hajd ti mene nazovi pa mi ovo ispricaj--da sam volio citat ne bi citav život zavarivac bioMOSALJOZE wrote:Ima keša 2300+ovaj bibi to mu ga dodje nekih 5-6 mozda 7k.
Najbolja opcija jeste da nazoveš havanu,ali plačnim glasom i kažeš mu
-evo hoće kuhinju(jecaš)ti kuhinju zar joj nije dosta što peglam,čistim,perem uvijek je ručak dočeka na stolu.Kad god hoće izmasiram stopala,nekad i noge u lavoru pokiselim.Zbog nje sam kupio drugu tastaturu,da joj ne smeta.Ona bi sada kuhinju,a ovoj nista ne fali(opet jecaš)
Havana stiže,grliš ga ko najrodjenijeg.Idete u kafanu,al moraš bit namazan.Prvo onde u komšiluku,platiš ti kolač sok pa mu se počneš jadat.Zapališ jednu cigaru pa kreneš gasit na čelu.Eh tu će se već i njemu stužit,i onda kada misli da si najslabiji napadaš kažeš idemo u kafanu ja ovo trijezan ne mogu podnijeti.Opet su havaninim autom do kafane,a tamo tamburaši.Došli ste ranije pola sata,naručiš mezu i piće kažeš sve ide na mene,njemu oči ko fildzani u sebi konta odakle mu ovoliko cenera.
Ti se opet snuždio,počinje pjesma ide meza,jedna druga treća idu čaše,tura za turom.Eh onda ti kazes ma necu kuhinju kad bi crko,uzmeš cenera sviraču na pčelo (pljuni da bolje dihtuje)i naručiš ovu https://youtu.be/uGaN-eCxzU8
Tu je taj momenat,tu muha dobijaš jare i pare,havana plače već je pola 2 ujutru suje golfa i veliki remen što puče.Ti jecaš suješ kuhinju,šarafe police dosta ti je.
Zagrliš ga,sav znojan a on ti krvavim očima,kroz suze govori
Muhaa spasit ce tebe tvoj havana,i stan cu ti prepisati evo ti i zena evo ti biraj auto.
Ti mu reces,kako bi sto bolje prošao
Necuu jarane princip moj da gazim,bice auto ja cu ga platiti.
Vata te za vrat,stišće i govori
Ja ti dajem auto,i jos je od mene registracija.Neću da patiš,ti si mene zadužio(plačete)
Grlite se,znoj ljeva drvo na stolu nabubrilo.Ti odma za telefon,on govori neeeeee zovi je,a ti krenuo zvat da napravis kupoprodajni.havana odobrava,sve zavrsite potpisete onda kazes kasno je jarane hajmo kuci(strah te zene)Platiš mu taxi on se zahvaljuje priča ti kako si pravi prijatelj i kako te voli.Vraćaš se kući,udješ i zalupiš vratima.Žena taman pregledala dnevnik u 3 ujutru iskomentarisala sta je imala,kad muha na vrata.
Sjedneš,lupiš šakom od sto ženo ona se već nakostriješila
a ti ono muški sa pogledom ispod oka kažeš kupićemo plavu kuhinju kako ti hoćeš,ali pod uslovom da ja poredam suđe.
Jedan muha dva udarca
Kupit auto il sredit kuhinju???
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- muha_sa
#76 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
E jesi neki....ko da si sa foĆanske Jabukemuha_sa wrote: hoš komad uha![]()
prst na lijevoj šaki proberi koji ceš caparit, al keš ne išci
- MOSALJOZE
#78 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
A ja se potrudiomuha_sa wrote:hajd ti mene nazovi pa mi ovo ispricaj--da sam volio citat ne bi citav život zavarivac bioMOSALJOZE wrote:Ima keša 2300+ovaj bibi to mu ga dodje nekih 5-6 mozda 7k.
