Ponovo cu ti napisati da si smijesan, kazem ne mogu, kad kazem ne mogu tu mislim na SDA krimi hobonicu.zunazu wrote:Naravno da možemo. Vi koji ste nezadovoljni vlastitim životima zato mislite da ništa ne može.aratet wrote:Smijesan si, vidio si na primjeru drugih drzava pa mislis da mozemo i mi (a realnost je drugacija, napravili su rupu od drzave), zaboravljas da nas vode alijini pioniri, a ne titini.zunazu wrote: Realno, to su pare koje dobar investitor neće ni osjetiti. Ako je neko smiješan, to si ti.
Dzemal Bijedic
-
aratet
#76 Re: Dzemal Bijedic
- zunazu
#77 Re: Dzemal Bijedic
Baš me briga za njih, ja govorim o nama i potencijalima. Onda govori da ONI ne mogu a ne MI.aratet wrote:Ponovo cu ti napisati da si smijesan, kazem ne mogu, kad kazem ne mogu tu mislim na SDA krimi hobonicu.zunazu wrote:Naravno da možemo. Vi koji ste nezadovoljni vlastitim životima zato mislite da ništa ne može.aratet wrote: Smijesan si, vidio si na primjeru drugih drzava pa mislis da mozemo i mi (a realnost je drugacija, napravili su rupu od drzave), zaboravljas da nas vode alijini pioniri, a ne titini.
- Banksy
#78 Re: Dzemal Bijedic
U pravu si, nije, ali zato smo dočekali današnji dan kad smo mi, narod, vlasnici naše demokratske republike...Mohamad Sissoko wrote:A SR BiH je bila demokratska republika gdje je vođa drzave i vlasnik bio sam narod.
- DaysleepeR
#79 Re: Dzemal Bijedic
SR BiH je za današnju BiH zapad
- DaysleepeR
#80 Re: Dzemal Bijedic
sigurno nisi živio u njoj. stoga nemoj ni pričati nesuvislosti. ti kažeš da je bila diktatura? da nijedan funkcioner, političar, nikad nije smijenjen radi kriminala, nesavjesnog obavljanja funkcije, da običan čovjek nije mogao tužiti državu, da nije bilo slobodnih medija, umjetnosti?Mohamad Sissoko wrote:A SR BiH je bila demokratska republika gdje je vođa drzave i vlasnik bio sam narod.
-
Mohamad Sissoko
#81 Re: Dzemal Bijedic
Banksy wrote:U pravu si, nije, ali zato smo dočekali današnji dan kad smo mi, narod, vlasnici naše demokratske republike...Mohamad Sissoko wrote:A SR BiH je bila demokratska republika gdje je vođa drzave i vlasnik bio sam narod.
-
Mohamad Sissoko
#82 Re: Dzemal Bijedic
Zivio u njoj.DaysleepeR wrote:sigurno nisi živio u njoj. stoga nemoj ni pričati nesuvislosti. ti kažeš da je bila diktatura? da nijedan funkcioner, političar, nikad nije smijenjen radi kriminala, nesavjesnog obavljanja funkcije, da običan čovjek nije mogao tužiti državu, da nije bilo slobodnih medija, umjetnosti?Mohamad Sissoko wrote:A SR BiH je bila demokratska republika gdje je vođa drzave i vlasnik bio sam narod.
A da cu pricati, naravno da hocu pa nismo u SFRJ da moras sutit.
- Banksy
#83 Re: Dzemal Bijedic
Mohamad Sissoko wrote:Banksy wrote:U pravu si, nije, ali zato smo dočekali današnji dan kad smo mi, narod, vlasnici naše demokratske republike...Mohamad Sissoko wrote:A SR BiH je bila demokratska republika gdje je vođa drzave i vlasnik bio sam narod.
