Kako se udvarati muškarcima?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Jack Be Nimble
#76 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Mozda je onaj slucaj da si mu se svidjala ranije, sanjao o tebi, onda progovorio koju sa tobom i zbog tvoje price se ohladio. Tako i ja kada krenem u pricu sa nekom koja mi se svidja pa na brzaka skontam da to nije to. Onda sve to svedem zdravo za zdravo.
A mozda se nasao u nekoj nevolji, pa ne zeli da bude mrgud pred tobom.
- merlin246
#78 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Klokotnica je jučer dobio seen u privatnim porukama, jer tip je veliki smarač.klokotnica velika wrote:hebo te pricas curi oiteligenciji a sama se jadas za isti ili slican problem.ne mogu da svatim ove napaljene feministkinje nikako cccccsaschka wrote:Ma kakva tri moooogo duže....jbt opet si me pokosila svojom inteligencijom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ako je tebi ovaj njen problem sličan mom onda stvarnoo hahaha
- merlin246
#79 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Evo netko pametan i iskrenJack Be Nimble wrote:Mozda je onaj slucaj da si mu se svidjala ranije, sanjao o tebi, onda progovorio koju sa tobom i zbog tvoje price se ohladio. Tako i ja kada krenem u pricu sa nekom koja mi se svidja pa na brzaka skontam da to nije to. Onda sve to svedem zdravo za zdravo.
- spreca
#80 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Jel ovo klub ostavljenih udavaca
- merlin246
#81 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Daaspreca wrote:Jel ovo klub ostavljenih udavaca
-
saschka
#82 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Haha juče i danas druga priča.....mislim da se želi igrati, puls mi mjeriti ...... Oooook . Prihatila sam igru! Pa kom opanci a kom obojci.
Bar znam šta treba raditi...haha
- merlin246
#83 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Bar si skužila da se mali zeli samo igrati s tobom. Bravo Snješkasaschka wrote:Haha juče i danas druga priča.....mislim da se želi igrati, puls mi mjeriti ...... Oooook . Prihatila sam igru! Pa kom opanci a kom obojci.![]()
![]()
![]()
-
saschka
#84 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Nisam Snješka...merlin246 wrote:Bar si skužila da se mali zeli samo igrati s tobom. Bravo Snješkasaschka wrote:Haha juče i danas druga priča.....mislim da se želi igrati, puls mi mjeriti ...... Oooook . Prihatila sam igru! Pa kom opanci a kom obojci.![]()
![]()
![]()
....haha ne znam samo gdje će ga odvesti ova igra
- merlin246
#85 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Pa zaigraj se i ti malo s njiimsaschka wrote:Nisam Snješka...merlin246 wrote:Bar si skužila da se mali zeli samo igrati s tobom. Bravo Snješkasaschka wrote:Haha juče i danas druga priča.....mislim da se želi igrati, puls mi mjeriti ...... Oooook . Prihatila sam igru! Pa kom opanci a kom obojci.![]()
![]()
![]()
![]()
-
saschka
#86 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Naravno, jedva čeka
m.
Zaista je lijep i zgodan momak, i mislila sam hajde da probam. Dam mu signale da mi se dopada (treba i njima vjetar u leđa) kad on ovako.
Ja ne znam sa kakvim je on djevojkama imao iskustva, možda je navikao da ih mijenja kao veš, možda ga je neka uništila, pa ne zna šta bi sa sobom???
Ali ok, ako hoće ovako... bar znam na čemu sam. Najlakše igrati se.
Bar je meni zanimljivo
Zaista je lijep i zgodan momak, i mislila sam hajde da probam. Dam mu signale da mi se dopada (treba i njima vjetar u leđa) kad on ovako.
Ja ne znam sa kakvim je on djevojkama imao iskustva, možda je navikao da ih mijenja kao veš, možda ga je neka uništila, pa ne zna šta bi sa sobom???
Ali ok, ako hoće ovako... bar znam na čemu sam. Najlakše igrati se.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#87 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Aj' se prestani blamirat po forumu i zovni momka na kafu i reci mu da ti se sviđa, da ti je kul, da ti je pička materina. Neće ti spast kruna sa glave, a dobiti ćeš pozitivan odgovor i onda šta bog da.saschka wrote:Naravno, jedva čekam.
Ali ok, ako hoće ovako... bar znam na čemu sam. Najlakše igrati se.![]()
![]()
Bar je meni zanimljivo
- kabal1337
#88 Re: Kako se udvarati muškarcima?
reci da si seksi uciteljica i da ga zoves na privatne casovesaschka wrote:Naravno, jedva čekam.
