Komsija udaje kcer
- Lost_Found
#76 Re: Komsija udaje kcer
nije svadba ako ti na nos ne izadje

- HAVANA
#77 Re: Komsija udaje kcer
Ja sviro do 5 ujutro.Popio boga oca.Al nema veze,bila je trudna.Edin H. wrote:A sta ako je pJan ko metla?zavezata-vreca wrote:Ja mislim da je frajko karo.
- zavezata-vreca
#78 Re: Komsija udaje kcer
Vadice se frajko da je ti birvaktile seljacki obicaj
- Streptokok
#79 Re: Komsija udaje kcer
Mladozenja pjan a mlada nestrpljiva, eto prostora da neko i od svatova umoci. Mozda cak i komsija kakav.zavezata-vreca wrote:Ondar ce sjutra.Edin H. wrote:A sta ako je pJan ko metla?zavezata-vreca wrote:Ja mislim da je frajko karo.
Last edited by Streptokok on 29/07/2017 22:51, edited 1 time in total.
-
alipasijaner
#80 Re: Komsija udaje kcer
A carsaf ko zastava japana, nasred njega crvena fleka..HAVANA wrote:Tek kad ujutro carsaf vidi okacen.Zlo ce mu doc.
- Edin H.
#81 Re: Komsija udaje kcer
Sad ce ona zasvirati: "Na krevetu dvije, tri kapi krvi, dokaz dragi da si bio prvi!"
Ja birvaktile karo trebu, kad se udavala, otisla fino u bolnicu i napravila ponovo himen.
Ja birvaktile karo trebu, kad se udavala, otisla fino u bolnicu i napravila ponovo himen.
- zavezata-vreca
#82 Re: Komsija udaje kcer
Kako je karat? Jel jara
- Edin H.
#83 Re: Komsija udaje kcer
Ma ne sjecam se bolan, davno je to bilo.zavezata-vreca wrote:Kako je karat? Jel jara
- zavezata-vreca
#84 Re: Komsija udaje kcer
Dal se ovaj jos sekira sto je danas na taxi isao i dal je frajko umocio. . ne da mi zaspat kopka me
- Streptokok
#85 Re: Komsija udaje kcer
Mene jos interesuje da li je neko sa strane mozda umocio te da li je koristio zastitu. Jerbo ako nije eto nam nove safunice.
- triconja
#86 Re: Komsija udaje kcer
Streptokok wrote:Mene jos interesuje da li je neko sa strane mozda umocio te da li je koristio zastitu. Jerbo ako nije eto nam nove safunice.
- dječak sa šibicama
#87 Re: Komsija udaje kcer
ta ce komsija
-
Zoya
#88 Re: Komsija udaje kcer
Dan prije, ili? Bitan je svaki detalj.Edin H. wrote:Sad ce ona zasvirati: "Na krevetu dvije, tri kapi krvi, dokaz dragi da si bio prvi!"![]()
Lažeš da ima ta pjesma?![]()
- ferratilis
#89 Re: Komsija udaje kcer
Gledaj braće Slavena sa istoka u hromiranim čergama
Sve pošteno zarađeno u Čečeniji, od prodaje lubenica 
- hrle1976
#90 Re: Komsija udaje kcer
apsidejzi wrote:Sarajevo, glasna muzika, veselje, prijatelji, rodbina, veliki sto serviran i sav ugodjaj. Cijenim i postujem. Veselit se mora, zapjevati, zaigrati. Medjutim, nikog nije obavijestio i gosti mu poredali auta na ionako uskom putu. Moram u grad a ne mogu izac. Ne smeta mi muzika, nek pjeva i nek ori i ja cu s njima, al brate, gdje ces put zatvorit. Sta da hitna mora proci... Seljakluk.
