Ako ne zapne na Zverevu, moguće je... tu je još i Raonić.sargon wrote:Sta mislite moze li Rafa do finala?![]()
AUSTRALIAN OPEN 2017
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#76 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
- commendatore
#77 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
noklica papaultima_palabra wrote:Marin i Hilmo pa-pa.

- shake69
#78 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Je li se salis da mu je serva ko u zena!?Melbourne_Australia wrote:Ko se razumije u tenis zna da Novakov stil je uvjek bio baziran na snazi ( izdrzljivost) Novak nikad nije bio udarac...Servu nikad nije imao jaku, nikad nisam volio njegov stil igre...On je bio igrac koji dobije mec a ima puno manje vinera , dobijao je jer je uglavnom imao manje gresaka...E sad je dosla naplata, godine i pad u snazi...Serva ko u zena a snaga nije na nivou ko prije 4 ili 5 godina ...Zato je Roger najbolji ikad jer i sa 35 godina igra na suhi talenat a ne na snagu...Nole i Nadal su najbolji primjer pada...Novak je najbolji defanzivac ikad ali ne moze vise u ovim godinama trcati kao nekad...Uglavnom njegov tenis je defanzivan i zahtijeva puno trke i malo gresaka..
Zanimljivo bi ga bilo konfrontirati s izjavom nakon Dohe prije deset dana kada je pomalo iz inata s peharom u ruci porucio publici i novinarima ''gledat cete me jos dugo''! Da li mu je fakat cilj da se godinama bruka s Uzbecima a kao napao bi Fedexovih 17 GS!?
- duminjo
#79 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017

Idemo moje Dame
- kakotakonikako
#81 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
jeko ovaj ?moneta wrote:
- commendatore
#82 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
njakav sto je otreso Glavonjukakotakonikako wrote:jeko ovaj ?moneta wrote:
-
Nadzorna_ploca
#83 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Kakav lob Fogninija!!! 
- cvrčak_na_hedonizmu
#85 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Malo je falilo da postane najveći svih vremena. Samo još desetak godina igranja tenisa na vrhunskom nivou 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#86 Re: RE: Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Je l' óvo friska slika??????[emoji1]commendatore wrote:noklica papa [emoji38] [emoji38] [emoji38]ultima_palabra wrote:Marin i Hilmo pa-pa.
Sent from my C6603 using Tapatalk
-
Itsoktobealone
#87 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Mislim da je u RS-u vrijeme za koletivni dan žalosti za ovih posljednjih par dana. A kad se samo sjetim da su ga prozivali kao najboljeg ikad