![]()
Bar je meni zanimljivo
-
saschka
#89 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Aj prestani čitati blam teme na forumu.....idi igraj igriceJimmy McNulty wrote:Aj' se prestani blamirat po forumu i zovni momka na kafu i reci mu da ti se sviđa, da ti je kul, da ti je pička materina. Neće ti spast kruna sa glave, a dobiti ćeš pozitivan odgovor i onda šta bog da.saschka wrote:Naravno, jedva čekam.
![]()
Bar je meni zanimljivo
- djevojka bez imena
#90 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Stvarno ne znam kako vam se, oboma da igrati se macke i misa. Smaranje. Gubitak vremena, a kad se izigrate neko bi mogao ostati i bez samopostovanja. Ili ga konkretno pitaj sta mu je, ili mu nacrtaj crtu, diskrecionu, ostani fina i ljubazna ali ignore za sve ostalo . Postenije je a mislim i pametnije.
U svakom slucaju, sretno
U svakom slucaju, sretno
- hekaton
#91 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Pitaj ga koji mu je rac.
Dobro ne tim rijecima ali preuzmi incijativu nece te zmija ujest. Na kraju krajeva nemas sta da izgubis, osim mozda da ti ne mase iz auta, ali od mahanja nema selameta tako da u kreni u frontalni napad!
Dobro ne tim rijecima ali preuzmi incijativu nece te zmija ujest. Na kraju krajeva nemas sta da izgubis, osim mozda da ti ne mase iz auta, ali od mahanja nema selameta tako da u kreni u frontalni napad!
- vješalica
#92 Re: Kako se udvarati muškarcima?
šta te briga đe će nejga odvest igrasaschka wrote: Nisam Snješka...![]()
gleaj ti gdje će tebe da odvede
-
nightvision
#93 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Majke mi, ne znam kako vam nije mrsko igrati se tih nekakvih vruce-hladno gluposti. Pogotovo ako sebi umislite da se taj neko drugi tako ponasa. Das osobi do znanja da si zainteresovan/a. Ako ne dobijes pozitivan odgovor zasto odmah donositi zakljucke "ako hoce da se igra onda ce dobiti sta trazi". To sto se covjek prijateljski ponasa ne znaci automatski i da zeli nesto da ima s vama. Znate valjda najbolje to iz vase zenske perspektive. Mozda covjek iz bilo kog razloga nije zainteresovan za nesto vise. Ali ako nije ne mora znaciti da treba da treba da vas drzi na distanci, ako nista cisto radi nekakve kulture, jer bi ste u protivnom vjerovatno donijeli zakljucak da je ufurani snob iliti nesto tako. Znaci, ako momak ne pokazuje znakove da nece nesto vise ne treba to shvatati kao tragediju niti ga trebate alinenizirati, smatrati ga licnim neprijateljem br. 1 ili nesto slicno.
- radiša
#94 Re: Kako se udvarati muškarcima?
i onda je svizac zamotao cokoladu...
ja teme i govana,cuj udvarat muskarcu
-
saschka
#95 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Rale, nemoj da čitaš temu od govana...idi radi nešto pametnije....npr.čuvaj ovceradiša wrote:i onda je svizac zamotao cokoladu...
- edo_79
#96 Re: Kako se udvarati muškarcima?
TO MAJSTOREEEEEEEEEE!!!! ...Šta imaš glumit tu neku finoću .... reci mu sviđaš mi se hoš s menom na kafu i kapakJimmy McNulty wrote:Aj' se prestani blamirat po forumu i zovni momka na kafu i reci mu da ti se sviđa, da ti je kul, da ti je pička materina. Neće ti spast kruna sa glave, a dobiti ćeš pozitivan odgovor i onda šta bog da.saschka wrote:Naravno, jedva čekam.
![]()
Bar je meni zanimljivo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
-
zenit dozic
#98 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Oce mala da ga primi, ali ne zna kako da mu kaze da ne ispane u njegovim ocima ravku.
Ne brini se, muskarci misle da su ravku trebe koje im ne daju
tako slobodno, nemas je kome cuvat nece se potrosit 
Ne brini se, muskarci misle da su ravku trebe koje im ne daju
- radiša
#99 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Nebi te cuvo nema tih para.saschka wrote:Rale, nemoj da čitaš temu od govana...idi radi nešto pametnije....npr.čuvaj ovceradiša wrote:i onda je svizac zamotao cokoladu...
- merlin246
#100 Re: Kako se udvarati muškarcima?
edo_79 wrote: TO MAJSTOREEEEEEEEEE!!!! ...Šta imaš glumit tu neku finoću .... reci mu sviđaš mi se hoš s menom na kafu i kapak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolje da ti njega odmah upitas misli li on tebe ozeniti jer nemate vi vise sta tu cekati, mahno ti je dva puta
Pa cuj da ona njega zove na kavu,tko je tu musko onda hahah
Dala mu je do znanja da joj se sviđa, uzvratila je mahanje.