Havana.golman wrote:Ko je ovaj sa Tifom na slici?
Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
- Tito_i_Partija
#76 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
- insomnia78
#77 Re: RE: Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Trebo si na ĐovakaKENJAC wrote:Ja povuko svih 120 maraka iz Raifhajnzena ! Eto ......
P.S. I stavio ih na Bobara !
- insomnia78
#78 Re: RE: Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
[emoji1] [emoji1] [emoji1]Tito_i_Partija wrote:Havana. [emoji38]golman wrote:Ko je ovaj sa Tifom na slici?
-
Satori
#79 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Ko i Merlinova cuvena da nece pjevati u Beogradu.Tito_i_Partija wrote:Ja sam cuo da je ovo dobro plasirani laznjak, otrpilike k'o i Aljine "zlatne kasike".Krokodajl wrote:Nek zovne sve one što pevaju na kanalu one što je rekla "Da sam znala da će me Muslimani slušat ne bih nikad ni pevala".
I da je Da te nije Alija posvecena komsiji.
Pljunu pa lizu.
-
Fudo387
#80 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Tito_i_Partija wrote:Havana.golman wrote:Ko je ovaj sa Tifom na slici?
- HAVANA
#81 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Tito_i_Partija wrote:Havana.golman wrote:Ko je ovaj sa Tifom na slici?

- SkyLimit
#82 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Bošnjačka omladina nema nacionalnog ponosa, a krivicu nose i roditelji koji su ih tako odgojili. Ja ne volim ni supu iz Srbije kupiti pa nek je 3x jeftinija od naše, a kamoli puniti džep njihovim pjevačima, izuzev baš ono normalnih ljudi ala Balašević.
-
Satori
#83 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Problem je sto ce 3/4 ljudi za tebe reci da si rasist/nacionalist/fasist ako takvo misljenje izneses javnoSkyLimit wrote:Bošnjačka omladina nema nacionalnog ponosa, a krivicu nose i roditelji koji su ih tako odgojili. Ja ne volim ni supu iz Srbije kupiti pa nek je 3x jeftinija od naše, a kamoli puniti džep njihovim pjevačima, izuzev baš ono normalnih ljudi ala Balašević.
Ali cinjenica je da mi fakat nemamo nikakvog dostojanstva niti smo ista naucili. Pa cemo ponavljati greske opet i opet.
- SkyLimit
#84 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Stereotipni mladi Bošnjak:Satori wrote:Problem je sto ce 3/4 ljudi za tebe reci da si rasist/nacionalist/fasist ako takvo misljenje izneses javnoSkyLimit wrote:Bošnjačka omladina nema nacionalnog ponosa, a krivicu nose i roditelji koji su ih tako odgojili. Ja ne volim ni supu iz Srbije kupiti pa nek je 3x jeftinija od naše, a kamoli puniti džep njihovim pjevačima, izuzev baš ono normalnih ljudi ala Balašević.
Ali cinjenica je da mi fakat nemamo nikakvog dostojanstva niti smo ista naucili. Pa cemo ponavljati greske opet i opet.
- posjećuje nastupe turbo folk revača
- posjećuje predavanja selefofašista "daija"
- opčinjen je Turskom
I kako od takve degenerativne generacije očekivati da budu ponosni Bošnjaci rodoljubi? Ja krivim roditelje, porodica je osnovna ćelija društva, zar ne.
- animals
#85 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Hrvatska mladez srednje Bosne slusa samo narodnjake.
U moje vrijeme niko ih od mladji nije slusao..
- insomnia78
#86 Re: RE: Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Samo hors, narodnjaci i debele zeneanimals wrote:Hrvatska mladez srednje Bosne slusa samo narodnjake.
- sinuhe
#87 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Ne znam kad sam zadnji put cuo za Miroslava Ilica...
Nezgodna stvar sa Srbima sto ih niko ne voli a imaju veliku produkciju, da ne kazem kulturni output.
Nezgodna stvar sa Srbima sto ih niko ne voli a imaju veliku produkciju, da ne kazem kulturni output.
- klavirdžija
#88 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Propast. Zamisli na šta će to tek ličiti kroz generaciju-dvije ovim tempom...animals wrote:Hrvatska mladez srednje Bosne slusa samo narodnjake.
- radiša
#89 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
pa pjeva i dalje,sta ljudi vole da slusaju,to mu je poso,nema necu ovo necu ono, pogotovo u svojoj drzavi.kakavdanakneiskustvu wrote: pjevao je po cijeloj bivsoj drzavi
- klavirdžija
#90 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Tako razmišlja klasično govno. Sve i da mu je neko tu četničku pjesmu naručio (a vjerovatno nije, nego da iskoristi situaciju), mogao je reći da ne pjeva ništa vezano za politiku, ako četnike već nije htio spominjati.radiša wrote:pa pjeva i dalje,sta ljudi vole da slusaju,to mu je poso,nema necu ovo necu ono, pogotovo u svojoj drzavi.kakavdanakneiskustvu wrote: pjevao je po cijeloj bivsoj drzavi
Ali, to je od Slobinog ondašnjeg, predratnog SPS-ovca, kriptočetnika i oportunog parlamentarca teško za očekivati.