Tamo negdje prine 16 godina. Jaran iz djetinjstva, inace Sarajlija, pra-djed mu rodjen u Sarajevu, zeni se. Dospije pismena pozivnica do mojih u Cesku. Ja tad nisam bio u CZ, te stari me zvrke kaze pozvan si od tog i tog na svadbu ali kaze drzi se dok ti procitam gdje. Hotel Bedem na Kurijevcu kod Viteza. Ja kad nisam crko od smijanja bio. Nista ja pristanem, reko da i tu vukojebinu vidim. Dosli mi autom u Sarajevo, on nama nacrta put kao picite tadasnjim 'autoputem' prema zenici, kod neke petlje se odvojimo za Travnik, kad dodjemo u Vitez prva ljevo i kaze opet na nekoj krivini ljevo skrnemo i samo vozimo dok ne vidimo hotel. Bilo nas 5 u autu, sve tadasnji skolski drugari. Ja vozio pa reko necu piti. Ostali vec od podne pili. Sve sam mislio u sebi ima da mu sjebemo svadbu ko niko. Reko pokajati ce se sto nas je ikad upozno. Dosli mi do Viteza, srkenemo kao prema centru i na nekoj krivini stvarno moze se ljevo, mis skrenemo, poslje nekih 300 metara vidim ono sve vise lici da se mi udaljavamo od Viteza ali nekako sve kuca do kuce samo sto skoro svaka ima stalu. Vozili mi jedno 2km, nigdje hotela za ljeka. Kad neki seljak goni krave, upitamo mi njega za taj hotel. Kad on ovo vam je Rijeka. Mi pukli od smjeha, ovaj jedan vise ne trazimo Opatiju vec hotel tako i tako. Kad nama taj ciko kaze idete u rikverc
- Edin H.
#91 Re: Komsija udaje kcer
Ma neko vrijeme prije, to je valjda mala operacija.Zoya wrote: Dan prije, ili? Bitan je svaki detalj.
- hellhammer
#92 Re: Komsija udaje kcer
Sta je bilo kada si se probudio?hrle1976 wrote:apsidejzi wrote:Sarajevo, glasna muzika, veselje, prijatelji, rodbina, veliki sto serviran i sav ugodjaj. Cijenim i postujem. Veselit se mora, zapjevati, zaigrati. Medjutim, nikog nije obavijestio i gosti mu poredali auta na ionako uskom putu. Moram u grad a ne mogu izac. Ne smeta mi muzika, nek pjeva i nek ori i ja cu s njima, al brate, gdje ces put zatvorit. Sta da hitna mora proci... Seljakluk.
Tamo negdje prine 16 godina. Jaran iz djetinjstva, inace Sarajlija, pra-djed mu rodjen u Sarajevu, zeni se. Dospije pismena pozivnica do mojih u Cesku. Ja tad nisam bio u CZ, te stari me zvrke kaze pozvan si od tog i tog na svadbu ali kaze drzi se dok ti procitam gdje. Hotel Bedem na Kurijevcu kod Viteza. Ja kad nisam crko od smijanja bio. Nista ja pristanem, reko da i tu vukojebinu vidim. Dosli mi autom u Sarajevo, on nama nacrta put kao picite tadasnjim 'autoputem' prema zenici, kod neke petlje se odvojimo za Travnik, kad dodjemo u Vitez prva ljevo i kaze opet na nekoj krivini ljevo skrnemo i samo vozimo dok ne vidimo hotel. Bilo nas 5 u autu, sve tadasnji skolski drugari. Ja vozio pa reko necu piti. Ostali vec od podne pili. Sve sam mislio u sebi ima da mu sjebemo svadbu ko niko. Reko pokajati ce se sto nas je ikad upozno. Dosli mi do Viteza, srkenemo kao prema centru i na nekoj krivini stvarno moze se ljevo, mis skrenemo, poslje nekih 300 metara vidim ono sve vise lici da se mi udaljavamo od Viteza ali nekako sve kuca do kuce samo sto skoro svaka ima stalu. Vozili mi jedno 2km, nigdje hotela za ljeka. Kad neki seljak goni krave, upitamo mi njega za taj hotel. Kad on ovo vam je Rijeka. Mi pukli od smjeha, ovaj jedan vise ne trazimo Opatiju vec hotel tako i tako. Kad nama taj ciko kaze idete u rikvercdo tamo gdje ste skrenuli pa sljedeca ljevo je put za neku Kruscicu i kaze kada dodjete do kraja to vam tu. I mi tako isto sve kuca do kuce jedno 4, 5 km. Kad bog te vidio dosli mi fakat zadnja kuca je hotel. Pokraj neke rijeke i sumadije
