SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#76 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Edin H. »

hrasno38 wrote:
Edin H. wrote:
hrasno38 wrote:Sta Pape....uporedjujete onaj jad od grupe i ovu grupu u kojoj igra sad velika Belgija. Uporedjujete onu reprezentaciju koja je imala virtouza Misketa i ovu koja ga nema.
Ciro objasnio. :oops:

O baražu s Portugalom:

- Zadnji trening u Lisabonu sam vidio totalnu indisponiranost kod Misimovića, a čeka kao zapeta puška Pjanić. Da sam metnuo Pjanića umjesto Misimovića, mi odosmo na Svjetsko prvenstvo - zaključio je Ćiro Blažević.
Pa jest evo pokazao je Pjanic koliko vrijedi kada je otisao Miske :-? Ko zapeta puska nidje ga u reprezentaciji i vazda je neko drugi kriv za njegovu losu igru!
Dao je Grcima gol iz slobodnog. :D

Salu na stranu, Miske jeste odigrao lose utakmicu sa Portugalom, ali je ono ujedno bila jedna od nasih najboljih utakmica, zavrsikli sa tri napadaca u Lisabonu. Ali kada nece u gol, nece. :roll:
LSD

#77 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by LSD »

General Meša ce nas povesti u nove pobjede :hajmooo: uprkos limitiranoj selekciji.

Ogadimo Kipru fudbal !!
AmiĐa_Idriz

#78 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Jos mi stativa Muslimovica u ocima. Iako je nisu prikazali na prenosu zbog retardiranig kamermana :mrgreen: sjecam se samo komentatora "MUSLIMOVIC STATIVA STATIVA JAOOOO" a kamera ide prema centru vec vidis samo Zlatana fata se za glavu pada na koljena :mrgreen:
Edin H.

#79 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Edin H. »

leškarenje

#80 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by leškarenje »

AmiĐa_Idriz wrote:Jos mi stativa Muslimovica u ocima. Iako je nisu prikazali na prenosu zbog retardiranig kamermana :mrgreen: sjecam se samo komentatora "MUSLIMOVIC STATIVA STATIVA JAOOOO" a kamera ide prema centru vec vidis samo Zlatana fata se za glavu pada na koljena :mrgreen:
Bila jos jedna...Ibricic glavom u prvom :-)

pa onda Dzeko glavom precka i Muslimovic stativa u istoj akciji :bih:

LSD

#81 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by LSD »

leškarenje wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Jos mi stativa Muslimovica u ocima. Iako je nisu prikazali na prenosu zbog retardiranig kamermana :mrgreen: sjecam se samo komentatora "MUSLIMOVIC STATIVA STATIVA JAOOOO" a kamera ide prema centru vec vidis samo Zlatana fata se za glavu pada na koljena :mrgreen:
Bila jos jedna...Ibricic glavom u prvom :-)

pa onda Dzeko glavom precka i Muslimovic stativa u istoj akciji :bih:

Dzeko, pa Muslimović :facepalm: Muslimović ko zadnji kloc :facepalm: sjooo kad se sjetim ovoga :zid:

Ne znamo dati gola i jbt nas.
AmiĐa_Idriz

#82 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Pa Dzeko stativa vc Nigerije i tu cu pamtiti dok sam ziv.

Jesmo sportski degenericna nacija majke mi :facepalm:
leškarenje

#83 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by leškarenje »

Jedna od boljih utakmica repke u svakom slučaju....kako Ibricic ispade kod gola :-)
Bosanski_kralj

#84 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Bosanski_kralj »

Edin H. wrote:
Muslimović pogodio Ibiševića i onda lopta u stativu. :-)
Itsoktobealone

#85 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Itsoktobealone »

hrasno38 wrote:Ma ja samo da je kenjat po plavom pa makar izokola. Sta Pape....uporedjujete onaj jad od grupe i ovu grupu u kojoj igra sad velika Belgija. Uporedjujete onu reprezentaciju koja je imala virtouza Misketa i ovu koja ga nema. Tri ciklusa je odradio Pape i jedva taj prosao u zadnjem kolu. Mesa je preuzeo ono sto je on zagovno i boba mu je falila da popravi taj Papetov BLAM i onda dobijemo grupu sa jebenom Belgijom i Grckom. Super postujem ja taj Papetov uspjeh i uvijek cu ga postovati ali necu nikada nerealna izdrkavanja....evo tabela ispod ko je kako radio od selktora

Image
Mani mi se te demagogije. Boli me dzon za ove nebitne tekme protiv raspalih ekipa koje broje bukvalno 1 ili nijednog profesionalnog igrača u ligama svijeta. Meša je izgubio (ne samo rezultatski, nego i taktički, postavom, idejom i vizijom) S V A K U bitnu utakmicu gdje se odlučivalo dal' je mudo ili kvalitetan trener. Irac ga je odučio od fudbala u dvije utakmice, Španac osramotio a Nijemac dokazao da ne zna i da nikad od ove reprezentacije neće napraviti respektabilan tim vrijedan igranja (stalnih) prvenstva. Ovo su činjenice a ti palamudi do jutra.
Sara03

#86 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Sara03 »

Image
0:2 :bih:
lepi1

#88 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by lepi1 »

dulekrele

#89 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by dulekrele »

Grean wrote:
hrasno38 wrote:Ma ja samo da je kenjat po plavom pa makar izokola. Sta Pape....uporedjujete onaj jad od grupe i ovu grupu u kojoj igra sad velika Belgija. Uporedjujete onu reprezentaciju koja je imala virtouza Misketa i ovu koja ga nema. Tri ciklusa je odradio Pape i jedva taj prosao u zadnjem kolu. Mesa je preuzeo ono sto je on zagovno i boba mu je falila da popravi taj Papetov BLAM i onda dobijemo grupu sa jebenom Belgijom i Grckom. Super postujem ja taj Papetov uspjeh i uvijek cu ga postovati ali necu nikada nerealna izdrkavanja....evo tabela ispod ko je kako radio od selktora

