Ja ne bas, ne volim otrcane fraze po CV-u i sablone, vise volim originalnost, napisati onako bas kako osjecas bez hvaljenja. Neko mozda i to vise cijeni, ako ikako cijeni CV. Barem stojim iza onoga sto je napisano. Mozda je i greska, ko zna...Secer_033 wrote:Lazete li ikad na CV-u?
Djeca nam se smiju:))))))))))
- Running
#76 Re: Djeca nam se smiju:))))))))))
- luckylaka
#77 Re: Djeca nam se smiju:))))))))))
Nemojte se puno sekirati sta ce rade ministri u Krajini,pometiti prag ispred vase kuce.Odjednom vam Krajina interesantna...po obicajuChmoljo wrote:šta će ova privrednosposobna uraditi? spustiti dobnu granicu za vjenčanja i uvesti predmet: krajiški svadbeni običaji?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#78 Re: Djeca nam se smiju:))))))))))
lakilaka, po običaju lupa ko Dudaković po Grabežu...
- muha_sa
#79 Re: Djeca nam se smiju:))))))))))
opet ništa
- O'zone
- Globalni moderator
#80 Re: Djeca nam se smiju:))))))))))
da nastavimo sa ovim ministrom sa lažnom diplomom Ekonomskog fakulteta u Sarajevu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gorazde ... /170207122
Al neće biti kažnjen. Neće biti ni smjenjen. Bit će samo podvrgnut jednoj "mjeri" al onako proforme
Al neće biti kažnjen. Neće biti ni smjenjen. Bit će samo podvrgnut jednoj "mjeri" al onako proforme
- Ajatolah_
#81 Re: Djeca nam se smiju:))))))))))
Nije baš nivo grada, nego nivo kantona, površine naših kantona su otprilike slične površinama vaših županija... Nije da nas to puno vadi, al' eto.sherbett wrote:Onda sam se pocela baviti razmisljanjima, kakvo jbno ministarstvo na lokalnoj razini? Koliko stanovnika ima taj grad...?
- Ajatolah_
#82 Re: Djeca nam se smiju:))))))))))
Kao prvo, kod vas je grad haman sve što liči na grad, a općina može biti svako selo, je l'? - dok je kod nas sve po defaultu općina, a fakat službeni status grada ima možda tek 6-7 gradova. Izuzev toga, mislim da to nije nešto posebno specifično, nema nekih bombastičnih stvari poput ministarstavasherbett wrote:A dobro.. ima trunku vise smislaAjatolah_ wrote:Nije baš nivo grada, nego nivo kantona, površine naših kantona su otprilike slične površinama vaših županija... Nije da nas to puno vadi, al' eto.sherbett wrote:Onda sam se pocela baviti razmisljanjima, kakvo jbno ministarstvo na lokalnoj razini? Koliko stanovnika ima taj grad...?![]()
Al opet.. previse je brate!
Aj kad si tu... kako je ustrojena gradska vlast?
-
TheMule
#83 Re: Djeca nam se smiju:))))))))))
Sto bi ga smijenili? Da dovedu nekog sa "pravom" diplomom pa da taj novi ne zna ni vodovod platiti?O'zone wrote:da nastavimo sa ovim ministrom sa lažnom diplomom Ekonomskog fakulteta u Sarajevu
- ho oponopono
#84 Re: Djeca nam se smiju:))))))))))
...i persone još u čudu zvjeraju...pih...podobna je...možeš biti sve što nisi...i to tako gotivno je...
-
laly
#85 Re: Djeca nam se smiju:))))))))))
Da je ovaj CV poslala u bilo koju firmu ne bi je nikada pozvali ni na jedan razgovor. Ovako nesto mozes napisati samo kad imas jaku vezu i boli te briga.