Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#76 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
nema dijaloga u stvarnosti
a i na forumu dok ne razgovaramo s istih pozicija
neki s visine gledaju...srbe boli đon za njih
i sad je ovaj UZP došao kao kec na desetku
eno austrijanac bacio pivu na dzamiju u kiseljaku
a ja kad ovdje kažem da ne volim dijasporce... ispadam ne znam ni ja koji su epitet dali
većina ovih tema pokreću ili dijasporci, ili djeca ili PTSPovci
a i na forumu dok ne razgovaramo s istih pozicija
neki s visine gledaju...srbe boli đon za njih
i sad je ovaj UZP došao kao kec na desetku
eno austrijanac bacio pivu na dzamiju u kiseljaku
a ja kad ovdje kažem da ne volim dijasporce... ispadam ne znam ni ja koji su epitet dali
većina ovih tema pokreću ili dijasporci, ili djeca ili PTSPovci
- Lincoln-Burrows
#77 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Nije te nitko quotao a pretpostavljam i zašto,Black swan wrote:da nije hdz bio bi
sso
i opet bi bile iste teme
evo jebem HDZ i NDH
hoćete li me promatrati isto nakon ovoga?
hoćete
da se svi kolektivno pobijemo i samozapalimo opet bi bile iste teme
ako tražiš ravnopravnost gori si od ustaša i HDZ zajedno.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#78 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
fali poslije hoćete, al u limburgu

- mO k3
#79 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
eki sada je austrijanac bacio pivu na dzamiju ...
da nema dijaspore ne bi imao ko da vas zavadi bosanske katolike , srbe i bosnje ...
da nema dijaspore ne bi imao ko da vas zavadi bosanske katolike , srbe i bosnje ...
- Lincoln-Burrows
#80 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Oćeli piva bit neki okidač?
Ono jednom ubili Ferdinanda i svata i Radića i Aleksandra a sad piva i to kažu bili trijezni
u što sumnjam.
Ono jednom ubili Ferdinanda i svata i Radića i Aleksandra a sad piva i to kažu bili trijezni
u što sumnjam.
- Grean
#81 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Ovo jednostavno nije istina i nigdje veze tvrdnja sto je @black swan napisao, zato niko i ne qvota. Za vrijeme Kljujica i te politike Bosnjaci su bili naklonjeni Hrvatima, cak ih i idealizirali pretjerano.Lincoln-Burrows wrote:Nije te nitko quotao a pretpostavljam i zašto,Black swan wrote:da nije hdz bio bi
sso
i opet bi bile iste teme
evo jebem HDZ i NDH
hoćete li me promatrati isto nakon ovoga?
hoćete
da se svi kolektivno pobijemo i samozapalimo opet bi bile iste teme
ako tražiš ravnopravnost gori si od ustaša i HDZ zajedno.
Prvo treba vidjeti sta je ravnopravnost i kako je vidimo pa da bi krenuli sa istih pozicija.
- Lincoln-Burrows
#82 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Grean wrote:
Prvo treba vidjeti sta je ravnopravnost
Naravno, može se ostaviti neko vrijeme za razmišljanje
a ako ne ide mogu se organizirati tematske večernje škole.
- mO k3
#83 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
mislis da ce bosna uci u rat sa austrijom??...Lincoln-Burrows wrote:Oćeli piva bit neki okidač?
u što sumnjam.
vidi kada neko pise uspjehe u sportu onda ga svi svojataju , kada napravi sranje ili ga ne ide onda je tudji ...
- House
#84 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
dejanu ljubičiću medalju za promicanje europskih vrijednosti 
- Grean
#85 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Nema potrebe, definicija ravnopravnosti bh Hrvata je otprilike ako su Srbi dobili sve sto su dobili sto najvise lici na drzavu u drzavi, zasto isto to ne bi dobili i mi i tu nastaje problem kada se shvati da Bosnjaci to ne mogu i ne zele prihvatiti kao definiciju ravnopravnosti.Lincoln-Burrows wrote:Grean wrote:
Prvo treba vidjeti sta je ravnopravnost![]()
To je ono kako mi vidimo taj problem a sa druge strane mozda izgleda drugacije.
- mO k3
#86 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
House wrote:dejanu ljubičiću medalju za promicanje europskih vrijednosti
- GeeTnT
#87 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
..u dvije pod jednim krovom.Lincoln-Burrows wrote:Grean wrote:
- mO k3
#88 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Izgleda da ova dvojica imaju punu podrsku hrvata iz Kiseljaka

- Lincoln-Burrows
#89 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
GeeTnT wrote:..u dvije pod jednim krovom.Lincoln-Burrows wrote:Grean wrote:
Svaka čast na ovome, to opisuje cijelo naše društvo na najjednostavniji način.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#90 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Pa koliko su česti napadi ustaške mladeži po Kiseljaku na džamije ili na partizansko groblje u Mostaru ?
