edo_79 wrote:ho oponopono wrote:...ma...da se opet rodim...Pjevalaaa je Šemsa malaa, kao slavuj iz behaaraaaa ... zbog njezinee sevdalinke, pucale su čaše vinske ....
![]()
![]()
Naspider bem ti sahan zagleni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...de de...
edo_79 wrote:ho oponopono wrote:...ma...da se opet rodim...Pjevalaaa je Šemsa malaa, kao slavuj iz behaaraaaa ... zbog njezinee sevdalinke, pucale su čaše vinske ....
![]()
![]()
Naspider bem ti sahan zagleni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvinjavam sa na miješanju komentara..... Baj d vej cijenim i poštujem iskren odgovorDope_Man wrote:Pazi, ne hejtam ja Sinana, samo ne slusam. Nekad dok sam bio klinac jesam i izlazio sa zabava cim pocnu bilo kakvi narodnjaci. Kasnije sam prvo shvatio da postoje narodnjaci i da postoji turbo folk. Turbo folk hejtam i ne podnosim, narodnjake (Halid, Saban, Sinan, Dzej, stara Brena, Dragana itd..) podnosim. Necu ih sam nikada pustiti, i ne uzivam bas (osim Halida i Harisa uglavnom) jer mi kod vecine, ukljucujuci Sinana, ne lezi taj glas i ''zavijanje'' u dosta pjesama.edo_79 wrote: Gledaj drug jednu stvar, meni eto ako ćemo po tome suditi Balaš je Tito, Gibonni je dobar a Karan je meni smeće žešće .... Robbie Williams ok,
A ako možeš slušati Halida i Harisa, ne vidim razloga zašto hejtati toliko Sinana, jer su Halid i Sinan legende (Haris je došao malo kasnije) iz vremena kad su narodnjaci imali tekstove, pa te POGODI PJESMA, a ne sad ovo smeće
Ima tu kvalitetnih pjesama, za dosta pjesama tog zanra cesto kazem da su i muzika i tekst super, jos da je drugi glas to bi bila super pjesma. Ako sam u takvoj kafani/privatnom okupljanju mogu ja uzivati, nije po mojoj volji ali bice mi manje-vise OK, tu sam zbog raje a ne muzike. Ali dok je moj izbor onda te pjesme ipak dalje od mene dok imam drugih koji meni leze.
EDIT: I samo da napomenem, pomijesao si moj komentar (da su mi OK Halid i Haris) sa drugim komentatorom.
Raigor Stonehoof wrote:Piva za debiledocim je smanjivanje rezolucije zbog stednje graficke kartice za visokointeligentne ljude

Ja stojim iza svoje konstatacije, ne sa vjerske strane ili bilo kojeg ostalog qrca.Raigor Stonehoof wrote:Piva za debile
Znaci postoje samo dvije opcije, il ne pijes nikako, il povracas na ulici?Mega Man X wrote:Ja stojim iza svoje konstatacije, ne sa vjerske strane ili bilo kojeg ostalog qrca.Raigor Stonehoof wrote:Piva za debile
Neki dan prolazim ulicom, lik se totalno ubio sa alkoholom, nit on zna gdje je, još poče povraćati. Zalošno i jadno na šta se čovjek dovede.
Ja ne pijem alkohol, jer stvarno ne vidim smisao u tome.Raigor Stonehoof wrote: Znaci postoje samo dvije opcije, il ne pijes nikako, il povracas na ulici?
Raigor Stonehoof wrote:Znaci postoje samo dvije opcije, il ne pijes nikako, il povracas na ulici?Mega Man X wrote:Ja stojim iza svoje konstatacije, ne sa vjerske strane ili bilo kojeg ostalog qrca.Raigor Stonehoof wrote:Piva za debile
Neki dan prolazim ulicom, lik se totalno ubio sa alkoholom, nit on zna gdje je, još poče povraćati. Zalošno i jadno na šta se čovjek dovede.

Ti ne pijes alkohol jer nemas drustvo za toMega Man X wrote:Ja ne pijem alkohol, jer stvarno ne vidim smisao u tome.Raigor Stonehoof wrote: Znaci postoje samo dvije opcije, il ne pijes nikako, il povracas na ulici?
Itekako imam društvo, samo što moje društvo s kojim sam stalno ne pomišlja na pive i ostale qrce. Zar stvarno treba očekivati da će sad svako uzet pa cugat?Raigor Stonehoof wrote: Ti ne pijes alkohol jer nemas drustvo za to
Mega Man X wrote:Itekako imam društvo, samo što moje društvo s kojim sam stalno i ne pomišlja na pive i ostale qrce.Raigor Stonehoof wrote: Ti ne pijes alkohol jer nemas drustvo za to
Jazz ba JT .... kakoeJThomas wrote:i ti se nasekir'o što tuđe društvo pomišlja na pive...
Koji crni Halloween kad je to obična glupost na koju omladina svršava jer se zaboga počeli fazoni sa Zapada kopirati.bersK wrote:Osjećam da je ovaj Mega Man neki vegan ili taj tip društveno napadnog lika. Eki fol gadi mu se naša muzika. Gadi mu se alkohol. Imam osjećaj da je sinoć bio na nekom Halloween partyu. Ovi što peru raju da ne piju alkohol i time se diče su gori od ovih LGBT-a. "Pa znate ja ne pijem alkohol." Koga boli kurac tebra? Jel to neka prednost? Think not.
