Odličan. Nažalost, nije samo mala kriva što je dijabolična.
Krivi smo svi mi, da parafraziram Đoleta.

Film je prikazan na prošlogodišnjem SFF-u u okviru Kinoscope programa.
Iz kataloga festivala:

Moderator: _BataZiv_0809

Ne. No, toplo preporučam Vodka Lemon kojeg sutra ovdje postavim. Taman ide uz ove zaleđene dane taj armenski o ledom okovanom jednom okrugu i njegovim žiteljima.ultima_palabra wrote:Džoni, jes gledo onaj bugarski s Mikijem Manojlovićem, bio prije par godina... "Svijet je velik i spas je iza ugla"? Meni legao pravo, onako duševan

Bitch please. Na.tvoju preporuku (prije par mjeseci na drugoj temi mi dade) gledam ovo vec neko vrijemejohnnykola wrote:Prisjećamo se najbolje mini-serije koju nikad pogledati nećete. Povod je njezin nastavak koji dolazi u julu ove godine. Evo trailera:
https://vimeo.com/270041490
Oooooooooooooooooooooooooooo!!!<3<3<3<3<3
Mali Quinquin je prikazan na dvadesetom SFF-u 2014. godine u okviru programa Kinoscope, i u njemu je Bruno Dumont konačno ubacio i malo humora, za razliku od drugih njegovih filmova koji su tu samo zato da se poslije njihovog pregledavanja samoiščakijate.![]()
![]()
Uglavnom, Brunclik je razorio i pojeo. Napravivši ovu mini-seriju, koju (sve sa ciljem da ju pogledate
) definitivno nikad pogledati nećete.
Iz žurnala festivala:
Film na TV-u
Hajde de.Bloo wrote:Bitch please. Na.tvoju preporuku (prije par mjeseci na drugoj temi mi dade) gledam ovo vec neko vrijemejohnnykola wrote:Prisjećamo se najbolje mini-serije koju nikad pogledati nećete. Povod je njezin nastavak koji dolazi u julu ove godine. Evo trailera:
https://vimeo.com/270041490
Oooooooooooooooooooooooooooo!!!<3<3<3<3<3
Mali Quinquin je prikazan na dvadesetom SFF-u 2014. godine u okviru programa Kinoscope, i u njemu je Bruno Dumont konačno ubacio i malo humora, za razliku od drugih njegovih filmova koji su tu samo zato da se poslije njihovog pregledavanja samoiščakijate.![]()
![]()
Uglavnom, Brunclik je razorio i pojeo. Napravivši ovu mini-seriju, koju (sve sa ciljem da ju pogledate
) definitivno nikad pogledati nećete.
Iz žurnala festivala:
Film na TV-u