Odprilike tako nekako. Jednostavno se sami kvalifikuju i to stalno na vlastitu štetu.
Još od napada 93.godine na ArBiH , pa onda osvjedočenja u vlastitu nemoć (lijepo ilustrovana Tuđmanovima rečenicama iz transkripata
da "nisu dorasli Muslimanima ") , jer su Hrvati jednostavno manjina koja iz nekog umišljenog mentalnog sklopa i nacionalističkog zanosa,
smatra većim i jačim nego što jest.
Njihov osjećaj ugroženosti je također inicijalni okidač za tako besmislenu politiku, iako je ta ugroženost stvar čisto subjektivnog
osjećaja i nema veze sa zakonima ili praksom sporvođenja zakona. U stvari tu i jeste kvaka, to što je njih ustav i zakon stavio
na poziciju koja nema realne osnove u njima samima, po brojnosti i snazi.
Hrvatski nacionalizam nije ništa manji od srpskog, samo što Hrvati u BiH jednostavno nemaju taj kapacitet da ga iznesu i prave
istorijski zajeb ponovo i ponovo politički ratujući sa Bošnjacima jer su se stjecajem okolnosti našli sa njima u istom entitetu.
Još od 93. do danas vode se politikom fajta sa Muslimanima i apsolutno su izgubii sve i jednu bitku.
Odprilike tako nekako. Jednostavno se sami kvalifikuju i to stalno na vlastitu štetu.
Još od napada 93.godine na ArBiH , pa onda osvjedočenja u vlastitu nemoć (lijepo ilustrovana Tuđmanovima rečenicama iz transkripata
da "nisu dorasli Muslimanima ") , jer su Hrvati jednostavno manjina koja iz nekog umišljenog mentalnog sklopa i nacionalističkog zanosa,
smatra većim i jačim nego što jest.
Njihov osjećaj ugroženosti je također inicijalni okidač za tako besmislenu politiku, iako je ta ugroženost stvar čisto subjektivnog
osjećaja i nema veze sa zakonima ili praksom sporvođenja zakona. U stvari tu i jeste kvaka, to što je njih ustav i zakon stavio
na poziciju koja nema realne osnove u njima samima, po brojnosti i snazi.
Hrvatski nacionalizam nije ništa manji od srpskog, samo što Hrvati u BiH jednostavno nemaju taj kapacitet da ga iznesu i prave
istorijski zajeb ponovo i ponovo politički ratujući sa Bošnjacima jer su se stjecajem okolnosti našli sa njima u istom entitetu.
Još od 93. do danas vode se politikom fajta sa Muslimanima i apsolutno su izgubii sve i jednu bitku.
- House
#91 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
hodža napio mlade hrvate i nahuškao da gađaju džamiju 
-
Novak20
#92 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Dobro je da mu nisu auto zapalili.House wrote:hodža napio mlade hrvate i nahuškao da gađaju džamiju
-
detroit-mercy
#93 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Jel' mogu dvije vecernje pod jednim krovomLincoln-Burrows wrote:Grean wrote:
-
detroit-mercy
#94 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Ma sihre im bacioHouse wrote:hodža napio mlade hrvate i nahuškao da gađaju džamiju
-
Mirza007
#95 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Bice da se Komsic pojavio i prije Karadzic-Bobana, Pavelic-Stojadinovica, Cvetkovic-Maceka........Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo, Hafiz je primjer čovjeka koji mantra jedno te istu i koji pristaje i rado koristi te floskule. O Komšiću će se pričati još 200 godina k'o o kosovskom boju...velikobošnjački projekat...evo ih k'o Srbi počeli...ustaško-džihadska zavjera.Hafis wrote:Komšić se pojavio prije Dodika, odnosno prije te navodne osovine Ćović-Dodik. 2006. je sjeo u predsjedništvo.Grean wrote:Ono sto Hrvati nikad ne spominju je da se prvo desilo to pa sve ostalo, kao Komsic npr. koji je bio vrsta osvete. Pametno ili ne to je druga prica.
Komšić nije bio nikakva ''osveta', već dio velikobošnjačkog projekta.
Obzirom da velikobosnjacki projekt nigdje nije formalno definiran, mislim da je to u stvari projekt obnova granica Bosne iz doba kralja Tvrtka. Kakva qrac Velika Srbija, kakva Banovina Hrvatska.