Neko zesce sranje. Objekat nije vidio hotela a neki lokalci tamo rade, jos jedan rece mi samo primamo u gotovini. Ja reko eto jarane mi cemo American Expressom placati. U tu vikojebinu je on pozvao, covjek bi rekao po Sarajeva, jedna mu tetka tu negdje blizu zivila te taj vlasnik hotela imao neke kontakte u Beograd pa je citavu noc Seka orala i orala. Auta je toliko bilo da tu vise mjesta na parkingu nije bilo. Negdje u dva jutru ova kad je svoje glasnice istrosila, a mi i zaboravili da smo autima dosli. Ja mislim da tu nije pet trijeznih. Kad su ljudi poceli paliti auta. Prvi njegov stari sa njima u kolima se zapuco u prvu banderu. Zanjim u njim iza ostali. Lancani blagi sudar na tom putu. Na parkingu kolaps sistema.
Na kraju dosla patrola naki lokalni policajci. Ljudi pocrkali od smjeha. Mislim da su tu vece zaradili pet svojih policajskih plata. I da, pjevljka, nju je do hotela dovezo neki lokalac i citavo njeno obezbjedjene. A autobus bog te jebo isti onaj ko onom filmu Lepe Brene.
- hrle1976
#93 Re: Komsija udaje kcer
Mamuro citav naredni danhellhammer wrote:Sta je bilo kada si se probudio?hrle1976 wrote:apsidejzi wrote:Sarajevo, glasna muzika, veselje, prijatelji, rodbina, veliki sto serviran i sav ugodjaj. Cijenim i postujem. Veselit se mora, zapjevati, zaigrati. Medjutim, nikog nije obavijestio i gosti mu poredali auta na ionako uskom putu. Moram u grad a ne mogu izac. Ne smeta mi muzika, nek pjeva i nek ori i ja cu s njima, al brate, gdje ces put zatvorit. Sta da hitna mora proci... Seljakluk.
Tamo negdje prine 16 godina. Jaran iz djetinjstva, inace Sarajlija, pra-djed mu rodjen u Sarajevu, zeni se. Dospije pismena pozivnica do mojih u Cesku. Ja tad nisam bio u CZ, te stari me zvrke kaze pozvan si od tog i tog na svadbu ali kaze drzi se dok ti procitam gdje. Hotel Bedem na Kurijevcu kod Viteza. Ja kad nisam crko od smijanja bio. Nista ja pristanem, reko da i tu vukojebinu vidim. Dosli mi autom u Sarajevo, on nama nacrta put kao picite tadasnjim 'autoputem' prema zenici, kod neke petlje se odvojimo za Travnik, kad dodjemo u Vitez prva ljevo i kaze opet na nekoj krivini ljevo skrnemo i samo vozimo dok ne vidimo hotel. Bilo nas 5 u autu, sve tadasnji skolski drugari. Ja vozio pa reko necu piti. Ostali vec od podne pili. Sve sam mislio u sebi ima da mu sjebemo svadbu ko niko. Reko pokajati ce se sto nas je ikad upozno. Dosli mi do Viteza, srkenemo kao prema centru i na nekoj krivini stvarno moze se ljevo, mis skrenemo, poslje nekih 300 metara vidim ono sve vise lici da se mi udaljavamo od Viteza ali nekako sve kuca do kuce samo sto skoro svaka ima stalu. Vozili mi jedno 2km, nigdje hotela za ljeka. Kad neki seljak goni krave, upitamo mi njega za taj hotel. Kad on ovo vam je Rijeka. Mi pukli od smjeha, ovaj jedan vise ne trazimo Opatiju vec hotel tako i tako. Kad nama taj ciko kaze idete u rikvercdo tamo gdje ste skrenuli pa sljedeca ljevo je put za neku Kruscicu i kaze kada dodjete do kraja to vam tu. I mi tako isto sve kuca do kuce jedno 4, 5 km. Kad bog te vidio dosli mi fakat zadnja kuca je hotel. Pokraj neke rijeke i sumadije
