Ti si, Kafana, pristrasan. Pa jesi li ti gledao uopste ovaj turnir?
Liverpool je ekipa koja je pored Lyona i PSV-a imala jedina zanimljive utakmice. Sve ovo drugo je bilo tromo i dosadno naduravanje.
Mogu izdvojiti jedino tekmu izmedju Barce i Milana koju je Barca dobila 2:1 a i to sto je bila interesantna je zasluga barce.
Sjeti se tekme Liverpool-Olimpijakos. Prava poslastica, upravo kao ova tekma sinoc.
Ako je itko dosao do finala provlaceci se iz tekme kroz tekmu, onda je to Milan. Davno su trebali ispasti, ali prodjose na guzove. PSV je trebao biti u finalu sa Liverpoolom. I Lyon je bila ekipa koja je trebala biti u finalu prije Milana.
Drago mi je da je borbenost pobjedila. Sinoc je pobijedilo sve ono sto je u sportu sportsko i dobro.
LIVERPOOL FC- CAMPIONE DI EUROPA 2005!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
REDS-anfield
Neka prica ko sta hoce!!!!!!
Neka kazu da nisu zasluzeno bobijedili, da nije bio penal, da je Dudek skakao...........!!!!!!!!
Samo, ko je podigao trofej namjenjen pobijedniku?!!!!!!!!
Toliko do slijedece sezone!!!!!!!!!
Neka kazu da nisu zasluzeno bobijedili, da nije bio penal, da je Dudek skakao...........!!!!!!!!
Samo, ko je podigao trofej namjenjen pobijedniku?!!!!!!!!
Toliko do slijedece sezone!!!!!!!!!
- Edin H.
Stich, golman po pravilima koje vaze vec nekoliko godina ima pravo kretati se po svojoj liniji prije izvodjenja jedanesterca.Stitch__ wrote:svaka im cast, ali ipak..... i slijepac bi vidio da penal nije postojao, kad je to moj stari mrtvi liverpoolov fan otkad zna za sebe priznao, onda mora i svako![]()
jos: prema propisima fudbalske igre, prilikom izvodjenja jedanaesterca golman se ne smije micati dok igrac ne dotakne loptu. onaj dudek je plesao svo vrijemebez sankcija
Samo nije mu dozvoljeno da krene naprijed i skrati ugao prije nego igrac dotakne loptu.
-
kafana
JBT wrote:Ti si, Kafana, pristrasan. Pa jesi li ti gledao uopste ovaj turnir?
Liverpool je ekipa koja je pored Lyona i PSV-a imala jedina zanimljive utakmice. Sve ovo drugo je bilo tromo i dosadno naduravanje.
Mogu izdvojiti jedino tekmu izmedju Barce i Milana koju je Barca dobila 2:1 a i to sto je bila interesantna je zasluga barce.
Sjeti se tekme Liverpool-Olimpijakos. Prava poslastica, upravo kao ova tekma sinoc.
Ako je itko dosao do finala provlaceci se iz tekme kroz tekmu, onda je to Milan. Davno su trebali ispasti, ali prodjose na guzove. PSV je trebao biti u finalu sa Liverpoolom. I Lyon je bila ekipa koja je trebala biti u finalu prije Milana.
Drago mi je da je borbenost pobjedila. Sinoc je pobijedilo sve ono sto je u sportu sportsko i dobro.
izvini ali nisi u pravu . najbolje utakmice je pruzala chelsea. ali eto liverpool je imao srecu u cak 4 zadnja meca i prosli su do finala sa vise srece nego znanja .jos se nije desilo da tako slaba ekipa prodje 2 kola i cak pobijedi u finalu . mislim posve nezasluzeno pa chelsea ih je razvalila u svim utakmicama ove godine isto kao i milan. ja nisam pristrasan cak sta vise u odnosu na tebe . ja mrzim i lverpool jer su to supci klubovi . kakav je to bunker bio protiv chelsea ja to nisam vidio od 80-tih kad je tako harao radnicki iz nisa.pa kad je poceo da gubi nikad kraja .a ti si vidim objektivan. pa trebo ih je olimpiakos izbaciti po sansama i igri ali eto provukli se do finala i pobjedise . ali boga pitaj kad ce opet igrati u cl.
-
REDS-anfield
Ma dosta je bilo vise rasprave!!!
LIVERPOOL je prvak europe, i nema se sta vise pricati!!!!!!!
Ako hocete cestitajte najboljem klubu u Europi, a ako necete nemojte vise pricati!!!!!
Vidijeli smo dovoljno!!!!!!
LIVERPOOL je prvak europe, i nema se sta vise pricati!!!!!!!
Ako hocete cestitajte najboljem klubu u Europi, a ako necete nemojte vise pricati!!!!!
Vidijeli smo dovoljno!!!!!!
-
DonDavudes
osvajaci FA cupa
popravili formu u ligi za vise od 25 poena
uglavnom lijepa sezona
iduca je titula
YNWA
popravili formu u ligi za vise od 25 poena
uglavnom lijepa sezona
iduca je titula
YNWA