Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post Reply
babanovac

#76 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by babanovac »

In 2012, the official number of Arab residents in Israel increased from 1,413,500 people (in 2006)[103] to 1,617,000 or about 20.5% of Israeli population.[104] The Arab population in 2013 was estimated at 1,658,000, representing 20.7% of the country's population.[2]

https://goo.gl/images/H5Tv72

Bio sam ovdje, pozitivna ekipa.
commendatore

#77 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

jeza u ledja wrote:
commendatore wrote:ne mogu ugasit los andjeles 10 dana - a prdoklace o preseljenju ambasade....

agenda mejnstrima preovladava....
Mejnstrima? :lol:
Znas li ti uopste sta ta rijec znaci?

Sta je mejnstrim cekao 70 godina do sada da proglasi Jerusalem glavnim gradom? Dodje debilko na vlast da bi se "borio protiv mejnstrima", onda napravi potez kojeg ta mejnstrim nije htio napraviti 70 godina, i tada dodje neko da kaze "ovo je djelo mejnstrima". :lol: Nije djelo mejnstrima, vec upravo suprotno, djelo imbecila koji za rad jeftinih politickih poena u skucenoj bazi prodaje vrlo vrijedne karte koje je mejnstrim cuvao decenijama - nizasta. Evo vam kaze Jerusalem, djabalesku. Ne morate nista uraditi zauzvrat. Kakav politicki genije!
Nit on zna sta to znaci, nit on zna sta Jerusalem predstavlja. Neko mu stavio pod nos, on reko eto vam.
Potrosis fino sav politicki kapital, prodas zetone za budzasto, a sutra ce to neko drugi jel vec popravljat. To je taj, jel, anti-mejnstrim kojeg smo dobili. :oops:
aj ne dipr, neam ja sta s tobom polemisat - imate tu neku dijasporsku zicu - "ja sam uvijek u pravu" a nazivate debilom americkog predsjednika - nek si ti pametan jebo te u sve se mijesas ko vegeta u svakoj temi dje se spomene fasisticki rezim USA i u sve se razumijes a nadnicaris tamo za 20 dolara po satu ko i prosjecan latinos........
Last edited by commendatore on 07/12/2017 22:01, edited 1 time in total.
commendatore

#78 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

pasha078 wrote: Glavna i najveca vatra u LA je startala u noci izmedju nedjelje i ponedjeljka. kakvih 10 dana.... Dakle nije "dijasporska zica" vec provjeri info koji imas da li je tacan.
aj sjajno - je l bitno je l 5 il 10 dana paša il je relevantno u koje vrijeme i koliko sati - :-) :lol:

to nije bila moja poenta "paša" moj promašio si citav go :zzzz:
jeza u ledja

#79 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by jeza u ledja »

commendatore wrote: aj ne dipr, neam ja sta s tobom polemisat - imate tu neku dijasporsku zicu - "ja sam uvijek u pravu" a nazivate debilom americkog predsjednika - nek si ti pametan jebo te u sve se mijesas ko vegeta u svakoj temi dje se spomene fasisticki rezim USA i u sve se razumijes a nadnicaris tamo za 20 dolara po satu ko i prosjecan latinos........
Polemisat? Ti ovo shvatio kao polemiku? Pa ne znas recenicu sastavit kako treba.

I sto editova post, jel te to strah bana sto si napisao jebo te grom? :lol:

I sta kaes? Dvaes na sat ko prosjecni Latinos? Ne znas ti dijete ni sta su pare ni koliko je 20 dolara na sat.
commendatore

#80 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

jeza u ledja wrote:
commendatore wrote: aj ne dipr, neam ja sta s tobom polemisat - imate tu neku dijasporsku zicu - "ja sam uvijek u pravu" a nazivate debilom americkog predsjednika - nek si ti pametan jebo te u sve se mijesas ko vegeta u svakoj temi dje se spomene fasisticki rezim USA i u sve se razumijes a nadnicaris tamo za 20 dolara po satu ko i prosjecan latinos........
Polemisat? Ti ovo shvatio kao polemiku? Pa ne znas recenicu sastavit kako treba.

I sto editova post, jel te to strah bana sto si napisao jebo te grom? :lol:

I sta kaes? Dvaes na sat ko prosjecni Latinos? Ne znas ti dijete ni sta su pare ni koliko je 20 dolara na sat.
nisi ti relevantan bosnjakoid da ocjenjujes ko je pismen i ko nije - nego nisi vrijedan zahmeta.... vjeruj mi - tezak i pretezak si smor

dijasporska tuga je pregolema
commendatore

#81 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

pasha078 wrote:
commendatore wrote:
pasha078 wrote: Glavna i najveca vatra u LA je startala u noci izmedju nedjelje i ponedjeljka. kakvih 10 dana.... Dakle nije "dijasporska zica" vec provjeri info koji imas da li je tacan.
aj sjajno - je l bitno je l 5 il 10 dana paša il je relevantno u koje vrijeme i koliko sati - :-) :lol:

to nije bila moja poenta "paša" moj promašio si citav go :zzzz:
Poenta je da ti hoces pokazat da je sistem nesposoban i za to povlacis tu vatru.
Koji to vatrogasci rade brze? Znas li kolika je vatra? Znas li koliko je jak vjetar, btw, uraganske je snage.