Narodna muzika kreštanje. Dobro onda javi Shakiri i Nicki Minaj da počnu snimati balade. Hehe
Evo recimo trenutno pišeš liku koji nije okusio šiše 2+ godine i tako dalje. Mene zanima šta ti inače radiš kad dođeš na svadbu među narod i muziku uživoMega Man X wrote:Koji crni Halloween kad je to obična glupost na koju omladina svršava jer se zaboga počeli fazoni sa Zapada kopirati.bersK wrote:Osjećam da je ovaj Mega Man neki vegan ili taj tip društveno napadnog lika. Eki fol gadi mu se naša muzika. Gadi mu se alkohol. Imam osjećaj da je sinoć bio na nekom Halloween partyu. Ovi što peru raju da ne piju alkohol i time se diče su gori od ovih LGBT-a. "Pa znate ja ne pijem alkohol." Koga boli kurac tebra? Jel to neka prednost? Think not.
Narodna muzika kreštanje. Dobro onda javi Shakiri i Nicki Minaj da počnu snimati balade. Hehe
Vidiš, moja prednost je što mi je jetra čista, i što ne uništavam se kojekakvim glupostima tipa cigare, vopi itd.
Problem je u tome što Bošnjo konta: Kad rade svi isto, i ja ću.
I onda dođe neko totalno drugih morala i idu kritike tipa: Ma bjaži ba tamo, nisi "in" što ne cugaš ili drkaš jebene šiše itd.
Ne stoji samo da su nove generacije u qrcu, već smo u qrcu i kad kojekakvi anonimusi, podrumaši, izjavljuju svoje nebuloze iako im je 45 godina i drkaju karu na forumu i kuka se da nema posla.
Toliko od mene na temi, narodnjaci moji zatucani kojima je Sinan otac muzike. Ko da vas je on pravio.. fuj.
Kad gore navedene dvije LAFO trebe budu imale hitova k'o Sinan nek se jave, a dotad ....bersK wrote:Osjećam da je ovaj Mega Man neki vegan ili taj tip društveno napadnog lika. Eki fol gadi mu se naša muzika. Gadi mu se alkohol. Imam osjećaj da je sinoć bio na nekom Halloween partyu. Ovi što peru raju da ne piju alkohol i time se diče su gori od ovih LGBT-a. "Pa znate ja ne pijem alkohol." Koga boli kurac tebra? Jel to neka prednost? Think not.
mali_balon wrote:Sinan institucija
ma nosi skoro svaka muzika neku emociju, samo je pitanje: koliko iskrenu?ultima_palabra wrote:Pa postenije je slusati Juzni vetar ekipu, nego Severinu, Rozgu, Lea, Cetkovica i tako to... u toj muzici makar ima neke emocije, koliko god primitivnebersK wrote:Mrzio sam narodnjake, više slušao strane i ove profinjene zabavnjake. Jaran bio zakleti narodnjak. Nisam ga podnosio radi toga. Lik mi pošalje Sinketovu pjesmu Lagala si. Navuko se na nju. Danima nisam slušao nijednu drugu pjesmu. Od tad do danas ne podnosim zabavnjake. Fala Sinane! I za Janjičara koji me rasplako na prvo slušanje. Jedina pjesma takva u mom životu.
medvjed23 wrote:ma nosi skoro svaka muzika neku emociju, samo je pitanje: koliko iskrenu?
Tvoj problem je sto si dijete koje se petlja u pricu odraslih. Zvucis kao mama koja dijeli savjete sinu u pubertetu "drugs are bad"Mega Man X wrote:Koji crni Halloween kad je to obična glupost na koju omladina svršava jer se zaboga počeli fazoni sa Zapada kopirati.bersK wrote:Osjećam da je ovaj Mega Man neki vegan ili taj tip društveno napadnog lika. Eki fol gadi mu se naša muzika. Gadi mu se alkohol. Imam osjećaj da je sinoć bio na nekom Halloween partyu. Ovi što peru raju da ne piju alkohol i time se diče su gori od ovih LGBT-a. "Pa znate ja ne pijem alkohol." Koga boli kurac tebra? Jel to neka prednost? Think not.
Vidiš, moja prednost je što mi je jetra čista, i što ne uništavam se kojekakvim glupostima tipa cigare, vopi itd.
I onda dođe neko totalno drugih morala i idu kritike tipa: Ma bjaži ba tamo, nisi "in" što ne cugaš ili drkaš jebene šiše itd.
Ne stoji samo da su nove generacije u qrcu, već smo u qrcu i kad kojekakvi anonimusi, podrumaši, izjavljuju svoje nebuloze iako im je 45 godina i drkaju karu na forumu i kuka se da nema posla.
Toliko od mene na temi, narodnjaci moji zatucani kojima je Sinan otac muzike. Ko da vas je on pravio.. fuj.
Raigor Stonehoof wrote:Tvoj problem je sto si dijete koje se petlja u pricu odraslih. Zvucis kao mama koja dijeli savjete sinu u pubertetu "drugs are bad"Mega Man X wrote:Koji crni Halloween kad je to obična glupost na koju omladina svršava jer se zaboga počeli fazoni sa Zapada kopirati.bersK wrote:Osjećam da je ovaj Mega Man neki vegan ili taj tip društveno napadnog lika. Eki fol gadi mu se naša muzika. Gadi mu se alkohol. Imam osjećaj da je sinoć bio na nekom Halloween partyu. Ovi što peru raju da ne piju alkohol i time se diče su gori od ovih LGBT-a. "Pa znate ja ne pijem alkohol." Koga boli kurac tebra? Jel to neka prednost? Think not.
Toliko od mene na temi, narodnjaci moji zatucani kojima je Sinan otac muzike. Ko da vas je on pravio.. fuj.Za tebe postoji samo crno i bijelo. Nije tvoja jetra nista cistija od moje, koji popijem jednom u par mjeseci. I ne popijem jer to rade drugi, nego jer mi je cejf.
A ima se posla, dovoljno da ne moram stedit graficku... ko neki