Moderator: Benq

soul_eclipse wrote:
Druze nema sta nisu ubacili + ovaj update sto je izasao,vidjet ces kad pocnes igrati.Chmoljo wrote:soul_eclipse wrote:
![]()
![]()
i ja uvijek šutam karijeru. počnem kao igrač, ali utakmice igram sa ekipom. i svaki put kontam, e sad ću odigrati desetak sezona i postati trener, ali me onda život demantuje i uljudno mi objasni da dan ne traje 54 sata.
![]()
kakve su novine u 18?

Mustang1 wrote:Zavisi od pozicije. Ja oduvijek igram sa skoro istim igracima, samo postepeno nadogradjujem. Stoperi po 70 pace i da su jaki, bekovi oko 85, krila moraju sto brza to bolja. zadnji vezni ne gledam pace nego snagu, i cam gledam da je brz a st da je jak.

Moraš onaj prefetch ili kako vec promjeniti u regedit, pogledaj black screen na Google gdje tačno se nalazi.AmirBaa wrote:ljudi, kad hocu kick off da igram nece da prodje nikako onaj trening, ne da mi utakmicu da igram...od vcrs se to desava
Moze se igrati problem je sto nisu ubacili zadnji update(TITLE 3) koji ispravlja gameplay,grafika,face,timovi.brazzo19 wrote:Kakva je "narodna" verzija Fife 18, jesu je fino skinuli ? ima li kakvih bugova crashova i moze li se normalno igrati prijateljske utakmice , lige i tako to, isplati li se skidati ?
kako misliš u postavljanju?febo_acm wrote:Meni u odbrani Koulibaly, odnese i tri Messija ako treba. Mislim da je tu problem u postavljanju.
Meni ne recimo onaj Antonio iz West Hama ubica. U trku je lik isto stub, faul ostaje jedina opcija. U tandemu sa Kingom su horor za odbranu.
Meni je Beloti najjdrazi lik na FUT-u. Vec je zabio oko 90 golova u nekih 45 utakmica.
Predsjednik Electronic Artsa sa sigurnošću tvrdi kako će FIFA i ostale sportske igre u budućnosti prijeći na pretplatnički model.
jesi li ti ovaj iz bih sa van dijkom?hopi wrote:ima i priliku odigrati protiv messia u fut
u prvih 10min je dva puta srušio mog igrača van dijka, ma otresao ga kao slinu
mesi 170cm snaga 59, van dijk 193cm snaga 92
inače je van dijk zvjerka