Komsija udaje kcer

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Lost_Found

#76 Re: Komsija udaje kcer

Post by Lost_Found »

nije svadba ako ti na nos ne izadje :D :-D
HAVANA

#77 Re: Komsija udaje kcer

Post by HAVANA »

Edin H. wrote:
zavezata-vreca wrote:Ja mislim da je frajko karo.
A sta ako je pJan ko metla? :oops:
Ja sviro do 5 ujutro.Popio boga oca.Al nema veze,bila je trudna. :lol:
zavezata-vreca

#78 Re: Komsija udaje kcer

Post by zavezata-vreca »

Vadice se frajko da je ti birvaktile seljacki obicaj
Streptokok

#79 Re: Komsija udaje kcer

Post by Streptokok »

zavezata-vreca wrote:
Edin H. wrote:
zavezata-vreca wrote:Ja mislim da je frajko karo.
A sta ako je pJan ko metla? :oops:
Ondar ce sjutra.
Mladozenja pjan a mlada nestrpljiva, eto prostora da neko i od svatova umoci. Mozda cak i komsija kakav.
Last edited by Streptokok on 29/07/2017 22:51, edited 1 time in total.
alipasijaner

#80 Re: Komsija udaje kcer

Post by alipasijaner »

HAVANA wrote:Tek kad ujutro carsaf vidi okacen.Zlo ce mu doc.
A carsaf ko zastava japana, nasred njega crvena fleka..
Edin H.

#81 Re: Komsija udaje kcer

Post by Edin H. »

Sad ce ona zasvirati: "Na krevetu dvije, tri kapi krvi, dokaz dragi da si bio prvi!" :D

Ja birvaktile karo trebu, kad se udavala, otisla fino u bolnicu i napravila ponovo himen. :lol:
zavezata-vreca

#82 Re: Komsija udaje kcer

Post by zavezata-vreca »

Kako je karat? Jel jara
Edin H.

#83 Re: Komsija udaje kcer

Post by Edin H. »

zavezata-vreca wrote:Kako je karat? Jel jara
Ma ne sjecam se bolan, davno je to bilo. :oops:
zavezata-vreca

#84 Re: Komsija udaje kcer

Post by zavezata-vreca »

Dal se ovaj jos sekira sto je danas na taxi isao i dal je frajko umocio. . ne da mi zaspat kopka me
Streptokok

#85 Re: Komsija udaje kcer

Post by Streptokok »

Mene jos interesuje da li je neko sa strane mozda umocio te da li je koristio zastitu. Jerbo ako nije eto nam nove safunice.
triconja

#86 Re: Komsija udaje kcer

Post by triconja »

Streptokok wrote:Mene jos interesuje da li je neko sa strane mozda umocio te da li je koristio zastitu. Jerbo ako nije eto nam nove safunice.
:lol:
dječak sa šibicama

#87 Re: Komsija udaje kcer

Post by dječak sa šibicama »

ta ce komsija

Zoya

#88 Re: Komsija udaje kcer

Post by Zoya »

Edin H. wrote:Sad ce ona zasvirati: "Na krevetu dvije, tri kapi krvi, dokaz dragi da si bio prvi!" :D

Lažeš da ima ta pjesma? :shock:

Ja birvaktile karo trebu, kad se udavala, otisla fino u bolnicu i napravila ponovo himen. :lol:
Dan prije, ili? Bitan je svaki detalj.
ferratilis

#89 Re: Komsija udaje kcer

Post by ferratilis »

Gledaj braće Slavena sa istoka u hromiranim čergama :D Sve pošteno zarađeno u Čečeniji, od prodaje lubenica :D
hrle1976

#90 Re: Komsija udaje kcer

Post by hrle1976 »

apsidejzi wrote:Sarajevo, glasna muzika, veselje, prijatelji, rodbina, veliki sto serviran i sav ugodjaj. Cijenim i postujem. Veselit se mora, zapjevati, zaigrati. Medjutim, nikog nije obavijestio i gosti mu poredali auta na ionako uskom putu. Moram u grad a ne mogu izac. Ne smeta mi muzika, nek pjeva i nek ori i ja cu s njima, al brate, gdje ces put zatvorit. Sta da hitna mora proci... Seljakluk.