- DaysleepeR
#84 Re: Dzemal Bijedic
živio si da ne kažem gdjeMohamad Sissoko wrote:Zivio u njoj.DaysleepeR wrote:sigurno nisi živio u njoj. stoga nemoj ni pričati nesuvislosti. ti kažeš da je bila diktatura? da nijedan funkcioner, političar, nikad nije smijenjen radi kriminala, nesavjesnog obavljanja funkcije, da običan čovjek nije mogao tužiti državu, da nije bilo slobodnih medija, umjetnosti?Mohamad Sissoko wrote:A SR BiH je bila demokratska republika gdje je vođa drzave i vlasnik bio sam narod.
A da cu pricati, naravno da hocu pa nismo u SFRJ da moras sutit.
ja iz vremena SFRJ nosim kao naviku psovku koja glasi "jebo te tito" koja je bila najčešća u Sarajevu
šutit kažeš? hajde momak idi upali Playstation, malo se opusti
-
Fudo387
#85 Re: Dzemal Bijedic
SR BiH je za danasnju BiH, Albanija.DaysleepeR wrote:SR BiH je za današnju BiH zapad
- DaysleepeR
#86 Re: Dzemal Bijedic
Fudo387 wrote:SR BiH je za danasnju BiH, Albanija.DaysleepeR wrote:SR BiH je za današnju BiH zapad
-
Fudo387
#87 Re: Dzemal Bijedic
Smijesno?DaysleepeR wrote:Fudo387 wrote:SR BiH je za danasnju BiH, Albanija.DaysleepeR wrote:SR BiH je za današnju BiH zapad![]()
![]()
![]()
Ho's da dojavimo drugu Zahiragicu sta pises o drugu i revolucionaru Baketu, pa da ti posalje u gluha doba drugove iz komiteta?
-
Mohamad Sissoko
#88 Re: Dzemal Bijedic
Odmah bi da tjeras iz diskusije one koji se sa tobom neslazu i nemaju isto misljenje kao ti.To je nasljedstvo proslog sistema i veoma cesto je prisutno bas kod onih koji velicaju takve sisteme.Nije to slucajno.DaysleepeR wrote:
živio si da ne kažem gdje
ja iz vremena SFRJ nosim kao naviku psovku koja glasi "jebo te tito" koja je bila najčešća u Sarajevu
Vjerujem da se ti trebas opustit jer gle cuda naletio si na nekog ko nema misljenje isto kao i ti.Tolerantan sve do trenutka kad se neko neslozi sa njim
- Banksy
#89 Re: Dzemal Bijedic
Današnja Albanija, sigurno.Fudo387 wrote:SR BiH je za danasnju BiH, Albanija.DaysleepeR wrote:SR BiH je za današnju BiH zapad
Pošteno bi bilo reći da je današnja BiH za SRBiH, stara Albanija.
- DaysleepeR
#90 Re: Dzemal Bijedic
smiješan si ti.Fudo387 wrote: Smijesno?
Ho's da dojavimo drugu Zahiragicu sta pises o drugu i revolucionaru Baketu, pa da ti posalje u gluha doba drugove iz komiteta?
možeš i ti sa njima slobodno.
Top Ten Poorest Countries in Europe 2017
10.Romania Average Income – $9520
9. Bulgaria Average Income – $7620
8. Montenegro Average Income – $7320
7. Serbia Average Income – $5820
6. Macedonia Average Income – $5150
5. Bosnia and Herzegovina Average Income – $4760
4. Albania Average Income – $4450
3. Kosovo Average Income -$3990
2. Ukraine Average Income – $3560
1. Moldova Average Income – $2560
- DaysleepeR
#91 Re: Dzemal Bijedic
ne nego mi je ispod svake časti da komuniciram sa balavcem koji piše "neslazu" "neslozi"Mohamad Sissoko wrote:Odmah bi da tjeras iz diskusije one koji se sa tobom neslazu i nemaju isto misljenje kao ti.To je nasljedstvo proslog sistema i veoma cesto je prisutno bas kod onih koji velicaju takve sisteme.Nije to slucajno.DaysleepeR wrote:
Vjerujem da se ti trebas opustit jer gle cuda naletio si na nekog ko nema misljenje isto kao i ti.Tolerantan sve do trenutka kad se neko neslozi sa njim
- madner
#92 Re: Dzemal Bijedic
Treba biti tolerantan prema neistomisljenicima, cak i kada su glupi.