Dakle ako ti usporedba nije na mjestu, svakako nije ni zakljucak.
Mani se ambasade.
boli te karna za moje misljenje ne svidja ti se zaobidjes - to sto si plitak i ti i taj tvoj cemerni ahbab
pa ne shvatate neke jednostavne poente i poruke nije moj problem - razguljot
Fudo387

#82 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by Fudo387 »

Ooojjjjjj...kRrriiiKtoneee!
babanovac

#83 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by babanovac »

https://goo.gl/images/WU3nSf

Gdje su tenkovi, gdje su djeca sa kamenicama... Rezija, dajte novu sliku, ova nije u "Mainstraemu".
commendatore

#84 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

pasha078 wrote: Ma ne, ja samo tebi pravim uslugu, jer tebe interesuje tudje misljenje. Inace ne bi sarao po forumu vec bi saptao te svoje ideje po kojekakvim podrumima......
ne interesuje me tudje misljenje imam svoje formirano - to sto je vama u USA pattern ponasanja ne znaci da je svima .... voz
jeza u ledja

#85 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by jeza u ledja »

Ne mozes krivit mene sto ti ne znas sastavit recenicu, jebiga.

A ni matematika te bas ne ide, jer vidim mislis da je $20 na sat minimalac.

Ne ide ti jezik, ne ide ti matematika, de ti meni reci, imas li ikakve perspektive u zivotu? :? Zar ne bi trebao provoditi vrijeme radeci nesto na tome, umjesto da se javljas na forum na teme u kojim nemas nista dodati osim svojih licnih frustracija i zapanjuje niskog stepena poznavanja svijeta u kojem zivis? (Sto je, a ti si najbolji primjer za to, po pravilu uvijek povezano jedno s drugim)
commendatore

#86 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

pasha078 wrote: Ili te Rus placa?
ta vam je semantika postala poglupa - eto ako neko nesto kaze protiv amerike onda je rus ili placenik - kakav debilan rezon :lol:
commendatore

#87 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

jeza u ledja wrote:Ne mozes krivit mene sto ti ne znas sastavit recenicu, jebiga.

Ne ide ti jezik, ne ide ti matematika, de ti meni reci, imas li ikakve perspektive u zivotu? :? Zar ne bi trebao provoditi vrijeme radeci nesto na tome, umjesto da se javljas na forum na teme u kojim nemas nista dodati osim svojih licnih frustracija i zapanjuje niskog stepena poznavanja svijeta u kojem zivis? (Sto je, a ti si najbolji primjer za to, po pravilu uvijek povezano jedno s drugim)
ja ti jadne price - pravo si jadan i cemeran - razumijem te - bez zivota jadan bijedan daleko - dodjes na forum u bih od tolike amerike sa milijardu sadrzaja da prdoklacis jer si napaceni bosnjo nedokazan nedorecen neizivljen

haj jos malo matere ti :lol:

a sve zbog obicne poente da je Trampu bitnije zakuhat bliski istok debilitetom dok mu Kalifornija gori...... :lol: :lol: :lol:

ma nije 20 mozda je 15$ satnica :lol:
Last edited by commendatore on 07/12/2017 23:43, edited 1 time in total.
commendatore

#88 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

pasha078 wrote:
Sumnjam da iko od nas koji se javlja iz US zaradi manje od 100 na sat..... Et placeni smo da naglabamo sa tobom :D
meni drago alahami al nesto sumnjam da neko ko zaradjuje 100/h zivi na forumu - malo mi retardirano :mrgreen: :lol:
jeza u ledja

#89 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by jeza u ledja »

commendatore wrote:
jeza u ledja wrote:Ne mozes krivit mene sto ti ne znas sastavit recenicu, jebiga.

ja ti jadne price - pravo si jadan i cemeran - razumijem te - bez zivota jadan bijedan daleko - dodjes na forum u bih od tolike amerike sa milijardu sadrzaja da prdoklacis jer si napaceni bosnjo nedokazan nedorecen neizivljen

haj jos malo matere ti :lol:

ma nije 20 mozda je 15$
Ne da nije $15, vec nije ni $10. Al kako bi ti to znao, kad za tebe pare ne predstavljaju nista, jer ih garant ni ne znas zaradjivati. Sto ne bi bio problem kad se ne bi javljao na forum sa zajedljivim komentarima, projektirajuci vlastite komplekse.