(G)uznik nam otkri o cemu se u stvari radi.
- SaraFina
#96 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Mene su Hrvati razočarali. I to ne samo ovi hercegovački Dodikovi, nego općenito.
Na HR forumima i medju komentarima običnog svijeta, toliko žuči nakon presude za UZP, ne može se porediti ni sa srpskim forumima i srpskim komentarima.
Stvarno sam šokirana. Prije presude vladala je uzdržanost, bila sam puna nade, ali nakon onog fijaska, pa nema ko se bukvalno nije posrao po bošnjačkom narodu u BiH.
Sve stranice poput dnevnika, poskoka ili HB počele su ogavnu situaciju koristiti za promidžbu i zbijanje redova. I to redovi su se zbijali na UZP, koji je dosudjen zajednički i na smrti čovjeka koja izravno prenesena. Inače bi HR za vama pustila vodu kao i mnogo puta do tada. Sretna okolnost za Hrvate u BH da ih se pomene bio je taj UZP, koji umiješao Tudjmana i vojnu i političku vrhušku sa šestorkom. I naravno onaj javni čin samoubojstva...
Lijepo su vam i Hrvati iz RH pojedini napisali da je presuda po vas bila profitabilna, i to je živa istina. ... Nikad neko u Varaždinu ne bi znao da je i sudjeno Prliću da ne bi podijeljene krivnje.... Na ovaj način povećala se i posjećenost hrvatskih portala u BiH (šireći paniku, laži i gluposti..) Recimo zbog objave onog novinara Sanela Kajana s Al.Z, da vam stranice i portale treba negativno ocjenjivati, dotakli ste dno. Iskoristili ste tu objavu kao spin bumerang.
Uklonili ste i sav sadržaj sa stranica koji bi mogao kompromitovati, fašističke gluposti takodjer koje godinama plasirate po onom odronu od poskoka, dnevnika i ostalih ogavnih mjesta gdje anonimno izljevate mržnju...... Vi otvoreno ABIH nazivate tkz; nazivate je začetničkim ISIL - om, te kreirate duple profile i pedoduple kojim mržnju potičete otvoreno na FB ili forumima.
Na stranici u komentarima gdje se ocjenjuje, nisam više od 10 bošnjačkih imena izbrojala, koja su napisala UZP ili drugu negativnu kritiku, kad sam pregledala HB. A profitirali su sa 10k članova na toj istoj HB na FB.
Dakle jedino vama može ići i išlo je u korist širenje panike i povećana brojnost na stranici. I općenito mobilizacija hrvatskog puka iz RH.
Profile osobne FB zatvarao je, ali ni približno koliko ste VI to dizali tenzije.
Uglavnom sve teme o HR kulturi i toleranciji pokazale su se lažnjakom.
Svim nabrojanim prevazišli ste Srbe.
VI naprosto uživate što je i HR u UZP klasificirana kao učesnik, da skrenete pozornost na sebe. Uživate i koristite to na vrlo ružan način.
Bez ikakvih skrupula koristite sva raspoloživa srestva, od zajedničkog UZP, pa do smrti čovjeka koga nazivate herojem za promidžbu i osobnu korist.
Dno!
Zato vjerovatno i toliko tema na kliksu. Čojstvo, herojstvo, EU vrijednosti i čuvena HR uljudba pali su na ispitu.
Na HR forumima i medju komentarima običnog svijeta, toliko žuči nakon presude za UZP, ne može se porediti ni sa srpskim forumima i srpskim komentarima.
Stvarno sam šokirana. Prije presude vladala je uzdržanost, bila sam puna nade, ali nakon onog fijaska, pa nema ko se bukvalno nije posrao po bošnjačkom narodu u BiH.
Sve stranice poput dnevnika, poskoka ili HB počele su ogavnu situaciju koristiti za promidžbu i zbijanje redova. I to redovi su se zbijali na UZP, koji je dosudjen zajednički i na smrti čovjeka koja izravno prenesena. Inače bi HR za vama pustila vodu kao i mnogo puta do tada. Sretna okolnost za Hrvate u BH da ih se pomene bio je taj UZP, koji umiješao Tudjmana i vojnu i političku vrhušku sa šestorkom. I naravno onaj javni čin samoubojstva...
Lijepo su vam i Hrvati iz RH pojedini napisali da je presuda po vas bila profitabilna, i to je živa istina. ... Nikad neko u Varaždinu ne bi znao da je i sudjeno Prliću da ne bi podijeljene krivnje.... Na ovaj način povećala se i posjećenost hrvatskih portala u BiH (šireći paniku, laži i gluposti..) Recimo zbog objave onog novinara Sanela Kajana s Al.Z, da vam stranice i portale treba negativno ocjenjivati, dotakli ste dno. Iskoristili ste tu objavu kao spin bumerang.
