puna im usta ustaša

suverena jeste, mislim da je preozbiljna, ali o lažima da se tamo loše živi...muzicar_iz_parka wrote:U odnosu na Srbiju, BiH, HR je SK veoma ozbiljna i suverena država.
Opet se postavlja pitanje sta mi zapravo znamo o Sjevernoj Koreji.Chmoljo wrote:![]()
i meni to zapade za oko.
koji kreten
Bato, nit je sjeverna koreja crvotočina iz druge dimenzije, niti ahiret, pa da nemamo živih svjedoka._BataZiv_0809 wrote:
Opet se postavlja pitanje sta mi zapravo znamo o Sjevernoj Koreji.![]()
Nastranu Lazanski koji je prica za sebe.
I bas svi jednoglasno govore isto o SK? Slucajno licno znam decka iz Zenice koji je bio tamo i napravio reportazu... Da napisem ono sto sam od njega cuo, ispao bih Lazanski, pa eto necuChmoljo wrote:
Bato, nit je sjeverna koreja crvotočina iz druge dimenzije, niti ahiret, pa da nemamo živih svjedoka.
Link?_BataZiv_0809 wrote:I bas svi jednoglasno govore isto o SK? Slucajno licno znam decka iz Zenice koji je bio tamo i napravio reportazu... Da napisem ono sto sam od njega cuo, ispao bih Lazanski, pa eto necuChmoljo wrote:
Bato, nit je sjeverna koreja crvotočina iz druge dimenzije, niti ahiret, pa da nemamo živih svjedoka.![]()
https://www.zenicablog.com/video-foto-p ... oj-koreji/ExNihilo wrote:Link?_BataZiv_0809 wrote:I bas svi jednoglasno govore isto o SK? Slucajno licno znam decka iz Zenice koji je bio tamo i napravio reportazu... Da napisem ono sto sam od njega cuo, ispao bih Lazanski, pa eto necuChmoljo wrote:
Bato, nit je sjeverna koreja crvotočina iz druge dimenzije, niti ahiret, pa da nemamo živih svjedoka.![]()
Jessie Owens olimpijski šampion iz Berlina zbog svoje boje kože nije doživio niti najmanju neprijatnost u srcu nacističkog zla , priče o Hitlerovoj ljutnji su jednostavno - propaganda._BataZiv_0809 wrote:
https://www.zenicablog.com/video-foto-p ... oj-koreji/..

Znamo da ljudi bjeze iz nje. Znamo da nestaju bez traga._BataZiv_0809 wrote: Opet se postavlja pitanje sta mi zapravo znamo o Sjevernoj Koreji.![]()
A istina je opet tu negdje izmedju.seln wrote:Znamo da ljudi bjeze iz nje. Znamo da nestaju bez traga._BataZiv_0809 wrote: Opet se postavlja pitanje sta mi zapravo znamo o Sjevernoj Koreji.![]()
Znamo da im se daje pomoc u hrani.
Meni dovoljno.... a tebi?
Da americko maslo nije za ramazana, to znamo vec odavno. Da su mnogi Ameri rasisti, da su jos mnogiji glupi... i to znamo.Ommadawn wrote:A istina je opet tu negdje izmedju.seln wrote:Znamo da ljudi bjeze iz nje. Znamo da nestaju bez traga._BataZiv_0809 wrote: Opet se postavlja pitanje sta mi zapravo znamo o Sjevernoj Koreji.![]()
Znamo da im se daje pomoc u hrani.
Meni dovoljno.... a tebi?
Ne mozes sve znati o Sjevernoj Koreji ukoliko ne zivis tamo. Koliko je relevantna posjeta od sedmicu-dvije da bi se mogao donijeti zakljucak koliko je dobro/lose u Sj. Koreji?
Amerikanci pricaju o ljudskim pravima, do 60-ih godina je kod njih vladala segregacija, crnci su morali sjediti nazad u autobusu.
Sovjeti su to koristili kao "vidi kako oni druge tlace, samo zato sto su druge boje koze a koristili su ih i kao robove". To sto je u Sovjetskom Savezu postojao gladomor u Ukrajini se ne pika, bas kao sto se ne pika da su dobar dio Tatarskog stanovnistva sa Krima preko noci na silu iseljavali kamionima u podnozje Urala. Ovo su s druge strane koristili Amerikanci u svojoj prici, da bi sebe prikazivali kako su oni eto humani. Hipokrizija na djelu.