jedan sportski novinar je obišao većinu javnih rasprava i zborova građana i nije tačno da građani ne žele gorana čengića, naprotiv, žele gorana čengića, ali predstavnici savjeta mjesnih zajednica ne žele, a to su koldžine marionete koje se prodaju za jednu komisiju i ponovo sda želi dezavujisati javnost, jer stav savjeta mjesnih zajednica apsolutno nije stav zbora građana. koji je važniji, ja ne znam, ali znam iz pouzdanih izvora da zapisnici sa zborova građana nikada nisu došli na općinsko vijeće novo sarajevo, a neka se javi neki vijećnik i neka kaže zašto nisu došli.Bodkin wrote:
Jedan od ovih sa slika se oglasio na fejsu povodom ovoga. Lik kojeg znam i u zivotu nije imao posao dok se nije politike uhvatio. Prica je da su se po MZ izjasnili da nece ime gorana cengica. Znaci ispada da stanovnici novog sarajeva ne zele to ime. Pola njih i ne zna ko je bio goran i sta je uradio prije nego sto ga je zlocinacko govno ubilo.
A druga je stvar KOLIKO je ljudi u stvari doslo na te javne rasprave.
A to da likovima sa ove slike SDA+SBB ne smeta sto se nece zvati po goranu je kec na desetku. Gore pomenuta osoba je veliki patriota na rijecima. Da ga je neko preglasao za neko "patriotsko" ime, ne bi prestajao srati po fejsu
taj isti novinar će uskoro napisati tekst o tome...