Jesi! Nema mi smisla da ti izneses sasta, a oni tebi pizzusadie_forever wrote:Da li sam ja u pravu ako mi smeta to sto kad god ja i muz odemo kod jednih prijatelja,oni nama naruce pizze,ili tacose...a ja se uvijek potrudim s pravom vecerom,sa predjelom ,tortom itd ? planiram da im sljedeci put narucim po hamburger
Jesam li u pravu ?
-
pinkman
#76 Re: Jesam li u pravu ?
- Connaisseur Karlin
#77 Re: Jesam li u pravu ?
pa i ti drugi put naruci hranu, ko je lud svakome kuhatisadie_forever wrote:Da li sam ja u pravu ako mi smeta to sto kad god ja i muz odemo kod jednih prijatelja,oni nama naruce pizze,ili tacose...a ja se uvijek potrudim s pravom vecerom,sa predjelom ,tortom itd ? planiram da im sljedeci put narucim po hamburger
kuha se iskljucivo sebi i posebnim prijateljima , kad se ima vremena
- djevojka bez imena
#78 Re: Jesam li u pravu ?
muha_sa wrote:ja bogme kad podjem u goste obavezno ponesem po kile jabuka i nakav keksdjevojka bez imena wrote:Pa sta hoces, ti tvoji naruce, a ja kad mi gosti podju naredim sta ce donijeti
obicno ovaj
moji nekad donesu i hljeb, u slucaju da mi je kona 'sluzbeno' odsutna s prozora pa me prije izlaska iz auta nije isaretmm upozorila -'prva si dosla kuci hajd' nazad po hljeb'
- insomnia78
#79 Re: Jesam li u pravu ?
Jebo majku napravise dramu od kuhanja. Ko da ces drva cjepati. 
-
channel10
#80 Re: Jesam li u pravu ?
Tako jeConnaisseur Karlin wrote:pa i ti drugi put naruci hranu, ko je lud svakome kuhatisadie_forever wrote:Da li sam ja u pravu ako mi smeta to sto kad god ja i muz odemo kod jednih prijatelja,oni nama naruce pizze,ili tacose...a ja se uvijek potrudim s pravom vecerom,sa predjelom ,tortom itd ? planiram da im sljedeci put narucim po hamburger![]()
kuha se iskljucivo sebi i posebnim prijateljima , kad se ima vremena
-
HobotnicaPLus
#81 Re: Jesam li u pravu ?
Sace niknut nova tema, "Jesam li ja u pravu?" koja krece ovako:
Kad god nam dolaze jedni prijatelji, mi narucimo pizze da ih ispostujemo a kad njima odemo oni iznose njake satarase, sirnice i tulumbe.
Kad god nam dolaze jedni prijatelji, mi narucimo pizze da ih ispostujemo a kad njima odemo oni iznose njake satarase, sirnice i tulumbe.
- Connaisseur Karlin
#82 Re: Jesam li u pravu ?
insomnia78 wrote:Jebo majku napravise dramu od kuhanja. Ko da ces drva cjepati.
ti kuhaj, ja cu prati sudje
- muha_sa
#83 Re: Jesam li u pravu ?
najbolje zaklat konzervu i ubit koje jaje i vozdrainsomnia78 wrote:Jebo majku napravise dramu od kuhanja. Ko da ces drva cjepati.
- insomnia78
#84 Re: Jesam li u pravu ?
Pa mogu i mladu oćerati. Koji ce mi kurac ondamuha_sa wrote:najbolje zaklat konzervu i ubit koje jaje i vozdrainsomnia78 wrote:Jebo majku napravise dramu od kuhanja. Ko da ces drva cjepati.
- Connaisseur Karlin
#85 Re: Jesam li u pravu ?
moje drustvo se dogovori, zna se sve unapred, nemam ja ovakvih dilema, tj. da se druzim sa osobama a sa kojim se ne mogu dogovoriit oko hranechannel10 wrote:Tako jeConnaisseur Karlin wrote:pa i ti drugi put naruci hranu, ko je lud svakome kuhatisadie_forever wrote:Da li sam ja u pravu ako mi smeta to sto kad god ja i muz odemo kod jednih prijatelja,oni nama naruce pizze,ili tacose...a ja se uvijek potrudim s pravom vecerom,sa predjelom ,tortom itd ? planiram da im sljedeci put narucim po hamburger![]()
kuha se iskljucivo sebi i posebnim prijateljima , kad se ima vremena. Kad te mnozi sa nulom, vratis istom mjerom i Bog te veselio. Inace nas narod se ubio za taktiku istom mjerom. Drugacije im nista ne mozes utuviti u glavu niti im nesto mozes objasniti. Al kad im vratis istom mjerom, tek onda im se upali lampica. Onda i ti sam shvatis s kim imas posla.
meni je praksa druzenja sa osobama "reda radi" totalno nepotrebna
- insomnia78
#86 Re: Jesam li u pravu ?
MA masina pere. Jbt onda ova moja i jos milioni njih ispadose heroji. Dodje s posla pa nam pravi veceru svima. A djetetu ne mozes zaklati konzervu. Napravim i ja pa sta. Bezveze se pravi nauka od svegaConnaisseur Karlin wrote:insomnia78 wrote:Jebo majku napravise dramu od kuhanja. Ko da ces drva cjepati.
