zforumas wrote:Raigor Stonehoof wrote:saale wrote:
DA, covjek inace pjeva pod satorima, na mevludima, i ovim novootvorenim kafanicama
JBT LIK 4 PUTA NAPUNI KOŠEVO, 3 ARENE U BEOGRFADU I NADJU SE OVDJE NEKI LIKOVI DA OSPORAVAJU

BOSNJO

Koncentrisi se. Otkad je to mjerilo kvaliteta? Sta je onda Ceca, najkvalitetnija balkanska pjevacica ikad?

A sta su tek bikovi iz Cevljanovica

Bravo, i onda se postavlja logicno pitanje,,sta je kvalitet i cime se mjeri,,ako se mjeri s brojem konzumenata, znaci da je ceca najpopluranija i najkvalitetnija pjevacica na balkanu

E sad mi mozemo srati kako se to nama ne svidja to je sund ITD,,,zena napuni Marakanu i boli je qurac sta mi mislimo,,na kraju krajeva tezimo zapadu,,sta ti mislis da se tamo tamo slusa samo neki kvalitet koji opet ponavljam ne znam cime mjerimo? A ako uzmemo zapad uspjeh se mjeri nagradama a najpoznatija u muzici koliko ja znam je GRAMY ,,
po te tebi lady gaga katy pery , britni sperars, i ostale kvazi pjevacice i pjevaci ne bi nikad dobili tu nagradu, a dobili su!

jel je ona namjenjena samo pjevacima kao sto su celin dion, onaj peder iz engl, pokojna Huston ITD,