- radiša
#91 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
a sto da ne pjeva da se bosanci nebi uvrijedili?pa preci su mu njegovi nego bilo ko drugi,manite se retardiranog razmisljanja da ce se neko radi nas sa svojim svadjat.boli njega kita za bosancima osim kad treba uzet pare kao i nase za njih.klavirdžija wrote:Tako razmišlja klasično govno. Sve i da mu je neko tu četničku pjesmu naručio (a vjerovatno nije, nego da iskoristi situaciju), mogao je reći da ne pjeva ništa vezano za politiku, ako četnike već nije htio spominjati.radiša wrote:pa pjeva i dalje,sta ljudi vole da slusaju,to mu je poso,nema necu ovo necu ono, pogotovo u svojoj drzavi.kakavdanakneiskustvu wrote: pjevao je po cijeloj bivsoj drzavi![]()
Ali, to je od Slobinog ondašnjeg, predratnog SPS-ovca, kriptočetnika i oportunog parlamentarca teško za očekivati.
- insomnia78
#92 Re: RE: Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Pa nisu valjda svakom srbinu cetnici njegovi? Ili jesu?radiša wrote:a sto da ne pjeva da se bosanci nebi uvrijedili?pa preci su mu njegovi nego bilo ko drugi,manite se retardiranog razmisljanja da ce se neko radi nas sa svojim svadjat.boli njega kita za bosancima osim kad treba uzet pare kao i nase za njih.klavirdžija wrote:Tako razmišlja klasično govno. Sve i da mu je neko tu četničku pjesmu naručio (a vjerovatno nije, nego da iskoristi situaciju), mogao je reći da ne pjeva ništa vezano za politiku, ako četnike već nije htio spominjati.radiša wrote: pa pjeva i dalje,sta ljudi vole da slusaju,to mu je poso,nema necu ovo necu ono, pogotovo u svojoj drzavi.![]()
- Logovan
#93 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Ma ko mu jebe mater debilnu.user071 wrote:Povodom jos jednog koncerta Miroslava u Sarajevu.
https://www.youtube.com/watch?v=qfqlV7uhODQ
Sta reci? Koju posluku porati?
- radiša
#94 Re: RE: Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
To ti nebih znao reci jer nisam vrsio ankete po srbiji.insomnia78 wrote: Pa nisu valjda svakom srbinu cetnici njegovi? Ili jesu?
- klavirdžija
#95 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Ja već napisah da je govno, kriptočetnik itd i da je drugo previše očekivati od takvih. Koji dio ti je tačno nejasan?radiša wrote:a sto da ne pjeva da se bosanci nebi uvrijedili?pa preci su mu njegovi nego bilo ko drugi,manite se retardiranog razmisljanja da ce se neko radi nas sa svojim svadjat.boli njega kita za bosancima osim kad treba uzet pare kao i nase za njih.klavirdžija wrote:Tako razmišlja klasično govno. Sve i da mu je neko tu četničku pjesmu naručio (a vjerovatno nije, nego da iskoristi situaciju), mogao je reći da ne pjeva ništa vezano za politiku, ako četnike već nije htio spominjati.radiša wrote: pa pjeva i dalje,sta ljudi vole da slusaju,to mu je poso,nema necu ovo necu ono, pogotovo u svojoj drzavi.![]()
- radiša
#96 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Bice prije da je tebi nejasan,to da je govno je tvoje misljenje.
- klavirdžija
#97 Re: RE: Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Po novom izgleda da treba tako.insomnia78 wrote: Pa nisu valjda svakom srbinu cetnici njegovi? Ili jesu?
- klavirdžija
#98 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Da, govno su svi koji tako razmišljaju, pa i on. Ako i ti tako razmišljaš, i ti si dakle govno. Koji dio ti je sada ostao nejasan?radiša wrote:Bice prije da je tebi nejasan,to da je govno je tvoje misljenje.
- radiša
#99 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Svaki dio jer nemas pojma sta pises.A da nisi mozda ti govno jer razmisljas pogano?klavirdžija wrote:Da, govno su svi koji tako razmišljaju, pa i on. Ako i ti tako razmišljaš, i ti si dakle govno. Koji dio ti je sada ostao nejasan?radiša wrote:Bice prije da je tebi nejasan,to da je govno je tvoje misljenje.
- klavirdžija
#100 Re: Miroslav Ilic peva cetnicke pesme
Svaki licemjer koji je prvo kriptočetnik, pa se ko fol izvinjava, pa pjeva četničke pjesme, pa kao jedva čeka da zapjeva u Sarajevu je govno. To nije pogano razmišljanje, nego direktna logika. A od govneta nije ni očekivati više, kao što prije, makar za ove pismenije od tebe, već napisah.radiša wrote:Svaki dio jer nemas pojma sta pises.A da nisi mozda ti govno jer razmisljas pogano?klavirdžija wrote:Da, govno su svi koji tako razmišljaju, pa i on. Ako i ti tako razmišljaš, i ti si dakle govno. Koji dio ti je sada ostao nejasan?radiša wrote:Bice prije da je tebi nejasan,to da je govno je tvoje misljenje.