Najbolja opcija jeste da nazoveš havanu,ali plačnim glasom i kažeš mu
-evo hoće kuhinju(jecaš)ti kuhinju zar joj nije dosta što peglam,čistim,perem uvijek je ručak dočeka na stolu.Kad god hoće izmasiram stopala,nekad i noge u lavoru pokiselim.Zbog nje sam kupio drugu tastaturu,da joj ne smeta.Ona bi sada kuhinju,a ovoj nista ne fali(opet jecaš)
Havana stiže,grliš ga ko najrodjenijeg.Idete u kafanu,al moraš bit namazan.Prvo onde u komšiluku,platiš ti kolač sok pa mu se počneš jadat.Zapališ jednu cigaru pa kreneš gasit na čelu.Eh tu će se već i njemu stužit,i onda kada misli da si najslabiji napadaš kažeš idemo u kafanu ja ovo trijezan ne mogu podnijeti.Opet su havaninim autom do kafane,a tamo tamburaši.Došli ste ranije pola sata,naručiš mezu i piće kažeš sve ide na mene,njemu oči ko fildzani u sebi konta odakle mu ovoliko cenera.
Ti se opet snuždio,počinje pjesma ide meza,jedna druga treća idu čaše,tura za turom.Eh onda ti kazes ma necu kuhinju kad bi crko,uzmeš cenera sviraču na pčelo (pljuni da bolje dihtuje)i naručiš ovu https://youtu.be/uGaN-eCxzU8
Tu je taj momenat,tu muha dobijaš jare i pare,havana plače već je pola 2 ujutru suje golfa i veliki remen što puče.Ti jecaš suješ kuhinju,šarafe police dosta ti je.
Zagrliš ga,sav znojan a on ti krvavim očima,kroz suze govori
Muhaa spasit ce tebe tvoj havana,i stan cu ti prepisati evo ti i zena evo ti biraj auto.
Ti mu reces,kako bi sto bolje prošao
Necuu jarane princip moj da gazim,bice auto ja cu ga platiti.
Vata te za vrat,stišće i govori
Ja ti dajem auto,i jos je od mene registracija.Neću da patiš,ti si mene zadužio(plačete)
Grlite se,znoj ljeva drvo na stolu nabubrilo.Ti odma za telefon,on govori neeeeee zovi je,a ti krenuo zvat da napravis kupoprodajni.havana odobrava,sve zavrsite potpisete onda kazes kasno je jarane hajmo kuci(strah te zene)Platiš mu taxi on se zahvaljuje priča ti kako si pravi prijatelj i kako te voli.Vraćaš se kući,udješ i zalupiš vratima.Žena taman pregledala dnevnik u 3 ujutru iskomentarisala sta je imala,kad muha na vrata.
Sjedneš,lupiš šakom od sto ženo ona se već nakostriješila
a ti ono muški sa pogledom ispod oka kažeš kupićemo plavu kuhinju kako ti hoćeš,ali pod uslovom da ja poredam suđe.
Jedan muha dva udarca
- muha_sa
#79 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
pametno zborišHAVANA wrote:muha_sa wrote:ne može mi penzija velk kredit podnjetbitanga_sa_otesa wrote:digni veci kredit pa kupi i auto i kuhinju...kad je bal nek i hala gori ..![]()
imam keša 2300
moglu kakvo dobro auto kupit2300 plus volvo.5 milja na 36 mjeseci oko 170km rate.Moze i kuhinja i volvo v40 ili s40 2004,05...Nemoj aparate kupovat.
170 ces navarit da jebe mater.
al nema ni banke preko 2300
ako ima za tu cifru šta da valja deder me nazovi dok nije s posla došla
jebo je Eco kompani
- muha_sa
#80 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
kafanski_covjek wrote:izgleda da je odlucio auto da uzme, evo i kona mu okrenula glavu od njega![]()
nemoj samo rec da si mi komšija
jebi ga--sad si me ofiro
- muha_sa
#81 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
HAVANA wrote:Hoce hoce,cuvaj radapciger.bitanga_sa_otesa wrote:zar i to hoce?HAVANA wrote: Garant meni ukro,satro na kafu i zguzvo ih.