Kad procitas ovo, ugasi kompjuter, pogledaj malo oko sebe, pa se malo zamisli. Mozda ti razbistri glavu prije nego se opet odlucis javiti ovdje i kliknuti "Submit".
commendatore

#90 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

jeza u ledja wrote: Kad procitas ovo, ugasi kompjuter, pogledaj malo oko sebe, pa se malo zamisli. Mozda ti razbistri glavu prije nego se opet odlucis javiti ovdje i kliknuti "Submit".
kakav si ti smor jebo te crni ljeb :-) :lol: sta li ti sebi umisljas grob te crni ne jebo :roll: :lol:
commendatore

#91 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

pasha078 wrote:
commendatore wrote:
pasha078 wrote:
Sumnjam da iko od nas koji se javlja iz US zaradi manje od 100 na sat..... Et placeni smo da naglabamo sa tobom :D
meni drago alahami al nesto sumnjam da neko ko zaradjuje 100/h zivi na forumu - malo mi retardirano :mrgreen: :lol:
Mozda je ljudima dosadno, imaju vremena, sta ja znam...... Jel ti mislis da se ovdje radi non stop :D
svaka cast ja nemam nista protiv toga cak naprotiv :thumbup:
jeza u ledja

#92 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by jeza u ledja »

commendatore wrote:
jeza u ledja wrote: Kad procitas ovo, ugasi kompjuter, pogledaj malo oko sebe, pa se malo zamisli. Mozda ti razbistri glavu prije nego se opet odlucis javiti ovdje i kliknuti "Submit".
kakav si ti smor jebo te crni ljeb :-) :lol: sta li ti sebi umisljas grob te crni ne jebo :roll: :lol:
Nisi me poslusao izgleda...
Odmori malo dijete drago, nece svjetski problemi nigdje pobjeci.
Acid25

#93 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by Acid25 »

seln wrote:Drugim rijecima, najbolje im je da tiho i u najvecem redu nestanu.
Izrael ce uciniti sve da im pri tome pomogne.

Image
Izrael ostvaruje svoje ciljeve; posebno kada dođe do otvorenog sukoba jer svako puškaranje završi sa par hiljada Palestinaca manje.
Mene samo nerviraju ove priče, "ovaj put će pomoći ovaj ili onaj", "ovaj put će Izrael zapamtiti". Hoće k...
Ta mapa pokazuje da one koji bi trebali pomoći boli racku evo već 70 godina, a još nisu posjetili doktora.
Pogledam tu mapu i onda mi ove prijetnje Trumpu postanu smiješne! Erdogan prdi o nekakvim crvenim linijama. :-)
jeza u ledja

#94 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by jeza u ledja »

Acid25 wrote:
seln wrote:Drugim rijecima, najbolje im je da tiho i u najvecem redu nestanu.
Izrael ce uciniti sve da im pri tome pomogne.

Image
Izrael ostvaruje svoje ciljeve; posebno kada dođe do otvorenog sukoba jer svako puškaranje završi sa par hiljada Palestinaca manje.
Mene samo nerviraju ove priče, "ovaj put će pomoći ovaj ili onaj", "ovaj put će Izrael zapamtiti". Hoće k...
Ta mapa pokazuje da one koji bi trebali pomoći boli racku evo već 70 godina, a još nisu posjetili doktora.
Pogledam tu mapu i onda mi ove prijetnje Trumpu postanu smiješne! Erdogan prdi o nekakvim crvenim linijama. :-)
A za to vrijeme cijele generacije umiru, radjaju se, zive svojim zivotom. One pokrivene se zajebavaju na izraelskim plazama umjesto da ginu za palestinsku otadzbinu. :oops:
commendatore

#95 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

pasha078 wrote:
Et ja sam zavrsio arbajt i ode pit pivo :-)
evo ja svoje otpio uzdravlje
commendatore

#96 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by commendatore »

jeza u ledja wrote:
commendatore wrote:
Nisi me poslusao izgleda...
previse matematiziras stvari koje su u biti jako jednostavne jednacine.... ne sekiraj se ti za mene - sam si sebi najveca briga :mrgreen:
jeza u ledja

#99 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by jeza u ledja »

commendatore wrote:
jeza u ledja wrote: Nisi me poslusao izgleda...
previse matematiziras stvari koje su u biti jako jednostavne jednacine.... ne sekiraj se ti za mene - sam si sebi najveca briga :mrgreen:
jeza u ledja wrote: Nisi me poslusao izgleda...
rajv0sa

#100 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by rajv0sa »

Dijaspora uberbenšen opet dominiraju. To kad kroči na sveto američko tlo odmah IQ poraste za 70. Deder se vratite pa nam ovu zemlju uhavizajte svojim nadnaravnim moćima.
Post Reply