Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Po mom misljenju najozbiljniji kandidat. Odakle vuce porijeklo tesko je znati. Najvjerovatnije iz okoline Kalesije. Cujem da je odrastao kao dijete razvedenih roditelja. Tacno ili ne hajde ga znaj.
pa bio ti je SDP na vlasti,jel bilo bolje tih godina poraz SDA sada moze dati ogromnu pobjedu sda na sljedecim izborima,kao i 2000ih
kad se sjetim vladavine SDP-a veze me vecinom za alzirsku grupu ,ali ih narod otjerao kao sto ih je i doveo ,brzo[/quote]
Dosta je to isto sve
Malo su Lukavčani sretniji s ''SDP'' sad 15 000 reklo NE Opozivu
Novak20 wrote:Jeste SDP izdao mene i sve moje koalicijom sa SDA ali navijam za Denisa. Po prvi put SDP daje dostojnog protivkandidata SDA.
Izdao je sve nas,možda će opet
Ja sam 2010 bio član izbornog odbora,ne ispred SDP,i tada se već šuškalo u Crveno Zelenoj koaliciji
Sad kako stoje stvari biti će BUĆKURIŠ,BOSANSKI IZMJEŠANI LONAC,s PREVIŠE stranaka s pređenim Pragom
Meni je Denis Becirovic teski palamudan. Ako ste ga pratili zadnjih godina jedino po cemu ga svijet pamti po nekim nekim rezolucijama. Jednostavno mi nije konkretan vec pravi sdp stari kalibar koji zivi od politike. Dalje mislim da nema u sebi dovoljno mudrosti za Dodika I Covica. Nadam se da.sam u krivu ali godinama ga pratim I nemam visoko misljenje pogotovo ako ga pazljivo slusate supljator samo takav.
Reisova wrote:Meni je Denis Becirovic teski palamudan. Ako ste ga pratili zadnjih godina jedino po cemu ga svijet pamti po nekim nekim rezolucijama. Jednostavno mi nije konkretan vec pravi sdp stari kalibar koji zivi od politike. Dalje mislim da nema u sebi dovoljno mudrosti za Dodika I Covica. Nadam se da.sam u krivu ali godinama ga pratim I nemam visoko misljenje pogotovo ako ga pazljivo slusate supljator samo takav.
Reisova wrote:Meni je Denis Becirovic teski palamudan. Ako ste ga pratili zadnjih godina jedino po cemu ga svijet pamti po nekim nekim rezolucijama. Jednostavno mi nije konkretan vec pravi sdp stari kalibar koji zivi od politike. Dalje mislim da nema u sebi dovoljno mudrosti za Dodika I Covica. Nadam se da.sam u krivu ali godinama ga pratim I nemam visoko misljenje pogotovo ako ga pazljivo slusate supljator samo takav.
Ja, ja.... Šefik Džaferović je upamčen samo po.........a doći će vrijeme da se i o tome progovori.