Image
Jebes statistiku ako nas Mesa ne odvede na SP. A to ce se vjerojatno i desiti. A nakon toga on je jos jedan neuspjeh na klupi selektora. Te price teza grupa ovaj igrao onaj nije je samo los alibi za neuspjeh i nista drugo.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#90 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by hrasno38 »

dulekrele wrote:
Grean wrote:

Image
Jebes statistiku ako nas Mesa ne odvede na SP. A to ce se vjerojatno i desiti. A nakon toga on je jos jedan neuspjeh na klupi selektora. Te price teza grupa ovaj igrao onaj nije je samo los alibi za neuspjeh i nista drugo.
Cuj alibi....tebi isto igrati sa Slovackom i sa Belgijom ili sa Misketom ili bez njega!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
nadžak

#91 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by nadžak »

Da li ćemo više vidjeti dobru minutažu Denija Miloševića i nekog drugog napadača uz Džeku umjesto Vede?

Mislm da Meša i nema izbora nego da cijelu utakmicu stavi Jozu u odbranu. Konačno.
AmiĐa_Idriz

#92 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Taman je ovo za Jozu. Da igramo sa Belgijom razmislio bi, ali ovako samo naprijed. Jozo je masina uvjericete se.
nadžak

#93 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by nadžak »

AmiĐa_Idriz wrote:Taman je ovo za Jozu. Da igramo sa Belgijom razmislio bi, ali ovako samo naprijed. Jozo je masina uvjericete se.
Ma i ja sam ubjeđen da će Jozo super odigrat a isto tako i Deni. Vjerujem da će dobit barem jedno poluvrijeme.
It_is_a_Leclerc

#94 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Nikog više ne interesuje ova limitirana ekipa i to podržavam. Kad budu u stanju pobijediti vašljivu Grčku, ili se makar ne brukati onom makljažom na kraju, možda opet bude neke euforije. Ovako, realno, spali su na nivo U21. Prate ih samo entuzijasti. :lol:
mega_mashcine

#95 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by mega_mashcine »

nadžak wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Taman je ovo za Jozu. Da igramo sa Belgijom razmislio bi, ali ovako samo naprijed. Jozo je masina uvjericete se.
Ma i ja sam ubjeđen da će Jozo super odigrat a isto tako i Deni. Vjerujem da će dobit barem jedno poluvrijeme.
Daj Bože, ali Meša nikada debitanta ne stavlja od početka u ovako bitnim utakmicama. Kao da gledam krenuce sa Vranjes,Bicakcic,Zuka/Sunjic,Seo u odbrani, a Jozo mozda dobije zadnjih 10-15 minuta, u zavisnosti od rezultata. A ako dobije zadnjih 10-15 minuta, onda ga se moze ocekivati prootiv Gibraltara od pocetka da igra.

Za Milosevica ne treba napominjati, mislim da nema sanse da pocne, bice veliko iznenadjenje ako ga ubaci i u finisu utakmice..
SmokingMan

#96 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by SmokingMan »

AmiĐa_Idriz wrote:Pa Dzeko stativa vc Nigerije i tu cu pamtiti dok sam ziv.

Jesmo sportski degenericna nacija majke mi :facepalm:
Nas samo maleri prate. :D

A što se tiče klupskog fudbala niko nas nije više izblamirao kao Sarajevo (iako ja navijam za njih). :zoka:
Sara03

#97 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Sara03 »

It_is_a_Leclerc wrote:Nikog više ne interesuje ova limitirana ekipa i to podržavam. Kad budu u stanju pobijediti vašljivu Grčku, ili se makar ne brukati onom makljažom na kraju, možda opet bude neke euforije. Ovako, realno, spali su na nivo U21. Prate ih samo entuzijasti. :lol:
Vašljiva, a ne može ih ni Belgija dobiti. Dapače, haman izgubiše od njih. :lol:
MOSALJOZE

#98 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by MOSALJOZE »

mega_mashcine wrote: Daj Bože, ali Meša nikada debitanta ne stavlja od početka u ovako bitnim utakmicama. Kao da gledam krenuce sa Vranjes,Bicakcic,Zuka/Sunjic,Seo u odbrani, a Jozo mozda dobije zadnjih 10-15 minuta, u zavisnosti od rezultata. A ako dobije zadnjih 10-15 minuta, onda ga se moze ocekivati prootiv Gibraltara od pocetka da igra.

Za Milosevica ne treba napominjati, mislim da nema sanse da pocne, bice veliko iznenadjenje ako ga ubaci i u finisu utakmice..
Deni je ono što treba Edinu u napadu.Neću reći da je novi Miske,ali ono sto igra podsjeća na Zvjezdana.
Point.

#99 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Point. »

It_is_a_Leclerc wrote:Nikog više ne interesuje ova limitirana ekipa i to podržavam. Kad budu u stanju pobijediti vašljivu Grčku, ili se makar ne brukati onom makljažom na kraju, možda opet bude neke euforije. Ovako, realno, spali su na nivo U21. Prate ih samo entuzijasti. :lol:
Joj koji si ti lik :zzzz:
Herr Flick

#100 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Herr Flick »

Jozo je doktor odbrane za ublehe poput Sunjica,Vranjesa,Bicakcica pogotovo za Zuku,ali nažalost neće igrat ispocetka
Locked