- muha_sa
#82 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
ne valja mu galerijatrambusek88 wrote:https://www.olx.ba/artikal/27240831/zas ... 0-tristac/muha_sa wrote:ne može mi penzija velk kredit podnjetbitanga_sa_otesa wrote:digni veci kredit pa kupi i auto i kuhinju...kad je bal nek i hala gori ..![]()
imam keša 2300
moglu kakvo dobro auto kupit
nekad sam imo tristaca--zamjeno za dvosjed i fotelju, hanuma me nagovorila
- bleee_sa
#83 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Neka, Neka. Biće na dzenazi e ja mu halalit neću
- muha_sa
#84 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
bleee_sa wrote:Neka, Neka. Biće na dzenazi e ja mu halalit neću

- SaraFina
#85 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
muha_sa wrote:U velikoj sam dilemija bih auto a hanuma navalila da obnovimo kuhinju, jebla je kuhinja
![]()
sad kontam da joj ništa ne govorim vec da uradim kako sam naumio, kupit auto, jakakoal opet kontam da cu je povrijedit i izazvat belaj
![]()
šta da radimpomozite ko boga vas molim
Auto digneš kod Havane na 20 godina
Kud ćeš bolje rješenje?
- HAVANA
#86 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Mante se vi havane. 
- HAVANA
#87 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
muha_sa wrote:bleee_sa wrote:Neka, Neka. Biće na dzenazi e ja mu halalit neću
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#88 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Dobre ratkape, pravomuha_sa wrote:kafanski_covjek wrote:izgleda da je odlucio auto da uzme, evo i kona mu okrenula glavu od njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemoj samo rec da si mi komšijavidi fakat
![]()
jebi ga--sad si me ofiro![]()
- muha_sa
#89 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
ne da škrtica bRez kešaSaraFina wrote:muha_sa wrote:U velikoj sam dilemija bih auto a hanuma navalila da obnovimo kuhinju, jebla je kuhinja
![]()
sad kontam da joj ništa ne govorim vec da uradim kako sam naumio, kupit auto, jakakoal opet kontam da cu je povrijedit i izazvat belaj
![]()
Auto digneš kod Havane na 20 godinaa hanumi kuhinju središ.
Kud ćeš bolje rješenje?
- HAVANA
#90 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
- HAVANA
#91 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Sad vidjeh,nije ni trosjed vec dvosjed. 
- SaraFina
#92 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
HAVANA wrote:Mante se vi havane.
Kreditiraj jarana pun si ko brod!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#93 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Sad mu izadjes u susret i imaš ga u šaci,nek ti vari do sudnjeg danaHAVANA wrote:Mante se vi havane.
- HAVANA
#94 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Daj ti meni sad a petog odvedi zenu na cevape.muha_sa wrote:ne da škrtica bRez kešaSaraFina wrote:muha_sa wrote:U velikoj sam dilemija bih auto a hanuma navalila da obnovimo kuhinju, jebla je kuhinja
![]()
![]()
Kud ćeš bolje rješenje?![]()
ne vjeruje da bi mu svakog petog, eventualno šestog--ako zakasni peMzija-- po 50 maraka davo
- mali_milojica
#95 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
To ti je kad slušaš ženu,a vidimo opet nista nije naučioHAVANA wrote:Al cuj zamijenio tristaca za trosjed i fotelju.
- SaraFina
#96 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
muha_sa wrote:ne da škrtica bRez kešaSaraFina wrote:muha_sa wrote:U velikoj sam dilemija bih auto a hanuma navalila da obnovimo kuhinju, jebla je kuhinja
![]()
![]()
Kud ćeš bolje rješenje?![]()
ne vjeruje da bi mu svakog petog, eventualno šestog--ako zakasni peMzija-- po 50 maraka davo
Javno ćemo ga prozvati da ne pomaže peMzionere i raju s foruma! Ohooo ti se ohooo Havana
- HAVANA
#97 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
SaraFina wrote:HAVANA wrote:Mante se vi havane.
Kreditiraj jarana pun si ko brod!
- muha_sa
#98 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
mali_milojica wrote:Sad mu izadjes u susret i imaš ga u šaci,nek ti vari do sudnjeg danaHAVANA wrote:Mante se vi havane.
ne treba mu veci sevap---na hadž ne treba ic
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#99 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Stvarno, muha, žena može po kući, usisivač, peglu i to, al da te za auto obrne, pa daš za dvosjed i potelju 
- mali_milojica
#100 Re: Kupit auto il sredit kuhinju???
Nek mijenja Nick u HadziHavanamuha_sa wrote:mali_milojica wrote:Sad mu izadjes u susret i imaš ga u šaci,nek ti vari do sudnjeg danaHAVANA wrote:Mante se vi havane.![]()
ne treba mu veci sevap---na hadž ne treba ic