Uklonili ste i sav sadržaj sa stranica koji bi mogao kompromitovati, fašističke gluposti takodjer koje godinama plasirate po onom odronu od poskoka, dnevnika i ostalih ogavnih mjesta gdje anonimno izljevate mržnju...... Vi otvoreno ABIH nazivate tkz; nazivate je začetničkim ISIL - om, te kreirate duple profile i pedoduple kojim mržnju potičete otvoreno na FB ili forumima.
Na stranici u komentarima gdje se ocjenjuje, nisam više od 10 bošnjačkih imena izbrojala, koja su napisala UZP ili drugu negativnu kritiku, kad sam pregledala HB. A profitirali su sa 10k članova na toj istoj HB na FB.
Dakle jedino vama može ići i išlo je u korist širenje panike i povećana brojnost na stranici. I općenito mobilizacija hrvatskog puka iz RH.
Profile osobne FB zatvarao je, ali ni približno koliko ste VI to dizali tenzije.
Uglavnom sve teme o HR kulturi i toleranciji pokazale su se lažnjakom.
Svim nabrojanim prevazišli ste Srbe.
VI naprosto uživate što je i HR u UZP klasificirana kao učesnik, da skrenete pozornost na sebe. Uživate i koristite to na vrlo ružan način.
Bez ikakvih skrupula koristite sva raspoloživa srestva, od zajedničkog UZP, pa do smrti čovjeka koga nazivate herojem za promidžbu i osobnu korist.
Dno!
Zato vjerovatno i toliko tema na kliksu. Čojstvo, herojstvo, EU vrijednosti i čuvena HR uljudba pali su na ispitu.
- Connaisseur Karlin
#97 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Da li se druzis sa Hrvatima i Srbima u RL?SaraFina wrote:Mene su Hrvati razočarali. I to ne samo ovi hercegovački Dodikovi, nego općenito.
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#98 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Grean wrote:Nema potrebe, definicija ravnopravnosti bh Hrvata je otprilike ako su Srbi dobili sve sto su dobili sto najvise lici na drzavu u drzavi, zasto isto to ne bi dobili i mi i tu nastaje problem kada se shvati da Bosnjaci to ne mogu i ne zele prihvatiti kao definiciju ravnopravnosti.Lincoln-Burrows wrote:Grean wrote:
To je ono kako mi vidimo taj problem a sa druge strane mozda izgleda drugacije.
oni razmisljaju kao i dodik, da Bosnjaci nemaju nikakav autoritet i da zbog toga moraju prihvatiti zelje hdza...
- Challenger__
#99 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
I, ako ti nije teško, do kakvih zaključaka si došao? Ima li putovnica u uzrocima neusaglašenosti?radostan dan wrote:...posebno je interesantno pratiti razlike u razmišljanjima bošnjaka spram hrvatskog pitanja, i otkrivati uzroke i motive te neusaglašenosti.
- BHCluster
#100 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Zato non-stop kmecite!dječak sa šibicama wrote:Nastavak ratne "Srbi su prejaki, pokusacemo Hrvate zajebat" politike.Lincoln-Burrows wrote:Eto da nebi netko krivo protumačio naslov a i nema se nekih pravih razloga za
otvaranje ovolikog broja tema o Hrvatima, pitam se zbog čega ovolika invazija tema
o Hrvatima. Rekao bih da je broj tema o Hrvatima daleko nadmašio broj tema o Srbima.
Neću spominjati imena forumaša jer će se sami prepoznati, a moje mišljenje
je da je razlog ovolike najezde "mržnje" prema Hrvatima jedan od slijedećih:
1. Bošnjaci su Srbe "prelomili" i više ih ne zanima ni RS ni Srbi
2. Usljed situacije pod broj 1, Bošnjaci FBiH vide kao svoj entitet i tu su im Hrvati jednostavno višak.
3. Teme otvara par istih delegata koji se bave isključivo Hrvatima što je poznato većini forumaša.
4. Teme otvaraju likovi koji se lažno predstavljaju kao Bošnjaci.
5. Tema o 'Velikosrpskoj kuhinji sa HDZ specijalitetima' je previše šaljiva i ne zadovoljava velikobošnjačke apetite.
6. Jedostavno su Hrvati hit današnjeg stanja
7. Ma može biti svašta
U Dalmaciji bi rekli ovdje ništa nema osim srdele što pliva i ljubavi što boli, a u BiH što ovdje boli?
ali ne ide pa ne ide.