- Connaisseur Karlin
#87 Re: Jesam li u pravu ?
uuuu insomina ako otjeras mladu ,nece biti redovnog seksainsomnia78 wrote:Pa mogu i mladu oćerati. Koji ce mi kurac ondamuha_sa wrote:najbolje zaklat konzervu i ubit koje jaje i vozdrainsomnia78 wrote:Jebo majku napravise dramu od kuhanja. Ko da ces drva cjepati.
- muha_sa
#88 Re: Jesam li u pravu ?
jesi staromodaninsomnia78 wrote:Pa mogu i mladu oćerati. Koji ce mi kurac ondamuha_sa wrote:najbolje zaklat konzervu i ubit koje jaje i vozdrainsomnia78 wrote:Jebo majku napravise dramu od kuhanja. Ko da ces drva cjepati.
nekad su žene kuhale--koji ti je vragec
sjecaš se onih vezova iznad špAreta
nekad bilo sad se pominjalo
- muha_sa
#89 Re: Jesam li u pravu ?
znaš znanjeConnaisseur Karlin wrote:uuuu insomina ako otjeras mladu ,nece biti redovnog seksainsomnia78 wrote: Pa mogu i mladu oćerati. Koji ce mi kurac onda
za to mu hanuma i služi
- Connaisseur Karlin
#90 Re: Jesam li u pravu ?
pa oboje zajedno pripremite u skladu sa vremenom, tako je najboljeinsomnia78 wrote:
MA masina pere. Jbt onda ova moja i jos milioni njih ispadose heroji. Dodje s posla pa nam pravi veceru svima. A djetetu ne mozes zaklati konzervu. Napravim i ja pa sta. Bezveze se pravi nauka od svegaConnaisseur Karlin wrote:insomnia78 wrote:Jebo majku napravise dramu od kuhanja. Ko da ces drva cjepati.
lako je tako napraviti rucak i za goste vikendom , ako ti uradis ostale kucne poslove, podjela rada je kljuc uspjeha
-
Nepass
#91 Re: Jesam li u pravu ?
U pravu si 100%. Meni je najgore kad odem u goste i iznese mi samo dva palacinka jos nije sa nutelom. A ja pojedem po deset komada. Ili popijem 7-8 pava taman umeracio, kaze nema vise. Odmah brisem sa fejsa!
- Connaisseur Karlin
#92 Re: Jesam li u pravu ?
primarna potrebamuha_sa wrote:znaš znanjeConnaisseur Karlin wrote:uuuu insomina ako otjeras mladu ,nece biti redovnog seksainsomnia78 wrote: Pa mogu i mladu oćerati. Koji ce mi kurac onda![]()
za to mu hanuma i služi
- muha_sa
#93 Re: Jesam li u pravu ?
bRez otog neJma kuhanjaConnaisseur Karlin wrote:primarna potrebamuha_sa wrote: znaš znanje![]()
za to mu hanuma i služiposlije toga slijedi kuhanje
- Connaisseur Karlin
#94 Re: Jesam li u pravu ?
nemamuha_sa wrote:bRez otog neJma kuhanjaConnaisseur Karlin wrote:primarna potrebamuha_sa wrote: znaš znanje![]()
za to mu hanuma i služiposlije toga slijedi kuhanje
- muha_sa
#95 Re: Jesam li u pravu ?
zato ja vec 15 godina za rucak namažem krišku paštete il sebi upržim koje jajeConnaisseur Karlin wrote:nemamuha_sa wrote:
bRez otog neJma kuhanja
nego, kakvi su obicaji u vaske u AmeriKi kad krenete u goste
-
Zoya
#96 Re: Jesam li u pravu ?
- muha_sa
#97 Re: Jesam li u pravu ?
reci drugu šta vam je ovoZoya wrote:![]()
mislim stvarno
Ja bi ih otpisala kao prijatelje. Oni ce meni sluziti kupljene pizze i tacose a ja ih djulbastijama i baklavom docekujem.
-
Zoya
#98 Re: Jesam li u pravu ?
Šta mene pitaš? To vi šveđani služite svojim gostimamuha_sa wrote:reci drugu šta vam je ovoZoya wrote:![]()
mislim stvarno
Ja bi ih otpisala kao prijatelje. Oni ce meni sluziti kupljene pizze i tacose a ja ih djulbastijama i baklavom docekujem.

- muha_sa
#99 Re: Jesam li u pravu ?
nama gosti dodju na caj il filterušu kafuZoya wrote:Šta mene pitaš? To vi šveđani služite svojim gostimamuha_sa wrote:reci drugu šta vam je ovoZoya wrote:![]()
mislim stvarno
![]()
ništa klopa--nek kuci klopaju prije neg krenu
- Connaisseur Karlin
#100 Re: Jesam li u pravu ?
izlazi se van, a ako je kucna posjeta, doneses poklon , a mozes donjeti i hranu, to ovisi od dogovora , ali nisma nikad dozivjela da svako sebi nosi hranu i picemuha_sa wrote:zato ja vec 15 godina za rucak namažem krišku paštete il sebi upržim koje jajeConnaisseur Karlin wrote:nemamuha_sa wrote:
bRez otog neJma kuhanja![]()
nego, kakvi su obicaji u vaske u AmeriKi kad krenete u gosteja cuo da svak sebi nosi klopu i nešto što ce pit