Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa naravno, sperma treba da se izbacuje, ovi ljudi se igraju sa prirodom.
Rahljava djeca se radjaju!
Jab reko da je ovo neka illuminati igra za smanjenje populacije i slabljenje genetskog bazena
Njanjavi wrote:Ja sam imo druga furo ove nofap gluposti, i dobije djete hudnjak i djete mu ispadne rahljavo.
Neb se ja sa ovim zajebavo, sperma od ovoga poludi
Ja imam jednog muža - ako se više od hefte ne desi ono brezobrazno, bude užas sperma - nekako žućkasta i teško ju obrisati ili oprati - ne znam šta da mislim... sva sam zbunjena sad: čemu služi taj celibat tačno?
Njanjavi wrote:Ja sam imo druga furo ove nofap gluposti, i dobije djete hudnjak i djete mu ispadne rahljavo.
Neb se ja sa ovim zajebavo, sperma od ovoga poludi
Ja imam jednog muža - ako se više od hefte ne desi ono brezobrazno, bude užas sperma - nekako žućkasta i teško ju obrisati ili oprati - ne znam šta da mislim... sva sam zbunjena sad: čemu služi taj celibat tačno?
Da hoce vise krenuti putovanja do mjeseca za obicnu raju, il jos bolje kolonizacija Marsa il nesto.. ma i 3. svjetski ako treba, samo da se nesto desava jer poludi raja izmisljajuci gluposti da ubije vrijeme na ovoj maloj planeti
Dope_Man wrote:Da hoce vise krenuti putovanja do mjeseca za obicnu raju, il jos bolje kolonizacija Marsa il nesto.. ma i 3. svjetski ako treba, samo da se nesto desava jer poludi raja izmisljajuci gluposti da ubije vrijeme na ovoj maloj planeti
triconja wrote:Ma hajte molim vas, najosnovniji smisao zivota je u mrijescenju, taj rad . Na prostom narodskom jeziku daj izraz more glasiti i jebavanje ili karanje, u zavisnosti od regije .
A bogami ko ima a ne puca iz pistolja, nego ga cuva o klin okacen, nije sav svoj .
Ma ja. Vama je smiješno i vi se sprdate. Ali to je samo zato što ne poznajete gvozdenu volju potrebnu da se čovjek odupre milionima godina evolucije. Vama je, gospodo, smiješno zato što nikada niste stoički rekli NE vašem biološkom programiranju. Ta agonija, to sistematsko narušavanje homoestaze organizma zarad principa, to je naš trijumf.