- Banksy
#88 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
I prošli put im se ovako sastavilo nekoliko stvari... Ostao samo Kusta na braniku.
- shmizlica
#89 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
čemu pljuvanje i serendanje?
ni prvi ni zadnji koji je u krizi...meni je to i normalno, godine odricanja i forsiranja, dođeš do vrha, zasićenje, slava, pritisci, novinari, ovo, ono....i sprčka ti se u glavi....svi su ljudi, na kraju krajeva
što se fanova tiče, normalno da se navija i slavi, ako treba i preuveličava...a ruku na srce Nole i nije baš neki prosječni igrač koji je tek bljesnuo jednu godinu
ni prvi ni zadnji koji je u krizi...meni je to i normalno, godine odricanja i forsiranja, dođeš do vrha, zasićenje, slava, pritisci, novinari, ovo, ono....i sprčka ti se u glavi....svi su ljudi, na kraju krajeva
što se fanova tiče, normalno da se navija i slavi, ako treba i preuveličava...a ruku na srce Nole i nije baš neki prosječni igrač koji je tek bljesnuo jednu godinu
-
Labirint
#90 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Apsolutnoshmizlica wrote:čemu pljuvanje i serendanje?
- shake69
#91 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Tako je, Šmizlo, šta bismo bez tebe, kraljice tolerancije i ljubavi prema komšiluku!
Malo se preuvelicava ovaj poraz Djovaka. Mislim da je veca senzacija u posljednjoj dekadi podvig Stakhovskog u drugom kolu Wimbledona protiv Federera, tada branioca trofeja. Ako se zna o kojem je turniru rijec, da ga je Roger osvajao 7x a Djoko AO 6x, a bogme i igracu s 17 GS titula, nije tesko pronaci odgovor na pitanje cija je neslavna senzacija veca. Ne treba zaboraviti ni Robina kada je Matadora tresnuo od parisku zemlju u polufinalu RG a ne znam da li bi tada i dolar neko stavio na kladionici na tog Sveda.
Malo se preuvelicava ovaj poraz Djovaka. Mislim da je veca senzacija u posljednjoj dekadi podvig Stakhovskog u drugom kolu Wimbledona protiv Federera, tada branioca trofeja. Ako se zna o kojem je turniru rijec, da ga je Roger osvajao 7x a Djoko AO 6x, a bogme i igracu s 17 GS titula, nije tesko pronaci odgovor na pitanje cija je neslavna senzacija veca. Ne treba zaboraviti ni Robina kada je Matadora tresnuo od parisku zemlju u polufinalu RG a ne znam da li bi tada i dolar neko stavio na kladionici na tog Sveda.
- ultima_palabra
#92 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Takticki poraz, priprema se za Mitrovica Railways Open u februaruBanksy wrote:I prošli put im se ovako sastavilo nekoliko stvari... Ostao samo Kusta na braniku.
- Leopold_IV
#93 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
U prvoj sedmici wimbledona su iznenađenja realnija, pogotovo od dobrih servera i udarača, a Stakhovski je sposoban za te stvari i pogodilo se da je to 2013 kada je Fed bio u velikim problemima. Zamalo i Falla onomad da iznenadi.shake69 wrote:Tako je, Šmizlo, šta bismo bez tebe, kraljice tolerancije i ljubavi prema komšiluku!
Gubio je i Nadal od Darcisa o Browna u prvim kolima Wimb.
Ali poraz od Djokovica koji ima 55-3 na turniru, koji je drugi na svijetu i koji je došao sa svježe osvojenom titulom preko broja 1 na svijetu i pregazio Verdasca u prvom kolu, e to je već nivo iznenađenja više.
Istomin ima 1-32 protiv top 10, nestabilan je u glavi strašno i mnogo puta je igrao dobro da bi se urušio u toku meča (a pogotovo na 3 seta protiv Djokovica ima prostora za to), prošlu sedmicu je izgubio na ch. u Bankoku, tako da je po meni ovo veće iznenađenje i od Soderlinga i Stahhovskog skupa.
Soderling je bio dugo godina top 10 igrač, na RG je i Federera izbacio i znalo se da ima takvu igru, kad igra dobro može pomesti bilo koga s terena...
Ali Istomin je senzacija,
- Banksy
#94 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
ultima_palabra wrote:Takticki poraz, priprema se za Mitrovica Railways Open u februaruBanksy wrote:I prošli put im se ovako sastavilo nekoliko stvari... Ostao samo Kusta na braniku.
- ultima_palabra
#95 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Soderling je bio top 10 igrac, ali tek nakon te pobjede, do tada na rubu top 30 i bez vecih uspjeha i pobjeda.Leopold_IV wrote:U prvoj sedmici wimbledona su iznenađenja realnija, pogotovo od dobrih servera i udarača, a Stakhovski je sposoban za te stvari i pogodilo se da je to 2013 kada je Fed bio u velikim problemima. Zamalo i Falla onomad da iznenadi.shake69 wrote:Tako je, Šmizlo, šta bismo bez tebe, kraljice tolerancije i ljubavi prema komšiluku!
Gubio je i Nadal od Darcisa o Browna u prvim kolima Wimb.
Ali poraz od Djokovica koji ima 55-3 na turniru, koji je drugi na svijetu i koji je došao sa svježe osvojenom titulom preko broja 1 na svijetu i pregazio Verdasca u prvom kolu, e to je već nivo iznenađenja više.
Istomin ima 1-32 protiv top 10, nestabilan je u glavi strašno i mnogo puta je igrao dobro da bi se urušio u toku meča (a pogotovo na 3 seta protiv Djokovica ima prostora za to), prošlu sedmicu je izgubio na ch. u Bankoku, tako da je po meni ovo veće iznenađenje i od Soderlinga i Stahhovskog skupa.
Soderling je bio dugo godina top 10 igrač, na RG je i Federera izbacio i znalo se da ima takvu igru, kad igra dobro može pomesti bilo koga s terena...
Ali Istomin je senzacija,![]()
![]()
S druge strane, Rafa dotad nije izgubio na zemlji na 3 dobivena (i poslije toga samo jednom). Pomeo istog Soderlinga mjesec dana ranije u Rimu sa samo jednim izgubljenim gemom.
To je daleko najvece iznenadjenje svih vremena.
-
Rob_Atl
#96 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Kolko je mec na kraju trajao gledao prva dva seta igrali su vise od 2 sata
-
lakilaka
#97 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
vrijeme: ukupno 4:54 1. set 1:28 2.set 0:59 3.set 0:41 4.set 1:06 5.set 0:40Rob_Atl wrote:Kolko je mec na kraju trajao gledao prva dva seta igrali su vise od 2 sata
lijepih ( kako za koga ) 5 sati.
jeben ovaj uzbekistanac.
- sjedi 1
#98 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Poraz jeste teško pao ali nije da se nije dalo naslutiti,jebaji ga
Ako se nakon ovoga ne dozove onda...
Nisam gledao meč,pratio sam pomalo live score koliko je volan dozvoljavao tako da ne znam kako se sve to kretalo na samom terenu
Čim se ovakve stvari počnu dešavati(Qeri i evo sad Istomin) bojim se da bi to bilo to
Ali,sutra ćemo,nek prenoći
Čestitke Istominu u svakom slučaju
Ako se nakon ovoga ne dozove onda...
Nisam gledao meč,pratio sam pomalo live score koliko je volan dozvoljavao tako da ne znam kako se sve to kretalo na samom terenu
Čim se ovakve stvari počnu dešavati(Qeri i evo sad Istomin) bojim se da bi to bilo to
Ali,sutra ćemo,nek prenoći
Čestitke Istominu u svakom slučaju
Last edited by sjedi 1 on 20/01/2017 08:49, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#99 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Kaže McEnroe, šestostruki šampion izgubio od Uzbekistanca čije prezime zvuči kao molekula 
- sjedi 1
#100 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Evo šanse za Rafaela ako se i on gdje ne ukaki,bar finale...