[emoji106] [emoji41]konektovan wrote:Meni licno, jedan od najljepsih BeMWejaca. [emoji106]amar1994 wrote:
Retro je zakon , a dizajn je bezvremenski , o starim sestacima je suvisno pricati
Moderators: _BataZiv_0809, anex
[emoji106] [emoji41]konektovan wrote:Meni licno, jedan od najljepsih BeMWejaca. [emoji106]amar1994 wrote:
golfiista wrote:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobar ti ovaj x5basicm wrote:
Evo jedna slika moje vozilice, da ne prozivaju ovi francuzi vise
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od svih autića bmw-a na šlepu....konektovan wrote:Ne lazem citroena mi, imam burago autica koliko hoces pa se zaigram ponekad.junior3 wrote:Lažeš kalčo pa i sam misliš da je istina.konektovan wrote: Hebi ga druze, vozio sam ga na slepi, i sve ti bude jasno.![]()
![]()
![]()
![]()
Oprao ga na 90 i smanjio se 2 brojadado_ wrote:Dobar ti ovaj x5basicm wrote:
Evo jedna slika moje vozilice, da ne prozivaju ovi francuzi vise
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()

Iz godine u godinu sve veca cijena ... prije tri mjeseca, na jednom sajmu, pricam sa vlasnikom ... kaze mogao sam kupiti malu garsonjeru ili da kupim Z8 i odabrao sam Z8mali_milojica wrote:Joj cijena BMW Z8 na mobile.de
Sad moze kupiti kucu ako proda Z8Bullet Tooth Tony wrote:Iz godine u godinu sve veca cijena ... prije tri mjeseca, na jednom sajmu, pricam sa vlasnikom ... kaze mogao sam kupiti malu garsonjeru ili da kupim Z8 i odabrao sam Z8mali_milojica wrote:Joj cijena BMW Z8 na mobile.de![]()
izracunao covjek da mu se isplati drzati Z8
...
junior3 wrote:Od svih autića bmw-a na šlepu....konektovan wrote:
Ne lazem citroena mi, imam burago autica koliko hoces pa se zaigram ponekad.![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se u potpunosti, posebno za X3, uzas.ado-šampion wrote:Serija 6 i Neue Klasse Coupe, prelijepo. Ja sam postavio i 503, sve evolucija jednog modela koji se danas moze nazvati "Serija 6".Uvijek su bili medju naljepsim BMWima. Steta sto ovaj danas izgleda totalno obicno. Da ne govorim onaj Bangleov.
![]()
Zanimljivo po meni Bangle je neke modele bas pogodio, a neke je bas fulio. Recimo meni je bas pogodio Serije 1 E87, 3 E90 i 5 E60 (meni sto se tice izgleda najjaci BMW novijeg doba), ali je bas fulio X3 i Serije 6 i 7.
Samo nastavite, ali nemojte pokvariti temu nakim nabrijanim bezveze modelima.Jebes M i DTM.
Ovo je tema o BMW vozilicama i molim te da iste ne upoređujes sa pasatima i sl. Necemo da se ovo svede na bolje je ovo ili ono.condy wrote:Ja ne vidim sta je cejf voziti samo jednu marku vozila![]()
I toliko se vezati za BMW ?
Jbg razumio bi kad bi svi vozili M serije al nije tako. Vise manje konfekcija sa malo sportskog ugodjaja. Ili vozi 520d i misli da vozi pravog bmw-a.Jasta, od zvuka perfomansi, pa i udobnosti i upravljivosti tehnologije nije nista posebno bolji ili isti a od nekih drugih i slabiji sa 2.0 d motorom. Pa ovaj novi Passat sa 2.0 biturbo motorom ili tsi motorom je za njega projektil.
Hvalacondy wrote:No problem