Bolje plocu izljevat, il nesta...wewa wrote:ako hocete ekstremne aktivnosti, povedite svak svoju zenu i u zajednicki shopping namjestaja <3
Ideja za rodjendan?
- HAVANA
#76 Re: Ideja za rodjendan?
- medvjed23
#77 Re: Ideja za rodjendan?
you must be fun at parties¤ jelena ¤ wrote:Mašala, mašala...to vojska čitava...
E, kad je tako, blago nama:
ima na putu između ZE i SA jeno par kilometara nake šikare i neprohodnog rastinja... pored puta....
Ružno za vidjet, brate mili, a i nakupilo se pravo....
Elem...lopate u šake i opleti! Nema ljepšeg poklona sebi za rođendan...od posla kakvog korisnog zacrtat pa uradit... a kad ga uradiš i okreneš se oko sebe....sve vidiš šta si uradio i ušta trud uložio!
Milina jedna.
Eto...i... sve najbolje...

- MyTao
#78 Re: Ideja za rodjendan?
Ovaj lik je definitivno previse gledao "The Expendables"
- animals
#79 Re: Ideja za rodjendan?
Ili se zajebaje..
ili ima podvojenu licnost,,
ili ima podvojenu licnost,,
- ¤ jelena ¤
#80 Re: Ideja za rodjendan?
dac maj midl nejm!medvjed23 wrote:you must be fun at parties¤ jelena ¤ wrote:Mašala, mašala...to vojska čitava...
E, kad je tako, blago nama:
ima na putu između ZE i SA jeno par kilometara nake šikare i neprohodnog rastinja... pored puta....
Ružno za vidjet, brate mili, a i nakupilo se pravo....
Elem...lopate u šake i opleti! Nema ljepšeg poklona sebi za rođendan...od posla kakvog korisnog zacrtat pa uradit... a kad ga uradiš i okreneš se oko sebe....sve vidiš šta si uradio i ušta trud uložio!
Milina jedna.
Eto...i... sve najbolje...

pa đes ti bolan nebijo...
- medvjed23
#81 Re: Ideja za rodjendan?
taman da izniveliše ono što je trunku pomjereno
teško je reći, još uvijek pokušavam locirati svoje mjesto..
đes ti?
na temu: ne znam titam.. skočite iz aviona, sa padobranima, naravno, i u zraku otvorite po pivu il nešto..
¤ jelena ¤ wrote:
pa đes ti bolan nebijo...
teško je reći, još uvijek pokušavam locirati svoje mjesto..
đes ti?
na temu: ne znam titam.. skočite iz aviona, sa padobranima, naravno, i u zraku otvorite po pivu il nešto..
- Connaisseur Karlin
#82 Re: Ideja za rodjendan?
francuski legionari su vecinom osobe sumnjive proslosti, a izabrati poziv u kojem si placen da ubijas druge je dilema sa psihijatra 
- insomnia78
#83 Re: Ideja za rodjendan?
Uz tolike legionare cojk bi reko da ih ima neke tri milijarde
- hrle1976
#84 Re: Ideja za rodjendan?
Nisu svi ali gledao sam emisiju o njima ima majko ljudi sa kojim se nebi zakacio ni u snu. Svak ko ima kontakta sa njima je covjek kojeg ne treba izazivati ili zaobilazizi a iste isto, jer u Ceskoj je bila neka mala lokalna banda ko daj da se kurcimo kao ko smo mi i nekom su stali na zulj legionaru. U po noci ih sve pobili i mrtve istovarili pred ulazom policje. To je bilo 1999. I na jednom od leseva su ostavili samo svoj amblem legije. Za njih izgleda nema zakona.Connaisseur Karlin wrote:francuski legionari su vecinom osobe sumnjive proslosti, a izabrati poziv u kojem si placen da ubijas druge je dilema sa psihijatra
Last edited by hrle1976 on 13/07/2017 22:13, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#85 Re: Ideja za rodjendan?
hrle1976 wrote:Nisu svi ali gledao sam emisiju o njima ima majko ljudi sa kojim se nebi zakacio ni u snu. Svak ko ima kontakta sa njima je covjek kojeg ne treba izazivati ili zaobilazizi a iste isto, jer u Ceskoj je bila neka mala ko daj da se kurcimo kao ko smo mi i nekom su stali na zulj legionaru. U po noci ih sve pobili i mrtve istovarili pred ulazom policje. To je bilo 1999. I na jednom od leseva su ostavili samo svoj amblem legije. Za njih izgleda nema zakona.Connaisseur Karlin wrote:francuski legionari su vecinom osobe sumnjive proslosti, a izabrati poziv u kojem si placen da ubijas druge je dilema sa psihijatra
- vjesticanametli
#86 Re: Ideja za rodjendan?
animals wrote:beobasket je definitivno brat od tetku u Hrleta i Zviza..
-
beobasket
#87 Re: Ideja za rodjendan?
Stavio sam sliku tu da vidi kako izgleda kapa.Sarajevo1970 wrote:
Meni je samo jasno da je nasao tu sliku na pinterest
-
beobasket
#88 Re: Ideja za rodjendan?