Tamo negdje prine 16 godina. Jaran iz djetinjstva, inace Sarajlija, pra-djed mu rodjen u Sarajevu, zeni se. Dospije pismena pozivnica do mojih u Cesku. Ja tad nisam bio u CZ, te stari me zvrke kaze pozvan si od tog i tog na svadbu ali kaze drzi se dok ti procitam gdje. Hotel Bedem na Kurijevcu kod Viteza. Ja kad nisam crko od smijanja bio. Nista ja pristanem, reko da i tu vukojebinu vidim. Dosli mi autom u Sarajevo, on nama nacrta put kao picite tadasnjim 'autoputem' prema zenici, kod neke petlje se odvojimo za Travnik, kad dodjemo u Vitez prva ljevo i kaze opet na nekoj krivini ljevo skrnemo i samo vozimo dok ne vidimo hotel. Bilo nas 5 u autu, sve tadasnji skolski drugari. Ja vozio pa reko necu piti. Ostali vec od podne pili. Sve sam mislio u sebi ima da mu sjebemo svadbu ko niko. Reko pokajati ce se sto nas je ikad upozno. Dosli mi do Viteza, srkenemo kao prema centru i na nekoj krivini stvarno moze se ljevo, mis skrenemo, poslje nekih 300 metara vidim ono sve vise lici da se mi udaljavamo od Viteza ali nekako sve kuca do kuce samo sto skoro svaka ima stalu. Vozili mi jedno 2km, nigdje hotela za ljeka. Kad neki seljak goni krave, upitamo mi njega za taj hotel. Kad on ovo vam je Rijeka. Mi pukli od smjeha, ovaj jedan vise ne trazimo Opatiju vec hotel tako i tako. Kad nama taj ciko kaze idete u rikverc :D do tamo gdje ste skrenuli pa sljedeca ljevo je put za neku Kruscicu i kaze kada dodjete do kraja to vam tu. I mi tako isto sve kuca do kuce jedno 4, 5 km. Kad bog te vidio dosli mi fakat zadnja kuca je hotel. Pokraj neke rijeke i sumadije :D Neko zesce sranje. Objekat nije vidio hotela a neki lokalci tamo rade, jos jedan rece mi samo primamo u gotovini. Ja reko eto jarane mi cemo American Expressom placati. U tu vikojebinu je on pozvao, covjek bi rekao po Sarajeva, jedna mu tetka tu negdje blizu zivila te taj vlasnik hotela imao neke kontakte u Beograd pa je citavu noc Seka orala i orala. Auta je toliko bilo da tu vise mjesta na parkingu nije bilo. Negdje u dva jutru ova kad je svoje glasnice istrosila, a mi i zaboravili da smo autima dosli. Ja mislim da tu nije pet trijeznih. Kad su ljudi poceli paliti auta. Prvi njegov stari sa njima u kolima se zapuco u prvu banderu. Zanjim u njim iza ostali. Lancani blagi sudar na tom putu. Na parkingu kolaps sistema. :lol: Na kraju dosla patrola naki lokalni policajci. Ljudi pocrkali od smjeha. Mislim da su tu vece zaradili pet svojih policajskih plata. I da, pjevljka, nju je do hotela dovezo neki lokalac i citavo njeno obezbjedjene. A autobus bog te jebo isti onaj ko onom filmu Lepe Brene.
Edin H.

#91 Re: Komsija udaje kcer

Post by Edin H. »

Zoya wrote: Dan prije, ili? Bitan je svaki detalj.
Ma neko vrijeme prije, to je valjda mala operacija.
hellhammer

#92 Re: Komsija udaje kcer

Post by hellhammer »

hrle1976 wrote:
apsidejzi wrote:Sarajevo, glasna muzika, veselje, prijatelji, rodbina, veliki sto serviran i sav ugodjaj. Cijenim i postujem. Veselit se mora, zapjevati, zaigrati. Medjutim, nikog nije obavijestio i gosti mu poredali auta na ionako uskom putu. Moram u grad a ne mogu izac. Ne smeta mi muzika, nek pjeva i nek ori i ja cu s njima, al brate, gdje ces put zatvorit. Sta da hitna mora proci... Seljakluk.