Neko zesce sranje. Objekat nije vidio hotela a neki lokalci tamo rade, jos jedan rece mi samo primamo u gotovini. Ja reko eto jarane mi cemo American Expressom placati. U tu vikojebinu je on pozvao, covjek bi rekao po Sarajeva, jedna mu tetka tu negdje blizu zivila te taj vlasnik hotela imao neke kontakte u Beograd pa je citavu noc Seka orala i orala. Auta je toliko bilo da tu vise mjesta na parkingu nije bilo. Negdje u dva jutru ova kad je svoje glasnice istrosila, a mi i zaboravili da smo autima dosli. Ja mislim da tu nije pet trijeznih. Kad su ljudi poceli paliti auta. Prvi njegov stari sa njima u kolima se zapuco u prvu banderu. Zanjim u njim iza ostali. Lancani blagi sudar na tom putu. Na parkingu kolaps sistema.
Na kraju dosla patrola naki lokalni policajci. Ljudi pocrkali od smjeha. Mislim da su tu vece zaradili pet svojih policajskih plata. I da, pjevljka, nju je do hotela dovezo neki lokalac i citavo njeno obezbjedjene. A autobus bog te jebo isti onaj ko onom filmu Lepe Brene.
- astala_vistala
#94 Re: Komsija udaje kcer
Danas je na stupu ista stvar bila mala ulica blokirana,dijasporac napravio svadbu pucaju grmi sjeva blokirana cesta.apsidejzi wrote:Sarajevo, glasna muzika, veselje, prijatelji, rodbina, veliki sto serviran i sav ugodjaj. Cijenim i postujem. Veselit se mora, zapjevati, zaigrati. Medjutim, nikog nije obavijestio i gosti mu poredali auta na ionako uskom putu. Moram u grad a ne mogu izac. Ne smeta mi muzika, nek pjeva i nek ori i ja cu s njima, al brate, gdje ces put zatvorit. Sta da hitna mora proci... Seljakluk.
- armma
#95 Re: Komsija udaje kcer
pa gdje to zivis ? Ulica tjesna, komsiluk te zapostavio .....,jarane zapitaj se jos si mlad imas vremena 
- apsidejzi
#96 Re: Komsija udaje kcer
HAVANA wrote:Pici nastavi...
- pirmin
#97 Re: Komsija udaje kcer
A dje su im zastave tzv. RS i tzv. hercegbosanske?dječak sa šibicama wrote:ta ce komsija
- zavezata-vreca
#98 Re: Komsija udaje kcer
Idi ba pitaj komsu jel guzio? Imal carsafa? Slikaj pa nam turi ovdje
- problemnatravunu
#99 Re: Komsija udaje kcer
Joj raje mu u njega, nema fukarepirmin wrote:A dje su im zastave tzv. RS i tzv. hercegbosanske?dječak sa šibicama wrote:ta ce komsija
-
zrakomlat
#100 Re: Komsija udaje kcer
Dje su pucali '92astala_vistala wrote:Danas je na stupu ista stvar bila mala ulica blokirana,dijasporac napravio svadbu pucaju grmi sjeva blokirana cesta.apsidejzi wrote:Sarajevo, glasna muzika, veselje, prijatelji, rodbina, veliki sto serviran i sav ugodjaj. Cijenim i postujem. Veselit se mora, zapjevati, zaigrati. Medjutim, nikog nije obavijestio i gosti mu poredali auta na ionako uskom putu. Moram u grad a ne mogu izac. Ne smeta mi muzika, nek pjeva i nek ori i ja cu s njima, al brate, gdje ces put zatvorit. Sta da hitna mora proci... Seljakluk.