Mit da su legionari kriminalci i siledjije.Connaisseur Karlin wrote:hrle1976 wrote:Nisu svi ali gledao sam emisiju o njima ima majko ljudi sa kojim se nebi zakacio ni u snu. Svak ko ima kontakta sa njima je covjek kojeg ne treba izazivati ili zaobilazizi a iste isto, jer u Ceskoj je bila neka mala ko daj da se kurcimo kao ko smo mi i nekom su stali na zulj legionaru. U po noci ih sve pobili i mrtve istovarili pred ulazom policje. To je bilo 1999. I na jednom od leseva su ostavili samo svoj amblem legije. Za njih izgleda nema zakona.Connaisseur Karlin wrote:francuski legionari su vecinom osobe sumnjive proslosti, a izabrati poziv u kojem si placen da ubijas druge je dilema sa psihijatra![]()
- Edin H.
#89 Re: Ideja za rodjendan?
Meni su iz rata ostali u losem sjecanju.
- Connaisseur Karlin
#90 Re: Ideja za rodjendan?
kako moze biti mit, ako radis posao tako sto si placen da ubijas po narudjabama, ides na ratista i posebne misijebeobasket wrote:
Mit da su legionari kriminalci i siledjije.
-
beobasket
#91 Re: Ideja za rodjendan?
Nisam neki vojni ekspert ali koliko znam po ovim koje poznajem i sa kojim se druzim oni su francuski vojnici, drzavljani Francuske i ako su stranci bili kada su uclanili se u te jedinice, sluzili su vojsku u ime Francuske. Kakva je njihova pozadina, vjeruj mi nebi se usudio da pitam ali djeluju sasvim super raja.Connaisseur Karlin wrote:kako moze biti mit, ako radis posao tako sto si placen da ubijas po narudjabama, ides na ratista i posebne misijebeobasket wrote:
Last edited by beobasket on 13/07/2017 23:08, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#92 Re: Ideja za rodjendan?
beobasket wrote:Nisam neki vojni ekspert ali koliko znam po ovim koje poznajem i sa kojim se druzim oni su francuski vojnici, drzavljani Francuske i ako su stranci bili kada su uclanili se u te jedinice, sluzili su vojsku u ime Francuske. Kakva je njigova pozadina, vjeruj mi nebi se usudio da pitam ali djeluju sasvim super raja.Connaisseur Karlin wrote:kako moze biti mit, ako radis posao tako sto si placen da ubijas po narudjabama, ides na ratista i posebne misijebeobasket wrote:
-
beobasket
#93 Re: Ideja za rodjendan?
Pa da. Znam da su mogli izmjeniti identitet skroz na skroz ali valjda u dobro pa zasto da dirkam nesto gdje mi nije mjesto.Connaisseur Karlin wrote:
- Connaisseur Karlin
#94 Re: Ideja za rodjendan?
a o cemu ja pisem cijelo vrijemebeobasket wrote:Pa da. Znam da su mogli izmjeniti identitet skroz na skroz ali valjda u dobro pa zasto da dirkam nesto gdje mi nije mjesto.Connaisseur Karlin wrote:
-
nema me tamo
#95 Re: Ideja za rodjendan?
beobasket wrote:Stavio sam sliku tu da vidi kako izgleda kapa.Sarajevo1970 wrote:
Meni je samo jasno da je nasao tu sliku na pinterest
Hahahahahahahahahah!
Bio sam jedan od prvih što je unistio zviza, evo me sad opet prvi
- staxx
#96 Re: Ideja za rodjendan?
Ubaci Paintball jedan dan taman vas ima za 2-3 ekipe...
-
nema me tamo
#97 Re: Ideja za rodjendan?
staxx wrote:Ubaci Paintball jedan dan taman vas ima za 2-3 ekipe...
Ma nema nikog...
Na forumu valjda pokušava izgradit novi identitet jer je nezadovoljan svojim životom.
- hrle1976
#98 Re: Ideja za rodjendan?
Prednost iseljenih koji su napustili yu kao djeca do 15 godine. ako hoce mogu biti englezi, amerikanci, francuzi nesto na cemu halid iz sarajeva je zavidan do srzi
I ja kazem paintball, odete u HR zapisate malo po planinama na Bled u Sloveniju takodje malo se provedete, pomarisete se sa onom pederskoaustriskom policijom - jednom se zivi.
I ja kazem paintball, odete u HR zapisate malo po planinama na Bled u Sloveniju takodje malo se provedete, pomarisete se sa onom pederskoaustriskom policijom - jednom se zivi.
-
nema me tamo
#99 Re: Ideja za rodjendan?
Pa malo na bahame, a zviZ
- SaraFina
#100 Re: Ideja za rodjendan?
Jest! Bio je! Nije ko nacionalna banka, nego je težak kao rezerve u zlatu USA, Kanade, D, Fr itdbeobasket wrote:Ja nisam ubjedjen da Rene je bio na ovom forumu, ako kazete da covjek potice iz Sarajeva, jer jedini René cija majka je Dankinja je ovaj. Isti je pun ko brod za nase standarde u Danskoj. Vlasnik je najpoznatijeg restorana u svijetu.insomnia78 wrote:Koji Rene, Rebe katolik?SaraFina wrote:Ovo najavljuješ Zviz da ćeš registrirati još 18 klonova vjerovatno na forum. Ako su svi poput tebe i Renea teški ko narodna banka odlično. Šprehamo mi i engleski a ima raje iz Skandinavije. Ne brini
https://en.wikipedia.org/wiki/Ren%C3%A9_Redzepi