Tamo negdje prine 16 godina. Jaran iz djetinjstva, inace Sarajlija, pra-djed mu rodjen u Sarajevu, zeni se. Dospije pismena pozivnica do mojih u Cesku. Ja tad nisam bio u CZ, te stari me zvrke kaze pozvan si od tog i tog na svadbu ali kaze drzi se dok ti procitam gdje. Hotel Bedem na Kurijevcu kod Viteza. Ja kad nisam crko od smijanja bio. Nista ja pristanem, reko da i tu vukojebinu vidim. Dosli mi autom u Sarajevo, on nama nacrta put kao picite tadasnjim 'autoputem' prema zenici, kod neke petlje se odvojimo za Travnik, kad dodjemo u Vitez prva ljevo i kaze opet na nekoj krivini ljevo skrnemo i samo vozimo dok ne vidimo hotel. Bilo nas 5 u autu, sve tadasnji skolski drugari. Ja vozio pa reko necu piti. Ostali vec od podne pili. Sve sam mislio u sebi ima da mu sjebemo svadbu ko niko. Reko pokajati ce se sto nas je ikad upozno. Dosli mi do Viteza, srkenemo kao prema centru i na nekoj krivini stvarno moze se ljevo, mis skrenemo, poslje nekih 300 metara vidim ono sve vise lici da se mi udaljavamo od Viteza ali nekako sve kuca do kuce samo sto skoro svaka ima stalu. Vozili mi jedno 2km, nigdje hotela za ljeka. Kad neki seljak goni krave, upitamo mi njega za taj hotel. Kad on ovo vam je Rijeka. Mi pukli od smjeha, ovaj jedan vise ne trazimo Opatiju vec hotel tako i tako. Kad nama taj ciko kaze idete u rikverc :D do tamo gdje ste skrenuli pa sljedeca ljevo je put za neku Kruscicu i kaze kada dodjete do kraja to vam tu. I mi tako isto sve kuca do kuce jedno 4, 5 km. Kad bog te vidio dosli mi fakat zadnja kuca je hotel. Pokraj neke rijeke i sumadije :D Neko zesce sranje. Objekat nije vidio hotela a neki lokalci tamo rade, jos jedan rece mi samo primamo u gotovini. Ja reko eto jarane mi cemo American Expressom placati. U tu vikojebinu je on pozvao, covjek bi rekao po Sarajeva, jedna mu tetka tu negdje blizu zivila te taj vlasnik hotela imao neke kontakte u Beograd pa je citavu noc Seka orala i orala. Auta je toliko bilo da tu vise mjesta na parkingu nije bilo. Negdje u dva jutru ova kad je svoje glasnice istrosila, a mi i zaboravili da smo autima dosli. Ja mislim da tu nije pet trijeznih. Kad su ljudi poceli paliti auta. Prvi njegov stari sa njima u kolima se zapuco u prvu banderu. Zanjim u njim iza ostali. Lancani blagi sudar na tom putu. Na parkingu kolaps sistema. :lol: Na kraju dosla patrola naki lokalni policajci. Ljudi pocrkali od smjeha. Mislim da su tu vece zaradili pet svojih policajskih plata. I da, pjevljka, nju je do hotela dovezo neki lokalac i citavo njeno obezbjedjene. A autobus bog te jebo isti onaj ko onom filmu Lepe Brene.
Sta je bilo kada si se probudio?
hrle1976

#93 Re: Komsija udaje kcer

Post by hrle1976 »

hellhammer wrote:
hrle1976 wrote:

Sta je bilo kada si se probudio?
Mamuro citav naredni dan ;-)
astala_vistala

#94 Re: Komsija udaje kcer

Post by astala_vistala »

Danas je na stupu ista stvar bila mala ulica blokirana,dijasporac napravio svadbu pucaju grmi sjeva blokirana cesta.
armma

#95 Re: Komsija udaje kcer

Post by armma »

pa gdje to zivis ? Ulica tjesna, komsiluk te zapostavio .....,jarane zapitaj se jos si mlad imas vremena :mrgreen:
apsidejzi

#96 Re: Komsija udaje kcer

Post by apsidejzi »

HAVANA wrote:Pici nastavi... :lol:
:lol: :lol: :lol:
pirmin

#97 Re: Komsija udaje kcer

Post by pirmin »

dječak sa šibicama wrote:ta ce komsija

A dje su im zastave tzv. RS i tzv. hercegbosanske? :-?
zavezata-vreca

#98 Re: Komsija udaje kcer

Post by zavezata-vreca »

Idi ba pitaj komsu jel guzio? Imal carsafa? Slikaj pa nam turi ovdje
problemnatravunu

#99 Re: Komsija udaje kcer

Post by problemnatravunu »

pirmin wrote:
dječak sa šibicama wrote:ta ce komsija

A dje su im zastave tzv. RS i tzv. hercegbosanske? :-?
Joj raje mu u njega, nema fukare :lol: :lol: :lol:
:shock:
zrakomlat

#100 Re: Komsija udaje kcer

Post by zrakomlat »

astala_vistala wrote:
Danas je na stupu ista stvar bila mala ulica blokirana,dijasporac napravio svadbu pucaju grmi sjeva blokirana cesta.
Dje su pucali '92 :D
Post Reply