu odgajat
Daj bogati budimo realni, cuj tudju djecu odgajati, to je toliko pljuvanje u obraz (da ne idem na ekstremniju varijantu, kakenje (blaza varijanta od one jedne)) svim precima .
ma nisi ti jos sposban ni da svoju djecu odgajas inace, ne bi pisao ovakve gluposti
ma nisi ti jos sposban ni da svoju djecu odgajas inace, ne bi pisao ovakve gluposti
Ja sam veoma mlad za odgajanje djece, imam ispod trijes.
Towelie wrote:Taj mansplaining je cista glupost, znaci neko ti argumentovano nesto objasni, ti odbijes samo zato jer je musko lol
Jesi tako reagovala sa muskarcima kojii su ti predavali u srednjoj i na fakultetu?
Jel da je dobro kad ti neko nesto prisiva na osnovu.spola?
Juh moja ti
Ti si priču sa uopštene o polovima, spustila na personalnu, o meni.
Tu vec ne moraju važiti pravila, kao sto ja necu tebi reci konkretno da si submisivna samo jer si zensko, iako postoji mogućnost da jesi.
Svako je mali svijet za sebe...tako da generalizacija je nesto sto treba izbjegavati
Ja ne mogu dati objektivnu ocjenu svog karaktera, da.li sam pasivna ili asertivna. Ali smatram da to nema veze sa mojim spolnim organima ili rodom koji je drustveni konstrukt