- DaysleepeR
#93 Re: Dzemal Bijedic
ja sam tolerantan, nego nema smisla odgovarati na nebuloze koje je neko čuo na SDA mitingu
nisi u SFRJ na cestu smio izaći
ne znam ko snimi onakve filmove, odakle onakva muzika dođe i oni tekstovi i onoliki broj medija
bjež ba
nisi u SFRJ na cestu smio izaći
ne znam ko snimi onakve filmove, odakle onakva muzika dođe i oni tekstovi i onoliki broj medija
bjež ba
-
Fudo387
#94 Re: Dzemal Bijedic
Ovo je vise zal za mladosti, ljepse se insan osjeca kad ima 18 godina nego kad mu je 40 i vise.Banksy wrote:Današnja Albanija, sigurno.Fudo387 wrote:SR BiH je za danasnju BiH, Albanija.DaysleepeR wrote:SR BiH je za današnju BiH zapad
Pošteno bi bilo reći da je današnja BiH za SRBiH, stara Albanija.
Citav zivot pusi, pije, ne krece se, i kad ga stegne u prsima, ajjjj Tito vrati se.
Ne ide to tako.
-
Fudo387
#95 Re: Dzemal Bijedic
Pa eto pustaju ti i danas na pederalnoj partizanske filmove, sta...DaysleepeR wrote:nisi u SFRJ na cestu smio izaćine znam ko snimi onakve filmove, odakle onakva muzika dođe i oni tekstovi i onoliki broj medija
Svi filmovi na isti fazon, iz neke magle iskoci Bata i pomlati osam ss divizija, na kraju samo Ljubisa zagine....
I to film?
Bjezi ti...
-
Mohamad Sissoko
#96 Re: Dzemal Bijedic
Moras shvatit da nemaju svi isto misljenje kao ti ma koliko ti sad pokusao da nekog uvrijedis jer ti smeta suprotno misljenje.Kako rekoh to je cesto odlika bas onih koji te sisteme jednoumlja velicaju.DaysleepeR wrote:ne nego mi je ispod svake časti da komuniciram sa balavcem koji piše "neslazu" "neslozi"Mohamad Sissoko wrote:Odmah bi da tjeras iz diskusije one koji se sa tobom neslazu i nemaju isto misljenje kao ti.To je nasljedstvo proslog sistema i veoma cesto je prisutno bas kod onih koji velicaju takve sisteme.Nije to slucajno.DaysleepeR wrote:
- DaysleepeR
#97 Re: Dzemal Bijedic
momci, ova rasprava je gotova
-
Fudo387
#98 Re: Dzemal Bijedic
Ovo je najbolje sto si do sad na ovoj temi napisao.DaysleepeR wrote:momci, ova rasprava je gotova
Ljudski je se povuci pred civilizovanim, demokratskim idejama. Znaci, nisi los covjek, ima nade za tebe.
Posteno.
-
aratet
#99 Re: Dzemal Bijedic
Saznali smo nesto novo, SDA ima veze sa civilizacijom i demokratijom, javio nam dijasporas na temi.
-
Mohamad Sissoko
#100 Re: Dzemal Bijedic
Bas sam bio raspolozen za demonstraciju jednoumlja i uvreda.Fudo387 wrote:Ovo je najbolje sto si do sad na ovoj temi napisao.DaysleepeR wrote:momci, ova rasprava je gotova
Ljudski je se povuci pred civilizovanim, demokratskim idejama. Znaci, nisi los covjek, ima nade za tebe.
Posteno.